tubacım msj attım geldi mi sana
o bir yılı nerden okudun ay benim işyerim 1 yıl izin verirmi özel ler yapmaz kız 1 gün yattım ilk bebeğimde düşük yaşadım eleman aramış
valla ararsa arasın hatta şimdiden bulsun
canım benim arkadaşım işyerine teklif etti,bunu kabul ettiler.eğer etmezlersede haklarını vererek çıkartmak zorundalar.istersen detaylı bi araştır ama tabii firmasına görede değişebiliyordur.senni işyerinde maşallah ne anlayışlıymış!!böyle zamanda asıl destek olmalı işyerleri ama..
özür dilerim müjdecim müge yazmışım msnden de konuşabiliriz tabi istersen olur mu siteden çıkıcam da ondn demiştim lütfen yanlış anlam beni cnm
Merhaba arkadaşlar hastaneden döndüm. minik bebeğimin kesesini gördük. 15 gün sonra gidip kalbini dinliycez ve tam doğum tarihi ozaman belli olacak dedi doktorum. :97: şimdilik sat a göre 6 haziran ama bilmiyorum sonra nasıl değişebilir anlamadım neyse 15 gün sonra öğrencem :)
ayyy hadi gözün aydın cnmmm darısı başımıza işlhh
Merhaba arkadaşlar hastaneden döndüm. minik bebeğimin kesesini gördük. 15 gün sonra gidip kalbini dinliycez ve tam doğum tarihi ozaman belli olacak dedi doktorum. :97: şimdilik sat a göre 6 haziran ama bilmiyorum sonra nasıl değişebilir anlamadım neyse 15 gün sonra öğrencem :)
Darısı başınıza canım değişik duygular içindeyim. Şimdi anne olacağıma inanmaya başladım utanmasam ağlıycam
ayy hadi hayirlisi canim benim ben daha haftaya kadar bekliycem o zaman kadar nasil dayanilcak bilmiyorum ama
çok sağolun arkadaşlar yaa çok duygulandım dediğiniz gibi inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla ve kocaman göbüşlerimiz olur sağlıcaklada doğarlar inşAllah bebişlerimiz.
tşkkür ederiz teysesi sana darısı tüm isteyenlerin başına
çok sağolun arkadaşlar yaa çok duygulandım dediğiniz gibi inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla ve kocaman göbüşlerimiz olur sağlıcaklada doğarlar inşAllah bebişlerimiz.
oyyy kıyamam ben onun kesesini seweyimm inş. bizde görürüz yhaa maşşallha allah esirgesin kalbinin atışınıda duyarsın inşallah arkadaşım
ewet nazz darısı başımızaaaaa
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran| bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran| bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran| bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran| bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran| bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran| bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran| bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran| bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran| bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
arkadaşlar 4 ve 5 haftada olan arkadaşlarımız herkes kaçıncı haftada olduklarını ve neler yaşadıklarını paylaşırlarsa kendimizinkilerle karşılaştırma imkanımız olur içimiz biraz rahatlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?