2012 haziran anneleri

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

GÜNAYDIN ANNE ADAYLARI NASILIZ BUGÜN?
KONTROLE GİTCEKLER VARDI SONUÇLAR İYİ GELİR İNŞALLAH
BUGÜN İTİBARİYLE 6 HAFTALIK OLDUM

GÜNAYDIN ANNE ADAYLARI NASILIZ BUGÜN?
KONTROLE GİTCEKLER VARDI SONUÇLAR İYİ GELİR İNŞALLAH
BUGÜN İTİBARİYLE 6 HAFTALIK OLDUM

Günaydin canim bende 5+4 ün cumartesi 6 olucam insallah Allah in izniylen yanliz benim hala belirtim yok hemde hiccccc :S

Günaydin canim bende 5+4 ün cumartesi 6 olucam insallah Allah in izniylen yanliz benim hala belirtim yok hemde hiccccc :S

canım sen keseyi görmüşmüydün eger gördüysen ve dr yolunda dediyse hiç endişelenme drlar bu konuda baya tecrübeli benim ilkinde keseyi görmüştük ama direk ümitlenmeyin normal gebeliğe benzemiyo demişti öylede oldu

günaydın kızlar ben geldim nslsnız bakalım anneler ben çok yorgun hissediyom kendimi gerçi dün kapı baktık 500 liraya mal oldu bundada vardır bi hayr diyoz bakalım ama 20 gün sonra takılcak netcem bilmiyom ya annemlerde haccda kendi ailem onlar gelmeden takılsa bari

günaydın deroşum takma kafana artık yapcak bişi yok sen kendini ve bebişini düşün stresten dolayıda yorgun hissedersin

yok canim ilk defa kontrol etcek doktor 3+5 de gittik kan sonuclarini degerlendirdi. Daha kese gözükmez demisti. bu ilk gidisimiz olucak zaten endisemde o yüzden

günaydın deroşum takma kafana artık yapcak bişi yok sen kendini ve bebişini düşün stresten dolayıda yorgun hissedersin

günaydın cucum sorma çok gerildim ya halen evi toparlayamadım onu bırak bugun peşinat vermez lazım maaşa da çok var ve nsl vercem bilmiyom patrondan avans istycem umarım verir bilmiyom ya sen nasln cucum

günaydın cucum sorma çok gerildim ya halen evi toparlayamadım onu bırak bugun peşinat vermez lazım maaşa da çok var ve nsl vercem bilmiyom patrondan avans istycem umarım verir bilmiyom ya sen nasln cucum

cucum ben o folik asid varya vitamin onu unuttum bugun sabah 2 tane içtim bi sorun olmaz demi

yok canim ilk defa kontrol etcek doktor 3+5 de gittik kan sonuclarini degerlendirdi. Daha kese gözükmez demisti. bu ilk gidisimiz olucak zaten endisemde o yüzden

saglıklıysa bi sorun çıkmaz hayırlısıyla hamilelik belirtilerinin nedeni b-hcg hormonu belkide vücudun bu hormondan çok etkilenmemiştir

gunaydın güzel haziran annecikleri
nasılsınız bakalım ben bugün çok istahsızım canım hiç kahvaltı etmek istemiyor süt içip oturuyorum öyle

senin işinde zor canım yardım etcek kimse yokmu tek başına zor olur
patronda verir herlade o kadar gaddar degildir
ben iim canım dün annemde kaldım baya iyi geldi hala özlüyorum ben hiç büyümicem galiba:)

kızlarrr cumartesiye daha varda yinede ben sorayım benim ilk kontrolüm cumartesi bu gün itibariyle 5. daftamı doldurdum cumarteside altınıc haftama girmicemde içinde olmuş olacam sonuçta kafama takılan birinci soruuu acaba kesemi karından görebilirler mi ikinci sorumda hani test felan yaparlarsa aç karnına mı gitmeliyim?

bu arada kızlar şuan bende şu yüz ifadeleri çıkmıyor sizdede öylemiiii

Son düzenleme:

canım döllenme zamanına göre görülebilirde görülmeyecebilirde karından sen canını sıkma stres yapma biz çok acele ediyoruz doktorlar bu konuda çok rahat görülmezse haftaya gel deyiveriyorlar anlamıyorlarki o haftanın geçmesi bize nasıl zor geliyor

ben tam 5.haftada gittim alltan baktı göründü ama 6.hafta içinde olacagın için üstten kese görünürde kalp atışını duyamayabilirsin canım yarın ben kontrole gitcem bakalım üsten bakacakmı gelişmeleri yazarım

evet bendede çıkmıyo sitede bi sorun var sanırm

olmaz bence sonuçta vitamin takma kafana bende dün annemdeydim ilçalarım yoktu yanımda akşam eve gidince içicem

dün annemler aradı sölemedim onlara şimdi kafalarına takacaklardı ondan demedim ayy inş. Uykum çok var ayrıca kapı da inş. Uygun vardırda olur onu bırak dün hiç uyuyamadım ya kapı açılcak sandım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…