alttan ultrasondan korkma.doktorum bana uygularken gebelik kesesine herhangibir zararı olmadığını söyledi.için rahat olsun :)
evet bide wc sıkıntısı var ben kafayada cok takıyorum aslında bide dün 2 saat filan uyudum ee haliyle gündüz uyuyunca gece de uyuyamadım ama bugün sabredicem gündüz uyumıycam off daha doktora gitmemede 4 gün var bu evhamla nasıl gecicek benim kalan 8 ay Allahım sen bana yardm et diyorum sürekli
alttan ultrasondan korkma.doktorum bana uygularken gebelik kesesine herhangibir zararı olmadığını söyledi.için rahat olsun :)
günaydın cnmm neden ki yaa ağrın flnmı oluyo
orası hiç belli olmaz bi bakmışın seninki açılın ben geliyorum deyip hopp kucağına yerleşirse hiç şaşırma
olurmu olur vallaha ay bebişlerimiz sağlıkla sıhatle gelsin dimi arkadaşlar biz işin şakasındayız tabi
bu arada arkadaşlar geceleri benim uykum çok bölünmeye başladı bana göre 4+2 deyim susuyorum felaket vee acayip wc ye gidiyorum bide felaket sancım var :26:
slm kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
benim doktorum bana cumaya gel demişti bebeğimin kesesini görmek için ve 11 de randevum var. dua edin arkadaşlar bi sorun çıkmasın biraz heyecanlıyım ve korkuyorum.
olurmu olur vallaha ay bebişlerimiz sağlıkla sıhatle gelsin dimi arkadaşlar biz işin şakasındayız tabi
bu arada arkadaşlar geceleri benim uykum çok bölünmeye başladı bana göre 4+2 deyim susuyorum felaket vee acayip wc ye gidiyorum bide felaket sancım var :26:
aynen canım onu söylüyordum arkadaşlara gece uykusu zerre kalmadı düşünüp duruyorum bütün gece annelik hisleri sanırım bunlar babanız uyuyor dime horul horul dün gece ben eşimi kaldırdım diktim ayağı bi güzel kızdım uyku sersemi anlamadı zaten neye kızdıgımı döndü arkasını yattı sabah diyoki gece rüyamda sen bana kızıyodun bende korkmaya basladım rüyamda eyvah hamilelik belirtileri başladı diye ama Allahtan rüyaydı dedi bende hıı rüya görümüşün dedim süt içtim geri yattım çaktırmadan
aynen canım onu söylüyordum arkadaşlara gece uykusu zerre kalmadı düşünüp duruyorum bütün gece annelik hisleri sanırım bunlar babanız uyuyor dime horul horul dün gece ben eşimi kaldırdım diktim ayağı bi güzel kızdım uyku sersemi anlamadı zaten neye kızdıgımı döndü arkasını yattı sabah diyoki gece rüyamda sen bana kızıyodun bende korkmaya basladım rüyamda eyvah hamilelik belirtileri başladı diye ama Allahtan rüyaydı dedi bende hıı rüya görümüşün dedim süt içtim geri yattım çaktırmadan
slm kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
benim doktorum bana cumaya gel demişti bebeğimin kesesini görmek için ve 11 de randevum var. dua edin arkadaşlar bi sorun çıkmasın biraz heyecanlıyım ve korkuyorum.
sende mi kocana kızıyon ay bende bu ara ona kızıp duruyom çok rahat diye hormoanlarımız değişiyo sanırım ama olsun bizene destek olsun
ewt aslında değerlrimiz güzelde işte benim dr da tdbirli ilerleyenden daha kilo vs tansıyon ona bile bakmadı kalp atışı görmeden sağlıklı bile diyemem ama değerin güzel ilerliyo dedi senin dr kim :26:
naz
canım ya bu dönemi inş. çabuk atlatırız ya ben çok ağrılar çekiyoruminş. bir prob. yoktur
folicacid
hmm anlıyorum ya sancıları anladım da yinede sancı yerine bebişimin hareketlerini duymak daha güzel olurdu oyy annem benim yerim ben onu minicik mercimek tanem :)daha teysesiii
edavuca
hehehe bende eşime sardım oda birşey bilmedği için tedirgin korkak ben y andım ydiyor kaç ay sürecek bu ya diyo 9 ay ben napicam dior zavallı
kızıyom valla ama zamanla yanlış oluyor adam rüya sanıyor neye akşam eve gelsin bulurum ben bi bahane kızmak için yardımcı olsun destek olsun canım aaaa ne o oyle horul horul uyuyor bide horluyor bune rahatlık
ya ne güzel seninki korkuyor azıcık tediginlik gösteriyor benimki rahat bide okuyor öğreniyor benden fazla abartıyon sen diyor k.k. nın hamilelik bölümünü bendenönce hatim etti bilinçlendi iyimi oldu kötü mü olu bilemedim ama
merhaba kızlar bende gece wc ye 5 kez (saymadım ama) kalktım şu an sersem gibiyim....
Az önce şirket eğitimden çıktım 1 saat ara vermediler delirecektim..
Özellikle gece çok kasık ağrım oluyor ya sizlerin??:93:
sende mi kocana kızıyon ay bende bu ara ona kızıp duruyom çok rahat diye hormoanlarımız değişiyo sanırım ama olsun bizene destek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?