2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın herkesee.....

bugün hiç bişey yapmayıp tembellik etmeye karar verdim.
sadece öğleden sonra biraz yürüyüş yapıcam ve bi de gel,rken markete uğrarım o kadar.

nilobella bence elbise çok güzell, hem hamile elbisesi gibi değil. sonra da giyersin belki.
rengi de çok güzel, tam böyle yaz rengi

adaer ben çağan ismine oy verdim cnmm, benim o daha bi hoşuma gitti.

biz dün kocişle ikea ya gittik.
oğluma bi tane alez, bi file çamaşır sepeti, bi yumuşak oyuncak top ve bir de 3 lü kutu aldım ıvır zıvırını koymaya.

60x100 yatağı nerden bulacağımı hala bilemiyorum park yatak için.
fikri olan var mı bu konuda??

Gunaydin kizlar.
Bugun cok nemrut uyandim, suratimi astim oturuyorum.
Beni neselendirecek birseyler bulmam lazim

Cnm dünkü kawaltı nasıldı? anlat bakalım neler yaptın?

cumartesi akşamı bi arkadaşımızın oğlunun ilk yaş doğumgünü vardı, oraya gittik, kızı en son gördüğümde 4 aylık hamileydi, şimdi çocuk büyümüş, kız incecik kalmış, hem çok beğendim hem de çok kıskandım, bana zaman geçmek bilmiyooo

Sen internetten alisveris yapmiyorsun degil mi? Hala kararliysan, bebek esyalari satan magazalara bakabilirsin.
Kadikoyde sevi bebe var mesela, orda kesin bulursun.

cnm böyle durumlarda ayını normalden fazla söyle zaten!!! dikkat et bebek içinde aynısını yapıcezzzz, azcık toplu ise 1 ay daha fazla söyle!!! Allah nazarlardan korusun ama severken de nazar değebilir... ben şu ana 8 aylık diyorum mesela

akşam geç yediysen o da dokunmuş olabiliyooo dikkat et cnm...

haklısın cnm ama ben yine de kıyamıyorum...

günaydın kızlar nasılsınız? ya benim iznim bvaşladı evdeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum eşimle aynı okulda çalışıyoduk ilk defa bu kadar uzun süre evde yalnız kalıcam çok sıkıcı hiçbişey yapmak gelmiyo içimden kahvaltı bile yapmadım nasıl geçer bu sekiz hafta

Kahvalti cok iyi gecti, ama ben hic birsey pisiremedim halim yoktu.
Zaten onlar da bol bol peynir cesitlerinden, sarkuteriden yediler. Yesillikler, taze portakal suyu bayagi goz doldurdu. 3 saat falan oturduk masada. Biraz ekmek cesidi, borek takviyesi yaptim firindan. Onlari bile fazla yemediler, ben de yemiyim diye cope attim bu sabah kalanlari

Benim de 8 hafta kaldi ama kara kara dusunuyorum nasil gecer diye, karnimin buyklugu beni zorluyor bayagi.

1 hafta izne çıkınca ben de sudan çıkmış balığa dönmüştüm, her güne bi iş bul kendine, bugün yazlık kışlık ayarla mesela, yarın birine kawe içmeye gidersin falan filan... yoksa her gün ewde bize göre değil...

g
Canim senin yedi haftan var doguma
İlk gunler biraz bosluk hissedebilirsin ama sonra alisirsin, merak etme

bak ne güzel olmuş. yeşillikler fakan, tam bi yaz kahvaltısı
hem sen de çok yorulmamışsındır böylece

ben oğluma tembihliyorum çok bekletme en geç 37. haftada gel diye zaten iri bir bebek ve iç organlarında da bir sorun görünmüyor dedi dr. bu sefer normal doğum düşünüyor musun diye sordu, bi önceki gelişimizde bebek bu irilikte giderse sana sezeryan yolları görünüyor demiştiniz dedim, son haftalarında belli olur dedi...

Sevibebe.com da krokisi var bakabilirsin canim, bahariyede yeri kolay.

bende çalışabilir raporu aldım gecen hafta ama özellikle pazartesi olunca zor geldim bugün keşke rapor alsaydım dedim. çalışabilir raporu aldım diye bi kaç daha kıyafet takviyesi yaptım haftasonu, ona rağmen sabah 3 kere üstümü değiştirsim, kiminde göbek deliği fırtlıyo, kiminde göğüs, kimine ayakkabım uymuyor çok zor giiynmek

yazlık kışlıklar iyi fikirde burada hala kar var etrafta bir de tüm arkadaşlar çalışıyo ev hanımı yokki şöyle bi komşuluk yapayım, neyse alışıcaz artık tavsiyelerin için teşekkürler canım.
g

Canim senin yedi haftan var doguma
İlk gunler biraz bosluk hissedebilirsin ama sonra alisirsin, merak etme

ay kafamı kaldı dr 32 hafta diye verince raporu ben de öyle sanıyorum kendimi

rapor almasam eminim ben de senin gibi olurdum hatta bi hafta fazla çalıştım o bile yordu ama ne biliyim evde oturmak garip geldi işte, bu arada geç değil istediğin zaman izne ayrılabiliyosun çok yorucu oluyosa ayrıl bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…