2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ozaman ben en iyisi bu hafta baslayimda bitsin tüm hazirliklar.

epey kullanılıyor canım
önünü çekemesek bile 1 yıl kadar kullanırız
kışa önü kapalı kullanabiliriz ama tulum gibi
o kadar çabuk büyümezler

Ben hastane cikisinda kullanicam, sonra kisa kadar alt acma icin falan kullanirim. Bebek arabasinin icinde de iyi olur, port bebe gibi.
Pek buyume hizini kestiremesem de, bence 5-6 aya kadar rahat rahat kullanilir.
teşekkür ederim kızlar alayım ozaman bende

Ay sahaneymis valla, super zevkli birsey. Hem kaziklanma derdi de yok. Ben pazarliktan cok yoruluyorum, bugun ne aldiysak hep kavga dovus.

canım iyi olmana sevindim tekrar geçmiş olsun, bu arada haftaya okul son yazmışsında 32 haftayı tamamen bitirmen gerekiyo sanırım ,yani 1 hafta daha çalışman gerekebilir yinede druna sorarsın bi.

İYİ akşamlar kızlar....geçmişi okuyamadım:))ben de bugün dr a gittim bebeşin kilosu boyu gidişatı için herşey yolundaymış şükür,kızımın yüzünüde ilk kez gördüm yanakları tombik tombik burnu fındık,babiş bana benzetti bakalım :)))dönüşte de klasik alışveriş çılgınlığı yaptımPP

Ayni ne guzel bir cevap vermissin, sagol icime su serptin. Surekli sucluluk duygusu cekmekten biktim valla. Onu fazla mi aldik, bu gereksiz miydi?
Bu arada bir eksigimizi daha hatirlattin, mp3 calar alamadim hala:-( Bir turlu gonlume gore birsey bulamadim, ama arastirmalarim suruyor.

kızlar balığın üstne feci tatlı krizine girdim
vee 5 küçük dilim baklava yedim
ki normalde 2-3 dilm yerim
tatlıya susamışım resmen
vicdan azabı çekmeli miyim :26:

canım iyi olmana sevindim tekrar geçmiş olsun, bu arada haftaya okul son yazmışsında 32 haftayı tamamen bitirmen gerekiyo sanırım ,yani 1 hafta daha çalışman gerekebilir yinede druna sorarsın bi.

evet canım 32+0da alınıyor biliyorum
haftayadan sonra 23 nisan ptesi zaten
24 nisan salı tatil
25 nisan çarş boş günüm
o yüzden haftaya son dedim
bir de doktorda benim son adet tarihim 5 gün öncesi yazıyor
ilk gittiğimde 18 diyeceğime 13 demişim yanlışlıkla
sonra da bozuntuya vermedim
5 gün önce izne ayrılmış oluyorum ondaki kayıtlı tarihe göre
normalinde ise 29 nisanda bitiyor ama doktorda 24 nisan görünüyor
ben de çaktırmıyorum tabi işime geliyor

Ay sahaneymis valla, super zevkli birsey. Hem kaziklanma derdi de yok. Ben pazarliktan cok yoruluyorum, bugun ne aldiysak hep kavga dovus.

evet canim, muslin bezlerden bulabildin mi? ayni zamanda herkes eminonune uygun diye gidiyor ama alakasi bile yok evet hersey var ama pahali pazarlik yapmassan hicbir kari yok e tabi her magazada da yorulur insan.

merhaba canım ben chicco poly mama sandalyesi aldım. çok güzel ben çok beğendim hatta şuanda karşımda duruyor :)
yalnız poly magic benim aldığıma göre içi bayağ dar. çoğu kullanan bundan çok yakınmış bebek büyüdükçe sorun olabiliyormuş.
birde ana kucağı sadece yüksekte duruyor.sallanma müzik gibi hiç bir özelliği yok.eğer araba koltuğu olan anakucağından varsa veya alacaksan bence hiç poly magic düşünme. benim aldığımdan 100 tl daha pahalı magic olan.bence en kullanışlısı benim aldığım.mağazadada iyice incele bir canım.hatta satıcı bayan bile bana magic almana gerek yok bence dedi. ama en çok beğenilen ve tutan mama sandalyesi bu iki model bence başka bir marka düşünme.

süpermiş o zaman ben de yarın alıcam raporumu bir hafta fazla çalıştım ama artık ayrılma zamanı geldi çok yorucu oluyo gerçekten.

Beni uyku bastirdi.Esneyip duruyorum.Daha erkende.Simdi uyusam gece hiiiic uyuyamicam bu sefer.Evdede yalnizim

evet canim, muslin bezlerden bulabildin mi? ayni zamanda herkes eminonune uygun diye gidiyor ama alakasi bile yok evet hersey var ama pahali pazarlik yapmassan hicbir kari yok e tabi her magazada da yorulur insan.

Mermersahi dediklerinden degil mi muslin? Onlardan agiz bezi vardi, ben buyuk istedim havlunun icine. Bulamadim, en buyugu 60X60.
Bursa pazarina bak dediler, ordan 1x1 mt kestiricem, hem sari da istiyorum. Kizim sarilik olmasin diye hastanede besiginin ustune ortucez
Tam kocakari oldum ben ya

utopya bu arada çok geçmiş olsun.
kızlar kabızlık sorunu yaşayanlar var sanırım aranızda aktivia yoğurt çok iyi geliyor.mutlaka deneyin.ama 2 hafta düzenli yemek gerekiyor.

merhaba kızlar.........
ya merak ediyorum siz bebeğinizin oynamasını devamlı mı hissediyorsunuz ara ara mı?

yok canim mermersahi degil ben bugun yikadim utuleyince resmini ceker yollarim, ama havlunun icine istiyorsan yine kucuk gelirdi zaten bizde de sari dantel işlenmis havlu konur bebegin basina ben bundan yaptirdim sende onla ugrasacagina boyle bisey al bence

merhaba kızlar.........
ya merak ediyorum siz bebeğinizin oynamasını devamlı mı hissediyorsunuz ara ara mı?

sürekli oynamıyor fakat çok sık oynuyor.yani neredeyse 30dk da-1 saatte bir oynuyor.bazen 1 saat hiç durmuyor.bazen 1-2 saat hiç hareket etmiyor.fakat genel olarak çok kuvvetli hareketleri.

kızlar bu sarı bez olayını ben hiç bilmiyorum böyle batıl inançlara pek inanmam bu olay gerçek mi yoksa batıl inanç mı.gerçekse biri bana anlatsın ne yapacağımızı ben hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…