2012 haziran anneleri

7 haftalıktı cinsiyetine daha çok vardı...gebeliğin ilk 2-3 ayında kilo alınmazmış çok fazla... bende kendimi öyle teselli ediyodum ama normalde almışım kilo:)

benimki gebelikten olsa gerek 10 senedir aynı kilodayım bir gram bile almadım çünkü neyse alayım ben zayıfım çünkü hem aldığımda ben seviniyorum bebişim büyüyomuş gibi geliyor :)

bende 1 kere randevu aldım iptal ettim şimdi ikinciye aldım yine iptal edeyim mi diye düşünüyorum ben kaç haftalık olduğunu bilmiyordum doktor çok küçük olduğundan belli değil demişti sende öyle diyince kararsız kaldım.gitsem mi gitmesem mi? bugün 4+6 oldu benim.

Yavuz bey korfez hastanesiyle anlaşmış eğer ona gidersek körfezde dogum yapicaz ama Yavuz beyede ayriyetten para oducez ben hala karar veremedim ama şimdilik Yavuz beye gidicem daha oncedende gitmiştim memnunum ondan zaten körfezde dogum yapmak istiyodum Yavuz beye 750 korfezede 750 1500 olucak ama yavuzbey deimde Körfez'den bir doktor yaptırırsa sadece 750 olucak

hmm analdğm kadarıyla yavuzbeye gidersek ve doğumu ona yaptırırsak körfezde 1500
ama direk körfezden bi dr a gidersek 750
peki bunlar sezeryan mı normal doğummu
bu arada ben daha hiç kontrole gitmedim 4 haftam bitti 5 haftamdan 4 gün falan aldımhenüz kese görünmez belki diye bekliyorum peki mormal muayene olsak ara ara bu yavuza sonra gidip körfezde bi dr a doğum yaptırsak olmuormu 750ye :)
muayene ücreti ne kadar acaba ben nette bir fiyat bulamadım yavuz beyin? haftaya kısmetse ilk muayenemi olacağım çok heyecanlıyım :)
buralımısın sen cansi?

pelin7 bu arada bende kesin bilemiyorum acaba biraz daha beklesemmi gitsemmi hiç karar veremiyorum inş. canım hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla

10 gün sonra dediyse bence git bana perşembe günü demişti ama benim haftam belli değildi şimdi haftam belli olmuştur diye gitmek istiyorum evet dediğin gibi inşallah hayırlısıyla eli ayağı düzgün bebeklerimiz olur bu arada ben hiç tatlı yemiyorum :)

merhaba arkadaşım bende uzun zamandır yapmaya çalışıyordum bunu açıklamaların güzel olmuş bakalım olmuşmıu :)
ewet yapabildim :106:
evet güzel olmuş :)
teşekkür ederim canım zahmet edip yazdın ama hepsini yaptım 3 defa hemde ama burdaki kontrol panelindeki çizelge bölümü url adresini kabul etmiyo bi türlü,sinirden çıldırdım vazgeçip bıraktım.

rica ederim canım ,daha sonra tekrar denersin boşver ,olmazsada kendin takip edersin zaten :)

ya benim canım ne istiyor biliyormusunuz şu küçükken yedğim çitoslar varya hep onlardan istiyorum alıyorum arasıra inş. zararı dokunmaz :)

100 tl ucreti ben normal düşünmüyorum Sezer'den istiyorum buraya gelin geldim. İzmirliyim normalde sen nerelisin

100 tl ucreti ben normal düşünmüyorum Sezer'den istiyorum buraya gelin geldim. İzmirliyim normalde sen nerelisin

hayırlıolsun :) ben normalde osmaniyeliyim eşimin işi sebebiye buraya taşındık ben daha doğum hakkında karar vermedim şimdilik düşündüğüm öncelikli şey bizim haylazın kesesini görüp ve kalp atışlarını duyabilmek sanırım normalmi sezeryanmi olayını daha sonra karar vereceğim muayne iymiş 100 ben 1500 doğum diyince muyanede daha fazladır sanmıştım ondan sordum

benide listeye eklermisinizSAT 31 ağustos 6 haziran muhtemel doğum tarihi antalya

arkadaslar bende geldım sat 30 agustos doktorum haftaya cagırdı daha sımdı goremeyız dedı kasık sancılarım halsızlıgım ve kuru bulantılarım ılk hamılelıgım yasım 30 etraımda yenı hamıle hıc yok kendımı bı garıp hıssedyrm ınsallh bırbırımıze destek olabıılırız

Canım o kadar çok araştırdıktan sonra egepol gökalp beye karar kıldım ama çok yoğun en yakın 17 kasıma randevu verdiler napıcaz bakalım
selam tuana,
17 kasım çok geç ya çok acil bir şey olursa doktora ulaşamak zor olur. benimde özel sağlık sigortam yok. karataş hastahanesi ahmet kılyara gittim.memnun olursam burdan yazarım. Egepolde nezhat hanım a evliliğimin başında gittim. beni acayip korku kimseye tavsiye etmiyorum

benimde 31 ağustos sanırım kesden bahsediyorsun benim 4+6 da üstten bakınca gördü 5mm dedi 2 hafta sonra gel dedi heralde o zmanda kalp atışalrını duycaz...

Son düzenleme:
arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. bende allahın izniyle 4 haziranda ilk defa anne olucam kısmetse.sat:29 ağustos.5 hafta 6 günlük hamileyim dün doktora gittik kesemizi gördük çok şükür.. haftaya cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinletmek için çağırdı doktor..bende pek belirti yok sadece halsizlik var şimdilik inşallah sorunsuz bir şekilde hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımıza..

ınsallh allahın ıznıyle su gıbı gecıp gıtsın 9 ay koklıyalım bebıslerımızı benım bulantım halsızlgm bırazda karın ve kasık sızım var 9 ay boyle olmaz heralde ılk 3 ay snra gecer dıolar ama ınsanın bılmedıgı seyden korkması bu olsa gerek ılk hamılelık ve bısıler oluyo ıcınde ama:)

bende de mide bulantısı falan yok aksine maaşllhm var öle yiyorum. sanki bu aralar daha çok uyuyorum inşallh hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

bnm bırde panık atagım var allahıma dua edyrm gelmesın hamıleyken dıe tum cabamız ona pasıflora verdı dr um ama ıcmeye durum olmasın ınsallh ben kocaelınde otryrm varmı baska buralardan

ruh halımde cok garıp aglamaklı bı hal boyle sankı yanlıs bısı yapmısım gıbı ıcıme kapanık bazen mutlu :)

slm kıslar inş. herkes iyidir.... benim dün gece boyu devam eden kanamam vardı pazar olunca bi yere de gitmedim şimdi yok Allah tan
.... çok korktum aslında.... ilkinde hiç böyle olmamıştı... ama dün çok ayakta kaldım ondan mı ki? var mı bu durumda olan? öyle seri değil
ama çok koyu da değil adetin son günü olan akıntı gibi koyu pembe..... iyi akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…