GÜNAYDIN ANNE ADAYLARI NASILIZ BUGÜN?
KONTROLE GİTCEKLER VARDI SONUÇLAR İYİ GELİR İNŞALLAH
BUGÜN İTİBARİYLE 6 HAFTALIK OLDUM
Günaydin canim bende 5+4 ün cumartesi 6 olucam insallah Allah in izniylen yanliz benim hala belirtim yok hemde hiccccc :S
canım sen keseyi görmüşmüydün eger gördüysen ve dr yolunda dediyse hiç endişelenme drlar bu konuda baya tecrübeli benim ilkinde keseyi görmüştük ama direk ümitlenmeyin normal gebeliğe benzemiyo demişti öylede oldu
günaydın kızlar ben geldim nslsnız bakalım anneler ben çok yorgun hissediyom kendimi gerçi dün kapı baktık 500 liraya mal oldu bundada vardır bi hayr diyoz bakalım ama 20 gün sonra takılcak netcem bilmiyom ya annemlerde haccda kendi ailem onlar gelmeden takılsa bari
canım sen keseyi görmüşmüydün eger gördüysen ve dr yolunda dediyse hiç endişelenme drlar bu konuda baya tecrübeli benim ilkinde keseyi görmüştük ama direk ümitlenmeyin normal gebeliğe benzemiyo demişti öylede oldu
günaydın deroşum takma kafana artık yapcak bişi yok sen kendini ve bebişini düşün stresten dolayıda yorgun hissedersin
günaydın cucum sorma çok gerildim ya halen evi toparlayamadım onu bırak bugun peşinat vermez lazım maaşa da çok var ve nsl vercem bilmiyom patrondan avans istycem umarım verir bilmiyom ya sen nasln cucum
yok canim ilk defa kontrol etcek doktor 3+5 de gittik kan sonuclarini degerlendirdi. Daha kese gözükmez demisti. Bu ilk gidisimiz olucak zaten endisemde o yüzden
yok canim ilk defa kontrol etcek doktor 3+5 de gittik kan sonuclarini degerlendirdi. Daha kese gözükmez demisti. bu ilk gidisimiz olucak zaten endisemde o yüzden
günaydın cucum sorma çok gerildim ya halen evi toparlayamadım onu bırak bugun peşinat vermez lazım maaşa da çok var ve nsl vercem bilmiyom patrondan avans istycem umarım verir bilmiyom ya sen nasln cucum
saglıklıysa bi sorun çıkmaz hayırlısıyla hamilelik belirtilerinin nedeni b-hcg hormonu belkide vücudun bu hormondan çok etkilenmemiştir
senin işinde zor canım yardım etcek kimse yokmu tek başına zor olur
patronda verir herlade o kadar gaddar degildir
ben iim canım dün annemde kaldım baya iyi geldi hala özlüyorum ben hiç büyümicem galiba:)
cucum ben o folik asid varya vitamin onu unuttum bugun sabah 2 tane içtim bi sorun olmaz demi
kızlarrr cumartesiye daha varda yinede ben sorayım benim ilk kontrolüm cumartesi bu gün itibariyle 5. daftamı doldurdum cumarteside altınıc haftama girmicemde içinde olmuş olacam sonuçta kafama takılan birinci soruuu acaba kesemi karından görebilirler mi ikinci sorumda hani test felan yaparlarsa aç karnına mı gitmeliyim?
bu arada kızlar şuan bende şu yüz ifadeleri çıkmıyor sizdede öylemiiii
kızlarrr cumartesiye daha varda yinede ben sorayım benim ilk kontrolüm cumartesi bu gün itibariyle 5. daftamı doldurdum cumarteside altınıc haftama girmicemde içinde olmuş olacam sonuçta kafama takılan birinci soruuu acaba kesemi karından görebilirler mi ikinci sorumda hani test felan yaparlarsa aç karnına mı gitmeliyim?
bu arada kızlar şuan bende şu yüz ifadeleri çıkmıyor sizdede öylemiiii
olmaz bence sonuçta vitamin takma kafana bende dün annemdeydim ilçalarım yoktu yanımda akşam eve gidince içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?