2012 haziran anneleri

bacım dur daha bismillah ... kilo almanın sebebi minik misafir değildir heralde:)

ya daha önce böyle olmamistim acaba ters giden birsey varmi diye korkuyorum yarin dr a soracam
gunluk kilo aliyorum resmen sanki 6 aylik gebeyim

bu arada ben beril ögretmenim ikiz kizlarim var balim ve naz

yaptığım hesaba göre sen benle aynısın...:) sat4 eylül benim... henüz kan testi yaptırmadım ama 5 test çift çizgi:)

benim sat 3 eylül canim evt sadece bir gün var :) hadi bakalim hayirlisi senin nasil gidiyor??

herkese günaydinlar
bugün cok huzurlu uyandim Allah ima sükürler olsun

dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bugünde kan testi yaptıracağım .
Hesaplamama göre bende 2012 haziranda anne oluyorum

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamilikler. yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun:)

hayirlisi olsun canim Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip eder insallah

Çok teşekkür ederim canım . Aminn inş .en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza alırız inş.

Bir şey soracağım ;Kan testinde gebeliğin kaç günlük veya haftalık olduğu belli oluyor mu ?

Benim de SAT 3 eylül, ctesi öğrendim benim de kan testim 4+1de 60 çıktı
Herkesin değerleri çok daha yüksek, 3. haftalardakiler bile benden yüksek..
Kese daha gözükmez diye doktora da gitmedim, korktum şimdi..herşey yolundadır umarım..
Geçen sene de idrar testim pozitif çıkmıştı, sonra kan testini birkaç gün geç yaptırdım, o negatif çıkmıştı..o zaman da bulantım vardı..
Belirtilerim var ama.. yine de böyle olması beni endişelendiriyor..ailedeki herkese de söyledik, birşey olmaz değil mi?

günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamilikler. yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun:)

hosbulduk canim

Benim kac gündür acayip derecede gece tuvalete cikma durumlarim azaldi. Bu gece uykumu alabildim en azindan Sonra regl olucakmisim gibi agrilarim arasira oluyor ve gögüslerim sisiyor aciyor gittikce

Ki bütün bunlar hosuma gidiyor sükürler olsunki yasiyorum bunlari bir hamile olarak Allah ima sükürler olsun birde bebegimin kesesini görsem kalbini duysam dünyalar benim vallahaa

Çok teşekkür ederim canım . Aminn inş .en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza alırız inş.

Bir şey soracağım ;Kan testinde gebeliğin kaç günlük veya haftalık olduğu belli oluyor mu ?

Canim onu kandan degilde son adet tarihine göre hesapliyorsun. Kan tahlili sonucu bebegin rahme tutunma gününe göre degisen bisey. Herkeste ayni olmayabilr bu süre. Ama doktor bebegi görünce hesap yapiyo bazen bebegin 2 hafta önden gidiyo yada geriden ama ilk baslarda son adet tarihin önemli sadece bebegin kac haftalik oldugunu ögrenmen icin

Canım değerler yumurtalarımızın döllenme tarihine göre değişebilirmiş sakın korkma herşey yolunda sen rahat ol yeter :)

hımm... Anladım canım .Çok sağol .

Çok garip dir duygu .Kendimi hiç böyle garip hissetmemiştim.Çok aptallaştım nedense dünden sonra ..:S

Canim benim suanda hamile gözüküyorsun ama son kan tahlilinden 2 gün sonra birdaha tahlil yaptir eger iki katiysa korkma hic. Ama inan ben 4 . haftada sonucu 25 cikip ikiz annesi olanlari biliyorum herkesin degisiyor bu degeri. Önemli olan saglikli artip artmadigi umarim bizimde saglikli artiyordur da güzel haberlerini aliriz..

Canım bilmiyorum hatırladınmı mart topiğinde beraberdik çok sevindim canım ya Rabbim tamamnına erdirsin hep takip ediyordum seni güzel haberini almak bugüne kısmetmiş :)

Canim benim sagol o zamanlar yenilerdendik simdi eskidik zaman cok cabuk geciyor. Zor günler gecirdim Allah ima sükürler olsun ki bugünü bu sevinci yasayabildim. Allah herkese bu duyguyu en kisa zamanda tattirsin insallah cünkü beklemek cok zor coooooooooooook aci .BEnde suanda bilmiyorum bebegim ne durumda ama insallah iyidr insallah oldugu yerdemutludur

evet canım bende ilk defa dün gece rahat bi uyku uyudum ne kabus gördüm nede lavaboya gittim. Seninde ağrıların sürüyormu? akşam sancılandım gene. adet olacakmışım gibi herşey yolundadır umarım:)

fadimecim gerçekten çok garip bi duygu Allah bebişlerimizi sağlıcakal kucağımıza almayı nasip etsin

fadimecim gerçekten çok garip bi duygu Allah bebişlerimizi sağlıcakal kucağımıza almayı nasip etsin

Aminnn...

Dün test yaptıgımda ikinci çizgi silik cıkmıştı biraz ama bakıldıgı zaman görünüyor yani dikkatle bakmak gerekmiyor.
Ümitlendim ama bazı yorumları okuyunca umudum kırılıyor .
İdrar testi pozitif çıkıpta kan testinde negatif sonuç alan çok arkadaş var.

O yüzden olumsuzu düşünmek istemiyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar, aslında testi yapalı 4 gün oldu, o zaman endişem yoktu, ama bugün topikleri gezerken bu kadar yüksek değerleri görünce endişelendim,
içim rahatladı ama şimdi teşekkürler kızlar, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin gebeliklerimizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…