- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
geçen perşembe yaptırdım doktorum haftaya perşembe gel dedi yani 3 gün sonra ama başka bi yerdeyim şuan kendi doktoruma gidemiycem.yaptırmam gerekli mi yoksa perşembeyi mi beklemeliyim?
arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum siteye kullanmayıda pek bilmiyorum bende haziran annesi olmak istiyorum inşallah :)
geçen perşembe yaptırdım doktorum haftaya perşembe gel dedi yani 3 gün sonra ama başka bi yerdeyim şuan kendi doktoruma gidemiycem.yaptırmam gerekli mi yoksa perşembeyi mi beklemeliyim?
doktorun daha ıyı bılır ama ıcın rahat etmeyecekse ara doktorunu sor ıstersen yaptırayımmı dıye o gereklı gorurse yada senın ıcını rahatlatmak adına yaptır dıyebılır yada gerek yok der doktorlar bu konuda bızden cok daha rahatlar bızde mesela ben cok evhamlıyım doktorumda yeterınce sakın bırde cok uzun zamandır doktorum oldugu ıcın bılıyor benı tanıyor az cok kafamdaki soru işaretlerini nasıl cevaplayacağını biliyor içimi nasıl rahatlatacağını da biliyor
hoşgeldin aramıza.inşallah gönlünden geçen olur.adetin geçti mi peki? varmı bi belirti?
canım bence bekle 3 gün daha,şimdi gitsen kese görünmese bi hafta sonraya atacaklar ve sende stres olucaksın bu süreçte.
5+5 canım doktorum ağrılarım için normal diyor ama bu sabah resmen kıvranarak uyandım geceleri zaten uyuyamıyorum salı gunu doktor randevum var umarım herşey yolundadır
amin teşekkür ederim hoşbulduk hayır SAT ım 20 eylül BAT 18 ekim heycanla bekliyorum sende içini ferah tut stres yapma bebek var ve olumsuz etkilenmesin bence :)
inş. hayırlı haberlerle döneriz canım bebeciklerimizin keselerini görürüz belki pıtpıtlarınıda duyarız cok zayıf bi ihtimal ama neden olmasınbende 6+1 benimde perşembe günü randevum var günler geçmiyor ya ço heyecanlıyım :) bugün biraz biraz bulantıda başladı...
hoşgeldin aramıza.inşallah gönlünden geçen olur.adetin geçti mi peki? varmı bi belirti?
bayan doktorlardan biraz ağzım yandıo nedenle... ama sen gittikten sonra görüşlerini yazarsan sevinirm nazcım
| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz
siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz
dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz
muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz
edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz
nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz
edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz
ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz
duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz
Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz
aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz
n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz
emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz
oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz
umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz
AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz
listeyi buldum kızlar ismi olmayan yazsında güncelleyelim listemizi
daha sonra renklendirme de yaparız
KIzlar bu aralar cok yogunum site hep acik ama bakamiyorum bile. Listeyide kaybettim kimbilir kacinci sayfada bulan olursa arada sirada yayinlayiversin canlarim benim hadi ben vakit buldukca girmeye celisicam öptüm hepinizi..
Bu arada benimde kontrol persembe günü insallah kesede görünür kalp seside duyulur yoksa bende cok tedirginim aklim hep orda :26:
nezahat hanım beni acayip korkuttu gebe kalman zor olur düşükle sonuçalnır filan dedi. Sadece polip var diye. En önemlisi miomu görmemiş kendileri. Allah korusun. Allah işine sahip doktorlara denk düşürsün hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?