geçmiş olsun cnm kesilmiş senin ne güzel... benimde kesilmişti ama dün tekrar oldu, ilk bebeğimi bu şekilde kaybetiştim ondan biraz paniğim ben,ama bu kez olumsuz şeyler söylemiyo dr çok şükür...İnşallah herşey güzel gider bizler için...slm kızlar nasılsınız? dün geceden beri acaip bi mide bulantısı var ben de sabahta baya kötü oldu kokulara karşı çok hassas olmaya başladım, bulantım yok diye endişeleniyodum ama kötüymüş şimdi anlıyorumsizler nasılsınız? bebişler iyidir umarım...
duman85 canım sanırım merak ettiğin kişi benim, benimde kahverengi lekelenmem olmuştu 2 gündür yok çok şükür, progestan kullanıyorum bir de proluton diye bir iğne verdi dr 1 tane o iyi geldi sanırım, dr bişeyin yok dediyse korkma yolundadır inşallah herşey,Allah bebeklerimiz bizlere bağışlar inşallah...
sivilceye takilma canim benim hamile oldugum ayda cok afedersiniz boynuz gibi sag tarafimda anlimda bir sivilce cikmisti.bence sivilce filan hikaye
sen icini ferah tut rabbim insallah yüzünü güldürecek müjde nasip eder
merhaba arkadaşlar,bende 2.tüp bebek tedavimle hamile kaldım çok şükür,şu an 4+2'yim,benimde diş etlerim şişti,sert bişi yerken filan canımı acıtıyo neyseki gebelikte çok sık görülüyomuş,yoksa paniklerdim.
birde konuyla alakasız ama ben bu çizelgeyi bi türlü yapamadım ya,çok şapşal hissettirdi bana kendimi:26:
şiddetli baş ve kasık ağrısı için normal demişti dr bana,ilk hamileliğimde bnde çok başağrısı çektim çok şükür bunda yok,ama kasıklarım ağrıyabiliyo özzellikle geceleri... normaldir sanırım cnm.
geçmiş olsun cnm kesilmiş senin ne güzel... benimde kesilmişti ama dün tekrar oldu, ilk bebeğimi bu şekilde kaybetiştim ondan biraz paniğim ben,ama bu kez olumsuz şeyler söylemiyo dr çok şükür...İnşallah herşey güzel gider bizler için...
hayırlı olsun canım, Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers tıkla , iki çizelgeden birini seç, daha sonra tıkla uzun ve kısa çizelge var onlrdan da birini seç ve yine nexte tıkla,sonra çizelge örenkeleri var beğendiğin birinin üzerine tıkla vbe nexti tıkla yine, sonra bebek resimleri çıkıcak yine birini seç ve nexti tıkla, sonra Expected Due Date çıkıp tarih istiycek bebeğin muhtemel doğum tarihini yaz bu tarihi gebelik hesaplama sitelerinden bulabilirsin, en son adımda ise altta bir sürü kodlar çıkıcak for websites ımage URLyi tıkla çıkan kodu kadınşlar kulübü kontrol panelinden profil düzenlemeye gel ve çizelge bölümüne yapıştırıp kaydet, umarım işine yarar açıklamalar
merhaba arkadaşım bende uzun zamandır yapmaya çalışıyordum bunu açıklamaların güzel olmuş bakalım olmuşmıu :)
ewet yapabildim :106:
kendi kendime konuşuyorum bi cvp veren yok :) ya kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo napcam? geceleri de göğüslerimden yatamıyorum üstüne yatamıyorum sırtüstü de yatamam ben şekilden şekile dönüyorum.bide astımım var geceleri tıkanıyorum astım ilaçlarını da kullanmamam gerek of
hayırlı olsun canım, Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers tıkla , iki çizelgeden birini seç, daha sonra tıkla uzun ve kısa çizelge var onlrdan da birini seç ve yine nexte tıkla,sonra çizelge örenkeleri var beğendiğin birinin üzerine tıkla vbe nexti tıkla yine, sonra bebek resimleri çıkıcak yine birini seç ve nexti tıkla, sonra Expected Due Date çıkıp tarih istiycek bebeğin muhtemel doğum tarihini yaz bu tarihi gebelik hesaplama sitelerinden bulabilirsin, en son adımda ise altta bir sürü kodlar çıkıcak for websites ımage URLyi tıkla çıkan kodu kadınşlar kulübü kontrol panelinden profil düzenlemeye gel ve çizelge bölümüne yapıştırıp kaydet, umarım işine yarar açıklamalar
teşekkür ederim canım zahmet edip yazdın ama hepsini yaptım 3 defa hemde ama burdaki kontrol panelindeki çizelge bölümü url adresini kabul etmiyo bi türlü,sinirden çıldırdım vazgeçip bıraktım.
canım bende aynı şeyleri yaşıyorum göğüzlerimin ve kasıklarımın ağrısı beni kıvraandırıyor nerdeyse.. ılık duş alıyorum ben sonra biraz daha iyi hissediyorum o zaman ama dikkat et üşütme
:103:
7 haftalıktı cinsiyetine daha çok vardı...gebeliğin ilk 2-3 ayında kilo alınmazmış çok fazla... bende kendimi öyle teselli ediyodum ama normalde almışım kilo:)ilk bebeğin neydi kız mı erkek mi? kızlar ben 1 aydır tartılmıyorum anneme geldim tartıya bi çıktım 2 kilo almışım sizce gebelikten mi yoksa önceden mi almışımdır?
ok cnm saol ben de 4+6 haftalık hamileyim sanırım bu haftalarda bunlar olması gerek iyi panik olmaya gerek yok sen kontrole ne zaman gittin? kesen görüldü mü?
canım bende daha şimdi başardım yapmayı son bir kez daha bu adımlarla tekrarlasana bende çok denemiştim olmamıştı bu sefer oldu
canım öyle sinir ettiki beni sistem bıraktım bugünlük daha fazla uğraşmıycam.
canım ben doktora gittiğimde 3+5 dim yeni öğrenmiştim 4.haftamın içindeydim yani o zaman kese falan görünmeyeceği için 10 gün sonra gel dedi o zamankesin birşeyler söyleyecekmiş
şimdi ise 4+4deyim beşinci haftamda inşallah üç gün sonra biticek günler geçmiyor bir türlü bebeğiminkesecğini görmek için çok sabırsızlanıyorum perş. günü gitmeyi planlıyoruz doktora o zaman keseyi görürüz inş. ve içimde bi umutda kalp atışınıda göreceğimi söylüyor mide bulantım sadece sabah kalktğm zaman oluyor kahvaltıdan sonra geçiyor
Merhaba sende benim gibi ayvaliktanmissin merak ettim Yavuz bey e mı gitceksin ben kararsizimda korfezemi yoksa Yavuz beymi karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?