- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.721
arkadaşlar bu rapor konusu çok konuşuldu biliyorum ama benim hala anlamadığım bişi var ben şimdi çalışabilir raporu alıyorum ya doktor oraya 37. haftaya kadar çalışırmı yaıcak ben 36. ya kadar çalışayım diyorum ve önce 34'e kadar çalışır alayım iyi olursam 34. haftamda tekrar 36'ya kadar çalışır raporu alayım dedim bu şekilde olabiliyormu yarım ben gitmiycem eşim gidip doktordan alıcak raporumu..
kızlar slm nasılsınız biz dün alışverişe gittik herşeyi aldık
odası uyku seti küveti sabamed set alt açması biberonu emziği hastahane çıkışı battaniyesi havlusu tulum mevlüt takımı anneye gerekli şeyler pijama gecelik sahablık ıvır zıvır...vs:44::44:
sıkı bi pazarlıkla tam 2.150 liraya alışverişi tamamladık herşey içime sindidaha sonra eklerim foto
geriye sadece anne bebek çantası dönence kaldı birde kapı süsü almadım onu kendim yapmayı düşünüyorum izmirli arkadaşlar bilir kemeraltında çok güzel rengarenk keçeler gördüm onlardan falan alcam tülle süslerim boşuna para vermiyeyim diyorum bakalım becerebilcekmiyim:44::26:
bugün artık biraz evi temizleyeyim 1 haftadır hiç elimi sürmedim :18: işler ve yemekler beni bekler akşama gelip geçmişi okurum bakalım siz neler kaynatmışsınız
Selam kızlar.Bu idrar yolu iltihabı ve kan için kullandığım ilaçlar beni mahvetti.İshal oldum karın ağrısından duramıyorum kaç gündür.Bebişin kıyafetlerini yıkadım resmen ütüleyecek halim yok.Sıkıldım bu hamiişlik halinden.Sanki ömür boyu böyle kalacakmışım gibi geliyor.
herkese merhaba. haftasonu hiç giremedim topiğe. nasılsınız? çok uzun geçmişi okuyamadımm.
biz iyiymişiz oğluşumla. cumartesi günü doktorumuza gittik. oğluşum 1860 gr 42 cm olmuş. doktorumuz normal dedi. daha önce bir hafta ilerden gidiyordu. şimdi normale dönmüş. sadece 1-2 gün ilerde dedi. bu arada 5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım. umarım 5 hafta daha dayanabilirim.
ayyy ishal deme bana.
dün çok komik bişi oldu. evden çıkmadan önce ben o işi halletmiştim ve öyle çok yoğun bi ishalim yoktu.
sonra kocişle dışarı çıktık, bi yerde yemek yiyelim dedik.
yemekleri söyledik, geldi tam yemeğe başlicaz.
ben koştur koştur tuvalete.
yazık adamcağızda merak etmiş ben, tuvalete gidiyorum bn diyince çişim geldi sanmış.
ben tabi 15 dk sonra geldim, yemeğim falan da soğudu hep
merhaba annelerrr, nasılsınızzz
iyiyiz çok şükür şimdilik.
sen nasılsınnn???
iyiyiz bizde çok şükürneden şimdilik anlayamadım:26:
ay ne biliim.
hani hamilelik, insanın bi anı bi anını tutmuyo ya.
ondan dedim, bi problem yok yani
aman öyle olsun daproblemler uzak olsun bizlerden
aynen an anı tutmuyo şuanda sıkılıyorum fena şekilde az önce keyfim yerindeydi
bnm de cnm sabah dışarı çıkmak istiyordu mesela.
çamaşır bitsin çıkıcam diyordum, bitti şimdi, astım hatta.
ama dışarı çıkasım gitti
selam kızlarrr nasılsınız dr.uum uçağa binebilirsin dedi izmir-adana ordanda arabayla osmaniye yapacağım biletimizi aldık :)
10 gün falan kalıp geleceğim bebeğim olmadan son bir eeve gidip geleyim diyorum eşimin bir haftalık görevi çıkmıştı daha önce topikte bahsetmiştim :)
inş. bebeğim yollarda gelmez dr henüz erken dedi ama her an bir risk ile geziyormuşuz onuda ekledi tabii
perş. günü güdüyorum perş. gününe kadar burdayıım perş.den sonra bi 10 gün giremem sanırım :)))))
şimdi biraz geçmişi okuyup geleyim umarım herkes iyidir..
isalden bahsedilmiş bende hamileğmi hep isalle geçirmiştim ama son bir ay her şey dfeğişmeye başladı... tam tersine doğruu...
merhaba kızlarr
cumadan beri yokuz
özledik oğluşumla
cum akalite kongresindeydik
malum haftasonu giremiyoruzz
bugünde çalışabilir raporumuzu aldık
5 hafta çalışabiliriz diye kapı gibi raporumuz var
umarız bir aksilik olmazda izinlerimizi doğum sonrası kullanırız oğluştomla
sizler nasılsınızz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?