kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım sonuç 251.49 çıktı idrarda ne zaman çıkar
bebe yağı badem yağı cnmcanım önerebileceğin bi bitkisel yağ carmıı ??
aaaa geçmiş olsuun dikkat et çok kendine cnm yaaa çok önemli bu haftaları hayırlısıyla bi atlataaydık....sorma nazcım ben geçen pazar lekelenmem oldu kavhe kanamam sonra pzt acil dr gittik detaylıda kesem gözüktü neyse 1 hafta yatcaksın dedi yattım bi wc kalktım işte bugünde konrtol vardı tekrar detaylıya yolladı kalp atışlarımızıda duyduk maşallahçok şükür lekelenmem de yok inş tekrar etmez
kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım sonuç 251.49 çıktı idrarda ne zaman çıkar
aaaa geçmiş olsuun dikkat et çok kendine cnm yaaa çok önemli bu haftaları hayırlısıyla bi atlataaydık....
ooh maşalaah kalp atışlarını görmüşünüz ne gzll darısı başımıza alttanmı baktı akrındannmı
bebe yağı badem yağı cnm
aaaa geçmiş olsuun dikkat et çok kendine cnm yaaa çok önemli bu haftaları hayırlısıyla bi atlataaydık....
ooh maşalaah kalp atışlarını görmüşünüz ne gzll darısı başımıza alttanmı baktı akrındannmı
e kanda çıkmış ya idrar gerek yokk hayırlı olsun cnmm bebişin:)
inşallah uzun zamandır interfiliteyle uğraşıyorm ondandır bu şüpheler
slm kızlar iş başı yaptım dr gittik sabah kalp atışlarımızı duydum güm güm güm allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu maşallah diyim
kizlar merhaba
bugun adetim geceli tam bir hafta oluor son kez bugunde test yapyim dedim.
baska negatif cikti sonradanda silik cizgi oldu.
ama 2 saat filan gecmistir. yarinda kan sonucunu alicam. ins test dogrudur.
bebe yağı badem yağı cnm
karından usg ama detaylı renklı dooplere gönderdiinş cnm şu 4 ncu aya gelsek sağlıkla inş sonuna kadar tabıkıde midem başladı benim bide lekelenmem korkuttu işe geldim ama oturuyorum bide bana sor
Ayrıntılı olarak önceki mesajlarda durumumu anlattım. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve Ankara annesi olarak görünen, doktora gitmiş olan bir sürü anne varken cevap vermemelerini anlayamıyorum...
canım ya ekim topiğinde geçmişi okuyamadım demekki sonunda 2. çizgiyi gördüm sakın olumsuz düşünme ben emibinki kan tahlilinde sonucun güzel çıkacak çokkkk sevindddiimmmm...hayırlı olsun
kaşıncı haftadan itibaren başlayım sürmeye badem yağı var ewde
Ayrıntılı olarak önceki mesajlarda durumumu anlattım. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve Ankara annesi olarak görünen, doktora gitmiş olan bir sürü anne varken cevap vermemelerini anlayamıyorum...
canım ben şu anda ankara hastanesine gidiyorum belli bi doktorum yok ama bende araştırıyorum hem muayene ücretlerini hemde doktoru bişiler bulursam yazarım sana
Canım yazını gördüm ama ben izmirde olduğum için bişey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?