- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.681
Gunaydin kizlar.
Bugun cok nemrut uyandim, suratimi astim oturuyorum.
Beni neselendirecek birseyler bulmam lazim
Kizlar mudoda bir elbise begendim, fiyati 119 lira.
Nasil sizce, alayim mi?
kızlar bugün beni
boynumdan arı soktu nazara geldim
herhalde millet hamilelik çok yakışmış dedi
karnımı seven sevene
bide doğumuna az kaldı herhalde dediler
siyah elbise vardı üzerimde o kadar da büyük görünmüyorduk ama
8 aylık hamile sandılar beni karnın top gibi sözünü 10 kez duydum bugün
günaydın herkeseee sabah mıdemın agrısıyla kalktım ölüyorum sandım ıkı dolandım evın içinde bır zaman sonra gectı gecmeseydı hemen hastaneye götür bnı dıcektım eşime mınıgım mı ayaklarıyla ıktırıo mıdemı acaba
Canim benim butun arkadaslarim yaptirdi, hic bir sorun yasamadilar. Dogumdan 1-2 gun sonra yapiyorlar cabucak iyilesiyor.
Ayrica anesteziye bile gerek kalmiyor ilk 20 gun icinde yapilirsa. Benim oglum olsaydi hic dusunmez yaptirirdim.
Doktorlarin her dedigine kulak asmayin, doktorlar bir konu hakkinda farkli gorus belirtebilir, hepsi ayni kalitede olsa kimse doktorlarla sorun yasamazdi.
Cnm dünkü kawaltı nasıldı? anlat bakalım neler yaptın?
cumartesi akşamı bi arkadaşımızın oğlunun ilk yaş doğumgünü vardı, oraya gittik, kızı en son gördüğümde 4 aylık hamileydi, şimdi çocuk büyümüş, kız incecik kalmış, hem çok beğendim hem de çok kıskandım, bana zaman geçmek bilmiyooo
günaydın kızlar nasılsınız? ya benim iznim bvaşladı evdeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum eşimle aynı okulda çalışıyoduk ilk defa bu kadar uzun süre evde yalnız kalıcam çok sıkıcı hiçbişey yapmak gelmiyo içimden kahvaltı bile yapmadım nasıl geçer bu sekiz hafta
günaydın kızlar nasılsınız? ya benim iznim bvaşladı evdeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum eşimle aynı okulda çalışıyoduk ilk defa bu kadar uzun süre evde yalnız kalıcam çok sıkıcı hiçbişey yapmak gelmiyo içimden kahvaltı bile yapmadım nasıl geçer bu sekiz hafta
Kahvalti cok iyi gecti, ama ben hic birsey pisiremedim halim yoktu.
Zaten onlar da bol bol peynir cesitlerinden, sarkuteriden yediler. Yesillikler, taze portakal suyu bayagi goz doldurdu. 3 saat falan oturduk masada. Biraz ekmek cesidi, borek takviyesi yaptim firindan. Onlari bile fazla yemediler, ben de yemiyim diye cope attim bu sabah kalanlari
Benim de 8 hafta kaldi ama kara kara dusunuyorum nasil gecer diye, karnimin buyklugu beni zorluyor bayagi.
Kahvalti cok iyi gecti, ama ben hic birsey pisiremedim halim yoktu.
Zaten onlar da bol bol peynir cesitlerinden, sarkuteriden yediler. Yesillikler, taze portakal suyu bayagi goz doldurdu. 3 saat falan oturduk masada. Biraz ekmek cesidi, borek takviyesi yaptim firindan. Onlari bile fazla yemediler, ben de yemiyim diye cope attim bu sabah kalanlari
Benim de 8 hafta kaldi ama kara kara dusunuyorum nasil gecer diye, karnimin buyklugu beni zorluyor bayagi.
:18::18::18::18::18::18:resmen yusuf yusuf oldum valla.
benn de okudum face deki grubu şimdi. bişi yazmıyorum ama takip ediyorum ordaki hamişleri de
bana yazdın değil mi cnmmm? ever yapmıyorum bn netten alışveriş.
nerede k. köy de bu sevi bebe?
bak ne güzel olmuş. yeşillikler fakan, tam bi yaz kahvaltısı
hem sen de çok yorulmamışsındır böylece
yazlık kışlıklar iyi fikirde burada hala kar var etrafta1 hafta izne çıkınca ben de sudan çıkmış balığa dönmüştüm, her güne bi iş bul kendine, bugün yazlık kışlık ayarla mesela, yarın birine kawe içmeye gidersin falan filan... yoksa her gün ewde bize göre değil...
g
Canim senin yedi haftan var doguma
İlk gunler biraz bosluk hissedebilirsin ama sonra alisirsin, merak etme
bende çalışabilir raporu aldım gecen hafta ama özellikle pazartesi olunca zor geldim bugün keşke rapor alsaydım dedim. çalışabilir raporu aldım diye bi kaç daha kıyafet takviyesi yaptım haftasonu, ona rağmen sabah 3 kere üstümü değiştirsim, kiminde göbek deliği fırtlıyo, kiminde göğüs, kimine ayakkabım uymuyor çok zor giiynmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?