slm kıslar inş. herkes iyidir.... benim dün gece boyu devam eden kanamam vardı pazar olunca bi yere de gitmedim şimdi yok Allah tan
.... çok korktum aslında.... ilkinde hiç böyle olmamıştı... ama dün çok ayakta kaldım ondan mı ki? var mı bu durumda olan? öyle seri değil
ama çok koyu da değil adetin son günü olan akıntı gibi koyu pembe..... iyi akşamlar....
selam tuana,
17 kasım çok geç ya çok acil bir şey olursa doktora ulaşamak zor olur. benimde özel sağlık sigortam yok. karataş hastahanesi ahmet kılyara gittim.memnun olursam burdan yazarım. Egepolde nezhat hanım a evliliğimin başında gittim. beni acayip korku kimseye tavsiye etmiyorum
evet 17 kasım çok geç bi tarih gökalp beye ulaşamayan nezehat hanıma gidiyor ama onada gitmek istemiyorum gaziemir şifaya gidicem zaten egepol ikili tarama testini de yapmıyormuş orda yaptırıp sonuçları gökalp beye götürücem bir kere doktora muayene olabilsek ondan sonraki tarihleri dr ayarlıyormuş
slm cnmm nezahat hnmı neden istemiyosun bn ona gidicem 19 unda ilk muayeneme bakalım memnun kalıcakmıyım
iyi akşamlar arkadaşlar benim ağrılarım çok fazla yaa sürekli bir kasık ve bel ağrım var bugün bir ara oturup ağlamak istedim herhangi bir kanamam yok ama ağrılar beni perişan ediyor
bende cok tedırgınım kasık agrılarından adet olucakmısım bırden gıbı normaldır heralde cogu ınsan oyle dıo ama:)
bende cok tedırgınım kasık agrılarından adet olucakmısım bırden gıbı normaldır heralde cogu ınsan oyle dıo ama:)
canım bende aynı durumdayım geceleri uyuyamıyorum bile çok tedirgin oluyorum sen kaç haftalıksın?
cnm geçmiş olsun, bende çarşambadan beri kanama dan dlayı yatıyorum...çarşamba pembemsi hafif oldu hemen kesildi, dün sabah kıpkırmızı pıhtı şeklinde oldu dünkünden çok korktum ama dr bişey olmadıgını söylüyor,kese sağlıklıymış... dinlenmek gerekiyor sürekli... ben yarın işe başlıcam raporluydum inş.yine olmaz kanama... benim ilk bebeğimde de olmuştu ve malesef kaybetmiştim bebeğimislm kıslar inş. herkes iyidir.... benim dün gece boyu devam eden kanamam vardı pazar olunca bi yere de gitmedim şimdi yok Allah tan
.... çok korktum aslında.... ilkinde hiç böyle olmamıştı... ama dün çok ayakta kaldım ondan mı ki? var mı bu durumda olan? öyle seri değil
ama çok koyu da değil adetin son günü olan akıntı gibi koyu pembe..... iyi akşamlar....
kasık ağrısı bende de çok oluyo özellikle akşamları...bende cok tedırgınım kasık agrılarından adet olucakmısım bırden gıbı normaldır heralde cogu ınsan oyle dıo ama:)
ben de aranıza katlmak istiyorum.18 eylüldü sat eğer bu ay olmuşşsa 25 haziran diyor hesaplama programları...,Allah hiç kiimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın..Hamile olan arkadaşlar da sağ sağlim bebeklerini kucaklarna alırlar inş...
merhaba haziran anneleri
benim bugün tam 6 hafta doldu.
iki gündür bel ağrısı çekiyorum,belim tutulmuş.hamilelikten değil ama benim ara ara olur normaldede,sanırım spor yapmamaktan ve hareketsizliktenbazende boynum tutulur
ama fena oldum yaa,oturmak kalkmak sağa sola dönmek işkence gibi,kas gevşetici alırdım ama alamıyorum malum, sıcak su torbasıyla idare ediyorum,allahtan hafifledi biraz.
onun haricinde ara ara kasık ağrısı oluyor.birazda iştahsızım şu sıra,az ve öz yemeye çalışıyorum.
salı günü ilk doktor kontrolüme gidicem,heyecan dorukta
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer belin spor yapmaya alışkın biri için bu kadar hereketsizlik gerçekten zor bende genelde duzenli spor yapmaya çalışırdım becaklarım hareketsizlikten ağrıdığı için şimdi yapmıyorum bacaklarım ara ara sinyal veriyor allahtan hafif yürüyüşlerle geçiştiriyorum bende salı günü gdicem doktora benimde heyecan dorukta inş. herşey olumlu gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?