- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.381
cam mı? ben çok iş yapamıyorum. hemen yoruluyorum valla. nerden buluyorsunuz bu temizlik aşkını.
gerçekten bravo ya canım sıkıldığında yapacağım en son şey cam silmek
hamileyken cam silmek çok zor bence
geçenlerde bende silmiştim uzanmadan yapabildiğim yerleri
bi daha çıkmam :)
ev temizliğini bitirdim nasıl bi temizlik aşkıyla
viledayı sıktıysam sapı elimde kaldı
hakikaten bugün ne kadar sessizsiniz..
karnım acıktı ve burnuma bişeyler kokuyor ama
adını koyamadım
:44:kızlar selam
bişey sorucam bugün sağlık ocağına gittim bebek çok aşağıda dedi düşük tehliken varmıydı diye sordu yok hayır dedim bende yarında dr kontolüm var bakalım o ne diyecek bana da zaten hep aşağıdaymış gibi geliyo hep orada oynuyo aşağıda ise acaba çıkar mı tekrar yukarı erken değil mi daha aşağıya inmesi için kafam karıştı yaa diğer oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım :44::44:
:44:kızlar selam
bişey sorucam bugün sağlık ocağına gittim bebek çok aşağıda dedi düşük tehliken varmıydı diye sordu yok hayır dedim bende yarında dr kontolüm var bakalım o ne diyecek bana da zaten hep aşağıdaymış gibi geliyo hep orada oynuyo aşağıda ise acaba çıkar mı tekrar yukarı erken değil mi daha aşağıya inmesi için kafam karıştı yaa diğer oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım :44::44:
canım bak doktor herşey iyi demiş 1 hafta gerilik normal bence sıkma canını hem geç döllenme olmadığı ne malum, ne kendini ne de bebeğini üzmene gerke yok içini ferah tut...
benim arkadaşım da 39. haftası bitti şimdi son haftasında.30. haftasında doktor aynı şeyleri söylemişti normal hayatına son hızla devam etti hala aşağıda ve bir sorun yok sadece vajina bölgesine ağrı yapmaya başladı artık..tedirgin olma hiç her bebeğin yerleşimi her annenin biyolojisi farklı..doktorlar genellemelere göre konuşuyorlar
canım aşağıda derken bebek nerdeymiş ki nasıl aşağıda anlayamadım, yok eğer döndüyse 30 dan sonrası normal zaten benim bebeğimde döndü hatta doktorum gözün aydın bebek baş gelişli bu çok iyi dedi daha dün. bence doktorunda rahatlatır seni hiç takma bişi olacağını sanmam
karamuk yarın doktorunuz inşallah içini frahlatn seyler soyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?