2012 haziran anneleri

o bir yılı nerden okudun ay benim işyerim 1 yıl izin verirmi özel ler yapmaz kız 1 gün yattım ilk bebeğimde düşük yaşadım eleman aramış
valla ararsa arasın hatta şimdiden bulsun

canım benim arkadaşım işyerine teklif etti,bunu kabul ettiler.eğer etmezlersede haklarını vererek çıkartmak zorundalar.istersen detaylı bi araştır ama tabii firmasına görede değişebiliyordur.senni işyerinde maşallah ne anlayışlıymış!!böyle zamanda asıl destek olmalı işyerleri ama..

yani araştıralım bakalım sağol cnm

özür dilerim müjdecim müge yazmışım msnden de konuşabiliriz tabi istersen olur mu siteden çıkıcam da ondn demiştim lütfen yanlış anlam beni cnm

msn i çok kullanmıyorum ama ekleriz tabii.açık oldukçada görüşürüz neden olmasın :)

Merhaba arkadaşlar hastaneden döndüm. minik bebeğimin kesesini gördük. 15 gün sonra gidip kalbini dinliycez ve tam doğum tarihi ozaman belli olacak dedi doktorum. :97: şimdilik sat a göre 6 haziran ama bilmiyorum sonra nasıl değişebilir anlamadım neyse 15 gün sonra öğrencem :)

ayyy hadi gözün aydın cnmmm darısı başımıza işlhh

hadi gözünaydın inş kalp atışınıda görürsün cnm maşallah

oyyy kıyamam ben onun kesesini seweyimm inş. bizde görürüz yhaa maşşallha allah esirgesin kalbinin atışınıda duyarsın inşallah arkadaşım

ewet nazz darısı başımızaaaaa

ayy hadi hayirlisi canim benim ben daha haftaya kadar bekliycem o zaman kadar nasil dayanilcak bilmiyorum ama

çok sağolun arkadaşlar yaa çok duygulandım dediğiniz gibi inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla ve kocaman göbüşlerimiz olur sağlıcaklada doğarlar inşAllah bebişlerimiz.

çok sağolun arkadaşlar yaa çok duygulandım dediğiniz gibi inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla ve kocaman göbüşlerimiz olur sağlıcaklada doğarlar inşAllah bebişlerimiz.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

5+2 de görmüş oldun bizde 5+1 geç döllenme ise eh çrş baya inş görürüzz gördükde çok küçüktü ölçmedi dr teyzesi inş görürüz çrş
üstten baktı demi cnm

oyyy kıyamam ben onun kesesini seweyimm inş. bizde görürüz yhaa maşşallha allah esirgesin kalbinin atışınıda duyarsın inşallah arkadaşım

ewet nazz darısı başımızaaaaa

canım tebrik ederim inş. bizde görürüz o günleri bende pztsi gidicem bakalım nolcak allah herkese bebeğini kavuştrsun

arkadaşlar 4 ve 5 haftada olan arkadaşlarımız herkes kaçıncı haftada olduklarını ve neler yaşadıklarını paylaşırlarsa kendimizinkilerle karşılaştırma imkanımız olur içimiz biraz rahatlar :)

kızlar benide ekleyin
izmir /28 ağustos/3 haziran/bekliyoruz

sata göre 6+1 bana göre 5+1 akıntım var, geceleri gazım ve uykum bol var onun dışlında yok bişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…