- 9 Temmuz 2011
- 400
- 99
- 318
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.641
Kızlar korkutmak gibi olmasın ama facedeki haziran annelerinden birisi doğum yapmış..31+3müş bebişi 1500kilo doğmuş sezeryanla tabi..
neden canım
sıkıntı neymiş
bebiş iyi miymiş??
canım tansiyonu yüksekmiş sanırım düşürememişler almışlar bebişi öyle yazmış faceye..yeni çıkmış ameliyattan.bebeği görememiş daha
inşallah bebeğinde sıkıntı yoktur yaa
allah yardımcısı olsun
dua edelim
nicki neydi doğum yapan arkadaşın? Hatırlıyor musun
inş yoktur canım..facebookta canım bu arkadaş burdada varmıdır bilmiyorum..işallah bir an önce görür bebişini..
Bu arada odanız çok güzel olmuş canım..keşke benim oğluşunda odası olsaydı ama inşallah doğumdan 2 ay sonra kendi evimize geçince olur...
bebişin odası yok canım bizim de
yatak odası orası
Bizim odaya kurduk beşiğini falan işte
dolabı da eşimin çalışma odasında
yeni eve geçersek artık orda yaparız inşallah
öylemi..yatak odanız baya büyük deseneolur ya odalarıda olur hele bir sağlıklıca dünyaya gelsinlerde...
Kızlar korkutmak gibi olmasın ama facedeki haziran annelerinden birisi doğum yapmış..31+3müş bebişi 1500kilo doğmuş sezeryanla tabi..
benim bildiğim masaj yapmak gerekiyor. eşinden iste canım. bir de doktor kasılma için magnezyum veriyor sanırım, doktora sorabilirsin canım.
daha nevresimlerini falan geçirmedik
yorganı falan da yok
alt çekmeceler de yerleşmedi
ama şimdilik bu şekilde
Eki Görüntüle 391021 Eki Görüntüle 391022 Eki Görüntüle 391023 Eki Görüntüle 391024 Eki Görüntüle 391025
Nuraycim niye tr den ismarliyosun ki burda cok guzel hem pijama takimlari hemde gecelikler var Marshalls ve Ross'ta hem terliklerde orda marka ve cok ucuz cnm. Sana tavsiyem oralara bak hem kendin begenmis almis olursun. Annen tr den alirsa begenmezsen veya bedeni olmazsa elinde kalir cnm. Tabi gene de sen bilirsin benimki sadece tavsiye:))
canım çok güzel görünüyor.güle güle kullanmak nasip olur insallh. canım siz sanırım dün kurmuştunuz odayı.bizde 2-3 gün önce kurduk sözde mdf mobilyalar kokmuyor diyorlardı fakat bizim oda kokusu daha çıkmadı.sizin odanın kokusu yok muydu.hemen yerleştirmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?