canım ben su o kadar çok içemiyom bugun süt aldım onu bile içemedim bi kaç yudum anca daha önce kah da içerdim bugun içemedim
maşallah demi tabloyu güzel yaptı ellerine sağlık cnm 19 kişi olduk bileallahım cümlesine sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşş
bende öyle..herkese söyleyeceğim.salı günü gitmiştim doktora 7mm dediği için haftaya çarşamba gideceğim inşallah görürüz artık mercimeğimi :) günleri bırak saatler geçmiyooo..bi görsem herşey yolunda dese doktor sevinçten ne yaparım inan bilmiyorum
dışarıda çalışanlara allah kolaylık versin.ben home office çalışıyorum,stresli bi iş olduğu için eşim şimdiden rapor alalım sana düzenli şu 3ay geçsin herşey otursun diyor.ama en azından zaman geçiyordur değilmi.4gündür yatıyorum bide düşünmekten zaman geçmiyor..
aslında evde rahat ama işte zaman geçiyo evde ne yapcan yat yat bi sorunumuz yok şükür oturuyom işte bende iş yoğunluğuda yok şansıma allahtan ama sandalye tepesi bazen ii olmuyo
3 ay rapor nasıl alcan özel şirketler kabul etmiyo genelde :26:
ayy önemli degil canlarim benim listeyi yapmak kolay asil listeyi güzellestiren sizlersiniz insallah bu listedeki herkes hayirlisiylan alir bebislerini kucaklarina. Allah hepimizin yaninda olsun insallah
Ay aynen canim ya insallah bi gelse o gün görsem kesesini duysam kalp sesini öyle cok rahatlicam ki anlatamam
aynen canım bende pztsi gidicem bakalım dr hareketliliğine bakacak inş. Hepimizin hamileliği kolay ve rahat olur canlarım
msn varsa eklesenize burda olmazsak enazından msn den haberleşelim
ayy önemli degil canlarim benim listeyi yapmak kolay asil listeyi güzellestiren sizlersiniz insallah bu listedeki herkes hayirlisiylan alir bebislerini kucaklarina. Allah hepimizin yaninda olsun insallah
ay aynen canim ya insallah bi gelse o gün görsem kesesini duysam kalp sesini öyle cok rahatlicam ki anlatamam
ay her işyerinde bir gıcık vardır muhakkak dayan acuk daha zaten bebişlerimiz sağlıkla doğsun onlara bakarızzya aslında bakasrsan işim zor değil ama burda bi adam var gıcık mı gıcık nedense bi türlü uyuşamadık beni millet tebrik ediyo
adama batıtyo bende sinir oluyom ayrıca burda kızlar bekar bi ben evliyim iice göze batıyom ne bilim 8 aya kadar kısmetse devam edp çıkmayı düşünüyom sonrası belki burda devam yada evde bebişime bakarım .olsun enazından evdesin benim gibi bazen strese girmiyon o yönden iisin canım
bende tüm gün bilgisayar başındayım işim o yönden iyi ama stresi fazla.tabii 3ay alamam rapor ama belirli aralıklarla rapor alabilirmişim,benden önce çalışan hamile arkadaşlarım öyle yapmıştı.mesela 7günlük raporluyum şimdi.salı başlıyacağım birkaçgünlük çalışmadna sonra rapor alınabiliyormuş.araştırmam lazım tabii.ben dinlemek için dinlemiştim,insanın başına gelince daha detaylı araştırmalı..
amin cnm rabbime emanetler
Ay her işyerinde bir gıcık vardır muhakkak dayan acuk daha zaten bebişlerimiz sağlıkla doğsun onlara bakarızz
Bende aynen bilgisayar başında sağlıklı olalımda inş doğurunca bebeklerimizle
ya aslında bakasrsan işim zor değil ama burda bi adam var gıcık mı gıcık nedense bi türlü uyuşamadık beni millet tebrik ediyo
adama batıtyo bende sinir oluyom ayrıca burda kızlar bekar bi ben evliyim iice göze batıyom ne bilim 8 aya kadar kısmetse devam edp çıkmayı düşünüyom sonrası belki burda devam yada evde bebişime bakarım .olsun enazından evdesin benim gibi bazen strese girmiyon o yönden iisin canım
allah kolaylık versin canım.bnim avantajım falza evet.zira doğumdan sonra herzaman bebişimin yanında olacağım,hatta yeni yasaya göre 4ay doğum izni dışında 1yıl ücretsiz izin vermek zorundalarmış işverenler.eğer vermezlerse mahkemeye verebilirmişiz hakkımızı aramak için.artık yasalar bizden yana bu konuda,çok büyük avantaj..istersen bi araştır.en azından aylık almasanda sigortn işler o 1yıl.sonra ayrılırsın.bende öyle düşünüyorum çünkü..
Bi evli mutlu hamile senmişsin nazar boncuğunu eksik etme derim bu arada işyerinde üzerinden :)
evet canım bende bebişim için sabrediyom valla allahın izniyle alırız bebeklerimiz kızlr
sağol caım benim bu bilgi ii oldu gerçekten araştırma yapayım öle bişi olursa çok ii ya evet haklısın nazar boncuğu taşımam lazım da taşımıyom ii aklıma getirttin alam ondan isim neydi muji ben derya memnun oldum canım
kızlar hepimiz aynı duygular içindeyiz bu paylaşım beni çok mutlu etti kendimi hiç yalnız hissetmiyorum kk yeni üyeyim ama iiki üye olmuşum diyorum zaman daha çabuk geçiyo benimde işim pc başında çok oturmak bazen sıkıntı versede buna şükür
allah kolaylık versin canım.bnim avantajım falza evet.zira doğumdan sonra herzaman bebişimin yanında olacağım,hatta yeni yasaya göre 4ay doğum izni dışında 1yıl ücretsiz izin vermek zorundalarmış işverenler.eğer vermezlerse mahkemeye verebilirmişiz hakkımızı aramak için.artık yasalar bizden yana bu konuda,çok büyük avantaj..istersen bi araştır.en azından aylık almasanda sigortn işler o 1yıl.sonra ayrılırsın.bende öyle düşünüyorum çünkü..
bi evli mutlu hamile senmişsin nazar boncuğunu eksik etme derim bu arada işyerinde üzerinden :)
deryacım bende memnun oldum.benimde ismim müjde :)
bende çok memnun oldum mügecim msnden de konuşabiliriz tabi istersen olur mu
konuştukça azalıyo sıkıntı demi sevinçlerde paylaştıkça büyür
konuştukça azalıyo sıkıntı demi sevinçlerde paylaştıkça büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?