2012 haziran anneleri

canım öncelikle aramıza hg inş. Vardır benimde 3 gün geçöişti ki o mutlu haberi aldım ama beden tavsiye ben hiç idar tahlili yaptrmadım eşim zoraki kan tahlili dedi ve direk kan tahllili yaptık ve bebişimiz geliyo hayrlşısıyla bence sende kan tahlili yaptr derim ama sen bilin canım hayrlısı olsun şimdiden

gemiş olsun deryacım toz zencefil+zerdeçal+bal karıştır biraz bogazını yakar ama iyi gelir

SAOL CUCUM YA CUCU DİYOM KIZMIYON DEMİ GÖRÜMCEMİN ADI DA BURCU ONA CUC DİYOZ SANA DA DESEM Bİ SAKINCASI VAR MI İSTEMESSEN DEMEM DEDİKLERİNİZ DENİYCEM CANIM İNŞ. FAYDASI OLUR YA[/QUOTE]

de canım cucu de gugu de hiç farketmez kardeşlerim bile cucu diyolar:)

SAOL CUCUM YA CUCU DİYOM KIZMIYON DEMİ GÖRÜMCEMİN ADI DA BURCU ONA CUC DİYOZ SANA DA DESEM Bİ SAKINCASI VAR MI İSTEMESSEN DEMEM DEDİKLERİNİZ DENİYCEM CANIM İNŞ. FAYDASI OLUR YA

de canım cucu de gugu de hiç farketmez kardeşlerim bile cucu diyolar:)[/QUOTE]

OK CANIM GUGU OLMAZDA CUCU DERİM TEYSESİ SENDE DERUŞ DYEBİLİRSİN BANA DA ÖLE DİYOLAR

teşekkür ederim canım :))))
ya sanki beklemediğim bir zamanda olacak ya o yüzden acele edemiyorum,offff bebişime de haksızlık yapıyorum şayet varsa affetsin beni....
annesine kalsa hiç hazır olamayacaktı o yüzden kendi hazırladı geleceği zamanı sanırım.....
bir de grip olmuştum,bu hafta çarşambadan beri fenaydım...bugün daha iyiyim.
çarş. günü gecikme falan aklıma gelmediği için teraflu diye bir ilaç var ya ondan içtim sonra aklıma geldi ve hemen kestim kullanmayı.....
beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeye başladınız mı peki,bu sürece alışmak sanırım hazır olanlar için daha kolay ve zevkli olacaktır....

evet benim eşim biize kah hazırlıyo ama 1 hafta anca yedim bu 3 gündür süt içemiyom 2 gün önce bulantı olur gibi oldu bu 2 gündür yok bişi ama iştahım da pek yok canım

umarım bulantı olmaz tatlım
o çok zor birşey arkadaşlarımdan biliyorum çünkü....
doktor kontrolleriniz başlamıştır artık sizin peki hangi şehirdensiniz???
doktorlarınızı nasıl buldunuz????

canım benim 6.haftadayım kısmetse pztsi hareketliliğine balkılcak kocaelindeyim 26 yaşındayıım muhasebeciyim
görümcemin işyerndeki arkadşının dr du onun tavsiyesi üzerine buldum canım ii bi dr sen nerden canım

arkadaşlar ya midemde sanki bir taş var gibi
değişik bir durum var anlayamıyorum sanki tıkabasa yemek yemişim gibi yada ne bileyim suyla doldurmuşum gibi
sertlikmi yoksa kasılmamı anlayamadım sizdede oluyormu bölye?
sabah biraz mide bulantısıda buna ekleniyor tabi
ama genelde bu ezilme ve sertlik hissi gibi bir şey..

eşimin teyzesinin 2011 haziranda bebişi oldu o doktorundan çok memnun kaldı
ben de onu tercih edebilirim....

Kızlar hepinize iyi haftasonları kendinize dikkat edin ben çıkyorum kocaman öpüldünüz
:79::79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…