2012 haziran anneleri

gunaydın güzel haziran annecikleri
nasılsınız bakalım ben bugün çok istahsızım canım hiç kahvaltı etmek istemiyor süt içip oturuyorum öyle

ii süt içebiliyosan ii bana kokuyo gibi geliyo sanki ineğin altından alınıp verilmiş gibi geliyo içemiyom başta içtim şimdi yok olmuyo

:):):) dogru diyosun canım ahhh bu drlar hiç anlamıyolar :):):)

aborjınos günaydın canım nbr

günaydinnn :))
Ne olsun iste ayni merak yarin randevum var doktorla biran önce gelsin istiyorum ondan gerginim birazda dah ailk kez görcez keseyi bebegi bakalim insallah hersey yolunda gider. Hayir hicte belirtim kalmadi benim yaa biraz yorgunluk o kadar sevinsem mi buna üzülsem mi bilemedim sen nasilsin peki ??

merhabalar bende inşallah haziran annesi olcam kan testi pozitif çıktı cuma günü ilk kontrole gitcem ama daha doktora gitmeden hamilelik haberim yayıldıkça yayıldı ama ben korkuyorum ya bir terslik çıkarsa ya normal bi gebelik değilse oyy oyy düşündükçe moralim bozuluyo

merhabalar bende inşallah haziran annesi olcam kan testi pozitif çıktı cuma günü ilk kontrole gitcem ama daha doktora gitmeden hamilelik haberim yayıldıkça yayıldı ama ben korkuyorum ya bir terslik çıkarsa ya normal bi gebelik değilse oyy oyy düşündükçe moralim bozuluyo

moralim sıfır canım bizim eve hırsız girdi ya dün kapı siparişi verdik 500 liraya mal oldu bize bende çok yorgun hissediyom sen de moralini bozma o en başta oluyo sonra kesiliyo ona bakrsan bende sadece bel ve sırt ağrısı kaldı msn gelmiyon mu senin de isim derya mı bende derya da onda dedim canım hayrlı habrlerini beliom ona göre

canım senin hormonlar tavan yaptı galiba:) kokuya duyarlılığın artmış 8. Haftadan sonra daha iyi olursun

inş. Cucum ya valla yemek yemeyi özledim gerçi iştahım iide sabah kötü oluyom nedense bulantı yok herkes diyo koly hamilelik geçircen o zaman bilmiyom bakalım hayrlısı

hadi yaa canim bak simdi üzüldüm bende ama üzülme sakin bosver bak dünyanin en güzel olayini yasiyorsun su anda anne olmaya hazirlaniyosun o yüzden sakin üzülme hic birseye hicbirseyde üzmesin seni. evt canim bende :))) memnun oldum cok yeniden tanistigimiza

inş. Cucum ya valla yemek yemeyi özledim gerçi iştahım iide sabah kötü oluyom nedense bulantı yok herkes diyo koly hamilelik geçircen o zaman bilmiyom bakalım hayrlısı

ben çok yiyorum ya fazla kilo alcam diye korkuyorum bu sabah itibariyle 1 kilo almış durumdayım artık dikkat etcem

doğru diyon canım da olmuyo işte neye heves ederken ne oldu ama herşeyde bi hayr vardır artık ne edelim bende öle adaşım sağolasın dün msn de ismini gördüm ondan bilidim çok i ya adaşımla hem hamileyiz hemde aynı zamnda bebişimiz gelcek inş. Msn e yolun düşerse yazarsın msn açık canım yaş kaçtı canım ve nerden ben 26 ve izmittenim

canım ben hamileliğimide günüm geçmeden öğrenmiştim şimdide içimde belki erken döllenme olmuştur diye umut var sence de erken döllenme olmuşmudur yani ben hamileliğimi erken öğrendğime göre....

bu alttan muayene ile alttan bakmak aynı şeymi ya... ((((( alttan bakma olayı beni çok geriyor offf pufff tıssss
tamam canım gelişmeleri bekliyoruz

ii süt içebiliyosan ii bana kokuyo gibi geliyo sanki ineğin altından alınıp verilmiş gibi geliyo içemiyom başta içtim şimdi yok olmuyo

süt olayındaaa arkadaşlar ben süt ve yoğurda bayılıyorum eşim bana kızıyor hatta bi insan bu kadar yoğurt yermi diye yemekten çok yoğurt yiyorum sabah akşamda süt içiorm ama bazen eşimin laflarıyla azalttım ewlendikten sonra (yeme demiyorde ben biraz çekiniyorum o şaşırdıkça) baba ewi gibisi olmuyormuş...

aaaa çok üzüldüm canım siz iyimisiniz peki çok çoook geçmiş olsun üzme kendini canım allah seni aileni ve minicik bebişini korusun inşlahhahhh

sağolun kızlar bişi yok çok şükür şimdi hiç yoktan 500 lira masraf oldu işte bi de 20 gün sonra takılcak çok var ya bi an önce takılsa bari annemlere demedim bişi onlarda hacc ta meraklanmasınlar diye

gunaydın kızlar ben acayp uykucu bısı oldum gozlerımı acamıyorum dun esıme saat 9 da yalvarmaya basladım ne olur uyuyalım dıe normalde o uyurdu ben kızardım
mıgdem kotu kızlar yataktan tuzlu kıraker ıle kalkıyuorum cnm bısı yemek ıstemıyor
hersey kokuyor sankı bana ıııyyyy
sızler nasılsınız
dun dr kesem 18mm dedı haftana gore cok guzel norma dedı

hayırlı olsun canım şimdiden moralini bozma inşallah güzel haberler alırsın

ii ya sağlıklı olsunda boyu uzar canım

olsun tuzlu iidir içini bastırır bi de ben ysem tuzlu ne desense yiyemiyom midem kalkacak gibi oluyo

ii ya sağlıklı olsunda boyu uzar canım

olsun tuzlu iidir içini bastırır bi de ben ysem tuzlu ne desense yiyemiyom midem kalkacak gibi oluyo

bende keyıfle yıyemıyorum cnm agzımda gevelemekten bı hal oluyorum remen altı ustu kıraker ama bınkere cıgneyıp ogure ogure yutuyorum
zor ama onlar ıcın deger onlar ıyı olsunda bız cekmeye razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…