2012 haziran anneleri

benimde adet günümdemn 1 gün önce 5.76 çıkmıştı dr yok demişti hatta sonraki bhcg deerlerimi gösterdiğimde şok oldu bence bi kan testi yaptır

ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım dr kan testi günü verdi 4 ekim saat 10.00 'da. Ben dayanamadım 4 ekim sabahı test aldım sabah 08:00 'de yaptım negatif çıktı. 3 saat sonra kan testinde beta hcg 60 çıktı. bence kan testi yaptır.

benimde adet günümdemn 1 gün önce 5.76 çıkmıştı dr yok demişti hatta sonraki bhcg deerlerimi gösterdiğimde şok oldu bence bi kan testi yaptır

o zaman kan testi yaptırayım, en azından hamilemiyim değilmiyim netleşsin ben de ona göre bileyim yoksa belirsizllik çok sinir bozucu...

Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.

güzel haberlerle geliceksin canım merak etme.sakin olmaya çalış strese sokma yiğenimizi

yazdıkların için çok tşk. ederim.
hemen kan testi yaptırıcam, neyse çıksın, yoksa böyle dayanamıycam..

güzel haberlerle geliceksin canım merak etme.sakin olmaya çalış strese sokma yiğenimizi

çok teşekkür ederim sabah zor oldu şimdide saat geçmiyor randevum 13:15 de bol bol dua ediyorum .Zaten yapacak başka bişeyde yok. Rabbim hayırlısını versin.

o zaman kan testi yaptırayım, en azından hamilemiyim değilmiyim netleşsin ben de ona göre bileyim yoksa belirsizllik çok sinir bozucu...

tabi canım yaptır 1 saatini alır ama haber ver bizede ben merak ederim şimdi

bende de var mide bulantısıda ben progestan dan şikayetçiyim ya sarhoş gibiyim başım döndürüyo yaa

bende kullanıyorum progestan ve çok kötü baş dönmesi yapıyo canım bendede işyerinde bazen 1 saat masadan kalkamıyorum. bugün evde unuutm progestanı sabah içmedim akşam içecem inşallah bi sorun olmaz

bende kullanıyorum progestan ve çok kötü baş dönmesi yapıyo canım bendede işyerinde bazen 1 saat masadan kalkamıyorum. bugün evde unuutm progestanı sabah içmedim akşam içecem inşallah bi sorun olmaz

yok olmaz canım... kanaman falan mı var senin.. senin 1 saat iyi benim 9:30 falan başlıyo 11 kadr kalkamıyorum yerin dibinde gibi oluyorum

merhaba arkadaşlar bende 6+4 haftalık gebeyim ve dün gittim doktora çok şükür ki kesemiz göründü aslında bu benim 2. gebeliğim ama pek anlamıyorum bu ultrason sonuçlarından falan crl 17.2 mm ve fka pozitif doktor 1 ay sonraya çagırdı herşey güzel dedi ama merak işte sizce iyimi gerçekten herşey yolunda mı haftama göre degerler normalmi ki Allah izin verirse oğluma bir kardeş gelicek RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.hepimiz saglıklı ve sorunsuz bir gebelik sonunda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız (aminnn) hepinizi Rabbime emanet ediyorum

merhaba arkadaşlar bende 6+4 haftalık gebeyim ve dün gittim doktora çok şükür ki kesemiz göründü aslında bu benim 2. gebeliğim ama pek anlamıyorum bu ultrason sonuçlarından falan crl 17.2 mm ve fka pozitif doktor 1 ay sonraya çagırdı herşey güzel dedi ama merak işte sizce iyimi gerçekten herşey yolunda mı haftama göre degerler normalmi ki Allah izin verirse oğluma bir kardeş gelicek RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.hepimiz saglıklı ve sorunsuz bir gebelik sonunda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız (aminnn) hepinizi Rabbime emanet ediyorum

canım ben açıklayayım crl 15. Gebelik haftasından önce bebeğin gelişimi hakkında en iyi bilgi veren ölçümdür . Ense pilisi kalınlığı da bu ölçümün yapıldığı konumda yapılabilir fka da embriyonun canlılıgının gösterir ve fka kalp atımının gözlemlendiğininde habercisi hadi hayırlısı olsun

merhaba kizlar
keseyi gordum bu sabah 2 hafta sonrada kalp atislarini duyucam insallah cok mutluyum.

canım bende senin gibi olmuştum ama kan testinde dahi gözükmemişti normalde 25 günde bir adet olurum günüm geçti yaptım yine çıkmadı sonra 10 gün falan geçince idrar da yaptım 2,çizgi çıktı geç döllenme olmuş bende adete 3 gün gebe kalmışım ondan geç gözüktü bence sende biraz daha bekle yine adet olmazsan kan testi yaptırırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…