canım güzel haberlerine sevindim. kahverengi akıntıda bir zarar yok muymuş benimde hala devam ediyordakanamaya çevirir diye çok korkuyorum:18: yat dinlen geçsin lekelenmen falan demedi mi dr...
ben bu bebeğe olmaz denildiği anda kavuştum.Rabbimin mucizesiydi bu.İnşallah kalp atışlarınıda duyarımda içim biraz daha rahatlar..
inşallah canım
umarım hepimiz sağ salim alacağız kucağımıza
ayzancım üzmüyorum kendimi artık
inan çok sevindim gördüğüme ya
orda kesinlikle bişey var
yarın iyi haberlerle dönücem
artık çoook inanıyorumm
canım sabahları benimde çok kötü bulantım oluyor sadece sabahları değil midem boşaldğı an başlıyor mide bulantım banada metpamit diye bir bulantı hapı verdi ama dediki bu hap senin son çaren olmalı dedi yani dayanabileceğin son haddeye kadar dayanmalısın dedi yani prospektüsü okudum zaten hap direk fetusa etki eder yazıyor ben bir kere felaket haldeydim içtim onundışında birde acilde serum taktılar başka birşey kullanmadım yazarken doktorlar zaten uyarıyorlar dayanabildğin kadar dayan son çare olarak iç diyorlar verdğin markayı bilmiyorum ama prospektüsünüde incele doktora sorduktan sonra derim ben :)merhaba hanımlar nasılsınız?
umarım herşey yolundadır..
benim bulantılarım çok kötü ya sabahları mahvediyo beni
doktoru aradım dramamine diye bi ilaç ismi söyledi..
aldım kullanıyorum mecburen inş bişi olmaz ya kullanan varmı aranızda? ?
ben bu bebeğe olmaz denildiği anda kavuştum.Rabbimin mucizesiydi bu.İnşallah kalp atışlarınıda duyarımda içim biraz daha rahatlar..
canim o gordugun yolk kesesi doktorlar bunu soyleme luzumunda bulunmazlar boyle seuleri takma kafana rahat ol yolunda gitmeyen bisey olsa dr un soylerdi ne kadar relax yaklasirsak o kadar iyiligi cekeriz ama kuruntu yapip cok kurcalarsak o kadar rahatsizliklari uzerimize cekeriz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
günaydınnn herkeseeee
günaydınnn canım
Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.
aLLAH HAYIRLISINI VERSİN CANIM İNŞ. DUYARSIIZ NE KADARLIKKİ
6+5 dr vajinal muayene yapacak inşallah duyarım
dualarım hep seninle arkadaşım inş. güzel haberler verirsin bizeee
canım ewdeki testler evet bazen yanıltıcı olabiliyor ama iki tane test alırsan iyi olur bence iki test al farklı markaların ikisiylede dene geceden az sıvı al sabah ilk idrarınla yap tavsiye ederim çünkü bende günümde öğrendim aynı şekilde ama negatif çıkadabilir geç döllenme varsa ki negatif çıkarsa bi kaç gün sonra birdaha tekrar edebilirsin
:103:
umarım hamilesindir
niye vaginal muyen yaptırıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?