paylaşmak istedim sizlerle sohbetinizi okudum
bende nisan annesi olcam inşallahhhh :)
eczaneden test aldım her gün kendime bir daha bekle diyorum üç gün geçti negatif çıkarsa çok üzüleceğim
cm benim adetime 10 gün vardı eczaneden test aldım çıktı, hcg yüksekse gösterebiliyo...eczane testleri adet geçtikten bir hata sonra çıkar.onu şimdi yapsanda varsa bile negatif çıkar şuan için idrar testi erken.ne kadarlık evlisin? ne kadardır çocuk istiyosunuz ki?
eczane testleri adet geçtikten bir hata sonra çıkar.onu şimdi yapsanda varsa bile negatif çıkar şuan için idrar testi erken.ne kadarlık evlisin? ne kadardır çocuk istiyosunuz ki?
cm benim adetime 10 gün vardı eczaneden test aldım çıktı, hcg yüksekse gösterebiliyo...
selam haziran anneleri nasılsınız... çarşamba günü benim kanamam olmuştu az bi miktar,bugün baya yogun pıhtı şeklinde kanadım yine... dr kesede bi problem olmadıgını bebeğimin iyi old.söylüyor ama yinede endişeliyim...benim gibi olan bi arkadaş vardı ismini hatırlayamıyorum merak ettim o nasıl oldu???
yaptım bile
günaydın herkese, 5+2 haftalık benim de, ya benim yüzüm çok fena sivilcelendi çok kötü oldu yüzüm,hep boyle mi devam etcek acaba?
bende de dr bişey bulamadı maşallah kese hızla büyümeye devam ediyo, nedenini anlayamadım diyo dr birden fzla şey olabilirmiş, progestan eksikliği bbile yol açabilirmiş...koyu kahve çok tehlikeli diildir zaten cnm ama kıpkırmızı olunca direk aklıma kesemi kanıyo geldi...elimden geldiğince dikkat ediyorum,inşallah bişey olmaz hiçbirimizin bebeğine...Arkadaşım, bana da oldu benzer birşey. 1 gün koyu kahve gibi bir kan geldi, hemen ertesi gün doktora gittim. Doktorum kesede herhangi bir problem olmadığını, herşeyin yolunda gittiğini söyledi. Kılcal damar çatlaması olabilir demişti bana. Sen de bol bol istirahat et. Ağır kaldırma ve parmaklarınını ucuna yükselerek birşeylere ulaşmaya çalışma. Ha bir de eğilirken belinden değil, dizlerinle çömelir gibi eğil. Doktor herşey yolunda dediyse sorun yoktur ama canım, merak etme... Allah hepimize kolaylıklar versin. inşAllah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize...
cnm benimde 5+2 gebeliğim ve aynen benimde alnım sivilce içinde, bilmiyorum ne kadar doğru ama bebek kızsa böyle olurmuş,,,saçma geldi bana ama bakıp görücez artık...günaydın herkese, 5+2 haftalık benim de, ya benim yüzüm çok fena sivilcelendi çok kötü oldu yüzüm,hep boyle mi devam etcek acaba?
cnm bende adet olacağım zaman ve adetim bitene kadar hep sivilceli oluyorum.şuanda bende hamile olduğum halde alnım sivilce dolu ergenlik sivilcesi gibi :) bide benim akşamları başım ağrımaya başlıyor geceleri uyanıyorum başım çatlıyo resmen migrenim var normalde ama yani her günde ağrımaz nedeni gebelik olabilir mi sizce? perşembe günü teste gidicem ama dayanamıyorum salı günü falan gidicem sanırım.ayrıca kasıklarım da çok ağrıyor varmı benim gibi olan kasıkları ağrıyan? sanırım gebeliğim 4+6
şiddetli baş ve kasık ağrısı için normal demişti dr bana,ilk hamileliğimde bnde çok başağrısı çektim çok şükür bunda yok,ama kasıklarım ağrıyabiliyo özzellikle geceleri... normaldir sanırım cnm.cnm bende adet olacağım zaman ve adetim bitene kadar hep sivilceli oluyorum.şuanda bende hamile olduğum halde alnım sivilce dolu ergenlik sivilcesi gibi :) bide benim akşamları başım ağrımaya başlıyor geceleri uyanıyorum başım çatlıyo resmen migrenim var normalde ama yani her günde ağrımaz nedeni gebelik olabilir mi sizce? perşembe günü teste gidicem ama dayanamıyorum salı günü falan gidicem sanırım.ayrıca kasıklarım da çok ağrıyor varmı benim gibi olan kasıkları ağrıyan? sanırım gebeliğim 4+6
maşallah kızlar yaaa Allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almak nasib etsin.
darısı benim gibi isteyen herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?