bana yakınsın öğretmenim bende kocaeli sınıf öğretmeni mi branş var mı isim ne bu arada ben derya
eşimin teyzesinin 2011 haziranda bebişi oldu o doktorundan çok memnun kaldı
ben de onu tercih edebilirim....
cucum kendine ve beibişine ii bak öptüm görüşmek üzere aeolun öptüm
branş canım
tek. Tas. öğrt. Adım ada
umaygulaycım....ben daha hamişlik fikrine yeni yeni ısındığım ve alıştığım için bu sorunun cevabını inan bilmiyorum ve böyle birşey yaşamadım,dilerim uzun sürmez,kötü birşey olsa gerek taş gibi rahatsızlık hissi verir....
canım çevrende yakın da doğum yapan bri varsa bence onlardan dr bilgisi al daha ii olur sen nerden ve kaç yaşındasın
sat 7 eylül.....
henüz hazır değilim falan derken sanırım bu fikre alışıyormuyum ne..... :))))
Rabbim tüm kalbiyle isteyenlere öncelikle nasip etsin ama tabi varsa da kabulüm :))))
1,5 yıllık evliyim az daha gezelim tozalım da nereye kadar değil mi....k.k da bebiş diye diye dualar içinde olan o kadar çok insan var ki,eğer hamişsem sanki şımarıklık yapıyormuşum gibi hissettim bir an,yerimde olmak isteyen o kadar kişi var ki.....
uzun lafın kısası,testin sonucuna göre sanırım bu topiğe dahil olacağım
öncelikle şu testi yapmam gerekiyor ama biraz daha bekleyeyim diyorum,hani idrar da hemen görünmüyormuş ya.....
bir de belirtileriniz nedir kızlar????
sanki kasıklarımda hafif sancı var....kimbilir belkide sadece gecikmiştir.....peki bu kadar 4-5 gün gecikir mi?????
canım normalmiş bende sordum normal diyolar korkma yani allahın izniyle yok bişi içini rahat tut o beta hcg değerinin yükselip azalmasıyla ilgiliymiş
deroşum sende dikkat et kendine ve bebişine zencefili ihmal etme :94: Geçmiş olsun tekrar
derya senın bu grafık normalmı ben anlayamadım bızımde dogum 243var senınde 242 var :44::44:
arkadaşım bişey sorıcam normal bi gebelikte beta hcg arada yükselip düşer mi ben hep artar diye biliyordum benimde 2 gündür göğüs hassasiyetim öncesine göre azaldı çok korkuyorum bilgin varsa aydınlatırmısın lütfen...
canım gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor,
bu durumda seninki sat.a göre 4hafta 5 günlük oluyor,hayırlı olsun
canım o ağrı azalması normal süt kanlarrı oluşuyo biraz geçtikten sonra tekrar başlıycak ağırmaya benimde geçti bu aralar az var ben de de korkma allahın izniyle bişi olmaz
çok teşekkür ederim bilgi için allah a emanet olun...
evet ya varsa biran önce öğrenip yolumuza bakmak en iyisi
ben nedense hala gecikme yaşadığımı düşünüp duruyorum garip ama böyle
yani hala kasıklarınızda sancı hissediyormusunuz,böyle regl olacakmış gibi????
gününüz yaklaştığında oluyor onu biliyorum ama günümüz geçtikten sonra da kasıklarda o sızı olur mu???
bir de en fazla kaç gün gecikebilir ki regl,amannnnn aklım karıştı ya(((
adacım hala zaman zaman bende kendımı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum ve o hıs hıc bızaman kaybolmuycaak cunkı kese buyudukce o hıssı hıssedıyor ınsan
canlarım benim sol tarafta şimdi hafif ağrı var inş. Bişi yoktur ya ne bilim korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?