kızlar merhabaaa bizde katıldık aranıza henüz 5 haftalığız sat 22 eylül beklenen doğum tarihi 28 haziran görünüyor.en küçük bizimki galiba aranızda:)
istanbul anadolu yakasında sgk anlaşmalı bir hastaneye giden varmı aranızda ve de memnun kaldığınız bir doktor.pazartesi ilk muayeneye gideceğim ve gerçektn tavsiyeye çok ihtiyacım var.
Merhaba kizlar nasilsiniz bugun?
Kac haftalik hamilesin canim? ense kalinligi kac haftalikken yapiyiliyor ki?
canim benim mide bulantilarim yok denecek kadar az ama sabah biseyler yemeden yataktan kalkmiyorum hic bisey yoksa kuru ekmek yiyin bi dilim mideyi tutuyo sonra guzel bi kahvalti azar azar ama sık sık yiyin ara ogunde elma armutta mideme iyi geliyo kizlar
sekiz buçuk haftalık canım
kızlar merhabaaa bizde katıldık aranıza henüz 5 haftalığız sat 22 eylül beklenen doğum tarihi 28 haziran görünüyor.en küçük bizimki galiba aranızda:)
istanbul anadolu yakasında sgk anlaşmalı bir hastaneye giden varmı aranızda ve de memnun kaldığınız bir doktor.pazartesi ilk muayeneye gideceğim ve gerçektn tavsiyeye çok ihtiyacım var.
arkadaşlar hepinize merhaba
bizde aranıza yeni katılıyoruz. sat 10 eylül şu anda 6+5 günlük hamileyim. ikiz olma ihtimali var çünki geçen c.tesi kalp atışı gördük ama 1 kesemiz daha var o henüz boş. 04 kasımda tekrar kontrolümüz var. ve hiç bir belirti yok bende sadece uyku halsizlik ara sıra ağrı
arkadaşlar hepinize merhaba
bizde aranıza yeni katılıyoruz. sat 10 eylül şu anda 6+5 günlük hamileyim. ikiz olma ihtimali var çünki geçen c.tesi kalp atışı gördük ama 1 kesemiz daha var o henüz boş. 04 kasımda tekrar kontrolümüz var. ve hiç bir belirti yok bende sadece uyku halsizlik ara sıra ağrı
hoşgeldin canım belki 2.kese daha küçük diye daha sonra görünür inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alırızbendede pek belirti yok uykusuzluk ve iştahsızlık var bizde 6 haftalık olduk heralde ama çarşamba gidecem doktora inşallah bizde kalp atışını görürüz
Hos geldin canimmm, insaALLAH saglikla alirsin bebislerini kucagina. Bazen biri birazcik daha gec dollene biliyor. InsaALLAH diger keseyede can verir RAbbim.
Ben cok istiyordum ikiz olmasiniHayirlisi olsun insaALLAH.
hoşbulduk canım. inşallah öyledir diye ümit ediyorum. ikiz olması çok güzel olurdu. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. inşallah hepimiz kalp atışınıda görüp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
inşallah hepimiz için hayırlısı. evet sonradan görenler çok olmuş. sağlıkla hayırlısı neyse inşallah
Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.
merhaba arkadaşlar.bende cuma günü doktora gideceğim.inşallah kalp atışlarını görmek nasip olur.dualarınızı esirgemeyin lütfen..10 gündür raporludum kahverengi lekelenmem olmuştu.1 haftadır yoktu ama dün ve bugun tekrar oldu.oyuzden biraz tedirginim..
kızlar sizin hala adet sancısı gibi sancılarınız oluyormu bende ara ara oluyor
tatlım bende cuma günü gidicem doktora bakalım hayırlısı ile duyarız inşallah gümbür gümbür kalp atışlarını..
Ayzan ,MrsPink35 güzel haberlerinize çok sevindim kızlar darısı bizim başımıza
kizlar balik yiyemiyenler icin kucuk arastirma... Omega 3 nelerde varmis...
Omega 3 kaynakları:
balık yağı, ketentohumu, semizotu, ceviz, fındık, badem, yeşil yapraklı sebzeler omega 3 içeren besinler dir.
Tatlısu balıklarından alabalıkgiller familyasına ait balıklarda, deniz balıklarından ise uskumrugiller familyasında bol miktarda yer alır.
Sardunya, ringa balığı ,uskumru ve somon omega 3 bulunan balıklara örnek olarak gösterilebilir.
Omega 3 zararları var mıdır? Omega 3 ün kan sulandırıcı etkisi olduğundan dolayı kan sulandırıcı ilaç kullananların dikkatli olması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?