evet 17 kasım çok geç bi tarih gökalp beye ulaşamayan nezehat hanıma gidiyor ama onada gitmek istemiyorum gaziemir şifaya gidicem zaten egepol ikili tarama testini de yapmıyormuş orda yaptırıp sonuçları gökalp beye götürücem bir kere doktora muayene olabilsek ondan sonraki tarihleri dr ayarlıyormuş
herkese sselamlar... ben 2011 haziran annesi oldum mu demeliyim yoksa olacaktımmı demeliyim bilmiyorum ilk önce Rabbim çocukalrınızı sağ salim kucagınıza almanızı nasip etsin.. ben 02 haziran günü yani 37. haftamda hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğim hastanede acils ezeryana alındım bebeğim kordonunun 3 kez bogazına dolamış ve çekiştirmiş kordondaki damarı yırtarak kanamış ve kanlı suyu içmiş bebeğim 3 gün yogun bakımda kaldı fakat hayata tutunamadı.... 6 ay korununu dendi fakat benim gücüm kalmadı 4 ay geçti üzerinden ve ben korunmayı bıraktım en son 20 eylülde regl oldum inş. olmamada tekrar haziran annesi olurum diye dua ediyorum..........
Herkes Günaydınlar....İnşallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için.......
herkese merhabalar bende artık anne olmak istiyorum bat 19 ekim belirti falan hiç bişey yok bende temizliğe başladım halı yıkıyodum ara verdim size
yazayım dedim ben 14 aylık evliyim bekarkende adetlerim düzenli olmadığı için hiç korunmadım ama iyikide korunmamışım pko varmış bende 3 başarısız
klomen tedavisinde sonra 6 aydır tedaviyi bıraktım bu ay rahim filmi çektim umudum yok ama bir ihtimal belki olabilir bu ay. olursa bende haziran annesii
olucam inşallah.. sizlerde umarım kavuşursunuz sağ sağlim bebeklerinize
Merhaba kizlaarr bende geldim aranizaa ve umarim kalirim5 haftalik hamileyim ben dun ilk kontrolume gittim ve keseyi goremedik degerlerime gore gebeyim dr persembyi beklememiz gerek tekrar bakicaz yine goremezsek vajinal ultrasonla gorucez dedi dis gebelik icin simdi konusmak cok erken dedi cok korkuyorum uyku bile girmiyo gozumuze umarim kotu biseyle karsilasmayiz kizlar nolur dua edinn bosuna panik oluyoruzdurr insallah rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Günaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil baklaim
Kizlar aranizda bebek asprini kullanan var mi? Kan sulandirmak icin doktor veriyor hani :26:
herkese günyadııın,güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar.bugün sonuç alıcak arkadaşların güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.
ben kullanıyorum canım,transfer sonrası verdi dr,bugün 4+3 oldum hala kullanıyorum,folic asit ve jel'de kullanıyorum.birde geçen perşembe aldım ben sonucumu ogün ovitrelle iğne verdi bi tane birde bu perşembe yaptırıcam sanırım bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş.ayın 19'unda ilk kontrol ve kese için çağırdı dr Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Günaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil baklaim
Kizlar aranizda bebek asprini kullanan var mi? Kan sulandirmak icin doktor veriyor hani :26:
Günaydın kızlar,
Bir haftasonu uzak kaldım forumdan bir sürü yeni arkadaş gelmiş konuya. Hepiniz hoşgeldiniz diyeyim.
Ben ilk doktor kontrolüme cumartesi günü gittim. 6+2 çıktı ultrasonda ama benim hesaplarıma göre 6+1 idi.
Doktor kalp atışlarını gösterdi. Ama daha çok minik dedi.
Benim mide bulantılarım çok fena. Günde 3 posta çıkartıyorum dedim. Hamilelikte olur böyle şeyler sen tecrübeli annesin dedi.
Bulantı için hap veriri misiniz dedim vermedi. Toplam kilomun % 10 unu kaybedene kadar sorun yokmuş. O yüzden
sabretcekmişim. İlaç gereksizmiş. İlk hamileliğimde vermişti oysa doktor. Baş ağrılarım da çok fena dedim.
Baş ağrısına da dayanırsın heralde mümkün olduğunda ilaç almıyoruz dedi. Sadece elevit verdi bana.
Tahliller için aç karnıma gelmem gerekiyodu ama muayne geç olduğu için ben yemiştim bişiler.
O yüzden hafta içi bir gün aç karnına gelip kan ve idrar tahlillerini yaptır dedi. Tahlillerimde sorunlu bişi
çıkmazsa bi sonraki randevum 1 ay sonra olucakmış.
evet canım bende kullanıyorum günde 1 tane beb aspirini 2 tane progestan kullanıyorum ilki düşük olduğu için tabi bide folic asit
canim senin bebek asprini 100 mg lik mi bi bakarmisin kutunun üstüne?? birde biz bu asprini ne zamana kadar icicez b iliyormusun ??
herkese gnydn cok sevınıyrm kımsenın sıkınntısı yok en sıkıntılı bnm heralde aglamalarım var sebepsız halsızlıgım var hele hava karardımı sormayın gıtsın varmı bnm gıbı olan bu hormonlar mavfettı benı
aynen canim bende folic ve jel kullaniyorum birde asprin ama seninkinin dozu kac??? benim 100mg okuyorum bazi yerlerde kullanilmasi pek iyi degildir yaziyor bazi yerlerde kullanin diyor korktum bende biraksam mi die düsündüm aksam ariycam doktoru bakalim. cünkü benimki bebe asprini degil baska bi marka ama ayni isi görüyormus. ondan merak ettim seninkinin dozunuda olmadi yarim yarim iceyim artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?