2012 haziran anneleri

selamm kızlaarr ben geldim haftasonu giremedim gezmektenn :)) ya kızlaarr benim minnoşum hic belirti göstermiyooo cok rahatıım midem bulanmıyo ( bişi mi oldu acabaaa ( dün yatarken azıcık kasklarım agrıdı hemenn sonrada gecti bugün topuklu giydim falan hic rahatsızlık yok bişi mi var acabaaa ((

kızlar bayadır giriyorum ama söylemeyi unutuyorum.ablamın doktoru ablama karın büyümeye başlamadan önce oluşacak çatlakları önlemek amacıyla bi krem vermişti ablam onun yerine badem yağı sürmüştü her gün çatlak oluşmasın diye.oluşacak çatlaklar için ne kullanmaya başlayacaksınız? doktoruna soran oldu mu? ben sormayı unuttum da

cnmm bnmde öleee hiç hamile gibi değilim ne mide bulantısıı ne halsizlik ne uyku isteği bnde şüphe etmeye başladım sadece göğüslerim hassas we çok akıntım war??:26:

daha bnları konuşmak için çok erken cnmm bnm ilk hamileliğimde ilk 3 ay hçbir krem fln önermedi sadece beb yağı sürüyodum 3 ay snrada bitkisel bbi jel kullanmıştım 5.5 aylıkken kaybetmiştim yani zmna kdr hiç çatlağım olmamıştı

cnmm bnmde öleee hiç hamile gibi değilim ne mide bulantısıı ne halsizlik ne uyku isteği bnde şüphe etmeye başladım sadece göğüslerim hassas we çok akıntım war??:26:

kızlar bulantı bndede yok bnde şüphe ediom arada nie yok die erken ondanmı acabaaa... şimdilik halsizlik güğğüs hasasiyeti var ve akıntım bnmde çookkk acaba nedenki ??

valla bizimkilere kullanmasını önermişti doktor herkezin doktoru farklı konuşabiliyor

Merhaba arkadaşlar bende SAT' a göre 5+6 günlük hamileyim. Bir kez lekelenme var diye doktora gittim ultrosondan bakmadı tahlil istemedi 6. haftadan sonra gel dedi. Ama acilyet sebebiyle ilk bulduğum doktora gitmiştim. Endişeliyim. Herşey yolundamı bilmek istiyorum. Doktorunuzdan memnunsanız isim ve muayene ücret bilgisi verebilirmisiniz?

keşke şimdi mideniz bulansa şimdi bulantı yaşayanların bikaç haftaya geçer ama bizimki 2.aydan itibaren başlar daha uzun sürer ve daha ağır geçer.ayrıca herkez belirti vermeyebilir.benimde gazım var,akıntım var arada kasıklarım ağrıyo yani öle hamile gibi değilim

Ya bende de hiç bi belirti yok. Ben de o konuda cok tedirginim. yarın da doktora gidiyorum, ne diycek acaba diye kendimi yiyip bitirdim. Sadece göğüserim ağrıyor ve akşam erken uyumaya başladım. Bi bulantım falan yok.... =(((

benimde göğüslerim hassaass baskada bişeyim yok( akıntımda yok

valla bizimkilere kullanmasını önermişti doktor herkezin doktoru farklı konuşabiliyor

cnmm 16. haftaya kdr karı çıkmaz hele iç karnı geniş olanların dahada geç çıkar bnm fikrim kimyasal bşy sürülmemesi bebe yağı yada bitkisel yağlar sürülebilir daha snr drun wereceği bi krem sürülür

canım önerebileceğin bi bitkisel yağ carmıı ??

önemli olan da zaten karın çıkmadan sürmye başlamak bende bitkisel bişiyden bahsediyorum zaten ama soktora sormadan bişi sürmem

Daha erken diye düşünüyorum ben, ama bir kac hafta gecsin ben de badem yağı kullancam. cok faydalıymış. Doktoruma sormadım, yarın sorarım

tuğbaaa sen nerelerdesin çok mrk ettim seni yaaa

sorma nazcım ben geçen pazar lekelenmem oldu kavhe kanamam sonra pzt acil dr gittik detaylıda kesem gözüktü neyse 1 hafta yatcaksın dedi yattım bi wc kalktım işte bugünde konrtol vardı tekrar detaylıya yolladı kalp atışlarımızıda duyduk maşallah çok şükür lekelenmem de yok inş tekrar etmez

ufff nasıl bir duyguymus böyle herseyden korkar oldum vallahii ( benimde sadece göğüslerr o kadarrrrrr

Daha erken diye düşünüyorum ben, ama bir kac hafta gecsin ben de badem yağı kullancam. cok faydalıymış. Doktoruma sormadım, yarın sorarım

ok şekercim söylersin bize de ben ayın 28inde gidicem daha baya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…