2012 haziran anneleri

günaydın kızlar dün test yaptım ve tek çizgiydi çok üzüldüm 20 eylül sat ımdı sizce testte çıkmamış olabilir mi daha bat a en az 1 hafta var test yanılmış olabilir mi bende sizler gibi haziran annesi olmak istiyorum inşallah

canım ben hiç test yaptrmadım kan tahlili yaptrdım en sağlıklısı o bence vaktin vara derim onu yaptr hem daha ii sonuç oluyo üzülme bence kan tahlili yaptr için rahatlar hem

canım ben hiç test yaptrmadım kan tahlili yaptrdım en sağlıklısı o bence vaktin vara derim onu yaptr hem daha ii sonuç oluyo üzülme bence kan tahlili yaptr için rahatlar hem
evet en iyisi kan testi haklısın en azından bat a kadar bekliyim bi umut ve gidip yaptırım Allah bebeğini sağlıkla koynuna alıp koklama nasip etsin darısı başıma inşallah

dun dr bana ıdrar ve kan tahlılı verdı bende ozel has. gıdıyorum hesaplattım 240 tl tutuyor ama dr um burda yaptırmak zorunda deılsın bana sonuc getır yeterlı dedı
belkı benım gıbı olan vardır sorum sukı ben devlet hastanesıne gıdıp bu tahlıllerı yaptırmak ıstıyorum desem yaparlarmı acaba

canım bende dun doktora gıttım aynı testlerı banada verdı benımkıler 500 lıra fılan tuttu bende devlet hastanesınden yarın ıcın randevu aldım ama muayene randevusu doktorun yanına gırdıgımde soylıycem derdımı yazaıyormus doktorlar tahlıllerı benım butun arkadaslarım oyle yaptı bence sende oyle yaptır yakınında devlet hastanesı varsa ınternetten randevu al gıt paranda cebınde kalır 240 lıra da cok sonucta yazık o parayla bebesının bı ıhtıyacını karsılarsın

canım ben devlete direk yeni gebeyim ve tüm testleri yaptırmak istiyorum diyeceğim,yaparlar herhalde neden yapmasınlarki inanmıyolarsa ultrasonla bakarlar :)

zaten rutin testler,özeldekiyle birebir örtüşür herhalde.

evet en iyisi kan testi haklısın en azından bat a kadar bekliyim bi umut ve gidip yaptırım Allah bebeğini sağlıkla koynuna alıp koklama nasip etsin darısı başıma inşallah

allah razı olsun canım darısı başına bekleme o kadar bence 3 günümde gittim tahlil yaptrdım ve sonuç çıktı ama sen bilin canım

canım ben devlete direk yeni gebeyim ve tüm testleri yaptırmak istiyorum diyeceğim,yaparlar herhalde neden yapmasınlarki inanmıyolarsa ultrasonla bakarlar :)

allah razı olsun canım darısı başına bekleme o kadar bence 3 günümde gittim tahlil yaptrdım ve sonuç çıktı ama sen bilin canım

ayyy cnm benım benı nasıl mutlu ettın anlatamam demekkı yapıyorlar heee rıca etsem demekkı yaparlar evet altı ustu tahlıl banada cok geldı cevap verdıgın ıcın cok saol.ya ıste korktum dr derse banamı gelıyorsunkı ben tahlıl yapaym derse dıe endıselendım acıkcası tmm ben rast gele bı dr randevu alayım ozaman

canım randevunu sabah erken saate al cunku ac karınla gıdılmesı gerekıyormus bu tahlıller ıcın baktın doktor mırın kırın edıyor oluverırsın bı muayene ısteyecegı testler aynıymıs sonucta farklı bırseyler ıstemıyormus

cm dr ıstedıgı test cesıtlerı yazan bı kagıt varya onu gostermemız gerek demı benım ılk bebegım kurtaj oldugu ıcın degısık testlerde var sanırım

yurtdışındayız şuan o yüzden beklicem ama ilk fırsatta yaptırıp mutuluğumu paylaşırım inşallah tek dileğim :)

cm dr ıstedıgı test cesıtlerı yazan bı kagıt varya onu gostermemız gerek demı benım ılk bebegım kurtaj oldugu ıcın degısık testlerde var sanırım

bende toplamda 1 tane test var sen doktora gosterırsın tahlıl kagıdını oda yazar zaten sorun cıkaracagını sanmıyorum ben devlettekı doktorlar hasta bı a once basımdan gıtsın dıye bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…