yani evet pilav yapayım canım kocaeline yolun düşerse beklerim her zaman kapımız her zaman açık varya rüyadada böle bi ziyafet vardı ya canım inanır mısın rüyamda ne görsem gerçekte hemen hemen yiyom ya
selmacım ben pztsi gidicem dr hadi bakalım hayrlı habrlerini seninde bekliom msn varsa ordan da konuşabiliriz tabi istersen
yani evet pilav yapayım canım kocaeline yolun düşerse beklerim her zaman kapımız her zaman açık varya rüyadada böle bi ziyafet vardı ya canım inanır mısın rüyamda ne görsem gerçekte hemen hemen yiyom ya
selmacım ben pztsi gidicem dr hadi bakalım hayrlı habrlerini seninde bekliom msn varsa ordan da konuşabiliriz tabi istersen
face kullanırmısın
cansi sen nerden yaş kaç canımisim ne ben derya 26 yaşındayım kocaelindenm
canım kaç yaşındaydın sen ben 26 daface yok maalesef canım msn varsa msn den konuşabiliriz
22 yaşındayım ayvalikliyim memnun oldum
oy oy oy ne güsel minik anne ayy çok sevindim canım ya ne güsel
selmacım ekledim ekler misin saol
selmacım ekledim ekler misin saol
keseni görürsün önümüzdeki haftalrada görürsün inş.6 hafta gibi de hareketlenme ve aşerme ama herkeste aşerilcek diye bişi yok benim 2 gün önce midem kötüydü şimdi bişi yok yani
kesen 5 haftadan sonra gorunur bende daha gıtmedım dr salı gıdıcem yanı 5+5 gıtmıs olucam kesem ozaman goruncek aserme derken ben bugun basladım ogurmeye sabah ve cnm yemek yemek ıstemıyor sabret sende haftaya baslar senınkıde tabı herkezde olcak dıe bısı y ok
selam ben yeniyim adetime 7 gün var ve çıldırmak üzereyim.:18:
selam ben yeniyim adetime 7 gün var ve çıldırmak üzereyim.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?