- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.401
Meraba kızlar nasılsınız?.. Bugün kabızlık şikayetim beni epeyce bi yordu,iş çıkışı yaklaşık 45 dk ıkınma sonucu hiç bişey çıkmadı,çıkmadığı gibi makattan kan geldi ve benim fazla ıkınmadan dolayı galiba tansiyonum düştü,baygınlık geçirdim,soluğu acil de aldık,kadın doğumcu bebişi kontrol etti,maşallah keyfi yerindeydi,dayanamadım bebek iyiyse nolur fazla incelemeyin duramıyorum artık dedim,kalçamın üzerine uzanınca baskı yapıyor ve belime ağrı vuruyordu.Tamam kızım şimdi seni rahatlatıcaz dedi ve hemşire lavman yaptı,2 dk sonra dünyalar benim oldu resmen:) Mevlam bidaha böyle bi kabızlık yaşatmasın.(Amiiiiin) İki gözüm iki çeşme hem ağlıyorum hem de ben nasıl doğum yapcam,daha tuvaletimi bile yapamıyorum dedim:):)
Doktor şunları önerdi:Sabahları büyük bi bardak ılık suyun içine bi kaşık zeytinyağı döküp iç dedi,lifli gıdalar tüket,tam tahıllı ekmek tüket ve bol su iç,hergün yürüyüş yap en az yarım saat dedi.
Meraba kızlar nasılsınız?.. Bugün kabızlık şikayetim beni epeyce bi yordu,iş çıkışı yaklaşık 45 dk ıkınma sonucu hiç bişey çıkmadı,çıkmadığı gibi makattan kan geldi ve benim fazla ıkınmadan dolayı galiba tansiyonum düştü,baygınlık geçirdim,soluğu acil de aldık,kadın doğumcu bebişi kontrol etti,maşallah keyfi yerindeydi,dayanamadım bebek iyiyse nolur fazla incelemeyin duramıyorum artık dedim,kalçamın üzerine uzanınca baskı yapıyor ve belime ağrı vuruyordu.Tamam kızım şimdi seni rahatlatıcaz dedi ve hemşire lavman yaptı,2 dk sonra dünyalar benim oldu resmen:) Mevlam bidaha böyle bi kabızlık yaşatmasın.(Amiiiiin) İki gözüm iki çeşme hem ağlıyorum hem de ben nasıl doğum yapcam,daha tuvaletimi bile yapamıyorum dedim:):)
Doktor şunları önerdi:Sabahları büyük bi bardak ılık suyun içine bi kaşık zeytinyağı döküp iç dedi,lifli gıdalar tüket,tam tahıllı ekmek tüket ve bol su iç,hergün yürüyüş yap en az yarım saat dedi.
dün sipariş verdiğim 2 pişik önleyici kremle güneş kremi de bugün geldi
şu andan itibaren oğluma uzuuuun bir süre yetecek herşeysi tamamlandı diyebilirim
geriye sağlıkla kucağımıza alması kaldı
bu arada dün sağlık ocağında hemogram yaptırmıştım bir de idrar tahlili
bugün sonucu öğrendim
hemoglobin 11,5 çıkmış
hemşire düşük dedi doktorunla görüş
bu kansızlık beni yedi bitirdi resmen yaa
zaten bembeyaz ruh gibi geziyorum ortada
idrarda hafif lökosit gördüm dedi ama tit lerde genelde görülüyor o kadarı
idrar yolu sıkıntım olduğunu sanmıyorum
ama 25 nisanda muayeneye gidince hem idrar hem hemogramı tekrar yaptırıcam kendi hastanemde
güle güle güzel günlerde kullansın
benimde azaldı ama bitmek bilmiyor
bu arada mama sandalyesi almayıda düşünüyorum
chicco polly magic doğumdan itibaren kullanım diyor
acaba kullanışlı olur mu ??
ya da kraftın indirimdeki mama sandalyesini alayım diyorum
6 aydan itibaren.
evde oto koltuğu ana kucağı şeklinde olduğundan
yeterli olur mu bilemedim
kan yapıcı şeyler yemeyi dene
kuru üzüm pekmez vs..
belki yükseltir anneminde düşük kanı sürekli başı falan dönüyor.
bu arada mesajda 10 dk muhabbeti çok gıcık :)
kararsızlık bende çok fazlasıyla var
oda konusunda çok çabuk karar verdim ve aldım.
ama araba konusu sıkmaya başladı bide yakından görmedim pek
intten bak bak bunaldım valla .dediğin gibi kimseyi takmadan içime sineni alayım
en azından bu mevzuda kapanır.
sağolasın canım
mama sandalyesi için acele etmene gerek yok
ama polly magic tam yatıyormuş duydum onu
benim için önemli değil, zaten ev tipi ana kucağı da almıştım kraftın
onu kullanıcam, bu da tam yatıyor
Eki Görüntüle 389945
eğer dediğin mama sandalyesi şu resimdekindense biz aldık ondan
acele ettim indirimde diye
benim çok hoşuma gitti
360 derece dönebilmesi ve daha güzeli yukarı aşağı oynatabilmek beni cezbetti
koltuğa oturduğumda ona göre indirip masaya oturduğumda ona göre kaldırabilirim
Eki Görüntüle 389946
bende de baş dönmesi yapıyor canım
okulda sıkıntı yaşıyorum
doğumda napıcam bilmiyorum bu kansızlıkla
hemşire kan işini halletmen lazım doğumda da çok kan kaybın olacak dedi, haklı da
deneyelim bakalım pekmez falan yüklenmek lazım heralde
inşallah düzene girer yaa
en güzeli alıp geçmek canım içine sineni
lite way güzel zaten
eğer puset arabaya takılsın illa diye tutturmasam ben de liteway alırdım sanırım
ablamlarım araba da fiesta, bagajda falan hiç sıkıntı yaşamadılar
bugün sonucu öğrendim
hemoglobin 11,5 çıkmış
ama 25 nisanda muayeneye gidince hem idrar hem hemogramı tekrar yaptırıcam kendi hastanemde
bugün sonucu öğrendim
hemoglobin 11,5 çıkmış
sağolasın canımütopyacım çok geçmiş olsun inşallh kısa sürede geçer şikayetlerin..
ya bu sağlık ocağı dediğin aile hekimliğimi bizimki yapmıyomus da ondan merk ettım
kizlar nasilsiniz gecmisi okuyamadim bugun cok hasta olmama ragmen evi silip supurdum toz aldim mutfak banyo falan derken bebisimin butun kiyafetlerinide yikadim Allahim hasta oldugumu unuttum resmen minnacik hepsi camasirliga astim simdi minnacik esyalari orda kuruyo
kayınpederim de geldi bugün sonunda
ne kibar adam he koca bir buket çiçek almış gelmiş
kocam almıyor babası alıyor
balık yapıyoruz bugün
zaten düşünceli adam, aradı gelirken balık alayım mı diye
biz de zaten balık düşünüyorduk, isabet oldu
şimdi balık pişiyor, o da uzandı biraz
yemek derdi bitti neticede kafam rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?