- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.421
sağolasın canım
evet sağlık ocağı aile hekimliği
burda yapıyorlar tüm testleri
ama sabah 10a kadar alıyorlar kanı, labaratuvara gönderiyorlar sonra
ben heryer yapıyor sanıyordum
oy oyy ne güzeldir şimdi onlar
ben de iznime ayrılayım yıkıcam ütülicem inşallah
eminim çok keyiflidir mini mini şeyler
kayınpederim de geldi bugün sonunda
ne kibar adam he koca bir buket çiçek almış gelmiş
kocam almıyor babası alıyor
balık yapıyoruz bugün
zaten düşünceli adam, aradı gelirken balık alayım mı diye
biz de zaten balık düşünüyorduk, isabet oldu
şimdi balık pişiyor, o da uzandı biraz
yemek derdi bitti neticede kafam rahatladı
sanırım kısa kollu almak mantıklı dimii ben bi askılı mı acaba dedim hastaneler kabus sıcak olduğu için ama sonrasında gelen giden artı o kalın sütyen askıları falan nasıl olur diye vazgeçtim ya da sabahlıklı bişeyler ki dolanırken giymek gerekebilir kanama olaylarından nası bişey kullanıolar kafam karıştı dün görümcem gazlı bezmidir bişeler dedii:))sonra sezeryan olursa tentürdiyottan falan bahsetti o krem rengi almayı düşündüüm gecelikler aklıma geldi en az 3-4 gecelik olmalı bide mümkünse hemşire dikkatli olsun falan...buarada birkenstocklar normalde güzelde kaba değillermi özellikle geceliğin altına olmaz diye düşünüorum
benım de gecelık almam lazım.kaça aldıns en sorması ayıp.sabahlıkla dedın mı 170 tl falan baktıklarım hep.çok geldı bana.
canım sezeryan olursan kasıgından göğsünün altına kadar sterıl etmek için batikon gibi bişey sürüyolar onu demıştır görümce.sonra silip temzılıyolar ama doğum bıtınce.
evet tatlim cok guzel bir duygu cok cok keyifli insan onlarla ilgilenirken yorulmuyo hic keyifle yapiyo, sen nasil oldun iyilestin mi?
Benim ana kucagi eksik kaldi galiba. Araba koltugunu deniycem bir sure, kesmezse aliriz artik napalim.
Kizima artik hic birsey almamaliyim, hersey biraz abartili sekilde fazla oldu. Biberon almam demistim, aventin yeni dogan setini aldim 4 tane var icinde. 4 tane de emzik aldim ayrica, 2si nuk, biri avent biri de birsey ama unuttum simdi. Cocuk sorunsuz emerse, gobus pompasi, biberon, sut saklama poseti falan 350 liram cope gitmis olacakaventin biberonlarina baska emzik takip ilerde de kullanabiliyorsun galiba, ama ne kadar zamana kadar bilemedim. Bir de arzumun sterilize etme makinesini almistim, o da 80 tl. Emerse gercekten maddi zararimiz buyk olacak
çok şükür canım iyiyim
sabah kalktığımda yine başım döndü biraz
gidip gitmemekte kararsız kaldım
ama dedim gideyim
eşim bıraktı okula ordan işe geçecekti
beni bıraktıktan sonra eve dönmüş tekrar, kötüyüm ben nasılsa ararım gelir beni alır diye
adamı nasıl korkuttuysam artık
sen nasıl oldun?
umarım gerek kalmaz mı desem
yoksa umarım kullanırsınız mı desem bilemedim
aventin biberonlarının ucu değişiyor dediğin gibi
3 başlık şeklinde
en sonuncu 6+, yani 6. aydan sonra ne kadar süre biberon kullanırsa o kadar süre kullanabilir
gerçekten fazla fazla almışsın
ben senin yanında sütten çıkmış ak kaşığım valla
emzik bizim de 3 tane oldu, daha alacak mı belli bile değil ama
gerçi ben hiç almadım
2 tane teyzesi avent almış
1 tane de arkadaş nuk almış
daha yeğenden kalma yaklaşık 10 adet kullanılmamış emzik kolleksiyonu var
canım benim alerji ilacım da vargecmis olsun canim dikkat et kendine pekmez falan ic her sabah ac karinla, ben kotuyum valla burnum tikali hapsuruyorum ve halsizlik var ne yapsamda gecer acaba sadece ust solunum yolu okyanus suyuda denedim ama acmiyor
bence erken değil canımKabiz olan annisler,gecmis olsun..Cok kotu birsey bu kabizlik
Utopya daha iyi olmana sevindim.
Ben disari ciktim ,hava gri kapali ara ara yagmurda yagiyor.Montum kalin zaten icin kuzu tüyü gibi birseyBide atki taktim ama vicik vicik terlerdim.Simdi okdr terledim diye hasta olcam diye korkuyorum :18: Dikkat edeyim derken göz cikardim herhal
Eve zor attim kendimi.2 saat disardaydim ve 2 saat lavaboya gidemeyince iskence resmen ya.Zaten oglusum cok bastiriyor.Bir iki damla olsa bilse zor duruyorum
Bebisimin cicilerini düzenleyim, gecen de bir kac bodylerini ve geceliklerini yikamistim.Onlari ütüledim yerlestirdim.
Öbür cicilerinide yikamak icin camasir posetine attim.
Erken mi acaba diye de düsünüyorum:26: Okulum 23 nisanda basliyacagi icin vaktim olmaz diyorum.Ama dogum yaklasinca bidaha yikamak zorunda kalirmiyim acaba gereklimi?Ne dersiniz anneler?
Eminonunde cicikom diye bir magaza var sirf gecelik satiyor, ordan 3 takim sabahlikli, 2 tane de tek logusa geceligi aldim.
Ben spor seyler seviyorum, oyle suslu puslu degil ama acayip sirin. Renkleri de baskilari da harika. Sabahlikli olanlarin tanesi 55-60, tek olanlar 25-30.
Kayinvalideyle epey gezdik, havuzlu hana da girdik. İntenette ne varsa hepsi ordan ama fiyatlar genelde internet siteleriyle ayni ya da daha pahali!!!
Cok cesit var ama oraya kadar yorulmaya, tasimaya falan degmez. Yine de aldik ufak tefek seyler. Kuvet ayagi, filesi, uylu tulumu olan batanniye, kundak olan battaniye, omuz bezi, suslu kulot, corap, ayakkabiya benzeyen patikler falan. Eve tasimasi zor oldu onca seyi, kargoyla gelmesine alistigim icin cok soylendim tasirken. Perde isini de hallettik.
Cicikoma bakin mutlaka, fiyatlar ucuk degil modeller guzel.
Benim hala emzirme sutyenim eksik, onu da son zamanlarda alirim artik. Gogusler yine ataga gecti
Canım ne güzel işte sevinmelisin bence.Benim kayınvalide ölmüş 2 yıl önce.Tanımadım hiç.Kayınpeder neye ihtiyacın var nasılsın kızım demek için aramıyor bile.Benim aramamı bekliyor yada oğluyla selam gönderiyor.Normalde ilgi manyağı bi tip değilim ama kendi babamda olmadığı için ondan ekliyorum ve üzülüyorum sanırım gerçi eşime yansıtmıyorum ama.
Ben burda sadece okuyucuyum. Hepinizi tanıyorum ama hiç yazmadım.Lohusa pijamalarından bahsetmişsiniz. E-bebekte arnetta pijamalar uygun fiyatta. ben başka siteden biraz daha pahallı almıştım. pijama hoşuma gitti. size de tavsiye edeyim dedim. Burda çok pahallı fiyatlardan bahsetmişsiniz. Orda pijamalar42.5, sabahlıklar 37.5 TL. Anne kısmından indirimli anne ürünlerine tıklayacaksınız.
Sorun su, kocama git sundan al desem gidip en pahalisini alir gelir. Lazim olsa ve onu yollasak 700 tl falan giderdi, yine de kardayiz diye dusunuyorumbir yandan da icim icimi yiyor cok acayip para gitti.
merhaba nilobella aldıklarınızı mutlu günlerde güle güle kullanın.bende o tulum olan battişlerden alayım diyordum. ama acaba bizim bebişler yaz bebeği olacak ya kışa kadar büyüyecekler acaba küçük mü gelir dedim. onlar kaç aylığa kadar kullanılıyor biliyormusun
Benim ana kucagi eksik kaldi galiba. Araba koltugunu deniycem bir sure, kesmezse aliriz artik napalim.
Kizima artik hic birsey almamaliyim, hersey biraz abartili sekilde fazla oldu. Biberon almam demistim, aventin yeni dogan setini aldim 4 tane var icinde. 4 tane de emzik aldim ayrica, 2si nuk, biri avent biri de birsey ama unuttum simdi. Cocuk sorunsuz emerse, gobus pompasi, biberon, sut saklama poseti falan 350 liram cope gitmis olacakaventin biberonlarina baska emzik takip ilerde de kullanabiliyorsun galiba, ama ne kadar zamana kadar bilemedim. Bir de arzumun sterilize etme makinesini almistim, o da 80 tl. Emerse gercekten maddi zararimiz buyk olacak
merhaba nilobella aldıklarınızı mutlu günlerde güle güle kullanın.bende o tulum olan battişlerden alayım diyordum. ama acaba bizim bebişler yaz bebeği olacak ya kışa kadar büyüyecekler acaba küçük mü gelir dedim. onlar kaç aylığa kadar kullanılıyor biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?