2012 haziran anneleri

Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.

kızlaaar kanamam basladı yogun degil cok az ama bi çay kasıgı kadar dr u aradık gebelikte %10 nunda olur yogunlasırsa dr.a gidin hemen dedi yarında yanına kontrole cagırdı (

gülaycım dualarımız seninle hayırlı hbrlerle gel bize kızlaaarrrrrr nasılsınız bugünnnnnnn bu progestanj benide sarhoş gibi yapıo demekki çnk akşamlar çakırkeyif bir kafayla geziyorum sanki =))))

lafraise cnmmm sakın telaş yapma cnm aynısı bendede oldu ertesi gün acile gittim bende hatta kahverengi kanamam devam edio bu dönemlerde olurmuş cnm sadece biras daa dikkat etmemiz gerek sanada doktorun progestan vericek muhtemelen acildeki doktor ama alttan muayene ederek kanama durmuş dedi şakır şakır kanaması olupta bebişi sağlıklı olanlar var olumlu düşün olumlu olsun şekerim çok geçmiş olsun yeniden

benimde adet günümdemn 1 gün önce 5.76 çıkmıştı dr yok demişti hatta sonraki bhcg deerlerimi gösterdiğimde şok oldu bence bi kan testi yaptır

şimdi geldim hastaneden dayanamadım işten çıkıp gittim, testin sonucunu beklemdim; beta hcg testi yaptılar ve sonuç negatif çıktı... BHCG <2 çıktı yazıyor...
aslında sadece birkaç kez korunmadan ilişkiye girmemize rağmen regl de 4 gün geçince çok ümitlenmiştim şimdi ise çok moralim bozuldu yaa.....

inşallah hayırlısı ile çok güzel haberler alırsın. Allah hayırlısınız versin.

sonuç negatif çıktı..ben de hayırlısı diyorum zaten..

tabi canım yaptır 1 saatini alır ama haber ver bizede ben merak ederim şimdi

şimdi geldim hastaneden dayanamadım işten çıkıp gittim, testin sonucunu beklemdim; beta hcg testi yaptılar ve sonuç negatif çıktı... BHCG <2 çıktı yazıyor...
aslında sadece birkaç kez korunmadan ilişkiye girmemize rağmen regl de 4 gün geçince çok ümitlenmiştim şimdi ise çok moralim bozuldu yaaa..

Canım üzülme daha yeni başlamışsınız.Sen artık karar vermişsin bu bebek işine o nedenle en kısa sürede olacaktır inan bana . Ben 6 yıldır bekliyorum halende oldu diyemem , Rabbim kimsenin kuçağını boş bırakmasın.

hanımlar merhaba,ben 8buçuk haftalık hamileyim.bebeğimin kalp atışlarını 2hafta önce duydum herşey yolundaymış şükür ama çok şiddetli mide bulantılarım var.günde en az 7kere kusuyorum.genelde öğlen başlıyo ve geceye kadar.ne yesem ne içsem direk lavabodayım.boğazım çok kötü tahriş oldu artık su bile yutamıyorum.herşeyi deniyorum ama değişen bişey yok.sizin bu konuda yaptığınız özel bişey varmı?doktorum ilaç vermek istemiyo.en sonunda sukaybından dolayı bikaç gün hastaneye yatış verebilirmiş serum yemek için..

kızlaar bugün ben hiç iyi değilim.midem hiç bişi almıyo henüz kahvaltı bile yapamadım.zorla 1 muz ve 1 avuç kadar kabak çekirdeği yiyebildim.bariz bi bulantım da yok ama en sevdiğim şeyleri bile istemiyo canım

çook tşk.ederim moral verdiğin için..ne bileyim ben..., sanki hemen ilk deneme de olacakmış gibi geldi, bi de adet gecikince ben de ümitlendim işte...
allahım bence de herkese istediği zaman hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin..

seni çok iyi anlıyorum aynı sorunu bende çekiyorumdum. 7 haftalığım. doktorum bana ilaç verdi ve çok rahatım sabah akşam içiyorum tabi senin doktorun uygun görmediyse bişey diyemem.ben ilacın bi zararını görmedim çok rahatım şuan yollarda kusa kusa helak olmuştum kendimi eve zor atıyodum şimdi çok iyiyim doktorunla tekrar görüşmeni tavsiye ederim ilacın fayda etmediği gebelik durumlarıda oluyomuş ondada serum bağlanıyomuş diye biliyorum sen en kısa zamanda tekrar görüş doktorunla

selam kızlar ben cumaya gidecektim doktorumuza ama randevu listesi dolmuş çarşamba gününe kaldık çok merak ediyorum enson 2 hafta önce keseyi görmüştük inşallah çarşamba da kalp atışını duyarız

canim benim mide bulantilarim yok denecek kadar az ama sabah biseyler yemeden yataktan kalkmiyorum hic bisey yoksa kuru ekmek yiyin bi dilim mideyi tutuyo sonra guzel bi kahvalti azar azar ama sık sık yiyin ara ogunde elma armutta mideme iyi geliyo kizlar

yarın kontrolüm var ense kalınlığı için.isteyeceğim ilaç versin.çünkü gerçekten çok zor.bende çalışıyorum ama tabii 2haftadır bu halde hem çalışmak hemde bu durum beni çok etkiledi.teşekkür ederim desteğin için.ilaç ne verdi peki ismi ne?

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun?

Kac haftalik hamilesin canim? ense kalinligi kac haftalikken yapiyiliyor ki?

adet olmazsan bir daha yapğtırırsın canım ..herşeyin hayırlıısı üzülme moralinide bozma bu işde moral çok önemli

benimde ilk hamileliğim öyleydi 4 aya kadr hep çıakrtttım işyeri,nde masanın üzerine yollara çok berbattı 4 ay boyunca halsizliğidmen konuşamadım bile tam 6 kilo vermiştim ilaç kullandım ama içim rahat etmedi ve pekde faydasını görmedim geçmesini bekleyeceksin canım midene bişiler girsin istiyorsan muz elma falan ye

gözünaydın canım bende haftaya cuma gidicem kalp atışı için...
seninde gec dollenme olmustu dimi? benimde oyle. adete 4 gun kala
sagol canim cok mutluyum valla. icim rahatladi en azindan.
hay maşallah hadi drun iyi görmüş valla maşallah diyim onada

dr cok iyi ya cok guveniyorum adama keske dogumumuda o yapabilse ama sanirim Istanbulda olucak dgum
. maalesef baska dr bulmam gerekecek

hmm nerdesin ki sen seçeneği çok olması ii ya ben ardahandayım ya ve burda düşünüyorum bakalım hayırlısı olur inş. Ve tek dr var burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…