2012 haziran anneleri

normaldede tuzlu yerdim o yüzden daha farkında değilim tatlı sevmem zaten :97:

Tuğba cnm benimde memnun oldum

hoşgeldin hayırlısı olsun Progestan bende içiyorum 200 mg lık sabah akşam içiyorum cnm

canım bende folbiol 5 mg folik asit verdi dr sadece sabah kullanıyom ii diyolar vitaminmiş galiba inş. Hiçbirimizin n bebeğine bişi olmaz canlarım kendi kendinize vesvese vermeyin vesvese şeytan işidir .allaha emanet edin allahın izniyle bişiycik olmayacak

normaldede tuzlu yerdim o yüzden daha farkında değilim tatlı sevmem zaten :97:

tuğba cnm benimde memnun oldum

hoşgeldin hayırlısı olsun progestan bende içiyorum 200 mg lık sabah akşam içiyorum cnm

sagol canım seninde hayırlı olsun progestan etkileri nasıl sende

benim doktorum alttan muayene yapmıyor hatta ben teklif ettiğim halde yapmadı salı günü gel usg muayenesi ile bakıcam goremezsek yıne beklerız sorun değil dedi

benim doktorum alttan muayene yapmıyor hatta ben teklif ettiğim halde yapmadı salı günü gel usg muayenesi ile bakıcam goremezsek yıne beklerız sorun değil dedi

Canim bi gittiginde sorsana neden yapmiyorsunuz die zararlimis mi yani bizde ögrenelim benimki illa alttan yapcak :26:

hadi ya ben bundan öncekindede başka doktora gitmiştim oda alttan baktıydı zararı yok diyolar inşallah bişi olmaz bebeişime

Canim bi gittiginde sorsana neden yapmiyorsunuz die zararlimis mi yani bizde ögrenelim benimki illa alttan yapcak :26:

sordum evet zararlı oldugundan bahsettı rahım kanallarını zorlayabılırmıs dedı rısk dedı degerler ıyı gıttıgı surece bakmamayı tercıh edıyorum dedı sonucta degerler 5000 ın uzerıne cıktıgında usg de genelde gozukuyor dedı her doktorun yontemı farklı aslında kımısı bırsey olmaz dıyor kımısıde olur dıyor bence yıne en ıyısını doktorlar bılır sonucta onlarda bızım kotulugumuzu ısteyecek degıller bıze Allah korusun bırsey olursa onlarında basarı sansı dusuyor demektır bu o yuzden aslında bırazda guvenmek lazım doktorlara ama kesınlıkle neyı neden yaptıklarını sorgulamak gerekıyor koru korune teslım etmemek gerekıyor kendımızı

kızlarbebeklerimizn saglıklı olabilmesi için neler yemeliyiz bilgisi olan varmı ben süt içmeye dikkat ediyorum çiğ et vb. yemiyorum hergün folik asit içiyorum

kızlarbebeklerimizn saglıklı olabilmesi için neler yemeliyiz bilgisi olan varmı ben süt içmeye dikkat ediyorum çiğ et vb. yemiyorum hergün folik asit içiyorum
BUYUR CANIM BAK LİSTE BURDA
yemek listesi
Gebelikte Beslenmede Dikkat Edilecek Noktalar
• gebe kaldığınızda,ağırlığınız normal ise(şişman veya zayıf değil iseniz) her ay 1-1,5 kilo ağırlık kazanacak şekilde yediklerinizi ayarlayınız.

• Kırmızı et(köfte-kuşbaşı et vb),kuru baklagiller gibi demirden zengin besinleri tüketirken yanında portakal,mandalina,maydanoz,yeşil biber,taze soğan gibi C vitamininden zengin sebze ve meyveler birlikte tüketiniz.

• Çay,kahve,meşrubat gibi içeceklerin yemekle birlikte tüketiminizi azaltıp,yerine ayran,süt,taze sıkılmış meyve sularını tercih ediniz.

• Sebze,meyve ve kuru baklagilleri iyice yıkamadan tüketmeyiniz.Sebzelerin,makarnanın haşlama sularını dökmeyiniz.Sularını çektirerek pişiriniz veya sularını çorbalarda kullanınız.

• Sigara,alkol kullanmayınız.Sigara dumanına maruz kalmayınız.

• Yemeklerde iyotlu tuz kullanınız.Kan basıncı yüksekliklerinde yemekleri tuzsuz pişiriniz.

• Hazır gıdalardan kaçınıp doğal besinleri tüketiniz.Hazır içecekler,hazır çorbalar ve mevsimi olmaya sebze ve meyveleri tüketmeyiniz.

• Et,balık,tavuk,kuru baklagil tüketimini birer gün ara ile alınız.

• Süt içemiyorsanız yoğurt veya ayran tüketiniz.Peynir yerine de çökelek tüketilebilir.

• Yağda kızarmış hamur tatlıları yerine,meyve veya sütlü tatlıları tercih ediniz.

hadi ya ben bundan öncekindede başka doktora gitmiştim oda alttan baktıydı zararı yok diyolar inşallah bişi olmaz bebeişime

kızlar hepiniz bebeğinizi sağ salim almanız dileğiyle bende kısmetse haziranda alcam size sorum olcak siz benden tecrübelisiniz sonuçta dün midem çok kötüydü bugunde aksine bişi yok normal mi ister istemez gerildim bişi yoktur demi 5 hafta bitmek üzere benim de canlarım acil cvp veren olursa sevinirim

saol canımmm gidip saglıklı bişiler yiyim

korkma canım bazen banada oluyo eger akşam çok yersem sabah bulantım olmuyo ama açıkmış uyanırsam bulantım artıyo

canım gebelikte herkezim miğdesi bulanıcak diye birşey yok kiminin 9 ay boyuncabulanıyor kimininki hiç bulanmıyor benım mesela bulantıya dair hiç birşey yok sadece belirti olarak bel kasık ağrılarım var sen içini ferah tut iyi şeyler düşün gebeliğin ilk aylarında en büyük tehlike kanamadır ona dikkat et

öle canim haklisin herseyi sorgulamak lazim aslinda ama herbirinin kendine göre dogrulari yada yanlis bildikleri var. Iyi doktor bulmak zor, önemlide üstelik insallah hepimize iyi doktorlar denk gelmistir de bebislerimizde sagligiylan dogar

canim benim bence hersey normal bunlar ilk endiselerimiz iste ee annelik böle olsa gerek :)

Son düzenleme:
valla ben dayanamadım söyledim herkeze şimdide korkuyorum nazar değicek diye hergün kendi kendimi okuyorum annecimde taa uzaklardan hergün senş okuyorum diyor

ben sadece aileme söyledim eşimde ailesine söyledi.çalıştığım için lekelenmeden dolayı 1haftalık raporum var.arayan tüm arkadaşlarıma boyun fıtığım nüksetti diyorum ama elime davul alıp herkesle paylaşmak istiyorum bu haberi.bayrama kadar söylemeyeym diyorum akrabalarıma,bakalım dayanabilecekmiyim :)

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

Aynen canim ya bende söle cikip bagirmak istiyorum hamileyimmmmmmm die ama sikiyorum kendimi biraz daha sabir diyorum bakalim dayanabildigim kadar zaten su risklidönemi bi atlatalim herkese duyurcam artikin

ohhh maşallah bütün arkadaşlarıma haziran ayında nufus patlaması yaşatıcaz inşallah

ankara 31 agustos 6 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…