Evet sonradan kalp atislarini goren kucumsenmiyecek kadar cok insaALLAH sendede oyle olur
Tup bebek tedavisiylemi gebe kaldin cnm? yoksa ailede mi var ikiz?
evet canım tüp bebek bu 5.denemem
2 kez daha hamile kaldım ama maalesef kaybettim. O yüzden çok tedirginim sürekli doktora gitmek istiyorum. Inşallah bu arada iyi bir doktor bulurum
hayir benim bebis en kucuk :) 30 haziran yada 1 temmuz olucak:)kızlar merhabaaa bizde katıldık aranıza henüz 5 haftalığız sat 22 eylül beklenen doğum tarihi 28 haziran görünüyor.en küçük bizimki galiba aranızda:)
istanbul anadolu yakasında sgk anlaşmalı bir hastaneye giden varmı aranızda ve de memnun kaldığınız bir doktor.pazartesi ilk muayeneye gideceğim ve gerçektn tavsiyeye çok ihtiyacım var.
ben guney koredeyim. aslinda tamda karar veremedik ama ist daha iyi olucak gibi gorunuyorhmm nerdesin ki sen seçeneği çok olması ii ya ben ardahandayım ya ve burda düşünüyorum bakalım hayırlısı olur inş. Ve tek dr var burda
oo hadi hayirlisi :) bende ozeniyorum ama bir yandan zor olur ya diyorum Allah saglikli hayirli evlatlar nasiparkadaşlar hepinize merhaba
bizde aranıza yeni katılıyoruz. sat 10 eylül şu anda 6+5 günlük hamileyim. ikiz olma ihtimali var çünki geçen c.tesi kalp atışı gördük ama 1 kesemiz daha var o henüz boş. 04 kasımda tekrar kontrolümüz var. ve hiç bir belirti yok bende sadece uyku halsizlik ara sıra ağrı
hayir benim bebis en kucuk :) 30 haziran yada 1 temmuz olucak:)
ben pendik sifayi cok duydum. Birde uniersite hast olsun dersen yeditepe uni hadtanesi cem ficicioglu iyiymis
tabi kendim gitmedim arastirirken buldum ins iyi birine denk gelirsin
ben guney koredeyim. Aslinda tamda karar veremedik ama ist daha iyi olucak gibi gorunuyor
annemler ist.da oturuyor o bana yardim edebilir ama kocisten ayri kalmak problem iste
oo hadi hayirlisi :) bende ozeniyorum ama bir yandan zor olur ya diyorum allah saglikli hayirli evlatlar nasip
etsin.
oy maşallah sağlıklı şeki,lde alırsınız kucagınıza inş. Diğer 2011 annelerine falan bi sor onlar tavsiye edebilirler
2 kez daha hamile kaldım ama maalesef kaybettim. o yüzden çok tedirginim sürekli doktora gitmek istiyorum. inşallah bu arada iyi bir doktor bulurum
hayir benim bebis en kucuk :) 30 haziran yada 1 temmuz olucak:)
ben pendik sifayi cok duydum. birde uniersite hast olsun dersen yeditepe uni hadtanesi cem ficicioglu iyiymis
tabi kendim gitmedim arastirirken buldum ins iyi birine denk gelirsin
ben guney koredeyim. aslinda tamda karar veremedik ama ist daha iyi olucak gibi gorunuyor
annemler ist.da oturuyor o bana yardim edebilir ama kocisten ayri kalmak problem iste
oo hadi hayirlisi :) bende ozeniyorum ama bir yandan zor olur ya diyorum Allah saglikli hayirli evlatlar nasip
etsin.
teşekkürler arkadaşım. Inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde alırız kucağımıza
canim oncelikle gecmis olsun sana kendi dr umu onerebilirim eger ist de yasiyosan ayse buyukogut ozel muyenehanesi var vatann cad mukemmel bi dr 10 kere hamile kalsam hepsindede ona giderm bi cok arkadasimda onda dogum yapti
teşekkürler arkadaşım. Inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde alırız kucağımıza
biraz önce geldim dr dan . Bebeğimin kal atışını gördük. Heyecandan kalbim duracaktı. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin olmayan herkeze nasip etsin inşallah.
oyy kuzuma maşallah darısı bzilere hadi... çoks evindim
tüm dualarım sizler için arkadaşlarım inanın .
biraz önce geldim dr dan . bebeğimin kal atışını gördük. heyecandan kalbim duracaktı. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin olmayan herkeze nasip etsin inşallah.
kızlar dün doktora gittim ve 7+2 günlk hamileym ama sata göre 5+5 olması lazım.anormallk yoktr demi bide henüz keseyi görebldk bebek görünmüo normalmi
2 kez daha hamile kaldım ama maalesef kaybettim. o yüzden çok tedirginim sürekli doktora gitmek istiyorum. inşallah bu arada iyi bir doktor bulurum
biraz önce geldim dr dan . bebeğimin kal atışını gördük. heyecandan kalbim duracaktı. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin olmayan herkeze nasip etsin inşallah.
kızlar dün doktora gittim ve 7+2 günlk hamileym ama sata göre 5+5 olması lazım.anormallk yoktr demi bide henüz keseyi görebldk bebek görünmüo normalmi
ınsaallah canm sıkı sıkı tutunurlar annelerine.
Bu konuda seni en iyi ben anlarim cunku ayni sureclerden gectim bende ve hamile oldugumu ogrenmemle bebegimin kalp atislarini durdugunu ogrenmem arasinda bir hafta vardi sadece.
Bende senin gibi acayip tedirginim. Elimden gelse ultrasyon makinasi alacam eve...
Doktorum beni iyi tanidigi icin her hafta gel kontrol edelim demisti bende ultrasyon bebege zararli diye iki hafta bir geleyim icim rahat etsin dedim oda sen nasil kendini iyi hissedersen oyle yapalim dedi. Simdide nasil pismanim anlatamam keske haftada bir talebini kabul etseydim.
Carsamba gunu konusacam zaten haftada bir geleyim bundan sonra diyecem duramiyorum cunkuuu yerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?