canım bende 5. haftamın içindeyim henüz bitmedi ama 5. hafta
aynı düşünceleri bende yaşıyorum
canım eğer dünyaya gelme vakitleri gelmişse bi şekide tutunmuşlardır doğru yere güzel yüreğini hiç yıpratma
bende geceleri düşünmekten kabuslar görür oldum artık hayırlısıyla kesemizide pıt pıt kalp seselerimizide hepsini görürü ve duyarız inşallah
kalbini ferah tut arkadaşım :103:
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz Hoşgeldiniz , Hepimiz sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah ..
Dün çok korktum çünkü koyu kahverengi akıntım oldu...şimdi de var fakat azaldı...Dün doktorumu aradım bugün için geleyim mi die ?
Kaheverngi ise çok korkulacak birşey olduğunu sanmıorum ama kırmızı kan olursa tekrar ara beni konuşalım dedim... Normal kontrol günümbu cuma bebişin kalp atışını göreceğiz kısmetse...
İşte böyle arkadaşlar,
bu kahverengi akıntıya takılmayayım diyorum ama beynmin bir köşesinde sürekli düşünüyorum((
varmı aranızda benim gibi akıntısı olan ?
Bugün itibari ile 5+4 olduk...
senınle aynıyız tatlım ama cok sukur bende suanda bısı yok tabıykı bu olmuycak anlamına gelmez evet dr dedıgı gıbı kahve oldugu surece korkma ama yat ıstırahat et benımde ılk gebelıgımde hıc bıtmemıstı her wc gıttıgımde cıldırıp cıkıyordum zor strestlı bı durum bunu bılıyorum ama ıcını ferah tut
Allah tekrar yaşatmasın canım ...peki ilk gebeliğimde oldu demişsin ...bebeğini sağlıklı bir şekilde doğrurdunumarım...?
günaydın güzel çiceği burnunda haziran annecikleri
tünaydın demeliyim ama bu sabah acaip uyumuşum günlerdir uyuyamamın acısını çıkardım resmen sizler nasılsınız bakalım çalışan arkadaşıma Allah kolaylık versin sizin işiniz gerçekten zor ama siz herşeyin üstesinden gelirsiniz
cnm sakın kendınle kıyaslama moralınıde bozma benıom problem oldugu ılk kontrolumden berı bellıydı bebegım cok gec gelısıyordu ve en son 9 haftalıktım kanamalarım baslamıstı ve kurtaj oldum ama benım kahve rengılerım hamıle oldugumu ogrenmeden baslamıstı daha hıcte bıtmedı ıcını ferah tut
benım en ıyı arkadasım gebe hem kanaması hem lekelenmesı hıc bıtmemeıstı 5 haftalıkken ama sımdı 10 haftalık hamıle kendıde bebegıde cok saglıklı
sana tavsıyem sakın sıtrest yapma ben kendımı cok sıtreste sokmustum
canım bebe asprini üretilmiyomuş artık o yüzden eczacım bana Coraspin verdi 100 mg muhtemelen seninkide ondandıe,ben dr'uma da gösterdim içebilirsin evet bebeb asprini üretilmiyo dedi.madem üretilmiyo niye bebe asprini diye yazıp insanın aklını karıştırıyorlar bende anlamaıyorum,ama sen için rahat etmiyosa dr'una sor rahat edersin canım.
evetya evde olup pıjamalarla keyıf yapmak gıbısı yokk
Yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum ve Allah'a sığınıyorum..Sonuçda şöyle düşünmekde fayda var , dünyaya gelecek yaşayacağı günü ve içecek suyu varsa zaten biz ne yapsak da doğacak yada erken veda edecek..
Canım sana da çok geçmiş olsun bu gebeliğinde inşallah hiç bir sorun yaşamadan alırsın bebeğini kucağına ;-)
aynen valla pijamalarla bir bütün olduk eşim dalga geçiyor artık aa ne kadar şıksın son günlerde diye bide ben yeni işten ayrılmıştım iş arıyordumki bebeğim geldi bende doğuma kadar çalışmıyım diyorum sonrasına bakarım artık şimdi keyif zamanı ama şunu çok iyi anladım evde kesinlikle zaman geçmiyor örgü filanmı örsem diyorum sonra vazgeçiyorum bebeğim daha küçük cinsiyetini öğreneyim hayırlısı ile öyle başlarım diyorum sonra yemek yapmaya adıyorum kendimi ben yemek konusunda kesinlik çok yetenekliymişimbir sürü yemek öğrendim
ya benim canım ne istiyor biliyormusunuz şu küçükken yedğim çitoslar varya hep onlardan istiyorum alıyorum arasıra inş. zararı dokunmaz :)
oo hadı masallah
kısme anasının karnıdada ogrenmıyor mıgden ıyı sanırım ben ogurmekten mutfagın yolunu zor buluyorum
bende kısa bı sureye kadar calısıyordum sımdı gebeyım ve hayırlısıyla dogurayım bıraz anasının kokusuyla buyusun yavrum ozaman ıse devam bakalım
bende bısı yıyemıgrm dgru duzgun canım bısı ıstyo ama yıyemıyrm kuru kuru oguruyrm daha erken dıo herkez bu ne mıde bulantısı dıolar ama
bu arada kac kıloyla hamıle kaldınız arkadaslar bakalım kacar kılo alıcaz en tombulunuz benımdır 88 le hamıle kaldım bakalım tavan olucakmıyım:)
bende bısı yıyemıgrm dgru duzgun canım bısı ıstyo ama yıyemıyrm kuru kuru oguruyrm daha erken dıo herkez bu ne mıde bulantısı dıolar ama
bu arada kac kıloyla hamıle kaldınız arkadaslar bakalım kacar kılo alıcaz en tombulunuz benımdır 88 le hamıle kaldım bakalım tavan olucakmıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?