- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.441
canım benim alerji ilacım da var
kullanmak durumunda olduğum
o da biraz iyi geliyor gribal enfeksiyonlarda
onun da etkisi var sanıyorum
halsizlik bende de var zaten
dinlenicez bol bol yapacak bişey yok
bence erken değil canım
okuldan önce hallet işte işlerini
epey kullanılıyor canım
önünü çekemesek bile 1 yıl kadar kullanırız
kışa önü kapalı kullanabiliriz ama tulum gibi
o kadar çabuk büyümezler
teşekkür ederim kızlar alayım ozaman bendeBen hastane cikisinda kullanicam, sonra kisa kadar alt acma icin falan kullanirim. Bebek arabasinin icinde de iyi olur, port bebe gibi.
Pek buyume hizini kestiremesem de, bence 5-6 aya kadar rahat rahat kullanilir.
erkeklerin hepsi ayni herseyin en pahalisini alir benim kocada oyle sen en iyisini yapmissin dogumdan sinra bisey lazim olursa ben cikarim gerci disar, para konusundada sıkma kendini olacak harcamslar bunlar Allah czn sagligi versin yeterki. ben o yonden sansliyim esimlerin eminonunde babadan kalma 50 yillik ticareti oldugu icin herkes tanir ve her girdigim magazadan para vermeden cikarim ben toplarim istediklerimi hamallarla bizim dukkana yollarlar esim tahsil eder odemeti
geçmiş olsun canım
ben de geçenlerde yaşadım benzer bir durum
fakat yarım saatin sonunda başarılı oldum
benim de tansiyon düştü bayılacaktım
çok şükür devam etmedi
etseydi dayanamazdım zaten çok kötüydüm
kanaması berbat bişey cidden
bu arada herkeslere selamlar
bugün cidden ilerlememiş topik hiç
kayınbabamı bekliyorum ben de eşim almaya gitti
hastalığım daha iyi, okula gittim bugün, sıkıntı yaşamadım
haftaya da son haftam çok şükür
zorlanmaya başlamıştım artık
bence öyle düşünme canım.bende ev hanımı olduğum halde aventin elektirikli pompasını ve diğer biberon,süt saklama poşetlerini falan hep iyi markalar aldım.bence sorunsuz emseler bile lazım olacak. mesela bebişi eve bırakıp dışarı çıkmak isteyeceksin sağarsın sütünü evde eşin veya annen kim bakacaksa bebişe o besler. veya her gittiğin ortamda emziremeyebilirsin sende sağıp yanında götürürsün.ayrıca ilk haftalarda bebiş sorunsuz emse bile az emdiği için göğüste süt birikimi oluyormuş buda çok rahatsız ediyormuş mutlaka o süt boşaltilmalıymış yoksa kanallar tıkanıyormuş.bu dönemdede lazım olacak.bence iyi ki aldık.
bende ev tipi anakucağı almadım.her ürünü mümkün olduğunca en iyisi almaya çalıştım araba koltuğumuz maxicosi muranın en iyi modelinden.birde ev tipine ayrıca para vermeye gerek duymadım. takarsın onada oyuncak yanındada mp3 den müzik çalarsın olur sana ev tipi anakucağı :)
canım iyi olmana sevindim tekrar geçmiş olsun, bu arada haftaya okul son yazmışsında 32 haftayı tamamen bitirmen gerekiyo sanırım ,yani 1 hafta daha çalışman gerekebilir yinede druna sorarsın bi.
Ay sahaneymis valla, super zevkli birsey. Hem kaziklanma derdi de yok. Ben pazarliktan cok yoruluyorum, bugun ne aldiysak hep kavga dovus.
kızlar balığın üstne feci tatlı krizine girdim
vee 5 küçük dilim baklava yedim
ki normalde 2-3 dilm yerim
tatlıya susamışım resmen
vicdan azabı çekmeli miyim :26:
güle güle güzel günlerde kullansın
benimde azaldı ama bitmek bilmiyor
bu arada mama sandalyesi almayıda düşünüyorum
chicco polly magic doğumdan itibaren kullanım diyor
acaba kullanışlı olur mu ??
ya da kraftın indirimdeki mama sandalyesini alayım diyorum
6 aydan itibaren.
evde oto koltuğu ana kucağı şeklinde olduğundan
yeterli olur mu bilemedim
evet canım 32+0da alınıyor biliyorum
haftayadan sonra 23 nisan ptesi zaten
24 nisan salı tatil
25 nisan çarş boş günüm
o yüzden haftaya son dedim
bir de doktorda benim son adet tarihim 5 gün öncesi yazıyor
ilk gittiğimde 18 diyeceğime 13 demişim yanlışlıkla
sonra da bozuntuya vermedim
5 gün önce izne ayrılmış oluyorum ondaki kayıtlı tarihe göre
normalinde ise 29 nisanda bitiyor ama doktorda 24 nisan görünüyor
ben de çaktırmıyorum tabi işime geliyor
evet canim, muslin bezlerden bulabildin mi? ayni zamanda herkes eminonune uygun diye gidiyor ama alakasi bile yok evet hersey var ama pahali pazarlik yapmassan hicbir kari yok e tabi her magazada da yorulur insan.
Mermersahi dediklerinden degil mi muslin? Onlardan agiz bezi vardi, ben buyuk istedim havlunun icine. Bulamadim, en buyugu 60X60.
Bursa pazarina bak dediler, ordan 1x1 mt kestiricem, hem sari da istiyorum. Kizim sarilik olmasin diye hastanede besiginin ustune ortucez
Tam kocakari oldum ben ya
merhaba kızlar.........
ya merak ediyorum siz bebeğinizin oynamasını devamlı mı hissediyorsunuz ara ara mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?