2012 haziran anneleri

kızlar merhabaaa bizde katıldık aranıza henüz 5 haftalığız sat 22 eylül beklenen doğum tarihi 28 haziran görünüyor.en küçük bizimki galiba aranızda:)
istanbul anadolu yakasında sgk anlaşmalı bir hastaneye giden varmı aranızda ve de memnun kaldığınız bir doktor.pazartesi ilk muayeneye gideceğim ve gerçektn tavsiyeye çok ihtiyacım var.

Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin cnm bebisini. Ben yurt disinda oldugum icin yardimci olamiyacam maalesef.

teşekkür ederim önerilerin için.bende niyeyse elma ve armutu severek yiyordum mideme iyi geliyormuş demek ki :)
bende sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker ekmek falan yiyorum öyle kalkıyorum
ama zaten sabah değil benim öğleden sonra başlıyor kusmalarım
annemde bana hamileyken böyleymiş.çok kusarmış.ama erkek kardeşimde hiç kusmamış.acaba cinsiyetinde etkisi olabilirmi ki?

kızlar sizin hala adet sancısı gibi sancılarınız oluyormu bende ara ara oluyor

arkadaşlar hepinize merhaba

bizde aranıza yeni katılıyoruz. sat 10 eylül şu anda 6+5 günlük hamileyim. ikiz olma ihtimali var çünki geçen c.tesi kalp atışı gördük ama 1 kesemiz daha var o henüz boş. 04 kasımda tekrar kontrolümüz var. ve hiç bir belirti yok bende sadece uyku halsizlik ara sıra ağrı

merhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeğin inşallah. bende doktor arayışı içindeyim anadolu yakasında. sanırım göztepe medical park mehtap hn.'a gidicem. aslında bu gün randevu almıştım ama benden kaynaklı bir problem yüzünden p.tesiye erteledim. benimde bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var

hoşgeldin canım belki 2.kese daha küçük diye daha sonra görünür inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bendede pek belirti yok uykusuzluk ve iştahsızlık var bizde 6 haftalık olduk heralde ama çarşamba gidecem doktora inşallah bizde kalp atışını görürüz

Kizlar balik yiyemiyenler icin kucuk arastirma... Omega 3 nelerde varmis...

Omega 3 Kaynakları:

Balık yağı, ketentohumu, semizotu, ceviz, fındık, badem, yeşil yapraklı sebzeler omega 3 içeren besinler dir.

Tatlısu balıklarından Alabalıkgiller familyasına ait balıklarda, deniz balıklarından ise Uskumrugiller familyasında bol miktarda yer alır.

Sardunya, ringa balığı ,uskumru ve somon omega 3 bulunan balıklara örnek olarak gösterilebilir.

Omega 3 zararları var mıdır? Omega 3 ün kan sulandırıcı etkisi olduğundan dolayı kan sulandırıcı ilaç kullananların dikkatli olması gerekir.

Hos geldin canimmm, insaALLAH saglikla alirsin bebislerini kucagina. Bazen biri birazcik daha gec dollene biliyor. InsaALLAH diger keseyede can verir RAbbim.

Ben cok istiyordum ikiz olmasini Hayirlisi olsun insaALLAH.

hoşbulduk canım. inşallah öyledir diye ümit ediyorum. ikiz olması çok güzel olurdu. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. inşallah hepimiz kalp atışınıda görüp sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Hos geldin canimmm, insaALLAH saglikla alirsin bebislerini kucagina. Bazen biri birazcik daha gec dollene biliyor. InsaALLAH diger keseyede can verir RAbbim.

Ben cok istiyordum ikiz olmasini Hayirlisi olsun insaALLAH.

inşallah hepimiz için hayırlısı. evet sonradan görenler çok olmuş. sağlıkla hayırlısı neyse inşallah

evet maşallah çok güzel canım 2 tane bebişe kavuşursun inşallahinşallah hepimiz için herşey güzel olsun bebişler gelsin sağ sağlim

Kızlar çok dua edin bana lütfen bugün bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. o kadar heyacanlıyımki dualarınıza desteklerinize çok ihtiyacım var.

Gülaycım güzel haberlerini bekliyoruz.Dualarım seninle arkadaşım

tatlım bende cuma günü gidicem doktora bakalım hayırlısı ile duyarız inşallah gümbür gümbür kalp atışlarını..

Ayzan ,MrsPink35 güzel haberlerinize çok sevindim kızlar darısı bizim başımıza

Kızlar benim ikiz kızkardeşim var....Ve çok isterdim ikizimin olmasını ama imkansız gibi bişiii ikizlerin ikizi olmazmış öyle derler

kızlar sizin hala adet sancısı gibi sancılarınız oluyormu bende ara ara oluyor

oluyo canım,özellikle dr muayenesinden sonra daha yoğun oluyo ama normalmiş.bebek büyüyo rahim genişliyo onun içinmiş,yavrularımıza dair bir işaret olarak düşünüp rahatlıyorum ben :)

sende görüceksin canım inşallah,dünyanın en güzel görüntüsü emin ol,insanın gözünün önünden gitmiyo o pıt pıtlar

bende devam eedyim hatırlatmaya bide balık son 3 ayda daha gerekli birde et yiyemeyenlere benden kivi tavsiiyesi bir dr arkadaşım sölemişti vejeteryanlar etteki açıgı gidermek için kivi yerlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…