yaaa çok mrk ettim yaaa bşymi oldu acabaa ayy allah korusun yaayok canım en son kontrole gidecekti sonra kaldı
kızlar ben çok kötü öksürüyom ya ne yaptımsa geçmedi sşzce ne yapam
yaaa çok mrk ettim yaaa bşymi oldu acabaa ayy allah korusun yaa
balın içine limon sık onu ye sabah akşam ii gelir
saol canım kötü bişi aklına getirme allahın izniyle yoktur bişiyi
canım gogsune viks sür bide ballı ıhlamur ıc yumusatır bogazlarını balda gıcıgını alır ılaç kullanamadığımız için malesefbu sekılde kendımızı tedavı edıcez
aborjinos cnm senle satlarımız çok yakın sen keseyi gördünmü kalp atışını ne zmn duyarız bide kan değerin nasıl çıkmıştııı tekrarladınmı
Canim ben 3+5 ken gitmistim doktora o zaman sadece kan tahlilerine bakmisti. sonra 2 hafta sonraya randevu verdi yarin gidicem iste. Daha hic bisey görmedik yani anliyacagin ama bana 7. haftaya kadar alttan bakcam dedi. Yarin insallah hersey güzel cikar korkuyorumda insallah hersey yolundadir.
Valla aslinda internetten arastirdigima göre kalp atislarinin 6. hafta icinde duyulmasi lazimmis bazilari daha erken bile duyuyormus ama doktorun ve ultrasonun kalitesine bagli. Benim doktorun aleti kesin eskilerdendir kendininde cok iyi bir doktor oldugunu düsünmüyorum zaten o yüzden bizim kalp atisi daha duyulmaz sanirim. O yüzden saglikli oldugunu sölesin suanda hersey yolunda gidiyor desin önemli degil. Ama bundan sonraki randevuyuda 2 hafta sonraya verir anca yada daha bile gece ...
kani 3+5 de 192 sonra doktor istemedi bi daha abana ben rahat edemedim gecen hafta yaptirdim bi daha baska yere 3682 cikti sükür dedim en azindan düzgün artiyo.
Merhaba arkadaşlar ben çok kötüyüm midem bulanıyor sürekli, 2 gündür çok az yiyorum. sürekli uykum geliyor işyerindeyim ve gözlerim açık uyuyorum sanki. benim gibi midesi bulanan varmı. nasıl geçer mide bulantısı bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar ben çok kötüyüm midem bulanıyor sürekli, 2 gündür çok az yiyorum. sürekli uykum geliyor işyerindeyim ve gözlerim açık uyuyorum sanki. benim gibi midesi bulanan varmı. nasıl geçer mide bulantısı bilgisi olan varmı arkadaşlar.
ayyy bnmde yrn kontrolüm warrr akşama hbr weririm mutlakaaa öcem heyecandan.....bnm ilk gebeiğim 22. haftamda erken doğum olmuştu ikizlerimi kaybetmiştim ondan çok korkuyorum artk
değerlerimiz yakın sayılr kan gün araya yaptırdın testi
benim sabahları oluyor genelde aç olduğumda.sarı leblebi ve galeta iyi geliyor bana,birde naneli şeker gideriyormuş bulantıyı.
allah yardımcın olsun canım,dualarım seninle...
inşallah bu kez sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.
aynen tatlım mıgdem acayıp benımde cıkarmıyorum ama oguruyorum yemek zorla yıyorum yataktan tuzlu kıraker ıle cıkıyorum sanslıyım su durumda calısmıyorum suanda evdeyım
10 haftalık gebe arkadasım dedıkı kuru kahveye parmagını batır okadarcık ye dedı ıyı gelıyormus
yemek ıcın yemek yıyorum agzımda buyuye buyuye sanırım sende benım gıbısın
evet canım benimde sabhları daha çok oluyor ve çıkarıyorum bikere mutlaka. kuru kahve zararlı olmaz demi denesemmi acaba bende. yemekte yiyemiyorum bebeğim beslenemiycek diye üzülüyorum ya
okadarcık kahveden bısı olmaz cnm parmagına yapısanları yıcen cıkarman kotu olmus cok sukur ben cıkarmadım daha hıc
yataktan kalkmadan once elıne al kıraker yeee oyle kalk yataktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?