2012 haziran anneleri

benide listeye eklermisinizSAT 31 ağustos 6 haziran muhtemel doğum tarihi antalya

antalyanın neresindensin cnm bende antalyada.bide kızlar bişi sorucam vitamin folik asit bişi kullanıyo musunuz? ben doktora sormayı unuttum ilk gittiğimde zaten çok küçüktü.kendim folbiol aldım eczaneden ama kapsamlı bi ilaç değil yani sadece folic asit içeriyor demir falan yok.siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne önerdi?

slm canım bende pkoluyum
hemde 17 yaşımdan beri..ben bekarken çok tedavi gördüm..2 yıldır evliyim..hep korundum ama..en son 6 ayımda yaz 24+4 kullandım..bıraktım..ve ilk ayda daha hami,le kaldım..şu an 5 haftayı geçtim..çok şükür iyiyiz..ve doktorumun tavsiyesini söliyim sana..pko da önce tedavi sonra stressiz bi yaşam..kafanı boşalt ve çocuk değil başka şeyler düşün..hemen oluyo..

banada sadece folik asit verdi başka birşey vermedi

bende cok yerım yanı normalde kılomdanda bellı oldgu kadarıyla ama sımdı ınanırmısızn yarım tabak makarna tıkıooo hep boyle gıtmez heralde

merhaba öncelikle

bende sendenim 84 kiloyla hamile kaldım..ama doğru dürüst bişiy yiyemiyorum..2 kg vermişim geçen hafta tarttı doktorum 2kg vermişim..kilolu hamile kalanlar zayıf kalanlar kadar kilo almıyormuş..7,5-8kg dedi..ben şu an veriyom..5.aydan sonra başlıcak esas dedi kilo almaların..

kıızzlarrr lıste yapan varmı becere bılsem be yaparımda denesemmı acaab yada beceren varsa bızımde bı lıstemız olsun nasıl yapılıyor

herkese tünaydın pelincim konuya atlamışım gibi olucak ama bende doktoruma sormadan şöle kapsamlı bişey olsun diye folic plus kullanmaya başladım günde 3 tane içiosun tok karnına sabah öğle akşam ama unutursanda hepsini aynı anda içebiliyorsun doktoruma gidip sölediğimde iyi yapmışsınız başlamakla dedi gerçi hamilelikte bebeğin folic acid ihtiyacı çok olduğu için bu ilaç bile az gelio gibi sanki çnk bu ilaçta günlük 3 tanesinde 400mg folic acid d vitamini ve 800mg calsium var hamilelikte ise ihtiyaç 2 ye katlanıyor 800-1000mg folic acid ihtiyacı:nazar oluor bu cuma doktoruma gidicem ultrasona giricem Allah nasip ederse elevit kullanabilirmiyim sorucam çnk inanılmaz bi ilaç herşey var içinde biraz iştah açıyor ama ztn gebeyiz bizede bu lazım

folic plus'ı ben hamile kalmadan önce kullanmıştım vücudumdaki vitamin değerleri yüksek çıkar diye sadece folic asid içeren bi ilaç aldım perşembe günü tahlilden sonra ne verirse onu kullanıcam artık.

hafta hafta gebelik tahlillerin yazdığı bi sayfa falan varmı? ikili test,üçlü test hepsinin yazdığı

ok benimkide ondan.ya ben yarın gitsem mi kızlar bugün 5 haftalık olduk geçen perşembe kan değerim 144 çıkmıştı.gebelik kesinleşmiş midir?

doktorun ne zaman gel dedi bir daha kan testi istemedimi kan testinde değerlerin 2 günde bir iki kat artmışsa en az bu iyi birsey ve gebelik kesinleşiyor anlamına geliyormuş sen sonuç 144 çıktıktan sonra hiç tahlil yaptırmadınmı bidaha

geçen perşembe yaptırdım doktorum haftaya perşembe gel dedi yani 3 gün sonra ama başka bi yerdeyim şuan kendi doktoruma gidemiycem.yaptırmam gerekli mi yoksa perşembeyi mi beklemeliyim?

Günaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil baklaim

Kizlar aranizda bebek asprini kullanan var mi? Kan sulandirmak icin doktor veriyor hani :26:

bende kullanıyorum canım,corasprin 100 mg.ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ikinciyi aspirinle doğurdum şimdide tekrar başladım.eskiden baybprin vardı ama artık üretilmiyor,onlar 80 mg.dı. 50 mg.lık aspirin hiç duymadım.

benimde özellikle açsam az bulantı ve öğürme oluyor artık.bende yarın gidicem canım umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz.

canım burda panik atak yaşayan varmı bilmiyorum ama kk.da öyle bir topik vardı."panik atak ve gebelik" diye sanırım,orayıda takip edebilirsin.aynı şeyleri yaşayan kişilerle sohbet etmek her zaman rahatlatır bilirim.

bende 64-65 gibiyim şu an.70 le bitirsem süper olacak kızımdada 60 la hamile kalıp 67 ile doğurmuştum.inşallah bundada az alırım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…