2012 haziran anneleri

merhabalar arkadaşlar ben göztepedeki ilgi polikliniğine gidiyorum yani şu an için gerçi orasıda şifa oldu şimdilik sıkıntılı bi durumum yok doktorum serdar bey ama ben egepolde kontrol edilmek istiyorum hep orayı duyuyorum bi çok arkadaşımda orda doğum yaptı acaba doktorumu değiştirmelimiyim yokda egepole gitmelimiyim bilemedim =nazar:

allah yardımcın olsun inşallah hamilesindir ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.benimde bat 14 ekim bende beklemedeyim bakalım

Herkes Günaydınlar....İnşallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için.......

herkese merhabalar bende artık anne olmak istiyorum bat 19 ekim belirti falan hiç bişey yok bende temizliğe başladım halı yıkıyodum ara verdim size

yazayım dedim ben 14 aylık evliyim bekarkende adetlerim düzenli olmadığı için hiç korunmadım ama iyikide korunmamışım pko varmış bende 3 başarısız

klomen tedavisinde sonra 6 aydır tedaviyi bıraktım bu ay rahim filmi çektim umudum yok ama bir ihtimal belki olabilir bu ay. olursa bende haziran annesii

olucam inşallah.. sizlerde umarım kavuşursunuz sağ sağlim bebeklerinize

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım ama keşke girişmeseydin halı yıkama işine ne olur ne olmaz ilk haftalar pek belirti olmuyo inşallah hamilesindir ve bebişin iyidir
hamilelik için mutlaka stresten uzak olmalısın akışına bırak vakti zamanı gelince hayırlısıyla olur bi çok pkolu hamiş var sıkma canını

Günaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil baklaim

Kizlar aranizda bebek asprini kullanan var mi? Kan sulandirmak icin doktor veriyor hani :26:

canım bende 5. haftamın içindeyim henüz bitmedi ama 5. hafta
aynı düşünceleri bende yaşıyorum
canım eğer dünyaya gelme vakitleri gelmişse bi şekide tutunmuşlardır doğru yere güzel yüreğini hiç yıpratma
bende geceleri düşünmekten kabuslar görür oldum artık hayırlısıyla kesemizide pıt pıt kalp seselerimizide hepsini görürü ve duyarız inşallah
kalbini ferah tut arkadaşım :103:

Kizlar aranizda bebek asprini kullanan var mi? Kan sulandirmak icin doktor veriyor hani :26:

herkese günyadııın,güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar.bugün sonuç alıcak arkadaşların güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

ben kullanıyorum canım,transfer sonrası verdi dr,bugün 4+3 oldum hala kullanıyorum,folic asit ve jel'de kullanıyorum.birde geçen perşembe aldım ben sonucumu ogün ovitrelle iğne verdi bi tane birde bu perşembe yaptırıcam sanırım bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş.ayın 19'unda ilk kontrol ve kese için çağırdı dr Allah yardımcımız olsun hepimizin.

aynen canim bende folic ve jel kullaniyorum birde asprin ama seninkinin dozu kac??? benim 100mg okuyorum bazi yerlerde kullanilmasi pek iyi degildir yaziyor bazi yerlerde kullanin diyor korktum bende biraksam mi die düsündüm aksam ariycam doktoru bakalim. cünkü benimki bebe asprini degil baska bi marka ama ayni isi görüyormus. ondan merak ettim seninkinin dozunuda olmadi yarim yarim iceyim artik..

Günaydın kızlar,
Bir haftasonu uzak kaldım forumdan bir sürü yeni arkadaş gelmiş konuya. Hepiniz hoşgeldiniz diyeyim.
Ben ilk doktor kontrolüme cumartesi günü gittim. 6+2 çıktı ultrasonda ama benim hesaplarıma göre 6+1 idi.
Doktor kalp atışlarını gösterdi. Ama daha çok minik dedi.
Benim mide bulantılarım çok fena. Günde 3 posta çıkartıyorum dedim. Hamilelikte olur böyle şeyler sen tecrübeli annesin dedi.
Bulantı için hap veriri misiniz dedim vermedi. Toplam kilomun % 10 unu kaybedene kadar sorun yokmuş. O yüzden
sabretcekmişim. İlaç gereksizmiş. İlk hamileliğimde vermişti oysa doktor. Baş ağrılarım da çok fena dedim.
Baş ağrısına da dayanırsın heralde mümkün olduğunda ilaç almıyoruz dedi. Sadece elevit verdi bana.
Tahliller için aç karnıma gelmem gerekiyodu ama muayne geç olduğu için ben yemiştim bişiler.
O yüzden hafta içi bir gün aç karnına gelip kan ve idrar tahlillerini yaptır dedi. Tahlillerimde sorunlu bişi
çıkmazsa bi sonraki randevum 1 ay sonra olucakmış.

evet canım bende kullanıyorum günde 1 tane beb aspirini 2 tane progestan kullanıyorum ilki düşük olduğu için tabi bide folic asit

Evet güzel haberler gelmeye başladı hayırlı olsun canım saglıkla kucagına almak nasip olsun

evet canım bende kullanıyorum günde 1 tane beb aspirini 2 tane progestan kullanıyorum ilki düşük olduğu için tabi bide folic asit

canim senin bebek asprini 100 mg lik mi bi bakarmisin kutunun üstüne?? birde biz bu asprini ne zamana kadar icicez b iliyormusun ??

canim senin bebek asprini 100 mg lik mi bi bakarmisin kutunun üstüne?? birde biz bu asprini ne zamana kadar icicez b iliyormusun ??

canım kutu evde hiç dikkat etmedim perşembe kontrole giidcem herlade duruma göre devam et yada bırak der doktor 5 gün oldu başlayalı

herkese gnydn cok sevınıyrm kımsenın sıkınntısı yok en sıkıntılı bnm heralde aglamalarım var sebepsız halsızlıgım var hele hava karardımı sormayın gıtsın varmı bnm gıbı olan bu hormonlar mavfettı benı

bende dizi falan izlersem aglıyom ama çok fazla degil daha çok sinirliyim birilerine çatasım var

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz Hoşgeldiniz , Hepimiz sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah ..

Dün çok korktum çünkü koyu kahverengi akıntım oldu...şimdi de var fakat azaldı...Dün doktorumu aradım bugün için geleyim mi die ?

Kaheverngi ise çok korkulacak birşey olduğunu sanmıorum ama kırmızı kan olursa tekrar ara beni konuşalım dedim... Normal kontrol günümbu cuma bebişin kalp atışını göreceğiz kısmetse...

İşte böyle arkadaşlar,
bu kahverengi akıntıya takılmayayım diyorum ama beynmin bir köşesinde sürekli düşünüyorum((

varmı aranızda benim gibi akıntısı olan ?
Bugün itibari ile 5+4 olduk...

kızlar slmlar herkeze benım bugun ıyıce ogurtulerım arttı ve bır elımde kolanya bır elımde pecete gezıyorum
yarın ılk kontrolum var bakalım artık ıns hayırlı haberle donerım
ılk bebegımı kaybedınce ıkıncıdede bu sefer endıselı oluyor ınsan :18::18:

canım bebe asprini üretilmiyomuş artık o yüzden eczacım bana Coraspin verdi 100 mg muhtemelen seninkide ondandıe,ben dr'uma da gösterdim içebilirsin evet bebeb asprini üretilmiyo dedi.madem üretilmiyo niye bebe asprini diye yazıp insanın aklını karıştırıyorlar bende anlamaıyorum,ama sen için rahat etmiyosa dr'una sor rahat edersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…