2012 haziran anneleri

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk

Normaldir canim benim sen benden 4 gün daha öncesin :) sen doktora gittin mi canim hic?

Normaldir canim benim sen benden 4 gün daha öncesin :) sen doktora gittin mi canim hic?
Geçen hafta perşembe öğrendim hamile olduğumu ve hemen cuma günü doktora gittim. kesesini görmek için cuma tekrar çağırdı. folik asit. ferrevit ve progestan verdi. ağrımada normal dedi. Ama ben korkuyorum ya günde bikaç defa sancım oluyor. ilk hamiliğim ve çok acemiyim iyiki varsınız arkadaşlar. bu site benim hayatım oldu. 1 yıldır çocuk istiyordum arkadaşların verdiği moralle kolay atlattım bu süreci. iyiki varsınız. :)

Canim benim senile ayniyiz bende 1 yildir istiyordum olmadi cok üzülüyordum Allah ima sükürler olsun bu zamanaymis hayri. Bende senin gibi cokkorkuyorum bana 3+5 de kan tahlili yapti sonuclari begendi birdaha 2 hafta sonraya verdi tarihi bende cok gec die kokuyorum. benimde regl olucakmisim gibi agrilarim oluyor bazen ve cok sik idrara cikiyorum ve dün ögleden beride sol kaval kemigimigim orda cok ince bir sizim var gecmiyor korkuyorum bende dis gebelik olmasin die simdi ona taktim kafayi Allah im korusun bizleri ve öncelikle bebeklerimizi..

Canim benim sen birimlerine baktin mi yanindaki herkes farkli birimler kullaniyor. Biriminide yazarsan burdan net bi cevap verebilirm insallah hamilesindir canim benim hayirlisi olsun birde sen kacinci gün baktirdin kanina?

Adetimin üstünden yaklaşık 5 gün geçmişti baktırdığımda. Sonuç yanımda değil o yüzden birim olarak ne yazıyo bilmiyorum.
Ama şimdi 10 günden fazla oldu hala adet olmadım. Zaten mide bulantılarım da had safhada :)

canım bende korkuyorum dış gebelikten. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.

Canim benim sen bekleme hemen git doktora ama kadin dogum uzmanina git insallah güzel haberlerle dönersin

arkadşlar benim henüz günüm geçmeden yaptırdım testi(yani 3 haftalıkken) bhcg sonucum 60.73 çıktı bazı arkadaşların sonuçlarına baktım epeyi yük sek benimkinden acaba bendemi sorun var yoks erkenmi henüz :)

Canim bence degerin 3 haftaliga göre iyi herkesin döllenme gününe göre degisiyor ama. Benimde 3+5 de 192 idi. ama o tarihte 25 olupta ikizi olaninida duydum 1000 küsür olanida. o yüzden degisiyor ama suan hamilesin ve insallah hayirli saglikli bir gebelik gecirirsin

merak etme canım bişe olmaz içini rahat tut.stresten uzak dur ki bebeğinde rahat olsun :)

herkese merhaba
hamile arkadaşları tabrik ediyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. gününün geçmesini bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum hepsi tez zamanda çift çizgiyi görür inşallahh..
benimde beklenen tarihim 4 ekim yani bugün ama daha gelen giden yok. 3 gün önce 2 yaşına giren bi kızım var 2. bebek içinde 29 aralık 2011 den beri tam gaz çalışıyoruz ama her ay tek çizgi gelsin artık bizde görelim çift çizgiyi. acaba bende haziran annesi olurmuyumki. tek korkum 1 senedir alerjik astımla mücadele veriyorum eger hamile kalırsam kötü sonuçları olmaz umarım. aranızda astım hastası varmı druyla bu konuyu konuşan ben kadın doğumcuyla değilde göğüs hastalıkları druna sordum bi sorun olmaz demişdi

yaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)

selam kizlaaaar
bu topigi gorunce gurbette akrabami gormus gibi oldum walla :)
benim 2 yil once kalp durmasiyla sonuclanan hamileligim wardi
son uc aydir yeni bebek icin calisiyorduk
bu 3. ay sat 6 eylul 2 ekimde cift cizgiyi gordum!!!
hemen kan testi yaptirdim 669 cikti, 3+4 haftayla :)
ertesi gun doktora gittim tabi henuz keseyi goremedi

arada cok cok az midem bulaniyo
akintim cok fazla ama renksiz
bide ani giren kasik agrilarim var

ama kendime soz werdim hic olumsuz dusunmuyorum
insallah hepimiz haziranda patir patir dogurucaz!!
ben bide ikiz istiyorum walla!!!!!!!

Merhaba Hanimlar; ben de yeni ogrendim hamile oldugumu, henuz 4 haftalik hamileligim. Guzel bir topik olmus, buradan tecrubelerimizi paylasmamiz cok iyi olacak bizler icin. Hepimizin hamileligi hayirli olsun, kucaklarimizi doldursunlar.

bende bu gün öğrendim hamile oldğumu

çok heyecanlıyım 13 haziranda doğacak sanırım bu inş sağlıkla sıhatle hepimiz bebişlerimizi kucaklarımza alırız arkadaşlarrrr

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. haziran annesiyim inşallah. Sat 31 ağustos. Arkadşalar bende ara ara sancı oluyor normalmi korkuyorum ben hemde çokkkk

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz topiğimize.Ne güzel bol hamileli bir ay olur inşallah Haziran ayı.Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.Burada mutluluklarımızı paylaşırız inşallah.Üzüntü hiç olmaz inşallah topiğimizde.Hep güzel haberler veririz birbirimize.Tek dileğim bu.

Aramıza yeni katılanları çok çok tebrik ediyorum. İnşallah hepbirlikte sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza; hep iyi ve güzel şeylerden bahsederiz birbirimize...

yaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)

merhaba canım ben de aranıza yeni katıldım benim de sat 4 eylül kan tahlilim poziyif hamileyimmmm 2 yıl bekledikten sonra

canım hayırlı olsun ben de aranıza yeni katıldım benim sat da 4 eylül ben kan verdim souç pozitif hamileyim 2 yıl sonra

kızlar bende biraz önce test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :))

sat 28 ağustos 5+2 doğum 3 haziran

Allah hepimize hayırlısıyla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inş

kızların ikizmi canım ne güzel :)

inşallah allah gönlüne göre verir birde oğluşun olur.

benimde ikinci çocuğum olacak kısmetse.

hayirlisiyla kucagina al insallah

KIZLAR size birsey soracam ben devasa bir hizla kilo aliyorum neden sizce oysa yemem asiri da degil benim gibi olan varsa l+tfen yazsin
yarin doktor randevum var yatarim size
kendinize iyi bakin

canım hayırlı olsun ben de aranıza yeni katıldım benim sat da 4 eylül ben kan verdim souç pozitif hamileyim 2 yıl sonra

hayırlı olsun canım... hadi bakalım ben sadece idrar testi yaptım 5 tanecik:) ve hep çift aslında çok sevinemedim ikinciyi istememe rağmen..

çünkü; mart nisan gibi doğum yapmak daha iyi mesleğimden dolayı... ama asıl önemli sebeb şu an yanımda eşim yok. o başka ilde ben başka..

eş durumu tayinim olmadı annemle kalıyorum şu an ve ona söyleyemem..... ne bileyim o kadar rahat değilim de.... ve benim nazım eşime geçer....

ilkinde bana çok yardımcı idi... ve bir de üstüne geceleri uyumak bilmeyen bir zıpır kızım var....

ama hayırlısı Rabbim öyle uygun görmüş....
Allah hepimize yardım etsin sağlık versin....

hayirlisiyla kucagina al insallah

KIZLAR size birsey soracam ben devasa bir hizla kilo aliyorum neden sizce oysa yemem asiri da degil benim gibi olan varsa l+tfen yazsin
yarin doktor randevum var yatarim size
kendinize iyi bakin

bacım dur daha bismillah ... kilo almanın sebebi minik misafir değildir heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…