2012 haziran anneleri

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...

cok gecmıs olsun umarım bısıı olmaz sızın ıkıncı gebelık daha tecrubelısınızdır ama yerlesme kanaması fln dıolar galıba bazı bunyede oluyormus bebek yerlesırken rahım damarını catlatırmıs dr unuza gozuktunuzmu

evet 17 kasım çok geç bi tarih gökalp beye ulaşamayan nezehat hanıma gidiyor ama onada gitmek istemiyorum gaziemir şifaya gidicem zaten egepol ikili tarama testini de yapmıyormuş orda yaptırıp sonuçları gökalp beye götürücem bir kere doktora muayene olabilsek ondan sonraki tarihleri dr ayarlıyormuş

slm cnmm nezahat hnmı neden istemiyosun bn ona gidicem 19 unda ilk muayeneme bakalım memnun kalıcakmıyım

iyi akşamlar arkadaşlar benim ağrılarım çok fazla yaa sürekli bir kasık ve bel ağrım var bugün bir ara oturup ağlamak istedim herhangi bir kanamam yok ama ağrılar beni perişan ediyor

iyi akşamlar arkadaşlar benim ağrılarım çok fazla yaa sürekli bir kasık ve bel ağrım var bugün bir ara oturup ağlamak istedim herhangi bir kanamam yok ama ağrılar beni perişan ediyor

canım bende aynı durumdayım geceleri uyuyamıyorum bile çok tedirgin oluyorum sen kaç haftalıksın?

Merhaba arkadaşlar bende 2011 haziran annesiyim gerçi 20 Mayısta geldi kızım ama Allah a şükür sağlıkla geldi.. Allah hepinize hayırlı hamilelikler nasip etsin.. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.. Bu sayfaları okuyunca çok duygulandım, bizimde çokgüzel paylaşımlarımız oldu hala da görüşüyoruz arkadaşlarla.. Çok güzel bir süreç yaşıyorsunuz hamileliğinizi doya doya yaşayın arkadaşlar.. Sizde böyle doğum yapıp 2013 haziran bebelerine yazarsınız inşallah.. sevgiler..

bende cok tedırgınım kasık agrılarından adet olucakmısım bırden gıbı normaldır heralde cogu ınsan oyle dıo ama:)

bende cok tedırgınım kasık agrılarından adet olucakmısım bırden gıbı normaldır heralde cogu ınsan oyle dıo ama:)

kasık ağrısı normal canım, hamileliğin ilk haftalarında oluyor , endişe etme.. Yerleşme ağrısı diyorlar..

merhaba o asik agrilari bendede oluyor doktoruma sordum normalmis rahim genisliyormus...bende 6 hafta 4 gunluk hamileyim...icini ferah tut. Butun hamileleri Rabbim korusun...

canım bende aynı durumdayım geceleri uyuyamıyorum bile çok tedirgin oluyorum sen kaç haftalıksın?

5+5 canım doktorum ağrılarım için normal diyor ama bu sabah resmen kıvranarak uyandım geceleri zaten uyuyamıyorum salı gunu doktor randevum var umarım herşey yolundadır

ben de aranıza katlmak istiyorum.18 eylüldü sat eğer bu ay olmuşşsa 25 haziran diyor hesaplama programları...,Allah hiç kiimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın..Hamile olan arkadaşlar da sağ sağlim bebeklerini kucaklarna alırlar inş...

cnm geçmiş olsun, bende çarşambadan beri kanama dan dlayı yatıyorum...çarşamba pembemsi hafif oldu hemen kesildi, dün sabah kıpkırmızı pıhtı şeklinde oldu dünkünden çok korktum ama dr bişey olmadıgını söylüyor,kese sağlıklıymış... dinlenmek gerekiyor sürekli... ben yarın işe başlıcam raporluydum inş.yine olmaz kanama... benim ilk bebeğimde de olmuştu ve malesef kaybetmiştim bebeğimi ama dr ilkinde en baştan olumsuz konuşmuştu,bu gebelik devam etmez demişti... bu kes olumsuz hiçbişey söylemedi o yüzden içim rahat...sen göründünmü dr a bişey dedimi?

kasık ağrısı bende de çok oluyo özellikle akşamları...

inş. hamilesindir ve herşey yolunda gider sanada hosgeldin der bebişlerimizi hep beraber bekleriz teşekkür ederim güzel dileklerin için

merhaba haziran anneleri

benim bugün tam 6 hafta doldu.

iki gündür bel ağrısı çekiyorum,belim tutulmuş.hamilelikten değil ama benim ara ara olur normaldede,sanırım spor yapmamaktan ve hareketsizlikten bazende boynum tutulur
ama fena oldum yaa,oturmak kalkmak sağa sola dönmek işkence gibi,kas gevşetici alırdım ama alamıyorum malum, sıcak su torbasıyla idare ediyorum,allahtan hafifledi biraz.

onun haricinde ara ara kasık ağrısı oluyor.birazda iştahsızım şu sıra,az ve öz yemeye çalışıyorum.

salı günü ilk doktor kontrolüme gidicem,heyecan dorukta

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer belin spor yapmaya alışkın biri için bu kadar hereketsizlik gerçekten zor bende genelde duzenli spor yapmaya çalışırdım becaklarım hareketsizlikten ağrıdığı için şimdi yapmıyorum bacaklarım ara ara sinyal veriyor allahtan hafif yürüyüşlerle geçiştiriyorum bende salı günü gdicem doktora benimde heyecan dorukta inş. herşey olumlu gider

sağol canım,

demek sende salı gidiceksin,inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz

yarın doktora gidecek olan varmı ?

Merhaba kizlaarr bende geldim aranizaa ve umarim kalirim 5 haftalik hamileyim ben dun ilk kontrolume gittim ve keseyi goremedik degerlerime gore gebeyim dr persembyi beklememiz gerek tekrar bakicaz yine goremezsek vajinal ultrasonla gorucez dedi dis gebelik icin simdi konusmak cok erken dedi cok korkuyorum uyku bile girmiyo gozumuze umarim kotu biseyle karsilasmayiz kizlar nolur dua edinn bosuna panik oluyoruzdurr insallah rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…