2012 haziran anneleri

bende devam eedyim hatırlatmaya bide balık son 3 ayda daha gerekli birde et yiyemeyenlere benden kivi tavsiiyesi bir dr arkadaşım sölemişti vejeteryanlar etteki açıgı gidermek için kivi yerlermiş

Hmmm evet gercekten kivi cok yararli bir meyve gerci meyve gebelik doneminde cok onemli.

Cevizde cok onemli ama mide bulantim oldugu icin cevizdeki azicik yag bile benim midemi bulandiriyor!!!

hmmm evet gercekten kivi cok yararli bir meyve gerci meyve gebelik doneminde cok onemli.

Cevizde cok onemli ama mide bulantim oldugu icin cevizdeki azicik yag bile benim midemi bulandiriyor!!!

canım sende kekini içine falan koy ekmeğin içine koy ye

inşallah canım amin
benimde ilkinde aynısı oldu kalp atışı ve bir sonraki kontrolde kalp atışı yok. ama kanama vs.hiç bişeyde olmamıştı. hayırlısı olsun artık. inşallah bu bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.

Cok zor canim senin durumun asla kiyaslanma yapilmaz. ALLAH sabir versin.

Yeni bebegin insaALLAH bir nebze unutturur (cok iyi biliyorum hep icinde bir burukluk olarak kalacak).

Basin sagolsun, Rabbim cok saglikli sihhatli bebekler nasip etsin sana.

amin canım cümlemize inş... Yüzünü gördükten sonra ve son ana gelmesi çok zor herşeyi duruyo hala allah düşmanıma dahi vermesin

seninde başın sağolsun canım ya. en kötüsü olsa gerek allah bir daha acılarını yaşatmasın inşallah

çok üzüldüm canım İnşallah bu hamilelih ve doğumunda bi sorun olmaz sağlıkla kucaklarsın yavrunu...

evet mantikli kekle iyi gider... Balla falanda karistirsam kolay yerim sanirim sagol canim tavsiyelerin icin.

ne dmek canım aklımıza gelnleri paylaşırız ne demek... Maden suyuda faydalı ama günde 1 tane falan ben dieğrinde içiyordum

Kızlar merhaba..! Benide listenize eklermisiniz allah izin verirse haziran annesi olucam sat 10 eylül beklenen doğum tarihi 16 haziran

Kizlar ben cikiyorumm, kendinize ve bebislerinize dikkat edin olur mu?

Yigenlerimi iyi besleyinnn cok onemli unutmayin hepinize afiyet olsun simdiden

Opuyorum hepinizi.

merhaba arkadaşım bende bu gün geldim. Seninle sat aynı benimde 10 eylül. Kalp atışını gördün herhalde değilmi

dün doktora gittim çok tedirgindim çünkü daha önceki hamileliğimde dış gebelik olmuştum .doktorlar anlamamıştı anlayınca acil ameliyata aldılar bir tüpümü kaybetmiştim.
Dün doktor her şey yolunda kalp atışı başlamış deyince inanamadım. Allaha şükürler olsun.

canım korkma geçen hafta bende ilk kontrole gittiğimde 5+5'tim ama ultrasonda daha büyük göründü ve aynen sadece kese göründü,dünde kalp atışlarını gördük ama ultrasonda yine haftama göre büyük gösterdi ama ultrasonda 1 hafta 10 gün oynama olabiliyomuş.için ferah olsun,bi sonraki kontrolünde hem bebeğini hem kalp atımlarını görürsün canım[/QUOTE]

teşekkrler cnm inş 15 kasımda gidicem bakalm sabrsızlıkla bekliorm

bu arada benide ekleyn listeye haziran annesi olarak inşallah:) kızlar ya daha çok yeni evliym ben buna hiç hazrlklı deildim aslında ama oldu bikere. çok garip duygular içindeym:S 3aylık evlym daha

inşallah sonuna kadar sağlıkla
bu tedirginlikler hiç bitmeyecek. hepimizin az çok yaşadığı kötü tecrübeler var. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…