7 haftalıktı cinsiyetine daha çok vardı...gebeliğin ilk 2-3 ayında kilo alınmazmış çok fazla... bende kendimi öyle teselli ediyodum ama normalde almışım kilo:)
canım ben doktora gittiğimde 3+5 dim yeni öğrenmiştim 4.haftamın içindeydim yani o zaman kese falan görünmeyeceği için 10 gün sonra gel dedi o zamankesin birşeyler söyleyecekmiş
şimdi ise 4+4deyim beşinci haftamda inşallah üç gün sonra biticek günler geçmiyor bir türlü bebeğiminkesecğini görmek için çok sabırsızlanıyorum perş. günü gitmeyi planlıyoruz doktora o zaman keseyi görürüz inş. ve içimde bi umutda kalp atışınıda göreceğimi söylüyor mide bulantım sadece sabah kalktğm zaman oluyor kahvaltıdan sonra geçiyor
Yavuz bey korfez hastanesiyle anlaşmış eğer ona gidersek körfezde dogum yapicaz ama Yavuz beyede ayriyetten para oducez ben hala karar veremedim ama şimdilik Yavuz beye gidicem daha oncedende gitmiştim memnunum ondan zaten körfezde dogum yapmak istiyodum Yavuz beye 750 korfezede 750 1500 olucak ama yavuzbey deimde Körfez'den bir doktor yaptırırsa sadece 750 olucakaaaa ewet ayvalık canım ilk defa burdan birine rastladım çok sewindim ben buraya yeni taşındım hiçkimseyi ve hiçbiryeri tam olarak bilmiyorum komşum yavuzbeye bi kaç kere görünmüç ama doğumu edremitte körfezde yapmış ben 5 haftanın içindeyim daha 5.haaftam dolmadı henüz vede hiç kontrole gitmedim kısmetse 13 yada 17 sinde gitmeyi düşünüyorum ama hangisine gitmem gerektğini bilmiyorum sen buralımısın bilgin varmı peki
:103:
Yavuz bey korfez hastanesiyle anlaşmış eğer ona gidersek körfezde dogum yapicaz ama Yavuz beyede ayriyetten para oducez ben hala karar veremedim ama şimdilik Yavuz beye gidicem daha oncedende gitmiştim memnunum ondan zaten körfezde dogum yapmak istiyodum Yavuz beye 750 korfezede 750 1500 olucak ama yavuzbey deimde Körfez'den bir doktor yaptırırsa sadece 750 olucak
hmm analdğm kadarıyla yavuzbeye gidersek ve doğumu ona yaptırırsak körfezde 1500
ama direk körfezden bi dr a gidersek 750
peki bunlar sezeryan mı normal doğummu
bu arada ben daha hiç kontrole gitmedim 4 haftam bitti 5 haftamdan 4 gün falan aldımhenüz kese görünmez belki diye bekliyorum peki mormal muayene olsak ara ara bu yavuza sonra gidip körfezde bi dr a doğum yaptırsak olmuormu 750ye :)
muayene ücreti ne kadar acaba ben nette bir fiyat bulamadım yavuz beyin? haftaya kısmetse ilk muayenemi olacağım çok heyecanlıyım :)
buralımısın sen cansi?
pelin7 bu arada bende kesin bilemiyorum acaba biraz daha beklesemmi gitsemmi hiç karar veremiyorum inş. canım hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
evet güzel olmuş :)merhaba arkadaşım bende uzun zamandır yapmaya çalışıyordum bunu açıklamaların güzel olmuş bakalım olmuşmıu :)
ewet yapabildim :106:
teşekkür ederim canım zahmet edip yazdın ama hepsini yaptım 3 defa hemde ama burdaki kontrol panelindeki çizelge bölümü url adresini kabul etmiyo bi türlü,sinirden çıldırdım vazgeçip bıraktım.
10 gün sonra dediyse bence git bana perşembe günü demişti ama benim haftam belli değildi şimdi haftam belli olmuştur diye gitmek istiyorum evet dediğin gibi inşallah hayırlısıyla eli ayağı düzgün bebeklerimiz olur bu arada ben hiç tatlı yemiyorum :)
hmm analdğm kadarıyla yavuzbeye gidersek ve doğumu ona yaptırırsak körfezde 1500
ama direk körfezden bi dr a gidersek 750
peki bunlar sezeryan mı normal doğummu
bu arada ben daha hiç kontrole gitmedim 4 haftam bitti 5 haftamdan 4 gün falan aldımhenüz kese görünmez belki diye bekliyorum peki mormal muayene olsak ara ara bu yavuza sonra gidip körfezde bi dr a doğum yaptırsak olmuormu 750ye :)
muayene ücreti ne kadar acaba ben nette bir fiyat bulamadım yavuz beyin? haftaya kısmetse ilk muayenemi olacağım çok heyecanlıyım :)
buralımısın sen cansi?
pelin7 bu arada bende kesin bilemiyorum acaba biraz daha beklesemmi gitsemmi hiç karar veremiyorum inş. canım hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla
100 tl ucreti ben normal düşünmüyorum Sezer'den istiyorum buraya gelin geldim. İzmirliyim normalde sen nerelisin
selam tuana,Canım o kadar çok araştırdıktan sonra egepol gökalp beye karar kıldım ama çok yoğun en yakın 17 kasıma randevu verdiler napıcaz bakalım
arkadaslar bende geldım sat 30 agustos doktorum haftaya cagırdı daha sımdı goremeyız dedı kasık sancılarım halsızlıgım ve kuru bulantılarım ılk hamılelıgım yasım 30 etraımda yenı hamıle hıc yok kendımı bı garıp hıssedyrm ınsallh bırbırımıze destek olabıılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?