2012 haziran anneleri

ya kızlar ben deli gibi tuzlu şeyler yiyorum hamile değlken yemeklerde tuz aramazdım bile ama şimdi nerdeyse tuz kasesini elime alıp kaşık kaşık yemek istiyorum bune şimdi böyle yaa

kızlar hamişliğinizi haber verdiniz mi yakınlarınıza?

Ben korkuyorum halen. Söylemeye...

valla ben dayanamadım söyledim herkeze şimdide korkuyorum nazar değicek diye hergün kendi kendimi okuyorum annecimde taa uzaklardan hergün senş okuyorum diyor

yok canim benimde annem babam birde 1 tane aradasim biliyo baska kimseye sölemedim. Esimin ailesine bilen 2 aydansonra sölemeyi düsünüyoruz bakalim Allah o günleride göstersin insallah

bende 5+2 günlük hamileyim sat 31 agustos çarşamba doktora gittim kese görünüyo ama 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlarına bakalım dedi doktorum inşallah o mucize sesi duyabilirizzz bu arada benimde midem yanıyo ve acaip gaz yapıyo olsun ama deger ilk bebişim 6 haftalıkken düşük olmuştu 2 ay önce şimdi biraz korku biraz heyecanla 13 ekimi bekliyorum inşallah herşey yolunda giderdoktorum önceki düşükten dolayı progestan hapı verdi bilgisi olan varmı bu ilaç hakkında
hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

bizde sadece anne babalara söyledik çok fazla yaymak istemiyorum ilkinde düşük olduğu için herkes hayal kırıklığına uğramıştı ne olur ne olmaz diye bu sefer temkinliyiz

canim benim hayirlisi olsun bebisinin bak kesesinide görmüssün ne güzel

var canim ben o hapi 3 aydir kullaniyorum ama ben vajinadan fitil gibi kullandim o hapi günde 3 tane cünkü agizlan alindiginda alisana kadar biraz sersemlik basagrisi yapablir demisti doktor. ama izmirdeki doktorum da hapini degilde jelini verdi simdi o jeli kullaniyorum yine vajinadan. Bebegin düsme tehlikesi ni azaltiyormus. Yani bebek icin yararli bisey sanirim 8. hafta olana kadarda kullandiriyorlar.

bizde sadece anne babalara söyledik çok fazla yaymak istemiyorum ilkinde düşük olduğu için herkes hayal kırıklığına uğramıştı ne olur ne olmaz diye bu sefer temkinliyiz

aynen bende korkuyom ilki düşük tü ama 4 haftalıkdı o korkuyom ama eşimin ailesine söylemedim söylemiycemde
anneme ve kardeşlerime söyledim dayanamadım bide arkadaşlarım biliyo bende okuyom sürekli dua allahıma emanetlerr rabbim korur artık inş

ya kızlar ben deli gibi tuzlu şeyler yiyorum hamile değlken yemeklerde tuz aramazdım bile ama şimdi nerdeyse tuz kasesini elime alıp kaşık kaşık yemek istiyorum bune şimdi böyle yaa

normaldede tuzlu yerdim o yüzden daha farkında değilim tatlı sevmem zaten :97:

aynen öle canım,canım folikacid isim neydi benim derya
tuğba cnm benimde memnun oldum

hoşgeldin hayırlısı olsun progestan bende içiyorum 200 mg lık sabah akşam içiyorum cnm

mrb canım benımde sat 31 agustos ama ben keseyı gormeye salı gunu gıdıcem nasıl beklıyem o kadar hıc bılmıyorum alttanmı baktı doktorun yok usg muayenesımı yaptı

kk daki arkadaşlarım dışında hiçkmselere sölemedik eşimle karar aldık anneme bile sölemedim yaaa şu kalp atışını sağsalim bi duyalım öle sölices

sagol canım seninde hayırlı olsun evet sabah almıştım hapı şimdi kafam güzel bana hap olarak verdi daha 2 gün oldu idare ediyorum biraz sersem olarak

mrb canım benımde sat 31 agustos ama ben keseyı gormeye salı gunu gıdıcem nasıl beklıyem o kadar hıc bılmıyorum alttanmı baktı doktorun yok usg muayenesımı yaptı

canım erken olduğu için vajinadan bakıyolar kesin görebilmek için ama o kdar korkulcak bi durum degil ben alıştım en azından kendini sıkmazsan daha iyi oluyo haftaya gitceksen kalp atışınıda duyabilirsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…