doğru diyon canım da olmuyo işte neye heves ederken ne oldu ama herşeyde bi hayr vardır artık ne edelim bende öle adaşım sağolasın dün msn de ismini gördüm ondan bilidim çok i ya adaşımla hem hamileyiz hemde aynı zamnda bebişimiz gelcek inş. Msn e yolun düşerse yazarsın msn açık canım yaş kaçtı canım ve nerden ben 26 ve izmittenim
pardon 13 tane test var yazıcaktım
annem sunada randevu alıyor benım ıcın yarına alcak sanırım ıns bı problem cıkmaz vede erkene alır ben agzıma bısey atmayınca ogurmeye baslıyorum nasıl ac karnına durcam ben yaaaa bıde has. kokuyor ben ogure oguremı gezcem sımdıden mıgdem bulandı
kızlarrr merhaba,öncelikle Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin. ben topicin ilk kurulduğu zamanlarda yazmıştım ancak çok uznun zamandır siteye girmeye fırsatım olamadı. lütfen beni de listenize kaydeder misiniz. muhtemel doğum tarihim 04.06.2012:))) kızlar dün doktora gittim (bu arada sat ım 29.08.2011 )ilk kontrol için. keseyi ve yolk kesesini gördük çok şükür. ultrasonla karından baktı. bu arada ben normal standartlardan farklı ve geç yumurtladığımı biliyorum. adetimin 19. günü yumurtladım.doktorumda biliyor bunu oyüzden belki kalp atışlarını henüz duyamayabilriz demişti.ama insan yine de duyamayınca panik yapıyor. İnşallah duyarım. pazartesi gidicem. acaba vajinal ultrasonla bakmak daha mı iyi olurdu. belirtilerim olarak ciddi bir gaz sıkıntım var beni zaman zaman gerçekten çok rahatsız ediyor ve gögüslerim sızlıyor. çok şükür mide bulantım yok. sizce kalp sesini duyma için erken mi?
agzına tuzlu kraker fılanmı atsan olmadı bılemedımkı sımdı o yuzden sabah erkene al dedım sen nerde oturuyorsun hangı hastaneden alıyorsunuz randevu ben ınterneten gece 12 de yarın sabah ıcın alabıldım
adım Selen 23 yaşındayım 14 aydır evliyim bu ay ilk denememizdi sen ne kadar zamanda hamile kaldın bekledin mi hiç tatlı bide ovülasyon takibi filan yaptın mıii hadi hayrlısı inş. canım benim ordada yaptırabilirsin aslında adın ne peki kaç yaşındasın ben derya 26 yaşındayım
adım selen 23 yaşındayım 14 aydır evliyim bu ay ilk denememizdi sen ne kadar zamanda hamile kaldın bekledin mi hiç tatlı bide ovülasyon takibi filan yaptın mı
:)) bende izmirdenim canim yas 27 ama suan almanyadayim is icin gelmistik .msn iste yasak oldugundan acamiyom allahtan bu siteye girebiliyom :d
ya merak edıorum kızar sımdı ben 29 agustos ta reglım bıttı daha olmadım bebıs kaç haftalık oluyor?nasıl hesaplıorsunuz?doktorum bana bısey solemedı?acaba neden?
sadece cuma gunu tekrar gelmemı soledı ayrıca 4 haftalık bır kese dedı..bırı bana acıklayabılırmı?
oncelıkle adetının son gunu deıl ılk gununu sorar dr ve oyle hesaplanır yanı son adet tarıhının ılk gunu baz alınır herzaaman bu boyledır
merhaba ben gebe değilim sanırım ama o kadar istekliyim ki her heri kurcalıyorum burdan hesaplayabilirsin Gebelik Haftas Hesaplama ve Beklenen Doum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yntemi -Doktornevra.com
saol cnm benım hemen gırdım ılk regl tarıhım ıde gırdım ama 7 haftalık dedı yanı doktorun dedıgıyle arasında 3 hafta var..benım mınıgım 4 haftalık..
ama artık ınternettn randevu alınmıyor 182 arıyosun ev telefonundan degıstı hersey allah allah hem gecealdın hem yarına hemen ıyımıs
tanıdık bı dr ılk kurtajımı yapan ama ıkıncı gebelıkte sana gelcem dedım aıle hekımımız oldu artık ona gıtmedım ozele gıttım dıe kıza bılır bana
neyse yarın doluymus ayın 18 ne saat 10 almıs annem randevu[/Q
hastanelerin internetten randevu alma sıstemlerı var oraya gıdırp gece 12 de bır sonrakı gune rahatlıkla alıyorsun ben oyle yaptım sonradan esımden ogrendım cok yakın bı aıle dostumuz o hastanede hemsıreymıs sonra aradım kendısını doktorun yanına gırmeden sekretere yazdırırız tahlıllerı sen ac karınla sabah erkenden gel dedı gıdıcem yaptırcam bakalım bundan sonra da gıder tahlıllerımı devlette yaptırırım ozelede bı muayene ıcın gıderım
doğrudur canım site sat a göre dr. da yumurtlama gününe göre hesaplamış olabilir sen dr. u dinle sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallahsaol cnm benım hemen gırdım ılk regl tarıhım ıde gırdım ama 7 haftalık dedı yanı doktorun dedıgıyle arasında 3 hafta var..benım mınıgım 4 haftalık..
ama artık ınternettn randevu alınmıyor 182 arıyosun ev telefonundan degıstı hersey allah allah hem gecealdın hem yarına hemen ıyımıs
tanıdık bı dr ılk kurtajımı yapan ama ıkıncı gebelıkte sana gelcem dedım aıle hekımımız oldu artık ona gıtmedım ozele gıttım dıe kıza bılır bana
neyse yarın doluymus ayın 18 ne saat 10 almıs annem randevu[/Q
hastanelerin internetten randevu alma sıstemlerı var oraya gıdırp gece 12 de bır sonrakı gune rahatlıkla alıyorsun ben oyle yaptım sonradan esımden ogrendım cok yakın bı aıle dostumuz o hastanede hemsıreymıs sonra aradım kendısını doktorun yanına gırmeden sekretere yazdırırız tahlıllerı sen ac karınla sabah erkenden gel dedı gıdıcem yaptırcam bakalım bundan sonra da gıder tahlıllerımı devlette yaptırırım ozelede bı muayene ıcın gıderım
aynen cnm dogru soyluyosun ozele tek muane ıcın gıtmek lazım ama gıkını cıkarmadan tahlıl yapcak bırını bulmam lazım benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?