2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar ....

Kızlar artık beslenmemi yemek değilde meyve ağırlıklı düşünüyorum sadece akşam yemeklerinde öğün yemeği düşünüyorum sizden yorum bekliyorum sizce iyi mi

günaydınlarrrrrrr
güzel bir ilkbahar sabahı nedense aklıma şu şarkı düştü...mırıldanıp duruyorum...
sabahın 06:30 dan beri kocişle uyanığız...paris,kahvaltı derken saat 09.00 oldu...sonrasında sevgilim bahçeye çim ekme planları kurduğu için toprağı çapalıyor...ben de bir duş aldım,oğluşla mis olduk teyzelerimize bakalım dedik...

Son düzenleme:
tuğbacım...tam tersi düşünsen canım...yani akşamları meyve ağırlıklı ama gündüzleri yemek+meyva daha iyi gibime geliyor...
kızlar aldığım kilo sanırım 3-4 arası bir şey oldu...
hahhhhaaaahayyyyy bir mucize geliştirip sadece 2 kg. alarak doğumu gerçekleştirmeyi düşünüyordum sanırım...bir mutsuzlaştım ama toparladım kendimi sonra

Son düzenleme:
gündüzleri yemek yiyemiyorum ki ondan öyle düşündüm kahvaltı +meyve+ çerez le besleniordum (arada abur cubur :) akşamları yemek yiyordum ama kahvaltıyı çok sağlam yapıyorum akşam eşim gelince yemek yiyorum beraber o yüzden gündüz meyveye ağırlık vermek istiyorum büsküvi felan çıkarmak istiyorum hayatımdan :)

Sen nasıl başardın yaaa :44:

nasıl başardım...
evet bu kadar kilolu hamile kalmayı nasıl başardım 87 ile kaldım canım ben...bir de şimdiye kadar 10 kg. falan alsam halim ne olurdu...
Rabbim bana ve bebeğime acıdı da sanırım çok kg. almadım

itiraf ediyorum
kızlar yaaa dün canım fecei bir şekilde lahmacun istedi kendime hakim olamadım bir buçuk yedim hemde kaç gündür rejimden gözüm dönmüş gibi sanki
(kaç gündedğim belkide 4 gün falan yanii)
ya ama karnım doyunca pişman oldum ama yedim bi kere inş. bir kerelik hamur işi kaçamağım bana kilo olarak dönmez bugün ceza olarak iki katı yürümeyi düşünüyorum

günaydın kızlar. nasılsınız?
ben 2 gündür dolap yerleştirmeydi, çamaşırdı, ütüydü bittim. daha da bir sürü iş var. öğleden sonra da tiyatroya gitcez. artık kendime çeki düzen vermem lazım sanırım. saçım başım perişan. ne çok yoruluyor insan hamileyken.

slm kızlarr..
biz bugün kocişle erken kalktık. beni sınava götürdü, ben sınavdayken o arabayı yıkattı.
sonra k. valideye geldik kocişin isteği üzerine
orada güzel bi kahvaltı yaptık.
şimdi eve geldik, kociş traş oluyo ben de size bi bakiim dedim.
birazdan yine çıkıcaz ve haşim işcan a gidip oğluma bebek arabası, park yatak, ev tipi anakucağı falan alcaz.
vakit uygun olursa mezarlığa gidip babacığımı da ziyaret edicem inşş

sonra da akşam yemeğinde annemlere yıkılırız

akşam yine görüşürüz yani inşşş

hepinize günaydın
Ankara'da güneşli bir gün bizi karşıladı
güneşli güne uyanmayı seviyorum
geceleri sürekli annemi rüyamda görmem (annemi görmek çok güzel ama onu hasta ve yorgun görmek çok üzücü) dışında pek bi sıkıntım yok
sabah sersem gibi uyanıyorum rüyalar yüzünden
ama rutine bağladığından artık rüyalar toparlanmam daha kolay oluyor
ilk zamanlar tüm gün kendime gelemiyordum
(Allahım nolur başka kabus göster artık)

sabah uyanır uyanmaz rüyanın etkisinden kurtulma isteğiyle dünden kalan çamaşırlarımı topladım katladım yerleştirdim
ve yine makinaya çamaşır attım
dün kışlıklar bitmişti bu kez de mevsimlik şeyleri yıkamaya başladım
bitsin de dışarıya asayım hemen kurur ne güzel hava güneşli
iyiki kendi gardolabımı izinden sonra bırakmamışım
yoksa hem bebişin hem kendi kıyafetlerimle uğraşmak beni hayli yorardı diye düşünüyorum
(daha işin ütü kısmı var, üşengeç itirafı olacak şimdiki, kışlıkları ütülemeden kaldırdım dolaba zaten sonraki kış çıkardığımda yine kırış kırış oluyorlar ne yapayım)
dün babamız beşiğimizi kurayım dedi, heyecanlandım hadi dedim kuralım
vazgeçtim dedi sonra gıcık
ben sabırsız bir insanım da
benim bu huyumu törpilemek istiyormuş sözde
bugün kurduracaktım ama dışarı çıkıcaz yarım kalır
haftaya pazara beşiği kurmak üzere planımızı yaptık
haftaya kurulsun beşik ve gardolap için kapitoneler diktirip havalanması için bırakıcam 2 hafta kadar
ben de o sırada çamaşırları yıkar ütülerim inşllah
gardolabımız havalandı zaten oraya koyarım geçici süre
beşikte 6 tane çekmecemiz var
ilk 3 aylıkları oraya koymayı planlıyorum şimdilik

şimdi farkettim de ne çok konuştum
sanki anlatır gibi yazmışım
en temizi okumadan geçmek

hepiniz için güzel bir gün olsun inşallah

umarım sınavın güzel geçmiştir
kayınvalidede kahvaltı iyi olmuş bence
hazırlamak derdi olmamış işte ne güzel
akşama da yer hazır ne güzel
biz de haftasonları hep dışarda yiyoruz
tatil olunca sanki yemek yapma işinde de tatile girmiş gibi hissediyoum kendimi sanırım

bir de kramp girdi dün sabah bana ikinci kez
magnezyuma baktırmıştım eksiklik yok
araştırdım ki illa eksiklik olması şart değilmiş
vücuttaki kalsiyum magnezyum dengesizliği de yaparmış krampları
benim magnezyum iyi ama kalsiyum düşük
kalsiyuma yüklenmem lazım

aaa aşkolsun neden okumadan geçelim

ya fena geçmedi ama sonuçları beklicez bakalım.
saol sorduğun için.
iyi oldu tab, hem eşimin gönlü oldu...
ay evet bak aslında ben çalışmıyorum evdeyim, ama hafta sonu napar ne eder yemek işini başka yerlere yıkarım.
hafta sonu yemekle uğraşmak istemiyorum hiç

banada kaç seferdir tam kramp girecek hemen anlıyorum bacağımı gerdiriyorum geçiyor.gerdirmesem şimdiye 10kez falan olmuştu kesin.sadece 1 kez uyurken yakalandım.çok acımıştı artık her an tetikteyim

hepinize iyi pazarlar kızlar...

Cuma günü doktora gittik, oğluşum 2000 gr olmuş ama doktor kilo konusunda beni uyardı. 3 haftada yarım kilo almışım sadece , az olduğunu söyledi. her hafta yarım kilo almalıymışım.. ayrıca tam da ultrason sırasında kasılmam oldu yine, doktor sıkı takip etmen gerek dedi. ama ben takip ettikçe daha çok oluyor sanki. takmayıp düşünmeyince azalıyor sanki
bu hafta çalışabilir raporumu da alıp, inşallah Nisan sonuna kadar çalışacağım. Sonraki haftalar için de yıllık izin yazmayı planlıyorum kısmetse.

bu arada raporu 32. hafta bittiği gün almalıymışız. Yani 32+0'da..

günaydın kızlar ....

Kızlar artık beslenmemi yemek değilde meyve ağırlıklı düşünüyorum sadece akşam yemeklerinde öğün yemeği düşünüyorum sizden yorum bekliyorum sizce iyi mi

herşeyden az da olsa yemeye çalış.. belli şeylere odaklama kendini.. süt ürünleri, meyve, badem ceviz fındık, yeşillik,bakliyat, et yada tavuk,balık vs.. bunlardan hergun yemen gerekiyor.. sadece ana yemek ve meyveyle olmaz yani..

ohhh misss waLa aynısından bizde yaptık.. benim kocişte çiçek fidelerini biraz daha buyuk saksılara geçirdi bikaç haftayada topraga dikecek büyüklüğe gelirler:118: cok sewiyorum baharı

bende de yaklaşık 1 aydır kramplar oluyordu bacaklarımda. süt ve yoğurdu yeterli seviyede tükettiğim halde. geçen hatfaki doktor kontrolümde doktorum kendisi sordu kramp oluyor mu diye. evet dedim bacak eklem yerlerimde 1-2 sabahtır ağrıyla uyanıyorum dedim ve magnezyum ve calsiyum verdi. akşamları uyumadan önce alıyorum. bu gün yine kasılır gibi oldum ama uzun sürmedi şükür. doktorunla görüş derim umarım kısa sürede çözüm bulursun. geçmiş olsun

Bizim balkondaki cicekler sizlere omur.
Zaten bir sardunya ruzgarda asagi bahceye dusmus, icinde sumbuller vardi, onlar da gitti. Begonyalarim kisin kurumustu zaten.
Simdi biraz onlarla ilgilenmem lazim ama cok zoruma gidiyor.

Neyse biz bugun ogleden sonra sahile gittik kayinvalide ve buyukanneyle. Guneslendik, falan. Buyukanne hamile tisortumu hic sevmedi, ayip kzim boyle gezilmez bir jile al dedi Ben de bulursam alirim dedim ama bozuldum elestirdi diye

Nihayet kayinvalide kizima ciciler almis, cok cok begendim. Biraz ilgi gormek hosuma gitti. Cok cici idil baby elbiselerimiz oldu gezmelik
Bu arada sling mi alsak kanguru mu diye dusunuyoruz, bir eksigimiz o kaldi.
Ev tipi ana kucagi da almadik, ama araba koltugunu bir deniycez bakalim. İse yaramazsa aliriz.
Biberon, emzik, sut saklama zimbirtilarini almadik.
Oyuncak moyuncak hic yanindan bile gecmedik.
Bebek arabasinin icine takilan havlu gibi kiliflardan ariyorum, bulursam alicam.
Bir de emniyet kemerine takilan yumusak koruma gibi seyler var, o lazim mi bilemedim.
Banyo filesi ve kuvet ayagi henuz karar verilemedi.
Sapka ve suslu kulot eksigimiz var, hediye bekliyoruz
Bir de odasina koctastaki tekerlekli kutudan alicam ama pembesi yoktu.
Alt acma alincak ama park yatagin da var, simdilik almayabiliriz.
Perdeler haftaya siparis verilecek, kapitone cekmece iclerini kayinvalide halledicek ama perdeleri bekliyormus.
Durumumuz boyle, camasirlari mayista yikamaya karar verdim, odasinin isi tamamen bitsin, misler gibi koksun istiyorum.

Bugun ikeaya gidilemedi, hafta ici insallah

kızlar benim burnum acayip tıkalı yaa.niye oldu durduk yere anlamadım..bebişe aldığım buhar makinesini çıkarıp bir denicem işe yarar umarım..

Acayip uyku bastirdi kizlar.
Kizim da masallah yemekten sonra kudurma moduna gecti.
Bu arada aklima geldi, alez ve bir kac lastikli carsaf daha almam lazim kizima.
Kendi yatagimiza da alsak iyi olur, logusalik malum yatagi garantiye almali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…