folikacid merhaba ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum seni uzun zamandır görmeyince durumunu bende merak ediyordum , bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun hayırlı olsun , darısı başıma inş..bende bugün gittim dr'a kese boyu 9 mm dedi ama kalp atışlarını şimdi erken olduğu için duyamayız haftaya salı gel dedi..şuan 5+6 haftalık sabırsızlıktan çatlıycam bu iş aynı hamile kalıcammı kalmıycammıyı beklemek gibi bişi :))herkes için hayırlısı olsun..
Ayrıntılı olarak önceki mesajlarda durumumu anlattım. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve Ankara annesi olarak görünen, doktora gitmiş olan bir sürü anne varken cevap vermemelerini anlayamıyorum...
Ayrıntılı olarak önceki mesajlarda durumumu anlattım. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve Ankara annesi olarak görünen, doktora gitmiş olan bir sürü anne varken cevap vermemelerini anlayamıyorum...
Canım yazını gördüm ama ben izmirde olduğum için bişey diyemiyorum.
Merhaba oznur-u yine ben:) Sana özelden mesaj atamadığım için topiğe yazmıştım cevap. Doktora gittinmi kalp etışı için ne zaman gideceksin. Benimki geç döllenme ama bende 5+6 görünüyorum.
Canım ben Doç. Dr. Cihandir Çakıcıya gidiyorum, hatta bu akşam randevum var. ben memnunum tatlı bir adam. tek bir handikap var çok yoğun. muayenehanesi tunalıda. benim sağlık sigortam olduğu için 160 lira ücreti normalde de galiba 250 TL bu akşam zaten öğrenip buradan söylicektim. yarına hem kontrolü, hem hocayı, hem fiyatı detaylı olarak anlatırım canım.
bnde izmirdeym cnm kme gidiyosun?
bilmem daha erken bnde 9. haftadan snr başlarsın bn hçbşy sürmüyrm henüz
Çok teşekkürler valla geç kalıyorum diye korkuyorum doktora gitme konusunda. Arada karın ağrılarım oluyo hala doktorumda yok. Birini bulursan ve haber veririsen sevinirim..
Canım 9 eylüle gitcem ben, orası cok iyi. ama 2 kasıma gün verdiler. o yüzden ilk muayeneye baki uzuna gitcem yarın sen nerye gidiyorsun?
Valla teşekkürler, Senden haber beklicem. Sağlık sigortam derken, özel sağlık sigortan mı var, yoksa sgk,bağkur gibimi...
merhaba :)) canım kalp atışı için salı günü dicem inş.. duyarızda acayip sabırsızlanıyorum bi an önce duysam için rahat edecek , senin durumlar nasıl çok fazla geçmişi okuyamadım günlerimiz aynı doğumada beraber gideriz artık :)) sen ne zaman kalp atışlarını dinlemeye gidiceksin
9 eylülde bi prof warmış erkek arkım ona gidiyodu çok methetti ama pahallı muayene ücretibn egepole gidiyorum cnm nezahat hnma
eşimden yararlanıyorum ssk ama özel sigortam yok arkadaşım özel dedi muayenesiprof olduu için belkide öle değilmi geçen sene 180 mişMuayene ücreti derken? Sigortan yok diyemi muayene ücreti ödüyorsun??
Benim şu ılık duş soruma kimse cevap vermedi ya. nasıl duş alıyosunuz? sıcak duş düşük yapar diye biliyorum.
Benim şu ılık duş soruma kimse cevap vermedi ya. nasıl duş alıyosunuz? sıcak duş düşük yapar diye biliyorum.
Valla hamileliği öğrendiğim günün sabahı hafif bi lekelenme oldu öğleden sonra ilk bulduğum doktora gittim yüzüme baktı, muayene falan olmadı progestan verdi ama ilacı içmeden öncede yeni lekelenme yoktu. Vajinal ultrason yapmak istemem dedi. 6. haftadan sonra gel dedi. ama kalp atışı benide heyecanlandırıyo, sağlıklı olduğunu duyana kadar sevinemeiyorum bile hamileliğe. Bide bu progestan haifif bi depresif yaptı beni, yani çok mutlu değilim, hormonlarım alt üst.. Sağ salim gelsinler de bu süreci de atlatırım ben.. İlk kez keseyi görcez, beklemelimiyim 7. haftayı yoksa hemen gitmelimiyim bilmiyorum. Yda hangi doktora gitmeliyim
canım benim, şimdi geçmişe dönüp baktım ne olduğunu okudum. hafif lekelenmeler yerleşme lekelenmeside olabilir belki oyüzden doktor pek önemsemedi. ama cihangir hoca gittiğim ilk gün bana cep nosunu verdi ve herhangi bir kanamanda saat kaç olursa olsun beni ara lütfen dedi. ve tüm hastalarına bu şekilde. tedbirli bir doktor. bu açıdan tavsiye ederim. benim özel sağlık sigortam var canım. doktor biraz pahalı ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre mesela iki hafta içerisinde iki defa gittin bir muayene ücreti alıyorlarmış diğer özel doktorlar. ben geçen hafta salı gitmiştim. bugünde gittiğimde tekrar muayene ücreti alıcaklarmı hiç bir fikrim yok. onu da yazıcam tatlım merak etme.ama biraz yoğun. randevu alıcaksan önceden almanı tavsiye ederim. sen hangi hastaneye gittin[/QUOTE
O gün çok korktuğum ve işyerine yakın olduğu için Çağ Hastanesine gittim. aHMET BEY YORUM YAPAMAYACAĞIM..
kızlar korkmayın bence herkesde farklı belirtile gösterebilir bu hamilelik benimde hiç akıntım yok meselaselamm kızlaarr ben geldim haftasonu giremedim gezmektenn :)) ya kızlaarr benim minnoşum hic belirti göstermiyooo cok rahatıım midem bulanmıyo( bişi mi oldu acabaaa ( dün yatarken azıcık kasklarım agrıdı hemenn sonrada gecti bugün topuklu giydim falan hic rahatsızlık yok bişi mi var acabaaa ((
canım ben ılıktan birazcık sıcak su ile alıyorum duşumu üşüyorum çünkü bi önemi varmymış ki bu sıcak suyun??* ilk defa duyuyorumBenim şu ılık duş soruma kimse cevap vermedi ya. nasıl duş alıyosunuz? sıcak duş düşük yapar diye biliyorum.
eşimden yararlanıyorum ssk ama özel sigortam yok arkadaşım özel dedi muayenesiprof olduu için belkide öle değilmi geçen sene 180 miş
ben de eşimden ssk lıyım. özel sigorta için de geç kalmışım:)
Ben jinekoloji polikliniğinden randevu aldım, ama hangi doktor daha bilmiyorum. Muayene ücreti isterse de özele gitmeye devam ederim. Karataş iyiymiş mesela, öyle biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?