benide listeye eklermisinizSAT 31 ağustos 6 haziran muhtemel doğum tarihi antalya
herkese merhabalar bende artık anne olmak istiyorum bat 19 ekim belirti falan hiç bişey yok bende temizliğe başladım halı yıkıyodum ara verdim size
yazayım dedim ben 14 aylık evliyim bekarkende adetlerim düzenli olmadığı için hiç korunmadım ama iyikide korunmamışım pko varmış bende 3 başarısız
klomen tedavisinde sonra 6 aydır tedaviyi bıraktım bu ay rahim filmi çektim umudum yok ama bir ihtimal belki olabilir bu ay. olursa bende haziran annesii
olucam inşallah.. sizlerde umarım kavuşursunuz sağ sağlim bebeklerinize
antalyanın neresindensin cnm bende antalyada.bide kızlar bişi sorucam vitamin folik asit bişi kullanıyo musunuz? ben doktora sormayı unuttum ilk gittiğimde zaten çok küçüktü.kendim folbiol aldım eczaneden ama kapsamlı bi ilaç değil yani sadece folic asit içeriyor demir falan yok.siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne önerdi?
bende cok yerım yanı normalde kılomdanda bellı oldgu kadarıyla ama sımdı ınanırmısızn yarım tabak makarna tıkıooo hep boyle gıtmez heralde
antalyanın neresindensin cnm bende antalyada.bide kızlar bişi sorucam vitamin folik asit bişi kullanıyo musunuz? ben doktora sormayı unuttum ilk gittiğimde zaten çok küçüktü.kendim folbiol aldım eczaneden ama kapsamlı bi ilaç değil yani sadece folic asit içeriyor demir falan yok.siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne önerdi?
herkese tünaydın pelincim konuya atlamışım gibi olucak ama bende doktoruma sormadan şöle kapsamlı bişey olsun diye folic plus kullanmaya başladım günde 3 tane içiosun tok karnına sabah öğle akşam ama unutursanda hepsini aynı anda içebiliyorsun doktoruma gidip sölediğimde iyi yapmışsınız başlamakla dedi gerçi hamilelikte bebeğin folic acid ihtiyacı çok olduğu için bu ilaç bile az gelio gibi sanki çnk bu ilaçta günlük 3 tanesinde 400mg folic acid d vitamini ve 800mg calsium var hamilelikte ise ihtiyaç 2 ye katlanıyor 800-1000mg folic acid ihtiyacı:nazar oluor bu cuma doktoruma gidicem ultrasona giricem Allah nasip ederse elevit kullanabilirmiyim sorucam çnk inanılmaz bi ilaç herşey var içinde biraz iştah açıyor ama ztn gebeyiz bizede bu lazım
banada sadece folik asit verdi başka birşey vermedi
hafta hafta gebelik tahlillerin yazdığı bi sayfa falan varmı? ikili test,üçlü test hepsinin yazdığı
ismi nedir senin ilacın?
folbiol canım 5 mg lık
ok benimkide ondan.ya ben yarın gitsem mi kızlar bugün 5 haftalık olduk geçen perşembe kan değerim 144 çıkmıştı.gebelik kesinleşmiş midir?
Gebelikte Doktor Takip Program,Gebe Hamile Takibi, Gebelik Muayenesi,Gebe Doktor Kontrol
bu likten ulaşabilrsin canım bu sitede yararlı bilgilerde var tavsiye ederim
ok benimkide ondan.ya ben yarın gitsem mi kızlar bugün 5 haftalık olduk geçen perşembe kan değerim 144 çıkmıştı.gebelik kesinleşmiş midir?
saol şekerim zaten gebelikle ilgili ne yazsam bu site çıkıyor karşıma :)
bende 5 haftalık olunca gittim kese göründü(ama vajinal ultrasonda) normal dedi doktor
doktorun ne zaman gel dedi bir daha kan testi istemedimi kan testinde değerlerin 2 günde bir iki kat artmışsa en az bu iyi birsey ve gebelik kesinleşiyor anlamına geliyormuş sen sonuç 144 çıktıktan sonra hiç tahlil yaptırmadınmı bidaha
bende öyle keşfettim:)
Günaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil baklaim
Kizlar aranizda bebek asprini kullanan var mi? Kan sulandirmak icin doktor veriyor hani :26:
kızlar slmlar herkeze benım bugun ıyıce ogurtulerım arttı ve bır elımde kolanya bır elımde pecete gezıyorum
yarın ılk kontrolum var bakalım artık ıns hayırlı haberle donerım
ılk bebegımı kaybedınce ıkıncıdede bu sefer endıselı oluyor ınsan :18::18:
bende ewdeyım ewde vakıt gecmıo heran bısımı olucak dıe beklıyrm bı ugras bulmam sart yoksa boyle 9 ay nasıl gecıcek bu arada bnm gıbı panık ataklı yada anksıyete durumu olupta hamıle olan varmı valla buda zorluyo benı hava karardımı sabaha kadar darlanıyrm
bende bısı yıyemıgrm dgru duzgun canım bısı ıstyo ama yıyemıyrm kuru kuru oguruyrm daha erken dıo herkez bu ne mıde bulantısı dıolar ama
bu arada kac kıloyla hamıle kaldınız arkadaslar bakalım kacar kılo alıcaz en tombulunuz benımdır 88 le hamıle kaldım bakalım tavan olucakmıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?