2012 haziran anneleri

ben şimdi 4+5'im aşermelerim ne zaman başlar? kesem ne zaman görünür?

kesen 5 haftadan sonra gorunur bende daha gıtmedım dr salı gıdıcem yanı 5+5 gıtmıs olucam kesem ozaman goruncek aserme derken ben bugun basladım ogurmeye sabah ve cnm yemek yemek ıstemıyor sabret sende haftaya baslar senınkıde tabı herkezde olcak dıe bısı y ok

yok kıs normal bildiğin yemek ne kısa sürede pişer onlar zate alcaklarmış pasta

ben olsam ne yapardım eve gıder ozledıgım bır hazır corba kaynatırdım yoksa tek sehrıye corbası yapardım. marketten butun tavuk yada but alırdım patatesle fırına surerdum bıde pılav yanına ohohhh bence budur pratık

resmen ağzımın suyunu akıttın canım ya tşkkür ederim ya erken çıksam işten ii olcakta bakalım biz 7,30 tan önce çıkamıyoz onlarda 8,30 gbi geliriz diyolar bende gecikcem sanırım

yada yıne corba senın secımın buzluguna kıslıkm dıe attıysan bezelye onun yemegını yapa bılırsın ama daha pratık dersen hmmm :44::44: dusunelım kofte alıp yıne fırına patatesle ata bılırsın yada kızart yanına makarna

resmen ağzımın suyunu akıttın canım ya tşkkür ederim ya erken çıksam işten ii olcakta bakalım biz 7,30 tan önce çıkamıyoz onlarda 8,30 gbi geliriz diyolar bende gecikcem sanırım

okadar kusura bakmasınlar artık sen gebesın onlar erken gelsınlerkı sana yardım etsınler sofraya ıkı tabak koysunlar

Arkadaslar bende 5+4 günlük hamilerim bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi koyulasti hafta sonu diye kan veremedim ama ozel muaynehaneye gittim kesemi gördüm hala inanamıyorum rüyada gibiyim

okadar kusura bakmasınlar artık sen gebesın onlar erken gelsınlerkı sana yardım etsınler sofraya ıkı tabak koysunlar

demi ama ben bezelye fikrini tuttum bide tarhanam vardı hazır aldım peynirci babadan bide makarna olur inş ben 7 gibi çıkam en iiisi anca zate yetişirim canım hiç kocaeline geldin mi

Arkadaslar bende 5+4 günlük hamilerim bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi koyulasti hafta sonu diye kan veremedim ama ozel muaynehaneye gittim kesemi gördüm hala inanamıyorum rüyada gibiyim

hadı bakalım hayırlı olsun tatlım nasıl sabrettın bukadar ben gebe oldugumu ogrenelı 12 gun oldu senın baya gunun gecmıs olmalı hadı ıns kalp atısınıda duyarsın bende kısmetse salı gıdıcem ılk defa

arkadaslar bende 5+4 günlük hamilerim bugün test yaptım ve hemen ikinci çizgi koyulasti hafta sonu diye kan veremedim ama ozel muaynehaneye gittim kesemi gördüm hala inanamıyorum rüyada gibiyim

hadi hayrlı olsun canım aramıza hg sağ salim kucağına alırsın inş.

demi ama ben bezelye fikrini tuttum bide tarhanam vardı hazır aldım peynirci babadan bide makarna olur inş ben 7 gibi çıkam en iiisi anca zate yetişirim canım hiç kocaeline geldin mi

cnm aslen yalovalıyım kocaelınde kardesım muhendıslık okuyor bı ıkı kere gelmıslıgım var

tarhana ohhhh mıs gıbı vallaha evet yanına bezelye makarna yada pılav kı bence pılav daha mantıklı olur onun yanına

tarhana ohhhh mıs gıbı vallaha evet yanına bezelye makarna yada pılav kı bence pılav daha mantıklı olur onun yanına

yani evet pilav yapayım canım kocaeline yolun düşerse beklerim her zaman kapımız her zaman açık varya rüyadada böle bi ziyafet vardı ya canım inanır mısın rüyamda ne görsem gerçekte hemen hemen yiyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…