2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Anlaşılan sabahın bi körü uyanmak herkeste mewcut benmde midem sıkıntı verdi kalktım dolandım ilaç içtim fln yattım bi ara uyumuşum çok şükür.. havalar cok kasvetli bu aralar içim bayıldı artık! ne guzel bende sizin gibi öle çarşı pazar gidebilsem dolanabilsem:105:

günaydın herkese
hafta sonu olduğundan yine boş topik
ben de hafta sonu uyumayı iple çeken ama sabahın köründe uyanan bi tipim
yarın ptesi ya işe gidilecek, kesin gözüm düşer yatağa

dün binbir sinirle sonunda eşim bebişimizin beşiğini kurdu
çok hoşuma gitti çok kullanışlı geldi
demonte şekilde geldiğinden camekanlı balkonda havalandırmıştık zaten havalandırma sıkıntısı da kalmadı
çekmecelerin bir kısmını yerleştirdim
bezler, kozmetikler, göğüs pedi, süt sağma saklama ıvır zıvırları falan hepsini koydum 3 çekmeceye
resmlerini de çektim eklerim

hazırlıklardan konuşulmuş
ben de alışveriş konusunda çok tezcanlı davrandım ama artık ağırdan alıyorum nedense
çamaşırları yıkama ve çanta hazırlama işleri duruyor henüz
izne ayrıldıktan sonra yapıcam
gerçi dün 2 makina beyazlarını yıkadım, renkliler duruyor 4 makina kadar da o çıkar
ütüler falan duruyor
bebek şekeri işini ben de halletmedim henüz
karar da veremedim tam olarak
onu da izne ayrıldıktan sonraya bırakıyorum

Kızlar korkutmak gibi olmasın ama facedeki haziran annelerinden birisi doğum yapmış..31+3müş bebişi 1500kilo doğmuş sezeryanla tabi..

inşallah bebeğinde sıkıntı yoktur yaa
allah yardımcısı olsun
dua edelim
nicki neydi doğum yapan arkadaşın? Hatırlıyor musun

inş yoktur canım..facebookta canım bu arkadaş burdada varmıdır bilmiyorum..işallah bir an önce görür bebişini..
Bu arada odanız çok güzel olmuş canım..keşke benim oğluşunda odası olsaydı ama inşallah doğumdan 2 ay sonra kendi evimize geçince olur...

bebişin odası yok canım bizim de
yatak odası orası
bizim odaya kurduk beşiğini falan işte
dolabı da eşimin çalışma odasında
yeni eve geçersek artık orda yaparız inşallah

bebişin odası yok canım bizim de
yatak odası orası
Bizim odaya kurduk beşiğini falan işte
dolabı da eşimin çalışma odasında
yeni eve geçersek artık orda yaparız inşallah

öylemi..yatak odanız baya büyük deseneolur ya odalarıda olur hele bir sağlıklıca dünyaya gelsinlerde...

öylemi..yatak odanız baya büyük deseneolur ya odalarıda olur hele bir sağlıklıca dünyaya gelsinlerde...

aslında büyük değil canım
ama nerden nasıl tasarruf ederiz falan diye düşünüp beşiğe yer açtık işte
idare ederiz sanırım bir süre
dert etmiyorum zaten oda işini
nasılsa ilk zamanlar bizim yanımızda yatacaklar odaları olsa bile
sağlıkla gelsinler de o da olur

kızlar eşim göreve gitti ağrıda oralar tehlikeliymiş şu aralar lütfen dualarıızı eksik etmeyin..şırnakta şehit olan bayram tekin eşimin devresiymiş.çok üzgünüm..artık başımızdaki şu belalar yok olsun gitsin

canım çok güzel görünüyor.güle güle kullanmak nasip olur insallh. canım siz sanırım dün kurmuştunuz odayı.bizde 2-3 gün önce kurduk sözde mdf mobilyalar kokmuyor diyorlardı fakat bizim oda kokusu daha çıkmadı.sizin odanın kokusu yok muydu.hemen yerleştirmişsin.

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119::101::101:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

slm anneler,

biz de cuma günü oğlumuzu gördük...

2150 gr ve 44 cm olmuş bir de sürekli ağzını açıp kapatıyordu, NST ye bağlandık, ne kadar hareketli olduğunu doktorumuzda gördü:)))

ayrıca çalışabilir raporunu da aldık, SGK ya götürdük, orası da bize hastaneden gelcek dedi, işyerinde İK olmadığı için bu gibi konularla da benim ilgilenmem gerekiyor ama şimdiye kadar hiç doğuran olmadı, bana verilen rapor işyeri tarafından ne yapılması gerekiyor??? sadece dosyada saklanacak mı yoksa onu da bi üst yazıyla benim SGK ya göndermem mi gerekiyor?

canim oyle mi diyosun yaa bilemedim cok bakiyorum dunde gittim baktim bulamadim kendime gore bisi.. ins begenerek alabilirim ben bakmaya devam edeyim o zaman :)))

teşekkür ederiz canım
bizim mobilyalar önce gelmişti demonte şekilde
camekanlı balkonda duruyordu, orda havalandı zaten
kurulunca da hiç kokusu falan yoktu
o nedenle yerleştirdim bende
havalanması lazım canım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…