2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cnm doktorun izin verdiğine çok sewindim...sağsalim gider gelirsiniz inş

hayırlı olsun canım güle güle kullanın, ben yıkadım çamaşırların çoğunu ve renkli beyaz olarak ayırdım, 30 derecede hassas programda yıka ama ekstra bi durulama daha yap kalıntı olabiliyomuş.

teşekkürler canım sağolasın yumuşatıcı falan koymuyoruz zaten dimi dalinin sıvı deterjanını aldım yeterli sanırım .

Son düzenleme:
teşekkürler canım sağolasın yumuşatıcı falan koymuyoruz zaten dimi dalinin sıvı deterjanını aldım .

ben hacışakir granüllü sabun ve dalinin yumuşatıcısını kullandım ama sonradan öğrendimki yumuşatıcı alerji yapabiliyomuş bazı bebeklere, deterjan yeterli olur sanırım.

as. hoşgeldin canım, doğumdan önce iyi gelir inşallah bu aile ziyareti sana kendine de çok dikkat edersin bişeycik olmaz
amin canım inşallah dualarınızı bekliyorum yinede...

sanada merhabaaaa
bizde iyyiz
ooo çok iyi hayırlı olsun

canım diğer arkadaşlar nasıl yaptı bilmiyorum ama ben soğuk suyla yıkadım ve sıktırma yapmadım :) tozu pisi gitmiştir diye düşünüyorum

cnm doktorun izin verdiğine çok sewindim...sağsalim gider gelirsiniz inş

amin canım çok teşkr ederim ewde bir hafta yalnız kalmaktansa gitmek daha iyidir sanırım allah yardımcımız olsun inşallah

kızlar cuma günü tecrübeli bir arkadaşım kızının bebeklik kıyafetlerini falan omo baby kullandığını çokta memnun kaldığını söyledi kızı şuan 4 yaşında ve hiç bir problem yaşamamış , bende ne alsam dalin sıvımı alayım hacı şakir granülmü alayım derken omo baby aldım bide dalin yumuşatıcı mis gibi oldular.
arkadaşım şimdi 2. bebeğine hamile onun çamaşırları içinde omo baby almış vede çok titiz bi arkadaştır bu konularda..

kızlarrr çok heycanlandımmm nisan annelerınn doğum yapanların yazılarını okudumda artık zaman gecsın yaaaaaaaaa mınıgımı görmek öpmek koklamak ıstıyorum iice sabırsızlandım kızlarrrrr içim içime sığmıo doğurnların yazdıklarını okudukçaaaaa

kızlar selam iyi haftalar herkese
cumaretsi günü dr kontrolümüz çok şükür sorunsuz atlattık bebeişim 2130 kg 44 cm olmuş 1 haftada önden gidiyosun dedi şekerimide ölçytüler tekrar o da çok şükür normal çıktı şimdilik işe devam eğer çalışabilirsem 37.haftada izne ayrılacam kısmetse cumaretsi eksik kaanlarımı za tamamladık alışverişimizde bitti çok şükür
heee bu arada kızlar yani ilk bebeği olacaklar benden size tavsiye aklımdayken söylüyeyim eğer başlamadıysanız şimdiden göğüs uclarınızı kremlemeye başlayın sabah akşam olarak doğumdan sonra zorluk çekmezsiniz benim ilk hamileliğimde dr 6 aylıkken başlatmıştı çok şükür hiç zorluk çekmedim şimdi tekrar başaldım

maşallah bebeğine canım hangi kremi kullanıyosun ben de başlayayım bari.

herkese selam
doktor kontrolünden gelenler olmuş
bebişlere maşallahh.
genel olarak sorun yok inşallah sonuna kadar
böyle gideriz ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
alışveriş yapanların cicileride hayırlı olsun
güzel günlerde kullanın.

benim dün ki yorgunluğum geçmedi
çamaşır astım çamaşır katladım
ütü yapmam lazım gözüm yemiyor.
sabahta baş ağrısıyla uyandım şimdi biraz azaldı.
gece iyi uyumama rağmen hala uykum var

coznur

devlet hastanesinde mi aldınız acaba çalışabilir raporunuzu
bi prosedur var mı bunun için yoksa direk gidip ben 32 haftama başlıycam
5 hafta daha çalışabilir rap. almak istiyorum deyince halloluyor mu

Son düzenleme:
coznur

devlet hastanesinde mi aldınız acaba çalışabilir raporunuzu
bi prosedur var mı bunun için yoksa direk gidip ben 32 haftama başlıycam
5 hafta daha çalışabilir rap. almak istiyorum deyince halloluyor mu

evet cnım
özel doktora gidiyorum
hastaneye bağlı değil
devlet hastanesinde bir kadın doğum doktoruna gönderdi
rapor işlemlerini orda hallettim
gıcık bir 2 saatlik süreç sonra alabiliyorsun
32. haftaya girdiğini zatn onlar biliyor son adet tarihine göre
kurumda 32. hafta itibariyle çalışabilmen için buraporu alman gerekiyor

coznur

anladım teşekkür ederim.sonra o raporu iş yerimize veriyoruz
sgk ya götürmüyoruz değil mi
2 saat baya uzun bi zaman aslında
bi de şeyi merak ediyorum sadece son adet tarihini söylemek yeterli mi
bunu ispatlıycak bi belge isteniyor mu
bende önümüzdeki haftalarda alacağım
dr.un özel muayenesine gidiyorum
z.kamile gidince sorun yaşamak istemiyorum o yüzden çok soru sordum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…