2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kolay gelsn canm o adsız kokuları ben çok iyi biliriimmm

Ben burda sadece okuyucuyum. Hepinizi tanıyorum ama hiç yazmadım.Lohusa pijamalarından bahsetmişsiniz. E-bebekte arnetta pijamalar uygun fiyatta. ben başka siteden biraz daha pahallı almıştım. pijama hoşuma gitti. size de tavsiye edeyim dedim. Burda çok pahallı fiyatlardan bahsetmişsiniz. Orda pijamalar42.5, sabahlıklar 37.5 TL. Anne kısmından indirimli anne ürünlerine tıklayacaksınız.

canım aşağıda derken bebek nerdeymiş ki nasıl aşağıda anlayamadım, yok eğer döndüyse 30 dan sonrası normal zaten benim bebeğimde döndü hatta doktorum gözün aydın bebek baş gelişli bu çok iyi dedi daha dün. bence doktorunda rahatlatır seni hiç takma bişi olacağını sanmam

benim arkadaşım da 39. haftası bitti şimdi son haftasında.30. haftasında doktor aynı şeyleri söylemişti normal hayatına son hızla devam etti hala aşağıda ve bir sorun yok sadece vajina bölgesine ağrı yapmaya başladı artık..tedirgin olma hiç her bebeğin yerleşimi her annenin biyolojisi farklı..doktorlar genellemelere göre konuşuyorlar

kızlar herkese slmlar nasılsınız?
biz yarın nihayet alışverişe gidicez herşeyi bi kalemde alıcaz inş içime sinen şeyleri bulurum
buarada siz bakım çantası aldınızmı? ben kararsız kaldım büyük bi çanta alıp içinede şu çanta ayırma aparatlarından koysam kullanışlı olur mu acaba:26:
bakım çantalarınada baktım içinde biberon için ısı yalıtımlı kılıf var alt açması var kararsız kaldım fiyatlarda hep 70,80,90... diye gidiyor
kullananlar yada alanlar bi akıl verin yarın onuda aradan çıkarayım

karamuk04 canım banada öyle söylediler çok şükür bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar her insanın vücut tipine göre farklılıklar olabiliyor sen kafana takma içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun

merhaba kızlar biz geldik oğluşumla
canım bak doktor herşey iyi demiş 1 hafta gerilik normal bence sıkma canını hem geç döllenme olmadığı ne malum, ne kendini ne de bebeğini üzmene gerke yok içini ferah tut...

sağol canım evet zaten geç döllenmeydi onu çok takmıyorum ama hissedemeyince kormuştum

sağolun kızlar valla aşağıda derken ne kadar aşağıda bilmiyorum sağlık ocağı ne kadar bilgi verebilirki elinde zaten uyduruktan bi makine ile kalp atışalrını dinledi bakalım yarın dr nasıl bişey söylücek ama gerçekten vurduğu zaman rahime doğru ağrı yapıyo belki yarın izine de çıkarabilir belki çalışmam sakıncalı ise görcez artık

Herkese hayirli cumalar Arkadaslar,bizde bugun cok erken kalktik kahvaltimizi yaptik ve giyindik gezmeye gidicez ins. Biraz gecmise baktim da Rahatsiz olan arkadaslar varmis Rabbim hepsine sifa versin ins. Aman dikkat edin arkadaslar bu aralar havalar cok degisken heryerde mikroplar kol geziyor,bizler iki canliyiz iki kati dikkat lutfen!!
Biz onumuzdeki 4 gun yokuz hergun arkadaslarimizin baby shower'i var. Topigi takip ediyoruz ama yazamayiz heralde o yuzden simdiden herkese guzel bir haftasonu diliyoruz oglusumla:))

slm kızlar..
Benim göbüş bikaçgünde fırladı resmen beni bihaftadır görmeyenler fln aaaa nolmus ne kadar büyümüş diyolar ztn geçen gece nasıl kaşınıyodu anlatamam uyuyamadım yağlandım kremlendim rahatladım.. gercekten bi anda büyüyo.. bunları böyle farkettikçe binlerce kez daha şükrediyorum Allah ıma ve hikmetlerine..

Merhaba anneler. Kahvaltiya misafirim vardi. 10 da geldiler 14 de gittiler. Gider gitmez uzandim,o ara uyumusum. Nasil iyi geldi anlatamam
Simdide birseyler yedim,hala yorgunum. Zaten sirtim ,kalcam nasil agriyor.
Bizde mayis basinda oglumuz son eksiklerini tamamliyacagiz. Dun liste yapmistim. Araya kendi eksiklerimide sıkıstirdim

iyi akşamlar arkadaşlar. sonunda mesai bitti ve yarın haftasonu. bi de yarın oğluşumu görcem. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
bu arada hilma nın selamı var hepinize. iyiymiş ve hepinizi çok özlemiş.
görüşmek üzere ben kaçtım artık.

Meraba kızlar nasılsınız?.. Bugün kabızlık şikayetim beni epeyce bi yordu,iş çıkışı yaklaşık 45 dk ıkınma sonucu hiç bişey çıkmadı,çıkmadığı gibi makattan kan geldi ve benim fazla ıkınmadan dolayı galiba tansiyonum düştü,baygınlık geçirdim,soluğu acil de aldık,kadın doğumcu bebişi kontrol etti,maşallah keyfi yerindeydi,dayanamadım bebek iyiyse nolur fazla incelemeyin duramıyorum artık dedim,kalçamın üzerine uzanınca baskı yapıyor ve belime ağrı vuruyordu.Tamam kızım şimdi seni rahatlatıcaz dedi ve hemşire lavman yaptı,2 dk sonra dünyalar benim oldu resmen:) Mevlam bidaha böyle bi kabızlık yaşatmasın.(Amiiiiin) İki gözüm iki çeşme hem ağlıyorum hem de ben nasıl doğum yapcam,daha tuvaletimi bile yapamıyorum dedim:):)
Doktor şunları önerdi:Sabahları büyük bi bardak ılık suyun içine bi kaşık zeytinyağı döküp iç dedi,lifli gıdalar tüket,tam tahıllı ekmek tüket ve bol su iç,hergün yürüyüş yap en az yarım saat dedi.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.bana da oldu b ı kere bayılıcam zannetmiştim.32 hafta bıtene kadar yurume dedı bana dr.hoş zaten benım zilli yurutmuyo.çok aşağıda gelıyo bana ınşallah surprız yapıp erken gelmeye kalkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…