2012 haziran anneleri

merhaba arkadaşlar.bende cuma günü doktora gideceğim.inşallah kalp atışlarını görmek nasip olur.dualarınızı esirgemeyin lütfen..10 gündür raporludum kahverengi lekelenmem olmuştu.1 haftadır yoktu ama dün ve bugun tekrar oldu.oyuzden biraz tedirginim..

ben bu bebeğe olmaz denildiği anda kavuştum.Rabbimin mucizesiydi bu.İnşallah kalp atışlarınıda duyarımda içim biraz daha rahatlar..

canım güzel haberlerine sevindim. kahverengi akıntıda bir zarar yok muymuş benimde hala devam ediyorda kanamaya çevirir diye çok korkuyorum:18: yat dinlen geçsin lekelenmen falan demedi mi dr...

evt tatlım olabiliomuş progeston mudur nedir onu kullanıyorum işte çnk bende kanama snrsı oldu kahverengilik ama böle şakır şakır olmadı çok şükür ilk aylarda olabiliomuş 9 ay yaşayan bile oluomuş korkmaya gerek yok yani ama koca 1 amaaaaa=) ağır kaldırmak itmek çekmek uzanmak yorulmak kesinlikle yasak yatıcaksın yani cnm en azından ilk 3 ayda riskli bi dönem ya doktoruma dedim progestan ı kullanmaya devam edeyimmi kutuyu bitireyimmi dedim 12. haftaya kdr biz bu ilacı ztn veriorus dedi don't panic şekerlerim bugünlerde geçicek inşallah

kızlaaar kanamam basladı yogun degil cok az ama bi çay kasıgı kadar dr u aradık gebelikte %10 nunda olur yogunlasırsa dr.a gidin hemen dedi yarında yanına kontrole cagırdı (

ayzancım üzmüyorum kendimi artık
inan çok sevindim gördüğüme ya
orda kesinlikle bişey var
yarın iyi haberlerle dönücem
artık çoook inanıyorumm

walla ben cok inaniyorum senin iyi haberler werecegine
bence hersey doktorunun sacmalamasi cikacak
benim doktorum yolk sac dan bahsetmedi bile ama kalp atislarimizi duyduk bile
sende hic uzme canini lutfen
yarin super haberler alicaksin bence

canım sabahları benimde çok kötü bulantım oluyor sadece sabahları değil midem boşaldğı an başlıyor mide bulantım banada metpamit diye bir bulantı hapı verdi ama dediki bu hap senin son çaren olmalı dedi yani dayanabileceğin son haddeye kadar dayanmalısın dedi yani prospektüsü okudum zaten hap direk fetusa etki eder yazıyor ben bir kere felaket haldeydim içtim onundışında birde acilde serum taktılar başka birşey kullanmadım yazarken doktorlar zaten uyarıyorlar dayanabildğin kadar dayan son çare olarak iç diyorlar verdğin markayı bilmiyorum ama prospektüsünüde incele doktora sorduktan sonra derim ben :)

ben bu bebeğe olmaz denildiği anda kavuştum.Rabbimin mucizesiydi bu.İnşallah kalp atışlarınıda duyarımda içim biraz daha rahatlar..

canım benim rabbim bebeğinlnle seni ayırmasın inşallah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle....

ya kalp atışını duydum rahatladım derken kızlar yaaa yolk saçı falan diye bir halka çıktı bilmiyorum ben onu araştırdım nette biraz amaaan bir şey daha çıktı kafa yoracak
aslında seninde dedğin gibi akışına bırakmak lazım ama şimdi takıldı işte kafama keşke dün öğrenseydim dra gşdşnce sorardım :)

Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.

Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.

aLLAH HAYIRLISINI VERSİN CANIM İNŞ. DUYARSIIZ NE KADARLIKKİ

kızlar ben akşam iş çıkışı 1 tane test aldım ve hemen eve gider gitmez testi yaptım ancak negatif çıktı, basbaya tek çizgi çıktı 2.çizgi silik bile çıkmadı.
acaba akşam yapmış olmam etkileyebilir mi, illa ki sabah mı yapmam gerekiyordu...bat 23.10 du hala regl olmadım bugün 4.gün. ama hamile olsam sanırım testte çıkardı.bazıları ne zaman yaparsan yap varsa bişey çıkar diyorlar, bu da moralimi bozdu....
ilk denememiz olmasına rağmen tek çizgi çıkınca çok moralim bozuldu..
kızlar sizce kesinlikle hamile değilmiyim?? düşünsenize ilk kez korunmadan ilişkiye giriyorsunuz ve her ay düzenli olan adetiniz bu ay üzerinden 4 gün geçmesine rağmen gelmiyor..siz olsanız hamile miyim acaba diye düşünmez misiniz?

kızlar kafam çok karıştı, lütfen bana fikirlerinizi söyleyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…