2012 haziran anneleri

bende brokoli yedim geldim

folik asit banada verdi cnm folidoce verdi b12 2 mg var içinde 400 mg folik var bebekler için önemli evet bol bol dua edip rabbime emanet ettim bende cümlesini korusun inş

sagol canım seninde hayırlı olsun progestan etkileri nasıl sende
bende uyku ve uçuyomuş gibi yapıyo

benim doktorum alttan muayene yapmıyor hatta ben teklif ettiğim halde yapmadı salı günü gel usg muayenesi ile bakıcam goremezsek yıne beklerız sorun değil dedi

aynen cnm benim dr umda alttan bakmıyo üstten bakıyo ve bekleyceksin diyo 1 hafta

sağolun kızlar ya ne bilim gerildim ister istemez haklısınız sanırım kendimce büyüttüm olayı

Aynen canim ya bende söle cikip bagirmak istiyorum hamileyimmmmmmm die ama sikiyorum kendimi biraz daha sabir diyorum bakalim dayanabildigim kadar zaten su risklidönemi bi atlatalim herkese duyurcam artikin
aynen yaaa ama neyse onuda yaparız inş

ohhh maşallah bütün arkadaşlarıma haziran ayında nufus patlaması yaşatıcaz inşallah

hakketten maşallah topiğimiz çoştu

tubacım bizim doğurma tarihlerimiz aynı allah sağlıklı şekilde kucağımıza hepimizin bebişini almayı nasip etsin

kızlar bol su tüketiyosunuz değilmi yaklaşık 2 litre su içmeniz lazım

tubacım bizim doğurma tarihlerimiz aynı allah sağlıklı şekilde kucağımıza hepimizin bebişini almayı nasip etsin

amin cnm evet geç döllenme diye ben 7 haziran tahmınımce bakalım dr teyzesi ne diycek ama yakınız arka arkaya doğurcaz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hemen ekliyorum canimlarim ama senin son adet tarihin ne ??? Onuda yazayim Bide nerde yasiyosun??? Ay cok soru sordum demi

Ohhhhh afiyettttt olsun gülüm bebisine yarasin insallah

yok canım sor önemli dil 26 ağustos kocaeli 26 yaşındayım adım derya araba servis sorumlusuyum muhasebeciyim herkese sağlıklı sıhhatli bebişler dilerim

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

Son düzenleme:
hemen ekliyorum canimlarim ama senin son adet tarihin ne ??? Onuda yazayim Bide nerde yasiyosun??? Ay cok soru sordum demi

yok canım sor önemli dil 26 ağustos kocaeli 26 yaşındayım adım derya araba servis sorumlusuyum muhasebeciyim herkese sağlıklı sıhhatli bebişler dilerim

hemen ekliyorum canimlarim ama senin son adet tarihin ne ??? onuda yazayim bide nerde yasiyosun??? ay cok soru sordum demi

ohhhhh afiyettttt olsun gülüm bebisine yarasin insallah

sağol teyzesi

canım ben su o kadar çok içemiyom bugun süt aldım onu bile içemedim bi kaç yudum anca daha önce kah da içerdim bugun içemedim

içiyorum ben sonrada wc kahve ilk öğrendim hemen bıraktım günde 1 içerdim dr da yasakladı zaten

Aynen canim ya bende söle cikip bagirmak istiyorum hamileyimmmmmmm die ama sikiyorum kendimi biraz daha sabir diyorum bakalim dayanabildigim kadar zaten su risklidönemi bi atlatalim herkese duyurcam artikin

bende öyle..herkese söyleyeceğim.salı günü gitmiştim doktora 7mm dediği için haftaya çarşamba gideceğim inşallah görürüz artık mercimeğimi :) günleri bırak saatler geçmiyooo..bi görsem herşey yolunda dese doktor sevinçten ne yaparım inan bilmiyorum

inş cnm inş hepimiz o günleri aşarız sağlıkla

tşkkür ederiz teysesi sana darısı tüm isteyenlerin başına

dışarıda çalışanlara allah kolaylık versin.ben home office çalışıyorum,stresli bi iş olduğu için eşim şimdiden rapor alalım sana düzenli şu 3ay geçsin herşey otursun diyor.ama en azından zaman geçiyordur değilmi.4gündür yatıyorum bide düşünmekten zaman geçmiyor..

tşkkür ederiz teysesi sana darısı tüm isteyenlerin başına

maşallah demi tabloyu güzel yaptı ellerine sağlık cnm 19 kişi olduk bile allahım cümlesine sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşş

aslında evde rahat ama işte zaman geçiyo evde ne yapcan yat yat bi sorunumuz yok şükür oturuyom işte bende iş yoğunluğuda yok şansıma allahtan ama sandalye tepesi bazen ii olmuyo
3 ay rapor nasıl alcan özel şirketler kabul etmiyo genelde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…