2012 haziran anneleri

Insallah canim benm sorunsuz gecer bizede nasip olur persembe gunu belli olucak benimki artik herseyin hayirlisi tarifsiz bir duyguymus bu . Ne kadar esimde ailemde su durumda sen daha onemlisin bizim izin deselerde olmuyor istee.sonuclari ogrenene kadar boyle surup gidicek sanirim

Son düzenleme:

senınle aynıyız tatlım ama cok sukur bende suanda bısı yok tabıykı bu olmuycak anlamına gelmez evet dr dedıgı gıbı kahve oldugu surece korkma ama yat ıstırahat et benımde ılk gebelıgımde hıc bıtmemıstı her wc gıttıgımde cıldırıp cıkıyordum zor strestlı bı durum bunu bılıyorum ama ıcını ferah tut

Allah tekrar yaşatmasın canım ...peki ilk gebeliğimde oldu demişsin ...bebeğini sağlıklı bir şekilde doğrurdunumarım...?

günaydın güzel çiceği burnunda haziran annecikleri

tünaydın demeliyim ama bu sabah acaip uyumuşum günlerdir uyuyamamın acısını çıkardım resmen sizler nasılsınız bakalım çalışan arkadaşıma Allah kolaylık versin sizin işiniz gerçekten zor ama siz herşeyin üstesinden gelirsiniz

Allah tekrar yaşatmasın canım ...peki ilk gebeliğimde oldu demişsin ...bebeğini sağlıklı bir şekilde doğrurdunumarım...?

cnm sakın kendınle kıyaslama moralınıde bozma benıom problem oldugu ılk kontrolumden berı bellıydı bebegım cok gec gelısıyordu ve en son 9 haftalıktım kanamalarım baslamıstı ve kurtaj oldum ama benım kahve rengılerım hamıle oldugumu ogrenmeden baslamıstı daha hıcte bıtmedı ıcını ferah tut
benım en ıyı arkadasım gebe hem kanaması hem lekelenmesı hıc bıtmemeıstı 5 haftalıkken ama sımdı 10 haftalık hamıle kendıde bebegıde cok saglıklı
sana tavsıyem sakın sıtrest yapma ben kendımı cok sıtreste sokmustum

evetya evde olup pıjamalarla keyıf yapmak gıbısı yokk

masallah kızlar hazıranda bebek patlaması olucak sanırım baya bı kalabalıgız gercekten ne guzel

Yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum ve Allah'a sığınıyorum..Sonuçda şöyle düşünmekde fayda var , dünyaya gelecek yaşayacağı günü ve içecek suyu varsa zaten biz ne yapsak da doğacak yada erken veda edecek..

Canım sana da çok geçmiş olsun bu gebeliğinde inşallah hiç bir sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına ;-)

Cidden canim heryerde bebek aspirini die geciyor. Bana izmirdeki doktorum vermisti ama burdaki 50 mg lik ic dedi ben sonucu ögrendigimde izmirdeki doktorumu aradim devam 100 mg liga dedi bende onu dinledim 100 lüge deevam ediyorum. ama burdakinin 50lik ic demesi kafami karistirdi simdi hangisinin kini dinliyim bilemedim :26:

evetya evde olup pıjamalarla keyıf yapmak gıbısı yokk

aynen valla pijamalarla bir bütün olduk eşim dalga geçiyor artık aa ne kadar şıksın son günlerde diye bide ben yeni işten ayrılmıştım iş arıyordumki bebeğim geldi bende doğuma kadar çalışmıyım diyorum sonrasına bakarım artık şimdi keyif zamanı ama şunu çok iyi anladım evde kesinlikle zaman geçmiyor örgü filanmı örsem diyorum sonra vazgeçiyorum bebeğim daha küçük cinsiyetini öğreneyim hayırlısı ile öyle başlarım diyorum sonra yemek yapmaya adıyorum kendimi ben yemek konusunda kesinlik çok yetenekliymişim bir sürü yemek öğrendim

amin cnm amin 6 ay oldu ılk bebegımı kaybedelı hala ıcımde sızızsı ama dedıgın gıbı onun omru yokmus olsaydı ne yaparsan yap. kısaca bısı anlatayımmı cocuktum hayal mayal hatırlıyorum annem kardesıme gebeyken hıc ıstememıstı 3 dıe tovbede dussun dıe 25 kıloluk cımento cuvalımı kaldırmadı ılaclar ıcmedı ama sımdı 15 yasında tosun gıbı kardesım var demkkı yıyecek lokması varmıs oyuzden ıcını ferah tut bılıyorum tedırgınsın bılıyrum huzursuzsun ama dua etmekten baska bısı gelmez bız acız kulların elınden ıns annesı senınledır ve kucagına almayıo nasıp eder

bende ewdeyım ewde vakıt gecmıo heran bısımı olucak dıe beklıyrm bı ugras bulmam sart yoksa boyle 9 ay nasıl gecıcek bu arada bnm gıbı panık ataklı yada anksıyete durumu olupta hamıle olan varmı valla buda zorluyo benı hava karardımı sabaha kadar darlanıyrm

oo hadı masallah
kısme anasının karnıdada ogrenmıyor mıgden ıyı sanırım ben ogurmekten mutfagın yolunu zor buluyorum
bende kısa bı sureye kadar calısıyordum sımdı gebeyım ve hayırlısıyla dogurayım bıraz anasının kokusuyla buyusun yavrum ozaman ıse devam bakalım

ya benim canım ne istiyor biliyormusunuz şu küçükken yedğim çitoslar varya hep onlardan istiyorum alıyorum arasıra inş. zararı dokunmaz :)

yok bişi olmaz cnm yiyebilirsin.benim canım özellikle bişi istemiyo.normal yiyorum

bende bısı yıyemıgrm dgru duzgun canım bısı ıstyo ama yıyemıyrm kuru kuru oguruyrm daha erken dıo herkez bu ne mıde bulantısı dıolar ama
bu arada kac kıloyla hamıle kaldınız arkadaslar bakalım kacar kılo alıcaz en tombulunuz benımdır 88 le hamıle kaldım bakalım tavan olucakmıyım:)

ılk aserdıgım seydı fıstıklı cıtos esımde guldu cokmu aradın dıe ama benım gıbı bırı daha varmıs remen tadı agzıma gelmıstı ve ara ara hep cnm fıstıklı cıtos cekıyor

miğdemin maşallahı var hiç bulantı hissetmedim daha sadece bi dün sabah biraz geç kaldık kahvaltı için gece yatakende süt içmemiştim bi kalktı indi miğdem o kadar o yüzden bol bol yemek deniyorum bende

ne kadarlık gebesın sen sımdı bıde cızelge yapsana oyle gununu takıp edersın sende

ben 57 kıloyla hamile kaldım ama böyle yemeye devam edersem kesin 90 kilo olucam acaip bi yeme isteğim var hemde normalde hiç arayıp yemediğim şeyler şimdi kıymete bindi resmen çok saçma sapan şeyler istiyor canım bide mesela canımın istediği birşeyi sabahları yiyerek uyanıyorum oda çok enterasan geliyor bana

bende cok yerım yanı normalde kılomdanda bellı oldgu kadarıyla ama sımdı ınanırmısızn yarım tabak makarna tıkıooo hep boyle gıtmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…