2012 haziran anneleri

benim bulantılaım çrş başladı dün kesildi ama bugün gene az az öğürtü oluyo tiksinme

kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım sonuç 251.49 çıktı idrarda ne zaman çıkar

canım önerebileceğin bi bitkisel yağ carmıı ??
bebe yağı badem yağı cnm
aaaa geçmiş olsuun dikkat et çok kendine cnm yaaa çok önemli bu haftaları hayırlısıyla bi atlataaydık....
ooh maşalaah kalp atışlarını görmüşünüz ne gzll darısı başımıza alttanmı baktı akrındannmı
kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım sonuç 251.49 çıktı idrarda ne zaman çıkar

e kanda çıkmış ya idrar gerek yokk hayırlı olsun cnmm bebişin:)

karından usg ama detaylı renklı dooplere gönderdi inş cnm şu 4 ncu aya gelsek sağlıkla inş sonuna kadar tabıkıde midem başladı benim bide lekelenmem korkuttu işe geldim ama oturuyorum bide bana sor

inşallah uzun zamandır interfiliteyle uğraşıyorm ondandır bu şüpheler

inşallah uzun zamandır interfiliteyle uğraşıyorm ondandır bu şüpheler

bak çok şükür şimdi hamilesin idrara hiç gerek yok artık kanda değerin gayet gzl çıkmış allah tamamına erdirsin cnmm hepimiz için sağlıkla kkucaklarımıza almayı nasip etsin işlhhhhh

kizlar merhaba
bugun adetim geceli tam bir hafta oluor son kez bugunde test yapyim dedim.
baska negatif cikti sonradanda silik cizgi oldu.
ama 2 saat filan gecmistir. yarinda kan sonucunu alicam. ins test dogrudur.

canım ya ekim topiğinde geçmişi okuyamadım demekki sonunda 2. çizgiyi gördüm sakın olumsuz düşünme ben emibinki kan tahlilinde sonucun güzel çıkacak çokkkk sevindddiimmmm...hayırlı olsun

Ayrıntılı olarak önceki mesajlarda durumumu anlattım. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve Ankara annesi olarak görünen, doktora gitmiş olan bir sürü anne varken cevap vermemelerini anlayamıyorum...

karından usg ama detaylı renklı dooplere gönderdi inş cnm şu 4 ncu aya gelsek sağlıkla inş sonuna kadar tabıkıde midem başladı benim bide lekelenmem korkuttu işe geldim ama oturuyorum bide bana sor

folikacid merhaba ateş ölçme topiğinden hatırlıyorum seni uzun zamandır görmeyince durumunu bende merak ediyordum , bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun hayırlı olsun , darısı başıma inş..bende bugün gittim dr'a kese boyu 9 mm dedi ama kalp atışlarını şimdi erken olduğu için duyamayız haftaya salı gel dedi..şuan 5+6 haftalık sabırsızlıktan çatlıycam bu iş aynı hamile kalıcammı kalmıycammıyı beklemek gibi bişi :))herkes için hayırlısı olsun..

canım ben şu anda ankara hastanesine gidiyorum belli bi doktorum yok ama bende araştırıyorum hem muayene ücretlerini hemde doktoru bişiler bulursam yazarım sana

canım ya ekim topiğinde geçmişi okuyamadım demekki sonunda 2. çizgiyi gördüm sakın olumsuz düşünme ben emibinki kan tahlilinde sonucun güzel çıkacak çokkkk sevindddiimmmm...hayırlı olsun

Merhaba oznur-u yine ben:) Sana özelden mesaj atamadığım için topiğe yazmıştım cevap. Doktora gittinmi kalp etışı için ne zaman gideceksin. Benimki geç döllenme ama bende 5+6 görünüyorum.

Canım yazını gördüm ama ben izmirde olduğum için bişey diyemiyorum.

canım ben şu anda ankara hastanesine gidiyorum belli bi doktorum yok ama bende araştırıyorum hem muayene ücretlerini hemde doktoru bişiler bulursam yazarım sana

Çok teşekkürler valla geç kalıyorum diye korkuyorum doktora gitme konusunda. Arada karın ağrılarım oluyo hala doktorumda yok. Birini bulursan ve haber veririsen sevinirim..

Canım yazını gördüm ama ben izmirde olduğum için bişey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…