gunaydın güzel haziran annecikleri
nasılsınız bakalım ben bugün çok istahsızım canım hiç kahvaltı etmek istemiyor süt içip oturuyorum öyle
canım döllenme zamanına göre görülebilirde görülmeyecebilirde karından sen canını sıkma stres yapma biz çok acele ediyoruz doktorlar bu konuda çok rahat görülmezse haftaya gel deyiveriyorlar anlamıyorlarki o haftanın geçmesi bize nasıl zor geliyor
aborjınos günaydın canım nbr
ii süt içebiliyosan ii bana kokuyo gibi geliyo sanki ineğin altından alınıp verilmiş gibi geliyo içemiyom başta içtim şimdi yok olmuyo
günaydinnn :))
ne olsun iste ayni merak yarin randevum var doktorla biran önce gelsin istiyorum ondan gerginim birazda dah ailk kez görcez keseyi bebegi bakalim insallah hersey yolunda gider. Hayir hicte belirtim kalmadi benim yaa biraz yorgunluk o kadar sevinsem mi buna üzülsem mi bilemedim sen nasilsin peki ??
canım senin hormonlar tavan yaptı galiba:) kokuya duyarlılığın artmış 8. Haftadan sonra daha iyi olursun
moralim sıfır canım bizim eve hırsız girdi ya dün kapı siparişi verdik 500 liraya mal oldu bize bende çok yorgun hissediyom sen de moralini bozma o en başta oluyo sonra kesiliyo ona bakrsan bende sadece bel ve sırt ağrısı kaldı msn gelmiyon mu senin de isim derya mı bende derya da onda dedim canım hayrlı habrlerini beliom ona göre
inş. Cucum ya valla yemek yemeyi özledim gerçi iştahım iide sabah kötü oluyom nedense bulantı yok herkes diyo koly hamilelik geçircen o zaman bilmiyom bakalım hayrlısı
hadi yaa canim bak simdi üzüldüm bende ama üzülme sakin bosver bak dünyanin en güzel olayini yasiyorsun su anda anne olmaya hazirlaniyosun o yüzden sakin üzülme hic birseye hicbirseyde üzmesin seni. Evt canim bende :))) memnun oldum cok yeniden tanistigimiza
canım döllenme zamanına göre görülebilirde görülmeyecebilirde karından sen canını sıkma stres yapma biz çok acele ediyoruz doktorlar bu konuda çok rahat görülmezse haftaya gel deyiveriyorlar anlamıyorlarki o haftanın geçmesi bize nasıl zor geliyor
ben tam 5.haftada gittim alltan baktı göründü ama 6.hafta içinde olacagın için üstten kese görünürde kalp atışını duyamayabilirsin canım yarın ben kontrole gitcem bakalım üsten bakacakmı gelişmeleri yazarım
evet bendede çıkmıyo sitede bi sorun var sanırm
ii süt içebiliyosan ii bana kokuyo gibi geliyo sanki ineğin altından alınıp verilmiş gibi geliyo içemiyom başta içtim şimdi yok olmuyo
moralim sıfır canım bizim eve hırsız girdi ya dün kapı siparişi verdik 500 liraya mal oldu bize bende çok yorgun hissediyom sen de moralini bozma o en başta oluyo sonra kesiliyo ona bakrsan bende sadece bel ve sırt ağrısı kaldı msn gelmiyon mu senin de isim derya mı bende derya da onda dedim canım hayrlı habrlerini beliom ona göre
ben çok yiyorum ya fazla kilo alcam diye korkuyorum bu sabah itibariyle 1 kilo almış durumdayım artık dikkat etcem
canım ben hamileliğimide günüm geçmeden öğrenmiştim şimdide içimde belki erken döllenme olmuştur diye umut var sence de erken döllenme olmuşmudur yani ben hamileliğimi erken öğrendğime göre....
Bu alttan muayene ile alttan bakmak aynı şeymi ya...((((( alttan bakma olayı beni çok geriyor offf pufff tıssss
tamam canım gelişmeleri bekliyoruz
süt olayındaaa arkadaşlar ben süt ve yoğurda bayılıyorum eşim bana kızıyor hatta bi insan bu kadar yoğurt yermi diye yemekten çok yoğurt yiyorum sabah akşamda süt içiorm ama bazen eşimin laflarıyla azalttım ewlendikten sonra (yeme demiyorde ben biraz çekiniyorum o şaşırdıkça) baba ewi gibisi olmuyormuş...
Aaaa çok üzüldüm canım siz iyimisiniz peki çok çoook geçmiş olsun üzme kendini canım allah seni aileni ve minicik bebişini korusun inşlahhahhh
merhabalar bende inşallah haziran annesi olcam kan testi pozitif çıktı cuma günü ilk kontrole gitcem ama daha doktora gitmeden hamilelik haberim yayıldıkça yayıldı ama ben korkuyorum ya bir terslik çıkarsa ya normal bi gebelik değilse oyy oyy düşündükçe moralim bozuluyo
ii ya sağlıklı olsunda boyu uzar canımgunaydın kızlar ben acayp uykucu bısı oldum gozlerımı acamıyorum dun esıme saat 9 da yalvarmaya basladım ne olur uyuyalım dıe normalde o uyurdu ben kızardım
Mıgdem kotu kızlar yataktan tuzlu kıraker ıle kalkıyuorum cnm bısı yemek ıstemıyor
hersey kokuyor sankı bana ıııyyyy
sızler nasılsınız
dun dr kesem 18mm dedı haftana gore cok guzel norma dedı
ii ya sağlıklı olsunda boyu uzar canım
olsun tuzlu iidir içini bastırır bi de ben ysem tuzlu ne desense yiyemiyom midem kalkacak gibi oluyo
1 Eylül - 7 Haziran
yani bende sizdenim hi yuuuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?