- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.361
çok şükür canım ya iyi olmaya çalışıyoruz bizde
iyi haberlrele gel inş. canım güle güleee
ayy evet çok iç açıcı konuştun gitğmde kağıdı mutlaka alırım dr.dan aklımda bulunsun, bende bir sorun olmayacğnı düşünüyordum aslında ayyy evime gidicmmmm yatağımda yanlz yatacam eski günlerdeki gibi heyecanlandım vallahi :))
birazda kocişi özlemek iyi gelir belki hehehe:)
evet canım ya 30 u devirdik ama geçmez oldu vakit. darısı hepimizin sağlıkllı sağlıklı doğum yapmasına inşallah
slm canım hoşgeldin. amin inşallah..
hayırlı haberler alın inşallah. izninin tadını çıkar. :)
sağolun kızlar şükür bebeğim iyiydi..
ve doğum iznine ayrıldık şükür evdeyiz artık..
hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun..
bu arada hayırlı cumalar olsun dularınız kabul olsun inş..
kızlar doğum iznimiz 8 haftamıydı;? :26:
Esasen onun icin ama bir de havuzlu hana ugramayi dusunuyorum.
Gecelik falan bakicam, dun baktiklarim 90-100 liraydi!!!
Hava da guzel, gezmis olurum. Bu sefer kayinvalide de olacak yanimda.
Kızlar ya içim çok sıkılıyor ağlamak istiyorum. Yine depresifleştim.
bende sordum pijama takımı+sabahlık 130 tl dediler, ne gerek var o kadar para vermeye birde sanki hastane odasında defile mi yapıcaz herkeste bir gecelik takıntısı, bu forum beni ruh hastası yapacak sonunda :)
geçmiş olsun canım, bende bu ara kayınvalideme taktım, çok da iyi kadındır severim ama bu ara ne yapsa gözüme batıyor, haftasonu bana sormadan bebek odası beğenmişler mesela gerçi almamışlar ama hani git sende bak alalım modundalar, emrivaki gibi
birde dün akşam bana çiğ balık göndermiş bugün onu yapmak zorundayım ki başka şeyler planlıyordum, hem ben hep aynı gün alır tüketirim balığı, buna bile gıcık oldum düşün yani :)
selamm nasılsınz haziran anneleriii
Kızlar ya içim çok sıkılıyor ağlamak istiyorum. Yine depresifleştim.
noldu ki ya. sıkma canını bebişinide üzme boşver yarın kontrole gidince diye heyecan yapmışsındır sen ondadır yarın bebişini görücen onu düşün rahatla
kredi kartları çok gelmiş canım sıkıldı herhalde.harcarken iyi de öderken kötü oluyor.
ya bi de benim karnımın alt kısmında ağrılar başladı. normal herhalde. sanki yara var da sızlıyo gibi. bebişim de çok hareketli Allah'tan. bakalım yarın doktorumuz ne diyecek.
ne kadar sakin bi gün. topik sessiz.
canım sıkılıyooçıkıp cam silesim var dün tetanoz aşısı oldm kolumdan dolayı silemiyorum
canım sıkılıyooçıkıp cam silesim var dün tetanoz aşısı oldm kolumdan dolayı silemiyorum
cam mı? ben çok iş yapamıyorum. hemen yoruluyorum valla. nerden buluyorsunuz bu temizlik aşkını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?