2012 haziran anneleri

bana yakınsın öğretmenim bende kocaeli sınıf öğretmeni mi branş var mı isim ne bu arada ben derya

branş canım
tek. tas. öğrt. adım ada

umaygulaycım....ben daha hamişlik fikrine yeni yeni ısındığım ve alıştığım için bu sorunun cevabını inan bilmiyorum ve böyle birşey yaşamadım,dilerim uzun sürmez,kötü birşey olsa gerek taş gibi rahatsızlık hissi verir....

bende bursa dayım kızlar suanda evdeyım bebısım gelene kadar ve bıraz buyuyene kadar calısmayı dusunmuyorum ama kısa sureye kadar calısıyordum turcell benımde bransım

memnun oldum ya ne güsel bende ing. öğr olmak istiyodum kısmet muh.oldu

canım çevrende yakın da doğum yapan bri varsa bence onlardan dr bilgisi al daha ii olur sen nerden ve kaç yaşındasın

derya senın bu grafık normalmı ben anlayamadım bızımde dogum 243var senınde 242 var :44::44:

canım benimde sat7eylüldü bende bir seneyiğ aşkın süredir ewliyim anne olmayı gerçekten çok istedim ve rabbimde bağışladı çok şükür
benim beklenen adet tarihim 3ekimdi ve ben hiç beklemeden günümde yaptım testi idrarda pozitif (silik ikinci çizgi) çıktıktan sonra kan testindede öğrendim yani 4+2 haftalık hamile oldğmu yaklaşık beş gündür biliyorum doktor ayın 13ünde kontrole gelebilirsin dedi ilk belrtilerim neredeyse adet belirtilerimle aynıydı ama BAT dan bir gün önce kahve rengi yerleşme lekesi gelinc şüphelendim ve test yaptım son günlerde ise sabah mide bulantıları minikten kendini göstermeye başladı ve midemded e bir değişik ağrı var bu kadar :)
eğer hemileysen içinde yeni bir hücre senin yavrun olmak için hazırlanıyor onun farkına bir an önce varmak istemez misin hadi yarın sabah ilk idrarınla test yap pazarteside kan testi yaptırırsın hayırlı olsun şimdiden

canım normalmiş bende sordum normal diyolar korkma yani allahın izniyle yok bişi içini rahat tut o beta hcg değerinin yükselip azalmasıyla ilgiliymiş

arkadaşım bişey sorıcam normal bi gebelikte beta hcg arada yükselip düşer mi ben hep artar diye biliyordum benimde 2 gündür göğüs hassasiyetim öncesine göre azaldı çok korkuyorum bilgin varsa aydınlatırmısın lütfen...

canım o ağrı azalması normal süt kanlarrı oluşuyo biraz geçtikten sonra tekrar başlıycak ağırmaya benimde geçti bu aralar az var ben de de korkma allahın izniyle bişi olmaz

canım gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor,

bu durumda seninki sat.a göre 4hafta 5 günlük oluyor,hayırlı olsun

amin şekerim saol ama bana doktor 2 haftalık bile değil dedi o nasıl oluyor? perşembe günü tekrar kan vericem o zaman belli olur mu haftası?

evet ya varsa biran önce öğrenip yolumuza bakmak en iyisi
ben nedense hala gecikme yaşadığımı düşünüp duruyorum garip ama böyle
yani hala kasıklarınızda sancı hissediyormusunuz,böyle regl olacakmış gibi????
gününüz yaklaştığında oluyor onu biliyorum ama günümüz geçtikten sonra da kasıklarda o sızı olur mu???
bir de en fazla kaç gün gecikebilir ki regl,amannnnn aklım karıştı ya (((

Son düzenleme:
canım o ağrı azalması normal süt kanlarrı oluşuyo biraz geçtikten sonra tekrar başlıycak ağırmaya benimde geçti bu aralar az var ben de de korkma allahın izniyle bişi olmaz

çok teşekkür ederim bilgi için Allah a emanet olun...

adacım hala zaman zaman bende kendımı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum ve o hıs hıc bızaman kaybolmuycaak cunkı kese buyudukce o hıssı hıssedıyor ınsan

adacım hala zaman zaman bende kendımı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum ve o hıs hıc bızaman kaybolmuycaak cunkı kese buyudukce o hıssı hıssedıyor ınsan

canlarım benim sol tarafta şimdi hafif ağrı var inş. Bişi yoktur ya ne bilim korktum şimdi

anladım canım.....
kan testi yapıp buraya gelmek en iyisi di mi ((((
biran önce yapıp geleceğim,şimdi çıkıyorum
gelmezsem bilinki yokmuş.....ama sanırım geleceğim :))))kendinize,bebişlerinize iyi bakın....

canlarım benim sol tarafta şimdi hafif ağrı var inş. Bişi yoktur ya ne bilim korktum şimdi

cnm ne korkuyosun aaa benımde var aynı pozısyonda 5 dak fazla duramıyorum. batıyor acıyor sızlıyor sen merak etme tatlım ıcını ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…