2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

arkadaşlar bu rapor konusu çok konuşuldu biliyorum ama benim hala anlamadığım bişi var ben şimdi çalışabilir raporu alıyorum ya doktor oraya 37. haftaya kadar çalışırmı yaıcak ben 36. ya kadar çalışayım diyorum ve önce 34'e kadar çalışır alayım iyi olursam 34. haftamda tekrar 36'ya kadar çalışır raporu alayım dedim bu şekilde olabiliyormu yarım ben gitmiycem eşim gidip doktordan alıcak raporumu..

Selam kızlar.Bu idrar yolu iltihabı ve kan için kullandığım ilaçlar beni mahvetti.İshal oldum karın ağrısından duramıyorum kaç gündür.Bebişin kıyafetlerini yıkadım resmen ütüleyecek halim yok.Sıkıldım bu hamiişlik halinden.Sanki ömür boyu böyle kalacakmışım gibi geliyor.

raporu 32+0 dan itibaren alıyorsun. eğer çalışabilecek durumdaysan 5 hafta daha çalışabilir yazıyor. bu tarihten sonra eğer çalışamaz duruma gelir ya da ayrılmak istersen doktor yeniden rapor veriyor. çalışmaz diye. çalışdığın kısım doğum sonrasına ekleniyor canım. benim bildiğim bu.

hepsini bi yerden aldınız sanırım, nerden aldınız merak ettim???

ayyy ishal deme bana.
dün çok komik bişi oldu. evden çıkmadan önce ben o işi halletmiştim ve öyle çok yoğun bi ishalim yoktu.
sonra kocişle dışarı çıktık, bi yerde yemek yiyelim dedik.
yemekleri söyledik, geldi tam yemeğe başlicaz.
ben koştur koştur tuvalete.
yazık adamcağızda merak etmiş ben, tuvalete gidiyorum bn diyince çişim geldi sanmış.
ben tabi 15 dk sonra geldim, yemeğim falan da soğudu hep

maşallah oğluşunua !!!

nereye kadar çalışabilirsek artık???

:))))) çok kötü bir durum gerçekten.Millet hamişlikte kabız olur bizim tam tersi.Gerçi kabızlık daha pis bişe :))

selam kızlarrr nasılsınız dr.uum uçağa binebilirsin dedi izmir-adana ordanda arabayla osmaniye yapacağım biletimizi aldık :)
10 gün falan kalıp geleceğim bebeğim olmadan son bir eeve gidip geleyim diyorum eşimin bir haftalık görevi çıkmıştı daha önce topikte bahsetmiştim :)
inş. bebeğim yollarda gelmez dr henüz erken dedi ama her an bir risk ile geziyormuşuz onuda ekledi tabii
perş. günü güdüyorum perş. gününe kadar burdayıım perş.den sonra bi 10 gün giremem sanırım :)))))

şimdi biraz geçmişi okuyup geleyim umarım herkes iyidir..

isalden bahsedilmiş bende hamileğmi hep isalle geçirmiştim ama son bir ay her şey dfeğişmeye başladı... tam tersine doğruu...

Amin kızlar.Sağlıkla kurtulalım şu gebelikten başka bişi istemiyorum.İster istemez geriliyoruz çünkü.Mesela dün arnavutköye balık yemeye gittik isyan ettim resmen nefesim kesilmeye başladı ki ben çok hareketli biriyimdir.bebeğe yürüyelim dedik yok dedim kocişe yapamıycam gidelim.Ağlicaktım nerdeyse gezemiyorum artık yaaaaaaa

as. hoşgeldin canım, doğumdan önce iyi gelir inşallah bu aile ziyareti sana kendine de çok dikkat edersin bişeycik olmaz

merhaba kızlarr
cumadan beri yokuz
özledik oğluşumla
cum akalite kongresindeydik
malum haftasonu giremiyoruzz
bugünde çalışabilir raporumuzu aldık
5 hafta çalışabiliriz diye kapı gibi raporumuz var
umarız bir aksilik olmazda izinlerimizi doğum sonrası kullanırız oğluştomla
sizler nasılsınızz???

iyiyiz çok şükürr siz de iyisiniz maşAllahh
çalışabilir raporunuz hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende cumartesi oğluşumun tüm ihtiyaçlarını aldım şimdilik alacakalrım bitti sayılır. ama heran herşey çıkabilir görünce dayanamıyorum ya çok tatlı kıyafetler var. şimdi sıra geldi aldıklarımı yıkamaya başlıycam yavaş yavaş, siz bebeişinizin kıyafetlerini renkliler beyazlar ayırıp mı yıkadınız arkadaşlar 30 da hassas programda yıkıycam dimi daha önce yıkama işerini yapan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…