2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de bebek ziyaretinden geldim
arkadaşım 37+1deydi, nasılsın diye aradım ki doğum yaptığını öğrendim
suyu gelmiş, gitmiş hastaneye suni sancı falan bağlanmış
3cm açıklık varken bebek kakasını yapmış
doktorlar da riske atmamak için sezeryana almış
bebeği küveze aldılar
3,5 kilo doğdu aslında maşallah ama
kalbi hızlı atıyormuş, ciğer de tam gelişememiş
ben 37den sonra küveze girmez sanıyordum ama
çok şükür daha iyiydi şimdi ama
ne zaman çıkar küvezden belli değil

inşallah tüm bebişler zamanında doğar

ben de 37 de küvez olmaz diye düşünüyodum yazık yaa bir an önce çıkar inşallah bebişcik .

oğluna maşallah canım ben de rapor aldım ama bizim devlet kurumu olduğu için siz de nasıl oluyo tam olarak bilemiyorum.

İnşallah cnm sağlıkla alırsın kucağına bebişini ve sağlıkla büyütürsün.İnşallah hepimizin öyle olur.Araba kullanmayı bilmek lazım aslında.Alıcaz bu gidişle eşim çok sinirleniyor çünkü.Onunda kalkın deme huyu yok benim gibi.Bende sıkılıyorum evde.Ne yani bebiş oldu diye evemi kapatalım kendimizi değilmi ama?

Kizlar mudoda bir elbise begendim, fiyati 119 lira.
Nasil sizce, alayim mi?

Eklentiler

• $66530a0f-3a70-44c0-bae2-cfe627b63cfa.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 38
Benim bacaklarima hala kramp giriyor ne yapcam ben ya. Odaya geceyim dedim yürürken agladim okdr agriyor ki. Kolumada girdi kramp.

doktor bana eşim masaj yapacak dedi
sende yaptır en iyi çözüm dedi
Allah korusun canım kötü düşünme
her zaman dua ederken askerlerimizi
şehitlerimizi de duaya katarım
inşallah birşey olmaz canım.Cana kıyanlarıda ALLAH islah etsin.

inş birşey olmaz
Allah'ım hayırlısını versin inşallah hepside
zamanında sağlıkla gelir.

Kızlar yine topik ilerlememiş
bugün çok yoruldum sabah 8 de kalktım
eşim kahvaltı hazırladı bende anca hazırlandım
kuaföre falan gittim altı üstü bi fön için yarım saat
sıra gelmesini bekledim.
kuzenimin bebişi 5 aylık olmuş maşşallah
o kadar tatlıydı ki kız güzeli bi oğlu var
tam ısırmalık bide sakin ki sormayın Allah öyle
bebek versin hepimize
kucağıma aldım ninni söyledim omzumda uyuya kaldı
çok şeker bişey maşallah

kızlar bugün beni
boynumdan arı soktu nazara geldim
herhalde millet hamilelik çok yakışmış dedi
karnımı seven sevene
bide doğumuna az kaldı herhalde dediler
siyah elbise vardı üzerimde o kadar da büyük görünmüyorduk ama
8 aylık hamile sandılar beni karnın top gibi sözünü 10 kez duydum bugün

canim oyle mi diyosun yaa bilemedim cok bakiyorum dunde gittim baktim bulamadim kendime gore bisi.. ins begenerek alabilirim ben bakmaya devam edeyim o zaman :)))

Valla cnm ablam almisti pijama takimlari sadece $15 hemde penyeleri harika hamur gibi ince de yazlik cok guzeller. Bende almadim daha gidip marshallsdan alicam ins. Alirsam sana resmini yollarim ins.

günaydın herkeseee sabah mıdemın agrısıyla kalktım ölüyorum sandım ıkı dolandım evın içinde bır zaman sonra gectı gecmeseydı hemen hastaneye götür bnı dıcektım eşime mınıgım mı ayaklarıyla ıktırıo mıdemı acaba

Günaydın herkesebaşım hala ağğrıyor,bir kırıklık var üzerimde:2: canım sana da geçmiş olsun,ben de bu sözleri duydum sonra böyle oldum.Velilerin konuşacak şeyi konuşup duruuorlar işte sonuç:2:

günaydın hanımlar güzel bir gün ve haftaya başlayalım inş.

biz doktorumuza yeni doğan sünnetini sorduk, tavsiye etmem dedi, burdaki doktor arkadaşlarımdan biri çocuğuna yaptırdı ve çocuk bakteri kaptı, sonuçta bez bağlamak zorundasınız ve bu durumda kapmaması imkansız dedi, ben tavsiye etmem ama yine de siz bilirsiniz dedi...

Canim benim butun arkadaslarim yaptirdi, hic bir sorun yasamadilar. Dogumdan 1-2 gun sonra yapiyorlar cabucak iyilesiyor.
Ayrica anesteziye bile gerek kalmiyor ilk 20 gun icinde yapilirsa. Benim oglum olsaydi hic dusunmez yaptirirdim.
Doktorlarin her dedigine kulak asmayin, doktorlar bir konu hakkinda farkli gorus belirtebilir, hepsi ayni kalitede olsa kimse doktorlarla sorun yasamazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…