2012 haziran anneleri

| isim/yas |nerden | Sonadet tarihi|beklenen dogum |cinsiyet

folikacid | Izmir | 25 Agustos | 7 Haziran | bekliyoruz

siderta | Ankara | 26 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

dreamsea27 / 26 | Kocaeli | 26 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

hsnbrl | Ankara | 27 Agustos | 1 Haziran | bekliyoruz

muji | Izmir | 27 Agustos | 2 Haziran | bekliyoruz

edaack | Bingöl | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

t.u.a.n.a | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

tuanna | Izmir | 28 Agustos | 3 Haziran | bekliyoruz

chileek | Kocaeli | ??? Agustos | 5 Haziran | bekliyoruz

nesirmak | Istanbul | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

LLADYBIRD | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

yagmur8 | ???? | 29 Agustos | 4 Haziran | bekliyoruz

edavuca | Istanbul | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

agustos2011 | Gaziantep | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

glcnats_00 | Antalya | 31 Agustos | 6 haziran | bekliyoruz

newpregnant | Ankara | 31 Agustos | 6 Haziran | bekliyoruz

ShowaLie | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Sweatheart30 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

lafraise | ???? | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

kivikiz | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

tansell | Bursa | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

Abbuk_Prensess / 27 | Istanbul | 1 Eylül | 7 Haziran | bekliyoruz

duman85 | Ankara | 2 Eylül | 3 Haziran | bekliyoruz

Meleek | Izmir | 2 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

aborjinos / 27 | Almanya | 3 Eylül | 9 Haziran | bekliyoruz

n__a__z | Izmir | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

emel | Adapazari | 4 Eylül | 10 Haziran | bekliyoruz

oranje | ????? | 5 Eylül | ??? Haziran | bekliyoruz

oznur_u | Kocaeli | 6 eylül |?? haziran | bekliyoruz

umaygulay | Ayvalik | 7 eylül | 13 haziran | bekliyoruz

adaer | ???? | 7 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

AHUO | Istanbul | 7 eylül | 12 haziran | bekliyoruz

MrsPink35 | Izmir | 8 eylül | 14 haziran | bekliyoruz

ayzan | Izmir | 9 eylül | 15 haziran | bekliyoruz

canım gogsune viks sür bide ballı ıhlamur ıc yumusatır bogazlarını balda gıcıgını alır ılaç kullanamadığımız için malesefbu sekılde kendımızı tedavı edıcez

ayyy yok vicks ii değil hamilelikte cnmm bana dr öle demiştii

aborjinos cnm senle satlarımız çok yakın sen keseyi gördünmü kalp atışını ne zmn duyarız bide kan değerin nasıl çıkmıştııı tekrarladınmı

aborjinos cnm senle satlarımız çok yakın sen keseyi gördünmü kalp atışını ne zmn duyarız bide kan değerin nasıl çıkmıştııı tekrarladınmı

Canim ben 3+5 ken gitmistim doktora o zaman sadece kan tahlilerine bakmisti. sonra 2 hafta sonraya randevu verdi yarin gidicem iste. Daha hic bisey görmedik yani anliyacagin ama bana 7. haftaya kadar alttan bakcam dedi. Yarin insallah hersey güzel cikar korkuyorumda insallah hersey yolundadir.
Valla aslinda internetten arastirdigima göre kalp atislarinin 6. hafta icinde duyulmasi lazimmis bazilari daha erken bile duyuyormus ama doktorun ve ultrasonun kalitesine bagli. Benim doktorun aleti kesin eskilerdendir kendininde cok iyi bir doktor oldugunu düsünmüyorum zaten o yüzden bizim kalp atisi daha duyulmaz sanirim. O yüzden saglikli oldugunu sölesin suanda hersey yolunda gidiyor desin önemli degil. Ama bundan sonraki randevuyuda 2 hafta sonraya verir anca yada daha bile gece ...

kani 3+5 de 192 sonra doktor istemedi bi daha abana ben rahat edemedim gecen hafta yaptirdim bi daha baska yere 3682 cikti sükür dedim en azindan düzgün artiyo.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben çok kötüyüm midem bulanıyor sürekli, 2 gündür çok az yiyorum. sürekli uykum geliyor işyerindeyim ve gözlerim açık uyuyorum sanki. benim gibi midesi bulanan varmı. nasıl geçer mide bulantısı bilgisi olan varmı arkadaşlar.

ayyy bnmde yrn kontrolüm warrr akşama hbr weririm mutlakaaa öcem heyecandan.....bnm ilk gebeiğim 22. haftamda erken doğum olmuştu ikizlerimi kaybetmiştim ondan çok korkuyorum artk

değerlerimiz yakın sayılr kan gün araya yaptırdın testi

ayyy cnmm kıyamaam sık dişini geçicek bu bulantılar yapıcak hiçbşy yok tuzlu şeyler ya leblebi fln bnm bulantım fln yok henüz

benim sabahları oluyor genelde aç olduğumda.sarı leblebi ve galeta iyi geliyor bana,birde naneli şeker gideriyormuş bulantıyı.

allah yardımcın olsun canım,dualarım seninle...

inşallah bu kez sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.

alah razı olsun cnmm sao hepimiz işlhh hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebeklerimiziii

aynen tatlım mıgdem acayıp benımde cıkarmıyorum ama oguruyorum yemek zorla yıyorum yataktan tuzlu kıraker ıle cıkıyorum sanslıyım su durumda calısmıyorum suanda evdeyım
10 haftalık gebe arkadasım dedıkı kuru kahveye parmagını batır okadarcık ye dedı ıyı gelıyormus
yemek ıcın yemek yıyorum agzımda buyuye buyuye sanırım sende benım gıbısın

dreamsea27,

çok geçmiş olsun canım,balın içine limon sık biraz kararbiber ekleyip ye bikaç kaşık.yine balın içine toz zencefil ekleyip ye bi iki tatlı kaşığı kadar iyi gelir boğazına.

evet canım benimde sabhları daha çok oluyor ve çıkarıyorum bikere mutlaka. kuru kahve zararlı olmaz demi denesemmi acaba bende. yemekte yiyemiyorum bebeğim beslenemiycek diye üzülüyorum ya

Son düzenleme:
evet canım benimde sabhları daha çok oluyor ve çıkarıyorum bikere mutlaka. kuru kahve zararlı olmaz demi denesemmi acaba bende. yemekte yiyemiyorum bebeğim beslenemiycek diye üzülüyorum ya

okadarcık kahveden bısı olmaz cnm parmagına yapısanları yıcen cıkarman kotu olmus cok sukur ben cıkarmadım daha hıc
yataktan kalkmadan once elıne al kıraker yeee oyle kalk yataktan

okadarcık kahveden bısı olmaz cnm parmagına yapısanları yıcen cıkarman kotu olmus cok sukur ben cıkarmadım daha hıc
yataktan kalkmadan once elıne al kıraker yeee oyle kalk yataktan

teşekkürler canım yarın sabah deniycem. İnşallah azalır bulantılarım. hiç keyfim yok hep çıkartıcakmışım gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…