2012 haziran anneleri

:)) bende izmirdenim canim yas 27 ama suan almanyadayim is icin gelmistik .Msn iste yasak oldugundan acamiyom Allahtan bu siteye girebiliyom

pardon 13 tane test var yazıcaktım

annem sunada randevu alıyor benım ıcın yarına alcak sanırım ıns bı problem cıkmaz vede erkene alır ben agzıma bısey atmayınca ogurmeye baslıyorum nasıl ac karnına durcam ben yaaaa bıde has. kokuyor ben ogure oguremı gezcem sımdıden mıgdem bulandı

kızlarrr merhaba,öncelikle Allah hepimize sağlıkla sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin. ben topicin ilk kurulduğu zamanlarda yazmıştım ancak çok uznun zamandır siteye girmeye fırsatım olamadı. lütfen beni de listenize kaydeder misiniz. muhtemel doğum tarihim 04.06.2012:))) kızlar dün doktora gittim (bu arada sat ım 29.08.2011 )ilk kontrol için. keseyi ve yolk kesesini gördük çok şükür. ultrasonla karından baktı. bu arada ben normal standartlardan farklı ve geç yumurtladığımı biliyorum. adetimin 19. günü yumurtladım.doktorumda biliyor bunu oyüzden belki kalp atışlarını henüz duyamayabilriz demişti.ama insan yine de duyamayınca panik yapıyor. İnşallah duyarım. pazartesi gidicem. acaba vajinal ultrasonla bakmak daha mı iyi olurdu. belirtilerim olarak ciddi bir gaz sıkıntım var beni zaman zaman gerçekten çok rahatsız ediyor ve gögüslerim sızlıyor. çok şükür mide bulantım yok. sizce kalp sesini duyma için erken mi?

agzına tuzlu kraker fılanmı atsan olmadı bılemedımkı sımdı o yuzden sabah erkene al dedım sen nerde oturuyorsun hangı hastaneden alıyorsunuz randevu ben ınterneten gece 12 de yarın sabah ıcın alabıldım

| isim |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

hayirlisi olsun canim. Endiseni cok iyi anliyorum suan bende o haldeyim cünkü. Benimde yarin kontrolum daha keseyi görücem insallah hersey yolunda gider bende cokkorkuyorum bide benim belirtiler hepten kayboldu gecen hafta ne fenaydim o tuvalete git gel simdi gene gidiyorum ama okadar fazla degil ne mide bulantisi ne bisey ben Allah hayira cikarsin insallah herseyi

ama artık ınternettn randevu alınmıyor 182 arıyosun ev telefonundan degıstı hersey allah allah hem gecealdın hem yarına hemen ıyımıs
tanıdık bı dr ılk kurtajımı yapan ama ıkıncı gebelıkte sana gelcem dedım aıle hekımımız oldu artık ona gıtmedım ozele gıttım dıe kıza bılır bana
neyse yarın doluymus ayın 18 ne saat 10 almıs annem randevu

ii hadi hayrlısı inş. canım benim ordada yaptırabilirsin aslında adın ne peki kaç yaşındasın ben derya 26 yaşındayım
adım Selen 23 yaşındayım 14 aydır evliyim bu ay ilk denememizdi sen ne kadar zamanda hamile kaldın bekledin mi hiç tatlı bide ovülasyon takibi filan yaptın mı

ya merak edıorum kızar sımdı ben 29 agustos ta reglım bıttı daha olmadım bebıs kaç haftalık oluyor?nasıl hesaplıorsunuz?doktorum bana bısey solemedı?acaba neden?
sadece cuma gunu tekrar gelmemı soledı ayrıca 4 haftalık bır kese dedı..bırı bana acıklayabılırmı?

adım selen 23 yaşındayım 14 aydır evliyim bu ay ilk denememizdi sen ne kadar zamanda hamile kaldın bekledin mi hiç tatlı bide ovülasyon takibi filan yaptın mı

canım dediğin şeyleri hiç yapmadım bizimde 2 yılımızda oldu eşim ameliyat oldu 3 kez anca nasip şimdiyeymiş çok şükür şuanlık iiyiz

oncelıkle adetının son gunu deıl ılk gununu sorar dr ve oyle hesaplanır yanı son adet tarıhının ılk gunu baz alınır herzaaman bu boyledır

merhaba ben gebe değilim sanırım ama o kadar istekliyim ki her heri kurcalıyorum burdan hesaplayabilirsin Gebelik Haftas Hesaplama ve Beklenen Doum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yntemi -Doktornevra.com

oncelıkle adetının son gunu deıl ılk gununu sorar dr ve oyle hesaplanır yanı son adet tarıhının ılk gunu baz alınır herzaaman bu boyledır

sordu zaten cnm 24 agustosu baz aldı..pekı cuma gunu neden cagrıyordur sızce?bıde ben ultrasyon resmı almadım neden vermedı(
benım mınıgım cok mu mınık az buyusun o zaman :))))

saol cnm benım hemen gırdım ılk regl tarıhım ıde gırdım ama 7 haftalık dedı yanı doktorun dedıgıyle arasında 3 hafta var..benım mınıgım 4 haftalık..
doğrudur canım site sat a göre dr. da yumurtlama gününe göre hesaplamış olabilir sen dr. u dinle sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…