pelincim SAT ın ne zamandı????
anladım canım.....
kan testi yapıp buraya gelmek en iyisi di mi((((
biran önce yapıp geleceğim,şimdi çıkıyorum
gelmezsem bilinki yokmuş.....ama sanırım geleceğim :))))kendinize,bebişlerinize iyi bakın....
cnm ne korkuyosun aaa benımde var aynı pozısyonda 5 dak fazla duramıyorum. Batıyor acıyor sızlıyor sen merak etme tatlım ıcını ferah tut
ne bilim fazla oturdum herhalde bugun ii aman tek öle olsun canım ya insan geriliyo işte ne bilim
canım ben bi wcye gidip gelem ayrılmayın burdan geliom
wc deme kanka oldum allahımya pardonda popom kurumaz oldu
canım sorma bende çok taşınıyom wc ye bugun o kadar değilde dü çok kötüydüm canım
gelmesı bı yana ınsan tamıyor bı bastırıyoor aman allahım sık dısını sıka bılırsen ne mumkun onceden gelse cıkardım dısımı sımdı yok anında koscan
kızlar gebelik haftasını son adet tarihinizden itibaren mi hesaplıyorsunuz? 4+5 falan dediğiniz 4 hafta 5 günlük falan mı oluyor? öyleyse eğer gebelik hesaplanması gebelik daha oluşmadan adetliyken hesaplanan bişi sanırım doğru mu?
aynen yine bu ii daha kabızlık dönemleri de olcak canım netcez bilmiom allahtan pc var uyuycam ya valla bide bugun arkadaşlar gelcek ne yemek yapcam bilmiom
aynen pelıncım aynen dedıgın ve hesapladıgın gıbı
peki neden doktor bana değerimi 144 görünce 2 haftalık bile değil dedi.ben 4+5 günlük hamileyim o zaman neden öyle dediğini anlamadım ???
sımdı sen hamılesın oyuzden aser bence ya kızlara yaptır bısıler yada dısardan ıste bebek cok ıstıyor cnm cektı dersın
bıtanem o emrıyoyu hesaplıyor gebelık tarıhını deıl tamam gebelık haftan dogru bıde emrıyonun ne kadar oldugu onemlı dr ıcın demekkı sen 2 hafta once yumurtlamısısn ve emrıyon bugun 2 haftalık olmus
bıtanem o emrıyoyu hesaplıyor gebelık tarıhını deıl tamam gebelık haftan dogru bıde emrıyonun ne kadar oldugu onemlı dr ıcın demekkı sen 2 hafta once yumurtlamısısn ve emrıyon bugun 2 haftalık olmus
aynen dediğin gibi yapam eniisi dün eşimden de sölemesi ayıp turşu istedim baya yedimekşi yiyom sürekli kız olcak sanırım hayrlıs tabi daha belli dil aama kız olunca çok uyku çökermiş sivilce çıkarmış bende bunlar mevcut
kız ben daha hamıle oldugumu ogrenmeden bır tursu ıstemıstı canım marketten alıp kavonoz elımde yedım durdum ve halada delı gıbı tursu yıyorum ama tatlıda yıyorum ama anlamadım bende
ben şimdi 4+5'im aşermelerim ne zaman başlar? Kesem ne zaman görünür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?