aynen cnm aynen bende oyle oldu ozaman senınde 1 eylul aynıyız yanı teyzesı
sat 7 eylül.....
Henüz hazır değilim falan derken sanırım bu fikre alışıyormuyum ne..... :))))
rabbim tüm kalbiyle isteyenlere öncelikle nasip etsin ama tabi varsa da kabulüm :))))
1,5 yıllık evliyim az daha gezelim tozalım da nereye kadar değil mi....k.k da bebiş diye diye dualar içinde olan o kadar çok insan var ki,eğer hamişsem sanki şımarıklık yapıyormuşum gibi hissettim bir an,yerimde olmak isteyen o kadar kişi var ki.....
Uzun lafın kısası,testin sonucuna göre sanırım bu topiğe dahil olacağım
öncelikle şu testi yapmam gerekiyor ama biraz daha bekleyeyim diyorum,hani idrar da hemen görünmüyormuş ya.....
Bir de belirtileriniz nedir kızlar????
Sanki kasıklarımda hafif sancı var....kimbilir belkide sadece gecikmiştir.....peki bu kadar 4-5 gün gecikir mi?????
SANKİ VAR YA İÇİMİ PARÇALIYOLAR YA BU KADAR OLUR ÇALIŞTIĞIM YERDE KLİMA ÇALIŞTRIYOLAR VE HER 2 TARAF KAPI AÇIK ÖLEDE OLUNCA ÇARPTI
dikkat et artık bebişin için çok iyi bakmalısın kendine işyerindekileride uyar bence olmaz öyle
dikkat et artık bebişin için çok iyi bakmalısın kendine işyerindekileride uyar bence olmaz öyle
UYARSAN DA DİYOLAR Bİ SEN HAMİLE KALMADIN ÇOK BİLİON SEN HALBUKİ BURDAKİ KIZLARDAN Bİ TEK BEN EVLİYİM ÖLE DE OLUNCA GÖZE BATIYOM İŞTE CANIM
gemiş olsun deryacım toz zencefil+zerdeçal+bal karıştır biraz bogazını yakar ama iyi gelir
SAOL CUCUM YA CUCU DİYOM KIZMIYON DEMİ GÖRÜMCEMİN ADI DA BURCU ONA CUC DİYOZ SANA DA DESEM Bİ SAKINCASI VAR MI İSTEMESSEN DEMEM DEDİKLERİNİZ DENİYCEM CANIM İNŞ. FAYDASI OLUR YA
de canım cucu de gugu de hiç farketmez kardeşlerim bile cucu diyolar:)
teşekkür ederim canım :))))
ya sanki beklemediğim bir zamanda olacak ya o yüzden acele edemiyorum,offff bebişime de haksızlık yapıyorum şayet varsa affetsin beni....
Annesine kalsa hiç hazır olamayacaktı o yüzden kendi hazırladı geleceği zamanı sanırım.....
Bir de grip olmuştum,bu hafta çarşambadan beri fenaydım...bugün daha iyiyim.
çarş. Günü gecikme falan aklıma gelmediği için teraflu diye bir ilaç var ya ondan içtim sonra aklıma geldi ve hemen kestim kullanmayı.....
Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeye başladınız mı peki,bu sürece alışmak sanırım hazır olanlar için daha kolay ve zevkli olacaktır....
OK CANIM GUGU OLMAZDA CUCU DERİM TEYSESİ SENDE DERUŞ DYEBİLİRSİN BANA DA ÖLE DİYOLAR
minikgelincim senin içinde hayırlısı olsun
dilerim hamişsindir
umarım bulantı olmaz tatlım
o çok zor birşey arkadaşlarımdan biliyorum çünkü....
Doktor kontrolleriniz başlamıştır artık sizin peki hangi şehirdensiniz???
Doktorlarınızı nasıl buldunuz????
ist. Avrupa yakası avcılar'dayım.....
30 yaşındayım..... öğretmenim
kızlar hepinize iyi haftasonları kendinize dikkat edin ben çıkyorum kocaman öpüldünüz
:79::79::79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?