cnmmm dur hmn moralini bozma lütfen için rahat değilse bikereliğine git baktır alttan ama aynı stres bendede war sürekli kndimi dinliyorum bii belirti warmı diye ama bndede hiiç yok sadece akıntım çok altım sürekli ıslak gibi sizede oluyo mu kızlar yaaa
aa bak çrş zaten gidicekmişsin cnmm az daha sabret bekle bnce kşke bnde gitsem ama bnm daha çook war:97::97:
wt sata göre 7 hafta ama gç döllnem 6 hafta olucak inş oyledir
kaç çıktı değerin ilk değerin kaçtı
üstten gözükmezse alttan baktırırsın ozmn yoksa için rahat etmicek sen bidaha kan werdinmi değerlerin nasıl
tabi cnm 2599 çıkınca dr çok güzel beklediğim gibi dedi
içim rahatladı ama şiödi gene çrş ya kdara ye kendimidedi çrş gel ben dedim 2 hfta sonra geleyim hani garnti dedim ya gene bişey olsa gözükmessse yok bu sefer görükü kalp atışı bile dedi ama inşşşş bakalım 9 doğurcam ben bi rahat olmiyom
ewet cnm kalp atışı duyana kdr içimz içimizi yiyecek gerçi bundan snr hep bu telaş olucak artık bize rahat yok:)tabi cnm 2599 çıkınca dr çok güzel beklediğim gibi dedi
içim rahatladı ama şiödi gene çrş ya kdara ye kendimidedi çrş gel ben dedim 2 hfta sonra geleyim hani garnti dedim ya gene bişey olsa gözükmessse yok bu sefer görükü kalp atışı bile dedi ama inşşşş bakalım 9 doğurcam ben bi rahat olmiyom
maşallah cnmm ne gzl ayy bende bi kan weriim en yakın zamanda:)))3+5 192 cikmisti canim dünkü 4+3 3682 cikticok sükür yarabbime
bende vermicektim doktorda gerek yok vermene demisti ama iste rahat edemedim cünkü bendede belirti yok pek dedimartmiyomu ki hcg sükürler olsun artmis. Arkadaslar belirtileri olmayanlar sakin endiselenmesin bak benimde yok hic neredeyse valla benim bi ablamin hamileliginde cok cekti mide bulantisindan falan digeri hiccc bisey hissetmeden gecirdi cok rahatti bende rahat olcam heralde diyorum yani insallah
hcg nin hangi degerinden sonra karindan bakiliyoki yada kalp atisi duyuluyoki bilen varmi dur ben bi arastirayim
3+5 192 cikmisti canim dünkü 4+3 3682 cikticok sükür yarabbime
bende vermicektim doktorda gerek yok vermene demisti ama iste rahat edemedim cünkü bendede belirti yok pek dedimartmiyomu ki hcg sükürler olsun artmis. Arkadaslar belirtileri olmayanlar sakin endiselenmesin bak benimde yok hic neredeyse valla benim bi ablamin hamileliginde cok cekti mide bulantisindan falan digeri hiccc bisey hissetmeden gecirdi cok rahatti bende rahat olcam heralde diyorum yani insallah
hcg nin hangi degerinden sonra karindan bakiliyoki yada kalp atisi duyuluyoki bilen varmi dur ben bi arastirayim
buldum ;
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.
benimde ilk 354 ikinci 2599 çıktı dr ii dedi ama ölçüm yapmadıküçük daha dedi
kaç gün arayla yaptırdın cnmm bnm 214 çıkmıştı ilk çarşamba günü yaptırdım 2 günde ne kdr artması lazım
ben 29 unda yaptırdım 354 çıktı bir hafta sonra gene çrş yaptırdım 2599 çıktı dr çok güzel dedi 2 binlerde bekliyodum dedi ya 2 günde 2 kat artmadığı oluyo kişiye göre değişiyo canm drlar daha ii anlıyo benim arkadaşın ilk 160 ikinci 280 çıktı şu an doğumuna 1,5 y kaldı yani önemli olan değerin artması drlar anlıyo bide bi yerde okudum 2 günde 1 kat artış yazıyo :26:
eh haftaya çrş görürüz dr dedği gibi ozaman üstten olmassa alltan çok sokmadan bakın diycem yoksa ben dayanamıycam
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben çok uykusuzum bütün gece uyuyamadım gece uykularımçok kotu hal almaya basladı
yaa bn yaptırmiim daha ozmn daha 2 gün oldu yaptıralı bnde haftaya çrş yaptırırım tam 1 hafta olmuş olucak nasipse
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ben çok uykusuzum bütün gece uyuyamadım gece uykularımçok kotu hal almaya basladı
bende dedim iste bebege zarar vermez demi die güldü bana hic zarar verirmiyim dedi bideama gercekten cok sokmadi gayet narindi
Bide bazi doktorlar ilk kan degerlerini görünce bile anliyolar saglikli bir gebelik olup olmadigini o yüzden kimi 2. tahlili istemiyo bile ondan aslinda rahat olmamiz lazm ama ben doktoruma pek güvenemiyom ondan gerginim baska doktor da bulamadim burda yaa ne yapsam bilmiyom bu doktor biraz telasli insani da telaslandiriyo yaa aslindan bi doktorun hastasini her ne olursa olsun rahatlatmasi lazim ama :26:
eh haftaya çrş görürüz dr dedği gibi ozaman üstten olmassa alltan çok sokmadan bakın diycem yoksa ben dayanamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?