merhaba kizlar
keseyi gordumbu sabah 2 hafta sonrada kalp atislarini duyucam insallah cok mutluyum.
Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.
kızlaaar kanamam basladıyogun degil cok az ama bi çay kasıgı kadar dr u aradık gebelikte %10 nunda olur yogunlasırsa dr.a gidin hemen dedi yarında yanına kontrole cagırdı (
benimde adet günümdemn 1 gün önce 5.76 çıkmıştı dr yok demişti hatta sonraki bhcg deerlerimi gösterdiğimde şok oldu bence bi kan testi yaptır
inşallah hayırlısı ile çok güzel haberler alırsın. Allah hayırlısınız versin.
tabi canım yaptır 1 saatini alır ama haber ver bizede ben merak ederim şimdi
canım bende senin gibi olmuştum ama kan testinde dahi gözükmemişti normalde 25 günde bir adet olurum günüm geçti yaptım yine çıkmadı sonra 10 gün falan geçince idrar da yaptım 2,çizgi çıktı geç döllenme olmuş bende adete 3 gün gebe kalmışım ondan geç gözüktü bence sende biraz daha bekle yine adet olmazsan kan testi yaptırırsınnn
sonuç negatif çıktı..ben de hayırlısı diyorum zaten..
şimdi geldim hastaneden dayanamadım işten çıkıp gittim, testin sonucunu beklemdim; beta hcg testi yaptılar ve sonuç negatif çıktı... BHCG <2 çıktı yazıyor...
aslında sadece birkaç kez korunmadan ilişkiye girmemize rağmen regl de 4 gün geçince çok ümitlenmiştim şimdi ise çok moralim bozuldu yaaa..
Canım üzülme daha yeni başlamışsınız.Sen artık karar vermişsin bu bebek işine o nedenle en kısa sürede olacaktır inan bana . Ben 6 yıldır bekliyorum halende oldu diyemem , Rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın.
hanımlar merhaba,ben 8buçuk haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarını 2hafta önce duydum herşey yolundaymış şükür ama çok şiddetli mide bulantılarım var.günde en az 7kere kusuyorum.genelde öğlen başlıyo ve geceye kadar.ne yesem ne içsem direk lavabodayım.boğazım çok kötü tahriş oldu artık su bile yutamıyorum.herşeyi deniyorum ama değişen bişey yok.sizin bu konuda yaptığınız özel bişey varmı?doktorum ilaç vermek istemiyo.en sonunda sukaybından dolayı bikaç gün hastaneye yatış verebilirmiş serum yemek için..
hanımlar merhaba,ben 8buçuk haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarını 2hafta önce duydum herşey yolundaymış şükür ama çok şiddetli mide bulantılarım var.günde en az 7kere kusuyorum.genelde öğlen başlıyo ve geceye kadar.ne yesem ne içsem direk lavabodayım.boğazım çok kötü tahriş oldu artık su bile yutamıyorum.herşeyi deniyorum ama değişen bişey yok.sizin bu konuda yaptığınız özel bişey varmı?doktorum ilaç vermek istemiyo.en sonunda sukaybından dolayı bikaç gün hastaneye yatış verebilirmiş serum yemek için..
seni çok iyi anlıyorum aynı sorunu bende çekiyorumdum. 7 haftalığım. doktorum bana ilaç verdi ve çok rahatım sabah akşam içiyorum tabi senin doktorun uygun görmediyse bişey diyemem.ben ilacın bi zararını görmedim çok rahatım şuan yollarda kusa kusa helak olmuştum kendimi eve zor atıyodum şimdi çok iyiyim doktorunla tekrar görüşmeni tavsiye ederim ilacın fayda etmediği gebelik durumlarıda oluyomuş ondada serum bağlanıyomuş diye biliyorum sen en kısa zamanda tekrar görüş doktorunla
yarın kontrolüm var ense kalınlığı için.isteyeceğim ilaç versin.çünkü gerçekten çok zor.bende çalışıyorum ama tabii 2haftadır bu halde hem çalışmak hemde bu durum beni çok etkiledi.teşekkür ederim desteğin için.ilaç ne verdi peki ismi ne?
şimdi geldim hastaneden dayanamadım işten çıkıp gittim, testin sonucunu beklemdim; beta hcg testi yaptılar ve sonuç negatif çıktı... BHCG <2 çıktı yazıyor...
aslında sadece birkaç kez korunmadan ilişkiye girmemize rağmen regl de 4 gün geçince çok ümitlenmiştim şimdi ise çok moralim bozuldu yaa.....
Merhaba kizlar nasilsiniz bugun?
Kac haftalik hamilesin canim? ense kalinligi kac haftalikken yapiyiliyor ki?
11-14. haftalarda yapılıyor ama arkadaş kaç haftalık bilmiyorum
tsk ederim cnm cvbin icin bende o donemlerde yapildigini bildigim icin sordum haziranda degil demek ki arkadasin dogumu ondan sasirmistim.
seninde gec dollenme olmustu dimi? benimde oyle. adete 4 gun kalagözünaydın canım bende haftaya cuma gidicem kalp atışı için...
hay maşallah hadi drun iyi görmüş valla maşallah diyim onada
seninde gec dollenme olmustu dimi? Benimde oyle. Adete 4 gun kala
sagol canim cok mutluyum valla. Icim rahatladi en azindan.
Dr cok iyi ya cok guveniyorum adama keske dogumumuda o yapabilse ama sanirim ıstanbulda olucak dgum
. Maalesef baska dr bulmam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?