2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

haklısın cnm ama ben yine de kıyamıyorum...

Tatlim kiyilacak birsey yok, onunde sonunda olacak cocuk bu sunneti.
Hem bebeklerin pipilerinin arasinda biriken bakteri enfeksiyona neden oluyor, ne kadar erken yaptirirsan o kadar rahat edersin.
Bir de anestezi beyin hucrelerine zararli birsey, dusun ilk 20 gunde yaptirirsan anesteziye bile gerek yok.
Rahat ol biraz, bebeklerin bunyesi dusundugumuz kadar zayif degil. Cani acir diye endiselenme

ben de dün pantolonları yıkadım kurumamışlar bu sabah giydiğim pantolonla babet giymek zorunda kaldım, inş yağmur yağmaz!!!

aman neyse ben çok takmıyorum, aynılarını döndürüp duruyorum benim özellikle göğüslerden olmuyoooo, zaten büyüklerdi şimdi artık korkulacak kadar oldular

işte kararsız kaldığım nokta oydu ya işim yorucu değil çok rahatım, işim olduğunda bile oturduğum yerden çalışıyorum, havalarda çok güzel öğlende arkadaşlarla dışarı yemeğe falan giderkende zaman güzel geçiyor ama bii yandanda evde yatmak cazip geliyor bakalım ya çok bunalana kadar gelirim heralde

kesinlikle haklısın canım bizde hastaneden çıkmadan sünneti yapmayı düşünüyoruz.

iyi yapıyosun giy gitsin ya, kreasyon değiştirmeye kalkınca insanın morali bozuluyo. benimkilerde küçüktü depara geçti ama benim derdim uçlar füze misali kendileri ne giysem fena

işin rahatsa devam et o zaman ben öğretmenim ama geçen hafta kışın çok kar tatili olduğu için ekstra 2 saat telafi dersleri başladı ve ben dayanamadım yorulmuyosan en iyisi çalışmak bence.

işin rahatsa devam et o zaman ben öğretmenim ama geçen hafta kışın çok kar tatili olduğu için ekstra 2 saat telafi dersleri başladı ve ben dayanamadım yorulmuyosan en iyisi çalışmak bence.

bende içişleri bakanlığında tercümanım, oturduğum yerden çeviri yapıyorum. yoğunluğum heytlere bağlı şu aralarda çok yok. ama yoğunlaşırsa bende giderim doktorum cok bunalırsan gel çalışamaz raporu veririm dedi. bence sen iyi yapmışsın daha çalışmamakla zaten yazın tatil değil mi, eylüle aktarabiliyor musun bilmiyorum ama

evet canım yaz tatiline denk geldiği için aktaramıyorum izini eylüle de o yüzden ev hanımıyım artık

kızlar slm nasılsınız biz dün alışverişe gittik herşeyi aldık
odası uyku seti küveti sabamed set alt açması biberonu emziği hastahane çıkışı battaniyesi havlusu tulum mevlüt takımı anneye gerekli şeyler pijama gecelik sahablık ıvır zıvır...vs:44::44:
sıkı bi pazarlıkla tam 2.150 liraya alışverişi tamamladık herşey içime sindi daha sonra eklerim foto

geriye sadece anne bebek çantası dönence kaldı birde kapı süsü almadım onu kendim yapmayı düşünüyorum izmirli arkadaşlar bilir kemeraltında çok güzel rengarenk keçeler gördüm onlardan falan alcam tülle süslerim boşuna para vermiyeyim diyorum bakalım becerebilcekmiyim:44::26:

bugün artık biraz evi temizleyeyim 1 haftadır hiç elimi sürmedim :18: işler ve yemekler beni bekler akşama gelip geçmişi okurum bakalım siz neler kaynatmışsınız

ohhh ne güzel olmuş bak. bi gün de bitmiş çoğu şeyi.
resimleri bekliyoruz en kısa zamanda.
ben de cuma oda gelicek, gelsin de fotoları öyle koyucam...
heyecanla bekliyorummm

güle güle kullanınnnn, bizimde biberon ve halı kaldı

günaydın herkese. umarım herkes iydir. haziran anneleri bebişlerine neler aldı diye topiğimiz vardı bulamıyorum. artık yokmu ki acep. öptüm hepinizi

herkese merhaba. haftasonu hiç giremedim topiğe. nasılsınız? çok uzun geçmişi okuyamadımm.

biz iyiymişiz oğluşumla. cumartesi günü doktorumuza gittik. oğluşum 1860 gr 42 cm olmuş. doktorumuz normal dedi. daha önce bir hafta ilerden gidiyordu. şimdi normale dönmüş. sadece 1-2 gün ilerde dedi. bu arada 5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım. umarım 5 hafta daha dayanabilirim.

maşallah oğluşuna canım kilosu çok güzel. resim vermedimi doktorun.

hoşgeldin cnm maşallh oğlusunada bende sabah topikte seni sormustum düzenli giriyodun çünkü girmeyince bide cmts kontrole gidicenide biliyodum merak ettim neyse gözün aydın. çalışabildiğin yere kadar çalısırsın ya bende öle yapıcam

sağol canım. inşallah dayanabilirim 5 hafta. şuan kendimi iyi hissediyorum. sabah işler vardı biraz giremedim. yeni rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…