ben şimdi 4+5'im aşermelerim ne zaman başlar? kesem ne zaman görünür?
kızma bosaalttıö mesaj kutumu
tanselcim adın neydi ben derya şimdiden memnun oldum
selma ben deryacım bende memnun oldum
ya ben işten erken çıksam ne güsel ocak arkadaşlar çoğaldı netcem bilmiom ya off yemek netcem ben selma bana acil yardım etsene canım
ya ben işten erken çıksam ne güsel ocak arkadaşlar çoğaldı netcem bilmiom ya off yemek netcem ben selma bana acil yardım etsene canım
hmm dusunelım oyle yemek tarzımı kek pogaca gıbımı dedın
yok kıs normal bildiğin yemek ne kısa sürede pişer onlar zate alcaklarmış pasta
yok kıs normal bildiğin yemek ne kısa sürede pişer onlar zate alcaklarmış pasta
ben olsam ne yapardım eve gıder ozledıgım bır hazır corba kaynatırdım yoksa tek sehrıye corbası yapardım. Marketten butun tavuk yada but alırdım patatesle fırına surerdum bıde pılav yanına ohohhh bence budur pratık
resmen ağzımın suyunu akıttın canım ya tşkkür ederim ya erken çıksam işten ii olcakta bakalım biz 7,30 tan önce çıkamıyozonlarda 8,30 gbi geliriz diyolar bende gecikcem sanırım
okadar kusura bakmasınlar artık sen gebesın onlar erken gelsınlerkı sana yardım etsınler sofraya ıkı tabak koysunlar
Arkadaslar bende 5+4 günlük hamilerim bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi koyulasti hafta sonu diye kan veremedim ama ozel muaynehaneye gittim kesemi gördüm hala inanamıyorum rüyada gibiyim
arkadaslar bende 5+4 günlük hamilerim bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi koyulasti hafta sonu diye kan veremedim ama ozel muaynehaneye gittim kesemi gördüm hala inanamıyorum rüyada gibiyim
demi ama ben bezelye fikrini tuttum bide tarhanam vardı hazır aldım peynirci babadan bide makarna olur inş ben 7 gibi çıkam en iiisi anca zate yetişirim canım hiç kocaeline geldin mi
tarhana ohhhh mıs gıbı vallaha evet yanına bezelye makarna yada pılav kı bence pılav daha mantıklı olur onun yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?