kızlar gunde ıkı lıtre su ıcmemız gerekıyor bılıyorsunuzdur ama bu havalarda su gıtmıyor hıc ıcemıyorum ben
aynen canım su içmeyi bırak ben çok halsizim kendimi boş cuval gibi hissediyom ya
aynen elım kolum tustu goya saglık ocagına cıkcaktım bugun zor geldı
ınanırmısın namaz kılmam lazım ama grıp olmus gıbı vucudumu kaldıramıyorm
hayirlisi olsun canim. Endiseni cok iyi anliyorum suan bende o haldeyim cünkü. Benimde yarin kontrolum daha keseyi görücem insallah hersey yolunda gider bende cokkorkuyorum bide benim belirtiler hepten kayboldu gecen hafta ne fenaydim o tuvalete git gel simdi gene gidiyorum ama okadar fazla degil ne mide bulantisi ne bisey ben Allah hayira cikarsin insallah herseyi
canım çok yakın bir arkadaşım dün gece doğum yaptı, çooookkk tatlı:))) darısı bizim başımıza İnşallah kızlar:))) bu arkadaşım saolsun benim kahrımı çok çekiyor. en ufacık birşeyde onu arıyorum. herseferindede sabırla anlatıyor:))) dediğim gibi tabi ben kalp sesini duymayınca aradım hemen. o beş buçuk haftalıkken ilk doktora gitmiş ve keseyi bile göremedik diyor. sadece yolk kesesini görmüş. doktorda çok normal belki geç döllenmişsindir 2 hafta sonra gel demiş. yani arkadaşım 7,5 hatta 8 haftalık gibiymiş gittiğinde ozaman duymuş kalp sesini. oyüzden hiç panik yapma dedi. arkadaşım sende yapma.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.hep güzel düşünelim İnşallah herşey yolunda gidicek :))))[/QUOT
GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞ. HEPİMİZ SAĞLIKLI ŞEKİLDE ALIRIZ BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA
canım çok yakın bir arkadaşım dün gece doğum yaptı, çooookkk tatlı:))) darısı bizim başımıza İnşallah kızlar:))) bu arkadaşım saolsun benim kahrımı çok çekiyor. en ufacık birşeyde onu arıyorum. herseferindede sabırla anlatıyor:))) dediğim gibi tabi ben kalp sesini duymayınca aradım hemen. o beş buçuk haftalıkken ilk doktora gitmiş ve keseyi bile göremedik diyor. sadece yolk kesesini görmüş. doktorda çok normal belki geç döllenmişsindir 2 hafta sonra gel demiş. yani arkadaşım 7,5 hatta 8 haftalık gibiymiş gittiğinde ozaman duymuş kalp sesini. oyüzden hiç panik yapma dedi. arkadaşım sende yapma.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.hep güzel düşünelim İnşallah herşey yolunda gidicek :))))[/QUOT
canım çok yakın bir arkadaşım dün gece doğum yaptı, çooookkk tatlı:))) darısı bizim başımıza İnşallah kızlar:))) bu arkadaşım saolsun benim kahrımı çok çekiyor. en ufacık birşeyde onu arıyorum. herseferindede sabırla anlatıyor:))) dediğim gibi tabi ben kalp sesini duymayınca aradım hemen. o beş buçuk haftalıkken ilk doktora gitmiş ve keseyi bile göremedik diyor. sadece yolk kesesini görmüş. doktorda çok normal belki geç döllenmişsindir 2 hafta sonra gel demiş. yani arkadaşım 7,5 hatta 8 haftalık gibiymiş gittiğinde ozaman duymuş kalp sesini. oyüzden hiç panik yapma dedi. arkadaşım sende yapma.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.hep güzel düşünelim İnşallah herşey yolunda gidicek :))))
| isim/yas |nerden | sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet
folikacid | ızmir | 25 agustos | 7 haziran| bekliyoruz
siderta | ankara | 26 agustos | 1 haziran| bekliyoruz
dreamsea27 | kocaeli | 26 agustos | 6 haziran| bekliyoruz
hsnbrl | ankara | 27 agustos | 1 haziran| bekliyoruz
muji | ızmir | 27 agustos | 2 haziran| bekliyoruz
edaack | bingöl | 28 agustos | 3 haziran| bekliyoruz
t.u.a.n.a | ızmir | 28 agustos | 3 haziran| bekliyoruz
tuanna | ızmir | 28 agustos | 3 haziran| bekliyoruz
chileek | kocaeli | ??? Agustos | 5 haziran| bekliyoruz
nesirmak | ıstanbul | 29 agustos | 4 haziran| bekliyoruz
lladybırd | ???? | 29 agustos | 4 haziran| bekliyoruz
yagmur8 | ???? | 29 agustos | 4 haziran| bekliyoruz
edavuca | ıstanbul | 31 agustos | 6 haziran| bekliyoruz
agustos2011 | gaziantep | 31 agustos | 6 haziran| bekliyoruz
glcnats_00 | antalya | 31 agustos | 6 haziran| bekliyoruz
newpregnant | ankara | 31 agustos | 6 haziran| bekliyoruz
showalie | ıstanbul | 1 eylül | 7 haziran| bekliyoruz
sweatheart30 | ıstanbul | 1 eylül | 7 haziran| bekliyoruz
lafraise | ???? | 1 eylül | 7 haziran| bekliyoruz
kivikiz | bursa | 1 eylül | 7 haziran| bekliyoruz
tansell | bursa | 1 eylül | 7 haziran| bekliyoruz
duman85 | ankara | 2 eylül | 3 haziran| bekliyoruz
meleek | ızmir | 2 eylül | 9 haziran| bekliyoruz
aborjinos / 27 | almanya | 3 eylül | 9 haziran| bekliyoruz
n__a__z | ızmir | 4 eylül | 10 haziran| bekliyoruz
emel | adapazari | 4 eylül | 10 haziran| bekliyoruz
oranje | ????? | 5 eylül | ??? Haziran| bekliyoruz
oznur_u | kocaeli | 6 eylül |?? Haziran| bekliyoruz
umaygulay | ayvalik | 7 eylül | 13 haziran| bekliyoruz
adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ahuo | ıstanbul | 7 eylül | 12 haziran| bekliyoruz
mrspink35 | ızmir | 8 eylül | 14 haziran| bekliyoruz
ayzan | ızmir | 9 eylül | 15 haziran| bekliyoruz
adaş listemiz baya kabarmış ayy ne güsel ya allah herkesi kurtarsın ya çok sevindirici bi tablo
gercekten öle oldu gülüm insallah bu listedeki herkesin yüzü hep güler hep güzel seyler yasarlar...
amin canım inş. Hep birlikte ya benim nedese kolum kalkmıyo bide gerginim dünden beri uykumda var
kapıyı öle gördükçe sinirim bozuluyo
sen hic bakma kapiya bosver. Kiz sen göbisindekine bak o sana huzur verir merak etme görmezsin sonra kapi mapi :)
haklısında canım hiç yoktan masraf çıktı bi de o kadar bekliycez inş. Bi sorun olmaz ne diyim var ya işte olmasam iice yatcam yanancı ülkede nerdesein benim eltim var oda belçikadalar
vall sen öle deyince simdi benimde uykum geldi :)) almanyadayim canim ben.
slm taze anne adaylarııııııııııııı
ya kızlar folicasit ne zmndır girmiyooo bi hbri olan warmı??
yok canım en son kontrole gidecekti sonra kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?