2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese selamm
benimde bugün çok işim var
ev temizliği süpür sil toz al
pazar günüde kuzenimin nişanı var
onun derdi de ayrı sardı
gerçi giyinecek elbisem var ama
bacaklarım kalınlaştı o yüzden kendime yakıştıramıyorum..
neyse kızlar size iyi sohbetler ben evi kazımaya başlayım
anca biter

sağolun kızlar şükür bebeğim iyiydi..
ve doğum iznine ayrıldık şükür evdeyiz artık..

hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun..
bu arada hayırlı cumalar olsun dularınız kabul olsun inş..
kızlar doğum iznimiz 8 haftamıydı;? :26:

doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta canım.

Esasen onun icin ama bir de havuzlu hana ugramayi dusunuyorum.
Gecelik falan bakicam, dun baktiklarim 90-100 liraydi!!!
Hava da guzel, gezmis olurum. Bu sefer kayinvalide de olacak yanimda.

bende sordum pijama takımı+sabahlık 130 tl dediler, ne gerek var o kadar para vermeye birde sanki hastane odasında defile mi yapıcaz herkeste bir gecelik takıntısı, bu forum beni ruh hastası yapacak sonunda :)

Kızlar ya içim çok sıkılıyor ağlamak istiyorum. Yine depresifleştim.

geçmiş olsun canım, bende bu ara kayınvalideme taktım, çok da iyi kadındır severim ama bu ara ne yapsa gözüme batıyor, haftasonu bana sormadan bebek odası beğenmişler mesela gerçi almamışlar ama hani git sende bak alalım modundalar, emrivaki gibi
birde dün akşam bana çiğ balık göndermiş bugün onu yapmak zorundayım ki başka şeyler planlıyordum, hem ben hep aynı gün alır tüketirim balığı, buna bile gıcık oldum düşün yani :)

Canım ne güzel işte sevinmelisin bence.Benim kayınvalide ölmüş 2 yıl önce.Tanımadım hiç.Kayınpeder neye ihtiyacın var nasılsın kızım demek için aramıyor bile.Benim aramamı bekliyor yada oğluyla selam gönderiyor.Normalde ilgi manyağı bi tip değilim ama kendi babamda olmadığı için ondan ekliyorum ve üzülüyorum sanırım gerçi eşime yansıtmıyorum ama.

noldu ki ya. sıkma canını bebişinide üzme boşver yarın kontrole gidince diye heyecan yapmışsındır sen ondadır yarın bebişini görücen onu düşün rahatla

kredi kartları çok gelmiş canım sıkıldı herhalde. harcarken iyi de öderken kötü oluyor.
ya bi de benim karnımın alt kısmında ağrılar başladı. normal herhalde. sanki yara var da sızlıyo gibi. bebişim de çok hareketli Allah'tan. bakalım yarın doktorumuz ne diyecek.

canım geçen de konuşmuştuk ya hepimiz aynı durumdayız masraflar boyu aştı, bebek işi masraflı işmiş dahada eksik dolu ama olsun çalışan insanlarız bi şekilde öderiz. ağrı arada bendede oluyo sızlama seklinde normaldir özellikle çok çişim gelince ya da gaz olunca inanılmaz acıyo

tünaydınlarrrrr :)
bebk arabası için suan reklamalara çıkan baby 2 go proton modeli bnm hosuma gitti kullnaslı bişieye benzıyo bi bakn bnce :)
bnde bugun evı temzlıyım dedim bi iş yapıom dinleniıom faln akşama anca bıter semt pazrm var bugun oryada ugramm lazm taze sebzeler ımmm :)
bide bebk şekerlerin not kısmı diyorum ama o tarh faln olan küçük kağıt oraya ne yazdrmayı düşünüyormusunz netde bi bayan "biz çok mutluyuz... Aramıza hoş geldin .... oğlumuz" yazdrmış bnce hos olmus

hamileyken cam silmek çok zor bence
geçenlerde bende silmiştim uzanmadan yapabildiğim yerleri
bi daha çıkmam :)
ev temizliğini bitirdim nasıl bi temizlik aşkıyla
viledayı sıktıysam sapı elimde kaldı

hakikaten bugün ne kadar sessizsiniz..
karnım acıktı ve burnuma bişeyler kokuyor ama
adını koyamadım

:44:kızlar selam
bişey sorucam bugün sağlık ocağına gittim bebek çok aşağıda dedi düşük tehliken varmıydı diye sordu yok hayır dedim bende yarında dr kontolüm var bakalım o ne diyecek bana da zaten hep aşağıdaymış gibi geliyo hep orada oynuyo aşağıda ise acaba çıkar mı tekrar yukarı erken değil mi daha aşağıya inmesi için kafam karıştı yaa diğer oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…