Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk
Geçen hafta perşembe öğrendim hamile olduğumu ve hemen cuma günü doktora gittim. kesesini görmek için cuma tekrar çağırdı. folik asit. ferrevit ve progestan verdi. ağrımada normal dedi. Ama ben korkuyorum ya günde bikaç defa sancım oluyor. ilk hamiliğim ve çok acemiyim iyiki varsınız arkadaşlar. bu site benim hayatım oldu. 1 yıldır çocuk istiyordum arkadaşların verdiği moralle kolay atlattım bu süreci. iyiki varsınız. :)Normaldir canim benim sen benden 4 gün daha öncesin :) sen doktora gittin mi canim hic?
Geçen hafta perşembe öğrendim hamile olduğumu ve hemen cuma günü doktora gittim. kesesini görmek için cuma tekrar çağırdı. folik asit. ferrevit ve progestan verdi. ağrımada normal dedi. Ama ben korkuyorum ya günde bikaç defa sancım oluyor. ilk hamiliğim ve çok acemiyim iyiki varsınız arkadaşlar. bu site benim hayatım oldu. 1 yıldır çocuk istiyordum arkadaşların verdiği moralle kolay atlattım bu süreci. iyiki varsınız. :)
Canim benim sen birimlerine baktin mi yanindaki herkes farkli birimler kullaniyor. Biriminide yazarsan burdan net bi cevap verebilirm insallah hamilesindir canim benim hayirlisi olsun birde sen kacinci gün baktirdin kanina?
Adetimin üstünden yaklaşık 5 gün geçmişti baktırdığımda. Sonuç yanımda değil o yüzden birim olarak ne yazıyo bilmiyorum.
Ama şimdi 10 günden fazla oldu hala adet olmadım. Zaten mide bulantılarım da had safhada :)
arkadşlar benim henüz günüm geçmeden yaptırdım testi(yani 3 haftalıkken) bhcg sonucum 60.73 çıktı bazı arkadaşların sonuçlarına baktım epeyi yük sek benimkinden acaba bendemi sorun var yoks erkenmi henüz :)
bende hemen hemen öyleyim canım,ama keşke midem biraz bulansaydı diyorum :) herşeyin yolunda gittiğini hamileliğin devam ettiğini anlardım bu şekilde.dünde koltuğu çekerken sol kasığım ağrıdı birden,bugünde yine hiç hamile değilmişim gibi hissedince endişe ediyorum biraz
Normaldir canim benim sen benden 4 gün daha öncesin :) sen doktora gittin mi canim hic?
Merhaba Hanimlar; ben de yeni ogrendim hamile oldugumu, henuz 4 haftalik hamileligim. Guzel bir topik olmus, buradan tecrubelerimizi paylasmamiz cok iyi olacak bizler icin. Hepimizin hamileligi hayirli olsun, kucaklarimizi doldursunlar.
bende bu gün öğrendim hamile oldğumu
çok heyecanlıyım 13 haziranda doğacak sanırım bu inş sağlıkla sıhatle hepimiz bebişlerimizi kucaklarımza alırız arkadaşlarrrr
selam hanimlar bugun kalabaligiz masallah ben gecen yazmistim ama topis sessizdi
benim bebis 1 haziranda gelecek insallah ilk kontrolum carsamba gunu kismetse kizlarima bir erkek kardes gelir kizlar yaklasik 5 haftalik gebeyim ve bulantim ve uyku halim yok normalmi sizce
kızlarr merhabalarrrr.... benimde sat 26 ağustos... çok heyecanlıyımmm :) çarşamba dra gidicem inşallah... ya yalnz ben bu bhcg değerlerinden pek anlamıyorum geçtiğimz cuma günü yani adetimden 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptrdm 1841 çıktı... sizce bu değer nasılll ????
Merhaba kizlar bende 4 gün önce ögrendim hamile oldugumu Allah ima sükürler olsun. Allah sagligiylan hayirlisiylan kucagimiza almayi nasip etsin. bende 4+3 üm hesaplasa göre haziran annesi olucam insallah benim 3+5 günken degerim 192 cikti doktor birdaha gerek yokgüzel deger dedi bi dahaki 5+5 ken yapilacakmis. o yüzden tedirginim artis nasildir die insallah hersey yolunda gider. bu arada geceleri her yarim saatte bir tuvaletteyim neredeyse cok cisli oldum cok
Sizin kan degerleri nasil ikinci ölcümleriniz yapildimi ? Birde belirtileriniz neler??
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz en güzeliylen en sagliklisiylan en hayirlisiylan bebislerimiza kavusuruz...
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk
selam kizlaaaar
bu topigi gorunce gurbette akrabami gormus gibi oldum walla :)
benim 2 yil once kalp durmasiyla sonuclanan hamileligim wardi
son uc aydir yeni bebek icin calisiyorduk
bu 3. ay sat 6 eylul 2 ekimde cift cizgiyi gordum!!!
hemen kan testi yaptirdim 669 cikti, 3+4 haftayla :)
ertesi gun doktora gittim tabi henuz keseyi goremedi
arada cok cok az midem bulaniyo
akintim cok fazla ama renksiz
bide ani giren kasik agrilarim var
ama kendime soz werdim hic olumsuz dusunmuyorum
insallah hepimiz haziranda patir patir dogurucaz!!
ben bide ikiz istiyorum walla!!!!!!!
yaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)
yaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)
kızların ikizmi canım ne güzel :)
inşallah allah gönlüne göre verir birde oğluşun olur.
benimde ikinci çocuğum olacak kısmetse.
canım hayırlı olsun ben de aranıza yeni katıldım benim sat da 4 eylül ben kan verdim souç pozitif hamileyim 2 yıl sonra
hayirlisiyla kucagina al insallah
KIZLAR size birsey soracam ben devasa bir hizla kilo aliyorum neden sizce oysa yemem asiri da degil benim gibi olan varsa l+tfen yazsin
yarin doktor randevum var yatarim size
kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?