- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #21.741
selam kızlarrr nasılsınız dr.uum uçağa binebilirsin dedi izmir-adana ordanda arabayla osmaniye yapacağım biletimizi aldık :)
10 gün falan kalıp geleceğim bebeğim olmadan son bir eeve gidip geleyim diyorum eşimin bir haftalık görevi çıkmıştı daha önce topikte bahsetmiştim :)
inş. bebeğim yollarda gelmez dr henüz erken dedi ama her an bir risk ile geziyormuşuz onuda ekledi tabii
perş. günü güdüyorum perş. gününe kadar burdayıım perş.den sonra bi 10 gün giremem sanırım :)))))
şimdi biraz geçmişi okuyup geleyim umarım herkes iyidir..
isalden bahsedilmiş bende hamileğmi hep isalle geçirmiştim ama son bir ay her şey dfeğişmeye başladı... tam tersine doğruu...
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende cumartesi oğluşumun tüm ihtiyaçlarını aldım şimdilik alacakalrım bitti sayılır.ama heran herşey çıkabilir görünce dayanamıyorum ya çok tatlı kıyafetler var. şimdi sıra geldi aldıklarımı yıkamaya başlıycam yavaş yavaş, siz bebeişinizin kıyafetlerini renkliler beyazlar ayırıp mı yıkadınız arkadaşlar 30 da hassas programda yıkıycam dimi daha önce yıkama işerini yapan var mı ?
hayırlı olsun canım güle güle kullanın, ben yıkadım çamaşırların çoğunu ve renkli beyaz olarak ayırdım, 30 derecede hassas programda yıka ama ekstra bi durulama daha yap kalıntı olabiliyomuş.
teşekkürler canım sağolasın yumuşatıcı falan koymuyoruz zaten dimi dalinin sıvı deterjanını aldım .
ben hacışakir granüllü sabun ve dalinin yumuşatıcısını kullandım ama sonradan öğrendimki yumuşatıcı alerji yapabiliyomuş bazı bebeklere, deterjan yeterli olur sanırım.
sağolasın canım ya ozaman bu akşam eve gider gitmez başlıyorum yıkama işerine :)
amin canım inşallah dualarınızı bekliyorum yinede...as. hoşgeldin canım, doğumdan önce iyi gelir inşallah bu aile ziyareti sana kendine de çok dikkat edersin bişeycik olmaz
sanada merhabaaaamerhaba kızlarr
cumadan beri yokuz
özledik oğluşumla
cum akalite kongresindeydik
malum haftasonu giremiyoruzz
bugünde çalışabilir raporumuzu aldık
5 hafta çalışabiliriz diye kapı gibi raporumuz var
umarız bir aksilik olmazda izinlerimizi doğum sonrası kullanırız oğluştomla
sizler nasılsınızz???
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende cumartesi oğluşumun tüm ihtiyaçlarını aldım şimdilik alacakalrım bitti sayılır.ama heran herşey çıkabilir görünce dayanamıyorum ya çok tatlı kıyafetler var. şimdi sıra geldi aldıklarımı yıkamaya başlıycam yavaş yavaş, siz bebeişinizin kıyafetlerini renkliler beyazlar ayırıp mı yıkadınız arkadaşlar 30 da hassas programda yıkıycam dimi daha önce yıkama işerini yapan var mı ?
cnm doktorun izin verdiğine çok sewindim...sağsalim gider gelirsiniz inş
sağolasın canım ya ozaman bu akşam eve gider gitmez başlıyorum yıkama işerine :)
kızlar selam iyi haftalar herkese
cumaretsi günü dr kontrolümüz çok şükür sorunsuz atlattık bebeişim 2130 kg 44 cm olmuş 1 haftada önden gidiyosun dedi şekerimide ölçytüler tekrar o da çok şükür normal çıktışimdilik işe devam eğer çalışabilirsem 37.haftada izne ayrılacam kısmetse cumaretsi eksik kaanlarımı za tamamladık alışverişimizde bitti çok şükür
heee bu arada kızlar yani ilk bebeği olacaklar benden size tavsiye aklımdayken söylüyeyim eğer başlamadıysanız şimdiden göğüs uclarınızı kremlemeye başlayın sabah akşam olarak doğumdan sonra zorluk çekmezsiniz benim ilk hamileliğimde dr 6 aylıkken başlatmıştı çok şükür hiç zorluk çekmedim şimdi tekrar başaldım
maşallah bebeğine canımhangi kremi kullanıyosun ben de başlayayım bari.
sağol canım
ben geçen seferde garmastan kullandım şimdi de onu kullanıyorum çok menunum ayrıca bitkisel tamamen ve emzirmeden önce temizlemene gerek kalmıyor
coznur
devlet hastanesinde mi aldınız acaba çalışabilir raporunuzu
bi prosedur var mı bunun için yoksa direk gidip ben 32 haftama başlıycam
5 hafta daha çalışabilir rap. almak istiyorum deyince halloluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?