2012 haziran anneleri

alttan ultrasondan korkma.doktorum bana uygularken gebelik kesesine herhangibir zararı olmadığını söyledi.için rahat olsun :)

bnim doktorum alttan bakılmasına kesinlikle karşı olduğunu söyledi bu doktorlar çok aklımı karıştırıyor benim

aynıyız cnm bizde senle stres yani bide kokruyom yani aslında bi bebeği görsek vs rahtlıycazda tecrubeli arkadlklar hiç bitmiyo diyo kesinlikle haklıllar analık işte bu demek babalara bak oh umurları değil ne stres yapıyon diyo geçiyo

alttan ultrasondan korkma.doktorum bana uygularken gebelik kesesine herhangibir zararı olmadığını söyledi.için rahat olsun :)

yok kokrmuyourmda işte ya bişey olurda kendimi yerim diye allaha emanet zaten ama dr um bakmıyo nedense hastalarına sordum hiçbirine bakmamış hep üstten usg

orası hiç belli olmaz bi bakmışın seninki açılın ben geliyorum deyip hopp kucağına yerleşirse hiç şaşırma

olurmu olur vallaha ay bebişlerimiz sağlıkla sıhatle gelsin dimi arkadaşlar biz işin şakasındayız tabi

bu arada arkadaşlar geceleri benim uykum çok bölünmeye başladı bana göre 4+2 deyim susuyorum felaket vee acayip wc ye gidiyorum bide felaket sancım var :26:

ayy bnde bi anormallik war galiba ne sancım war ne wc ye gidiyoom uykum bölünüyo geceleri ama oda bnm pirpirikliğimden

hoşbulduk :) üzerime alındığm için

kaç haftalıksın canım bende henüz keseyi görmedim bekliyorum birzcık büyümesini sabırsızlanıyorumda daha 4+2deyim

:89:

şu an senin normal adet dönemindesin adat olmadın ya onun sancısı olurmuş bende şu an yom sadece bi dün sağda batmalarım vardı bugün oda yok

aynen canım onu söylüyordum arkadaşlara gece uykusu zerre kalmadı düşünüp duruyorum bütün gece annelik hisleri sanırım bunlar babanız uyuyor dime horul horul dün gece ben eşimi kaldırdım diktim ayağı bi güzel kızdım uyku sersemi anlamadı zaten neye kızdıgımı döndü arkasını yattı sabah diyoki gece rüyamda sen bana kızıyodun bende korkmaya basladım rüyamda eyvah hamilelik belirtileri başladı diye ama Allahtan rüyaydı dedi bende hıı rüya görümüşün dedim süt içtim geri yattım çaktırmadan

ayyy ewet babalar fosur fosur uyuyoo wallaaaaa

sende mi kocana kızıyon ay bende bu ara ona kızıp duruyom çok rahat diye hormoanlarımız değişiyo sanırım ama olsun bizene destek olsun

canım seninle ben aynıyız sen cuma günü keseyi görürsen ozaman salı günü bende görücem inş. hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım cabuk gelde yaz bebişimiz nasıl muhtemelen şu an muayene oluyor

naz
canım ya bu dönemi inş. çabuk atlatırız ya ben çok ağrılar çekiyorum inş. bir prob. yoktur

folicacid
hmm anlıyorum ya sancıları anladım da yinede sancı yerine bebişimin hareketlerini duymak daha güzel olurdu oyy annem benim yerim ben onu minicik mercimek tanem :)daha teysesiii

edavuca
hehehe bende eşime sardım oda birşey bilmedği için tedirgin korkak ben y andım ydiyor kaç ay sürecek bu ya diyo 9 ay ben napicam dior zavallı

sende mi kocana kızıyon ay bende bu ara ona kızıp duruyom çok rahat diye hormoanlarımız değişiyo sanırım ama olsun bizene destek olsun

kızıyom valla ama zamanla yanlış oluyor adam rüya sanıyor neye akşam eve gelsin bulurum ben bi bahane kızmak için yardımcı olsun destek olsun canım aaaa ne o oyle horul horul uyuyor bide horluyor bune rahatlık

ewt aslında değerlrimiz güzelde işte benim dr da tdbirli ilerleyenden daha kilo vs tansıyon ona bile bakmadı kalp atışı görmeden sağlıklı bile diyemem ama değerin güzel ilerliyo dedi senin dr kim :26:

Canim ben yurtdisindayim kücük bir kasaba gibi bi yer kac tane doktor degistirdim bulamadim bizim türk doktorlari gibisini yaa bizim bazi doktorlarimiz gercekten mükemmeler burda daha denk gelmedi bana ölesi ondan ne yapcam bilmiyorum :26:

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

ya ne güzel seninki korkuyor azıcık tediginlik gösteriyor benimki rahat bide okuyor öğreniyor benden fazla abartıyon sen diyor k.k. nın hamilelik bölümünü bendenönce hatim etti bilinçlendi iyimi oldu kötü mü olu bilemedim ama

kızıyom valla ama zamanla yanlış oluyor adam rüya sanıyor neye akşam eve gelsin bulurum ben bi bahane kızmak için yardımcı olsun destek olsun canım aaaa ne o oyle horul horul uyuyor bide horluyor bune rahatlık

merhaba kızlar bende gece wc ye 5 kez (saymadım ama) kalktım şu an sersem gibiyim....

Az önce şirket eğitimden çıktım 1 saat ara vermediler delirecektim..

Özellikle gece çok kasık ağrım oluyor ya sizlerin??:93:

ay benim esimde ayni okuyup okuyup bana anlatiyo aksamlari bide sagolsun hergün sabah kahvaltimi o hazirliyor artik peynirimi yumurtami, findigimi, cevizimi bilen bitek geceleri hor hor uyuyo ama ilk ögrendigimiz gün ve ondan sonraki 2 gün boyunca her tuvalete benimle kalkti ama nasil yazik kiyamam ayakta uyuyo dedim kalkma sen artik. simdi hiiiic hor hor uyuyo yazik

Canim benim kac bes kez yaa bacaklarimin arkasi morardi gari klozete otur kalk benimde geceleri idrarim geldiginde oluyor agrim kasiklarimda zaten o uyandiriyo yoksa uyucam valla kalk yat kalk yat artik uykumuda alamiyom tabi

benim bugün itibariyle azda olsa mide bulantılarım başladı,hertürlü kokuyu ayırt etmeye başladım.birde sizin gibi uyku sorunum başladı.hamileler çok uyur diyorlar ama ben yarım saatte bir kalkıyorum gece.lekelenmeden dolayı sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum.etrafımdaki arkadaşlarıma derdim hamileyken tadını çıkartın bugünlerin diye ama su gibi aksın bu günler diye düşünmeye başladım şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…