kızlar ben akşam iş çıkışı 1 tane test aldım ve hemen eve gider gitmez testi yaptım ancak negatif çıktı, basbaya tek çizgi çıktı 2.çizgi silik bile çıkmadı.
acaba akşam yapmış olmam etkileyebilir mi, illa ki sabah mı yapmam gerekiyordu...bat 23.10 du hala regl olmadım bugün 4.gün. ama hamile olsam sanırım testte çıkardı.bazıları ne zaman yaparsan yap varsa bişey çıkar diyorlar, bu da moralimi bozdu....
ilk denememiz olmasına rağmen tek çizgi çıkınca çok moralim bozuldu..
kızlar sizce kesinlikle hamile değilmiyim?? düşünsenize ilk kez korunmadan ilişkiye giriyorsunuz ve her ay düzenli olan adetiniz bu ay üzerinden 4 gün geçmesine rağmen gelmiyor..siz olsanız hamile miyim acaba diye düşünmez misiniz?
kızlar kafam çok karıştı, lütfen bana fikirlerinizi söyleyin....
kızlar ben akşam iş çıkışı 1 tane test aldım ve hemen eve gider gitmez testi yaptım ancak negatif çıktı, basbaya tek çizgi çıktı 2.çizgi silik bile çıkmadı.
acaba akşam yapmış olmam etkileyebilir mi, illa ki sabah mı yapmam gerekiyordu...bat 23.10 du hala regl olmadım bugün 4.gün. ama hamile olsam sanırım testte çıkardı.bazıları ne zaman yaparsan yap varsa bişey çıkar diyorlar, bu da moralimi bozdu....
kızlar sizce kesinlikle hamile değilmiyim?? düşünsenize ilk kez korunmadan ilişkiye giriyorsunuz ve her ay düzenli olan adetiniz bu ay üzerinden 4 gün geçmesine rağmen gelmiyor..siz olsanız hamile miyim acaba diye düşünmez misiniz?
nasılsınız??????????
iyi olmaya çalışıyourm canım mide bulantısı bende hala devam sen nasılsın.
benimde adet günümdemn 1 gün önce 5.76 çıkmıştı dr yok demişti hatta sonraki bhcg deerlerimi gösterdiğimde şok oldu bence bi kan testi yaptır
Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.
ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım dr kan testi günü verdi 4 ekim saat 10.00 'da. Ben dayanamadım 4 ekim sabahı test aldım sabah 08:00 'de yaptım negatif çıktı. 3 saat sonra kan testinde beta hcg 60 çıktı. bence kan testi yaptır.
güzel haberlerle geliceksin canım merak etme.sakin olmaya çalış strese sokma yiğenimizi
yazdıkların için çok tşk. ederim.
hemen kan testi yaptırıcam, neyse çıksın, yoksa böyle dayanamıycam..
o zaman kan testi yaptırayım, en azından hamilemiyim değilmiyim netleşsin ben de ona göre bileyim yoksa belirsizllik çok sinir bozucu...
bende de var mide bulantısıda ben progestan dan şikayetçiyim ya sarhoş gibiyim başım döndürüyo yaa
bende kullanıyorum progestan ve çok kötü baş dönmesi yapıyo canım bendede işyerinde bazen 1 saat masadan kalkamıyorum. bugün evde unuutm progestanı sabah içmedim akşam içecem inşallah bi sorun olmaz
yok olmaz canım... kanaman falan mı var senin.. senin 1 saat iyi benim 9:30 falan başlıyo 11 kadr kalkamıyorum yerin dibinde gibi oluyorum
merhaba arkadaşlar bende 6+4 haftalık gebeyim ve dün gittim doktora çok şükür ki kesemiz göründü aslında bu benim 2. gebeliğim ama pek anlamıyorum bu ultrason sonuçlarından falan crl 17.2 mm ve fka pozitif doktor 1 ay sonraya çagırdı herşey güzel dedi ama merak işte sizce iyimi gerçekten herşey yolunda mı haftama göre degerler normalmi ki Allah izin verirse oğluma bir kardeş gelicek RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.hepimiz saglıklı ve sorunsuz bir gebelik sonunda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız (aminnn) hepinizi Rabbime emanet ediyorum
merhaba kizlar
keseyi gordumbu sabah 2 hafta sonrada kalp atislarini duyucam insallah cok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?