bacım dur daha bismillah ... kilo almanın sebebi minik misafir değildir heralde:)
yaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)
dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bugünde kan testi yaptıracağım .
Hesaplamama göre bende 2012 haziranda anne oluyorum
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamilikler. yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun:)
hayirlisi olsun canim Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip eder insallah
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamilikler. yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun:)
herkese günaydinlar
bugün cok huzurlu uyandim Allah ima sükürler olsun
Çok teşekkür ederim canım . Aminn inş .en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza alırız inş.
Bir şey soracağım ;Kan testinde gebeliğin kaç günlük veya haftalık olduğu belli oluyor mu ?
Benim de SAT 3 eylül, ctesi öğrendim benim de kan testim 4+1de 60 çıktı
Herkesin değerleri çok daha yüksek, 3. haftalardakiler bile benden yüksek..
Kese daha gözükmez diye doktora da gitmedim, korktum şimdi..herşey yolundadır umarım..
Geçen sene de idrar testim pozitif çıkmıştı, sonra kan testini birkaç gün geç yaptırdım, o negatif çıkmıştı..o zaman da bulantım vardı..
Belirtilerim var ama.. yine de böyle olması beni endişelendiriyor..ailedeki herkese de söyledik, birşey olmaz değil mi?
Canim onu kandan degilde son adet tarihine göre hesapliyorsun. Kan tahlili sonucu bebegin rahme tutunma gününe göre degisen bisey. Herkeste ayni olmayabilr bu süre. Ama doktor bebegi görünce hesap yapiyo bazen bebegin 2 hafta önden gidiyo yada geriden ama ilk baslarda son adet tarihin önemli sadece bebegin kac haftalik oldugunu ögrenmen icin
Benim de SAT 3 eylül, ctesi öğrendim benim de kan testim 4+1de 60 çıktı
Herkesin değerleri çok daha yüksek, 3. haftalardakiler bile benden yüksek..
Kese daha gözükmez diye doktora da gitmedim, korktum şimdi..herşey yolundadır umarım..
Geçen sene de idrar testim pozitif çıkmıştı, sonra kan testini birkaç gün geç yaptırdım, o negatif çıkmıştı..o zaman da bulantım vardı..
Belirtilerim var ama.. yine de böyle olması beni endişelendiriyor..ailedeki herkese de söyledik, birşey olmaz değil mi?
Canım bilmiyorum hatırladınmı mart topiğinde beraberdik çok sevindim canım ya Rabbim tamamnına erdirsin hep takip ediyordum seni güzel haberini almak bugüne kısmetmiş :)
hosbulduk canim
Benim kac gündür acayip derecede gece tuvalete cikma durumlarim azaldi. Bu gece uykumu alabildim en azindanSonra regl olucakmisim gibi agrilarim arasira oluyor ve gögüslerim sisiyor aciyor gittikce
Ki bütün bunlar hosuma gidiyor sükürler olsunki yasiyorum bunlari bir hamile olarak Allah ima sükürler olsun birde bebegimin kesesini görsem kalbini duysam dünyalar benim vallahaa
fadimecim gerçekten çok garip bi duygu Allah bebişlerimizi sağlıcakal kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?