2012 haziran anneleri

arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum siteye kullanmayıda pek bilmiyorum bende haziran annesi olmak istiyorum inşallah :)

geçen perşembe yaptırdım doktorum haftaya perşembe gel dedi yani 3 gün sonra ama başka bi yerdeyim şuan kendi doktoruma gidemiycem.yaptırmam gerekli mi yoksa perşembeyi mi beklemeliyim?

doktorun daha ıyı bılır ama ıcın rahat etmeyecekse ara doktorunu sor ıstersen yaptırayımmı dıye o gereklı gorurse yada senın ıcını rahatlatmak adına yaptır dıyebılır yada gerek yok der doktorlar bu konuda bızden cok daha rahatlar bızde mesela ben cok evhamlıyım doktorumda yeterınce sakın bırde cok uzun zamandır doktorum oldugu ıcın bılıyor benı tanıyor az cok kafamdaki soru işaretlerini nasıl cevaplayacağını biliyor içimi nasıl rahatlatacağını da biliyor

geçen perşembe yaptırdım doktorum haftaya perşembe gel dedi yani 3 gün sonra ama başka bi yerdeyim şuan kendi doktoruma gidemiycem.yaptırmam gerekli mi yoksa perşembeyi mi beklemeliyim?

canım bence bekle 3 gün daha,şimdi gitsen kese görünmese bi hafta sonraya atacaklar ve sende stres olucaksın bu süreçte.

her allahın günü randevu alıp iptal ediyorum yarın içinde aldım ama onu da iptal edicem sanırım.kadın bişi söyledi bir hafta çok bi zaman değil en güzeli bekleyip garantilemek

hoşgeldin aramıza.inşallah gönlünden geçen olur.adetin geçti mi peki? varmı bi belirti?

amin teşekkür ederim hoşbulduk hayır SAT ım 20 eylül BAT 18 ekim heycanla bekliyorum sende içini ferah tut stres yapma bebek var ve olumsuz etkilenmesin bence :)

canım bence bekle 3 gün daha,şimdi gitsen kese görünmese bi hafta sonraya atacaklar ve sende stres olucaksın bu süreçte.

evet şekerler bekliyim şunun şurasında perşembeye ne kaldı ki? :) msnde sohbet eden yokmu burdan? hep burda mı konuşuyosunuz?

5+5 canım doktorum ağrılarım için normal diyor ama bu sabah resmen kıvranarak uyandım geceleri zaten uyuyamıyorum salı gunu doktor randevum var umarım herşey yolundadır

bende 6+1 benimde perşembe günü randevum var günler geçmiyor ya ço heyecanlıyım :) bugün biraz biraz bulantıda başladı...

KIzlar bu aralar cok yogunum site hep acik ama bakamiyorum bile. Listeyide kaybettim kimbilir kacinci sayfada bulan olursa arada sirada yayinlayiversin canlarim benim hadi ben vakit buldukca girmeye celisicam öptüm hepinizi..
Bu arada benimde kontrol persembe günü insallah kesede görünür kalp seside duyulur yoksa bende cok tedirginim aklim hep orda :26:

amin teşekkür ederim hoşbulduk hayır SAT ım 20 eylül BAT 18 ekim heycanla bekliyorum sende içini ferah tut stres yapma bebek var ve olumsuz etkilenmesin bence :)

ben adetten 6 gün önce test yaptırdım 2 çıkmıştı.bikaç gün sonra seninde testte çıkar ama değer düşük olur

öncelikle herkese merhaba kızlarrr
biz ne kadar kalabalığız ya çok güzel haziran anneleri çoğunlukta galiba ikizler burcu bebeklerinin anneleri olacağız inş.
kızlar bizim bir ara listemiz vardı onu yenilesek çok iyi olacak liste epeyi arkalarda kaldı sanırım

bende 6+1 benimde perşembe günü randevum var günler geçmiyor ya ço heyecanlıyım :) bugün biraz biraz bulantıda başladı...
inş. hayırlı haberlerle döneriz canım bebeciklerimizin keselerini görürüz belki pıtpıtlarınıda duyarız cok zayıf bi ihtimal ama neden olmasın

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

listeyi buldum kızlar ismi olmayan yazsında güncelleyelim listemizi
daha sonra renklendirme de yaparız

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza.inşallah gönlünden geçen olur.adetin geçti mi peki? varmı bi belirti?

bayan doktorlardan biraz ağzım yandı o nedenle... ama sen gittikten sonra görüşlerini yazarsan sevinirm nazcım

nezahat hanım beni acayip korkuttu gebe kalman zor olur düşükle sonuçalnır filan dedi. Sadece polip var diye. En önemlisi miomu görmemiş kendileri. Allah korusun. Allah işine sahip doktorlara denk düşürsün hepimizi

t.u.a.n.a. / izmir/ 28 ağustos/ 3 haziran/ bekliyoruz

arkadaşlar hamile kaldığınız ilk günlerde karnınızın alt kısmında hafif ağrı hissetmişmiydiniz olabilir mi böyle bişey BAT ımı bekliyorum test için böyle şeyler oluncada bi hevesleniyorum bebek var galiba diye

canım hepimiz güzel şeyler düşünelim. Burda karmasar şeyler görmek beni etkiliyor bazen korkudan açamıyorum Umut dolu olalım ki. Gelceğimiz güzel olsun.

şimdi hareketli parçalar dinleyip işime devam edeceğim.

ama düşüncek olursam bulantım, kabızlığım mide kazınmam var...

Çok düşünmemek için kafa dağıtalım.

Çünkü bende 20 gün sonra kalp atışlarını bekliyorum
:97:

Kolay gelsin herkeslere

chileek kocaeli sat 30 agustos 5 hazıran muhtemel tarıh benıde ekleyın bu arad msn de kullanan varsa burcu_poyraz@hotmail.com ınsanın kendı gıbı heycanları olan bırılerıyle konusması cok rhatlatıo bı sorum daha olucak bna dr folık asıt verdı ama gunde 1 tane kendı dr um deıl test yaptrdgm yerdekı dr kendı drum haftaya c.tesı gel panık yapma daha erken sımdıden muaynede bısı cıkmaz dedı bu arada betahcg ılk sonuclarınız nedır ben bugun gene yaptrcm katlanmısmı ıkıye c.tesı ogrendım ben 77 dıydı dua edın bna

yaaa(( bakalım bnm kontrolüm nasıl geçicek gerçekten dr çok önemli ayy kafam çok karıştı bak şimdi ya????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…