2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ii geceler kızlar!!! park yatak mı mobilya yatak mı derken bugün aldık yatağımızı :)

mobilya beyaz renkte, yorgancıoğlu uyku seti ay üzerinde uyuyan ayıcık var!!!

kociş şişme yatakta yatıo bende kendi yatagımızda yatıorum.. heryerde yastık war nereye donsem yastık buluyorum yani tabi donerken zorlanıorum karnıma acaip basınç oluo batıo fln.. gece wc kalkmasam bile 3-4 saate bir mutlaka uyanıyorum.. Allah'm bebişlere hazırlanmamızı saglıo bencede.. en cok özlediğim sırt üstü yatmak, yüzüstü yatmak yan kalça kemiklerim agrıo bütün gece doğal olarak üzerlerinde uyumaya calısmaktan.. deliksiz uyku nasıl bişeydi coktan unuttum..

ii geceler kızlar!!! park yatak mı mobilya yatak mı derken bugün aldık yatağımızı :)

mobilya beyaz renkte, yorgancıoğlu uyku seti ay üzerinde uyuyan ayıcık var!!!

hayırlı olsun Allah mışıl mışıl uyumayı nasip etsin bebişine..çekip göndersen resmleri?

Iyi geceler annisler. Ay biz gece yolculugundayiz kocisle. Isvec den eve dönüyoruz. 3 saatdir yoldayiz trende daha 1 saatimiz var. Yatagimi özledim ben. Bizde öyle midem yaniyorki kac gundur,artik hic birsey fayda etmiyor. Tavsiyeniz varmi dogal yöntem? Benim burun kanamam ile kusmalarimda basladi

Günaydın anneler bugün rüyam çok güzeldi tombik bir oğlum oluyordu.doğmuş ama erken doğmuş bu aralar doğmuş ama yinede kilosu 3.600hemşire 1 ay hastanede kalacak diyoduyüzünüde gördüm ne babasına ne bana nede başka birine benziyordu farklı bir tipi vardı ve oğlum bir kızdıaslında erkekmiş ama tipi kızdıözledim oğluşumuilk defa gördüm onu...

Kizlar hepinize gunaydin.
Gunesli gunlerde krem surmeden cikmayin, damgali esek gibi olabiliriz hormonlar leke yapmaya cok musait.
Mesela benim goguslerimin sadeece ucu degil etrafi da kahverengi benek benek oldu. Ayrica koltukaltlarim, kat yerlerinden koyulasti.
Evrim geciriyorum arkadaslar bir de yuzumde acayip lekeler olursa bunu kaldiramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…