2012 haziran anneleri

evet hayırlı olsun cnm biliyorum seni bilmezmiyim aynen hamıle kalınca bitmiyo herşey ben 1 hafta evde yattım işte benim detyalıya soktu dr um 5 mm kese 6+2 günlüğüzz ondan dinledim bile güm güm sizlerde duycaksınızz inşşşşşşş rabbim sağlıklaa devamını hepimizee inşşş

Canım ben Doç. Dr. Cihandir Çakıcıya gidiyorum, hatta bu akşam randevum var. ben memnunum tatlı bir adam. tek bir handikap var çok yoğun. muayenehanesi tunalıda. benim sağlık sigortam olduğu için 160 lira ücreti normalde de galiba 250 TL bu akşam zaten öğrenip buradan söylicektim. yarına hem kontrolü, hem hocayı, hem fiyatı detaylı olarak anlatırım canım.

ben ankarada değilim cnm olsaydım kesin derdim

Canım yazını gördüm ama ben izmirde olduğum için bişey diyemiyorum.

Soğol arkadaşım, tabiki İzmir deysen bişi yazamazsın.. Ben Ankara annesi olarak görünen kişiler olunca yardımcı olurlar diyerek yazdım. Hepimiz sağlıkla gelsin diye panikliyoruz. Bide böyle cevap verilmeyince üzülüyor insan çünki bu formu kullanma nedenimiz birbirimize fikir vermek..

Merhaba oznur-u yine ben:) Sana özelden mesaj atamadığım için topiğe yazmıştım cevap. Doktora gittinmi kalp etışı için ne zaman gideceksin. Benimki geç döllenme ama bende 5+6 görünüyorum.

merhaba :)) canım kalp atışı için salı günü dicem inş.. duyarızda acayip sabırsızlanıyorum bi an önce duysam için rahat edecek , senin durumlar nasıl çok fazla geçmişi okuyamadım günlerimiz aynı doğumada beraber gideriz artık :)) sen ne zaman kalp atışlarını dinlemeye gidiceksin

Valla teşekkürler, Senden haber beklicem. Sağlık sigortam derken, özel sağlık sigortan mı var, yoksa sgk,bağkur gibimi...

bilmem daha erken bnde 9. haftadan snr başlarsın bn hçbşy sürmüyrm henüz

saol canımm 9. haftadan sonra başlarım teşekkür ederim :)

Çok teşekkürler valla geç kalıyorum diye korkuyorum doktora gitme konusunda. Arada karın ağrılarım oluyo hala doktorumda yok. Birini bulursan ve haber veririsen sevinirim..

haklısın canımm yhaa bende öyleyim çnkü lekelenmem oldu o zaman çok korktummm doktorum bile yoktu arayıp soramadım zekai tahirin aciline gittim orasıda malumm daha beter oldumm o yüzden eşimle özele gitmeyr karar verdik arıyorum ama daha uygun birini nulamadım bulursam hemen yazarımm cnm

Canım 9 eylüle gitcem ben, orası cok iyi. ama 2 kasıma gün verdiler. o yüzden ilk muayeneye baki uzuna gitcem yarın sen nerye gidiyorsun?

9 eylülde bi prof warmış erkek arkım ona gidiyodu çok methetti ama pahallı muayene ücreti bn egepole gidiyorum cnm nezahat hnma

Valla teşekkürler, Senden haber beklicem. Sağlık sigortam derken, özel sağlık sigortan mı var, yoksa sgk,bağkur gibimi...

canım benim, şimdi geçmişe dönüp baktım ne olduğunu okudum. hafif lekelenmeler yerleşme lekelenmeside olabilir belki oyüzden doktor pek önemsemedi. ama cihangir hoca gittiğim ilk gün bana cep nosunu verdi ve herhangi bir kanamanda saat kaç olursa olsun beni ara lütfen dedi. ve tüm hastalarına bu şekilde. tedbirli bir doktor. bu açıdan tavsiye ederim. benim özel sağlık sigortam var canım. doktor biraz pahalı ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre mesela iki hafta içerisinde iki defa gittin bir muayene ücreti alıyorlarmış diğer özel doktorlar. ben geçen hafta salı gitmiştim. bugünde gittiğimde tekrar muayene ücreti alıcaklarmı hiç bir fikrim yok. onu da yazıcam tatlım merak etme.ama biraz yoğun. randevu alıcaksan önceden almanı tavsiye ederim. sen hangi hastaneye gittin

Valla hamileliği öğrendiğim günün sabahı hafif bi lekelenme oldu öğleden sonra ilk bulduğum doktora gittim yüzüme baktı, muayene falan olmadı progestan verdi ama ilacı içmeden öncede yeni lekelenme yoktu. Vajinal ultrason yapmak istemem dedi. 6. haftadan sonra gel dedi. ama kalp atışı benide heyecanlandırıyo, sağlıklı olduğunu duyana kadar sevinemeiyorum bile hamileliğe. Bide bu progestan haifif bi depresif yaptı beni, yani çok mutlu değilim, hormonlarım alt üst.. Sağ salim gelsinler de bu süreci de atlatırım ben.. İlk kez keseyi görcez, beklemelimiyim 7. haftayı yoksa hemen gitmelimiyim bilmiyorum. Yda hangi doktora gitmeliyim

Benim şu ılık duş soruma kimse cevap vermedi ya. nasıl duş alıyosunuz? sıcak duş düşük yapar diye biliyorum.

kızlar yakın üç arkadaşımdan biri: CÜNEYT GENÇ'e
diğeri: TOLGA ECEMİŞ'e
diğeri: MÜGE AKSOY'a gitti. üçüde çok memnun kaldılar doktorlarından. üçüde özel muayenehaneleri var ama o yüzden biraz pahalı oluyor.ama aklınızın bir köşesinde olabilir. ben niye bu üç doktordan birine gitmedim diye sorarsanız. Cihangir Çakıcı normal doğum yanlısı bir doktor olduğu için bana kolayı seçmeyen ve daha güven veren bir doktormuş gibi hissetttirdi. birde muayenehanesi işyerime çok yakın. bu arada müge aksoyda fazlasıyla normal doğumu savunun bir doktor arkadaşlar

Muayene ücreti derken? Sigortan yok diyemi muayene ücreti ödüyorsun??
eşimden yararlanıyorum ssk ama özel sigortam yok arkadaşım özel dedi muayenesiprof olduu için belkide öle değilmi geçen sene 180 miş
Benim şu ılık duş soruma kimse cevap vermedi ya. nasıl duş alıyosunuz? sıcak duş düşük yapar diye biliyorum.

yaa bilgim yok bn zaten çok sıcak suyla yıkanamam

canım ben ilk onu sordum doktoruma çünkü ılık suyla duş yapamıyorumhamam gibi sauna gibi yapıp çok uzun zmaan geçirmediğin müddetçe önemli değil dedi. yani bence eğer sende benim gibi ılık suyla duş alamıyorsan banyo faslını çok uzatmamaya bak

Ben dün biraz araştırdım, alttan da baktırmak lazımmış. Bi enfeksiyon falan var mı diye. Ben de tabi kanama veya lekelenme olur sonrasında diye endişeleniyorum ama yapcak bişey yok. hamilelik öncesi smear test yaptırmıştım, enfeksiyon olduğu görülmüştü. Şimdi tekrar baktırıp ne durumda olduğumu bilmem lazım.

kızlar korkmayın bence herkesde farklı belirtile gösterebilir bu hamilelik benimde hiç akıntım yok mesela
aşırı göğüs ağrım ve sabah bulantılaım var başka bir belirtim yok henüz değişken bi durummuş bu

canım yarımsaat girmedim kaç sayfa akıvermiş ankaralı bir arkaaş denk gelse kesin söylerdi canım umarım görürler ara ara yazarsan denk gelebilir çünkü bazen araya kaynayıveriyor yazılanlar

canım ben ılıktan birazcık sıcak su ile alıyorum duşumu üşüyorum çünkü bi önemi varmymış ki bu sıcak suyun??* ilk defa duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…