bende devam eedyim hatırlatmaya bide balık son 3 ayda daha gerekli birde et yiyemeyenlere benden kivi tavsiiyesi bir dr arkadaşım sölemişti vejeteryanlar etteki açıgı gidermek için kivi yerlermiş
hmmm evet gercekten kivi cok yararli bir meyve gerci meyve gebelik doneminde cok onemli.
Cevizde cok onemli ama mide bulantim oldugu icin cevizdeki azicik yag bile benim midemi bulandiriyor!!!
InsaALLAH canm SIKI SIKI tutunurlar annelerine.
Bu konuda seni en iyi ben anlarim cunku ayni sureclerden gectim bende ve hamile oldugumu ogrenmemle bebegimin kalp atislarini durdugunu ogrenmem arasinda bir hafta vardi sadece.
Bende senin gibi acayip tedirginim. Elimden gelse ultrasyon makinasi alacam eve...
Doktorum beni iyi tanidigi icin her hafta gel kontrol edelim demisti bende ultrasyon bebege zararli diye iki hafta bir geleyim icim rahat etsin dedim oda sen nasil kendini iyi hissedersen oyle yapalim dedi. Simdide nasil pismanim anlatamam keske haftada bir talebini kabul etseydim.
Carsamba gunu konusacam zaten haftada bir geleyim bundan sonra diyecem duramiyorum cunkuuu yerimde.
başın sağolsun canım ama beni düşün ve üzülme ben 9 ay taşıdım hiç bişey yoktu 3 gün yaşadı sadece. Yüzünü gördüm dokundum ona kokladım öptüm hala resimleri var sen düşün
cok zor canim senin durumun asla kiyaslanma yapilmaz. Allah sabir versin.
Yeni bebegin insaallah bir nebze unutturur (cok iyi biliyorum hep icinde bir burukluk olarak kalacak).
Basin sagolsun, rabbim cok saglikli sihhatli bebekler nasip etsin sana.
canım sende kekini içine falan koy ekmeğin içine koy ye
başın sağolsun canım ama beni düşün ve üzülme ben 9 ay taşıdım hiç bişey yoktu 3 gün yaşadı sadece. Yüzünü gördüm dokundum ona kokladım öptüm hala resimleri var sen düşün
evet mantikli kekle iyi gider... Balla falanda karistirsam kolay yerim sanirim sagol canim tavsiyelerin icin.
kızlar merhaba..! Benide listenize eklermisiniz allah izin verirse haziran annesi olucam sat 10 eylül beklenen doğum tarihi 16 haziran
amin canım cümlemize inş... Yüzünü gördükten sonra ve son ana gelmesi çok zor herşeyi duruyo hala allah düşmanıma dahi vermesin
Kızlar merhaba..! Benide listenize eklermisiniz allah izin verirse haziran annesi olucam sat 10 eylül beklenen doğum tarihi 16 haziran
Kızlar merhaba..! Benide listenize eklermisiniz allah izin verirse haziran annesi olucam sat 10 eylül beklenen doğum tarihi 16 haziran
hoşgeldin aramıza bir listemi yapsak kızlar...
merhaba arkadaşım bende bu gün geldim. Seninle sat aynı benimde 10 eylül. Kalp atışını gördün herhalde değilmi
dün doktora gittim çok tedirgindim çünkü daha önceki hamileliğimde dış gebelik olmuştum .doktorlar anlamamıştı anlayınca acil ameliyata aldılar bir tüpümü kaybetmiştim.
Dün doktor her şey yolunda kalp atışı başlamış deyince inanamadım. Allaha şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?